Wierd Duk spreekt zich uit tegen terrorisme, wordt onmiddellijk aangevallen door ‘journaliste’

De Nederlandse journalistiek is totaal gestoord.

Wierd Duk toont een foto van een jongetje van zeven, die op brute wijze vermoord werd in Barcelona door een stel islamistische extremisten. Die foto is vreselijk, maar toont ook het Kwaad van het jihadisme aan. En juist daarom is de foto zo krachtig.

Geen wonder dus dat Duk die foto op twitter heeft gezet met de volgende tekst erboven:

Je zou denken, een prima tekst, maar helaas is er weer een linkse journaliste die daar heel anders over denkt. Kijk maar naar de boze reactie van ene Milada Stipetic:

En:

Duks reactie is perfect:

Die Milada is dus echt totaal gestoord. Een normaal mens vindt het totaal begrijpelijk wat Duk doet. Dit is immers het echte verhaal van de aanslag en van het dat de terroristen veroorzaakt hebben. Deze foto, dit arme jongetje, is waarom we er alles aan moeten doen om het jihadisme te verslaan.

Het probleem van Milada is natuurlijk niet dat ze dat niet begrijpt, maar dat ze doodsbang is omdat zij het jihadisme helemaal niet probleem numero uno vindt. Welnee. Voor haar is ‘rechts’ het échte probleem. Het jihadisme, ach, daar kan mevrouw zich eigenlijk niet druk om maken.

Triest, maar zo rolt de Nederlandse journalistiek helaas al decennia. En dat soort types zich maar afvragen hoe het toch komt dat Forum voor Democratie én nieuwe, alternatieve rechtse websites zo snel groeien.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Ritter

  Veel “journalisten” die sympathiek staan t.o.v. de islam, willen dat de gevolgen van islamitische terreur zo min mogelijk worden getoond. Want deze feiten te tonen zou wel slecht kunnen uitwerken voor de islam.

  Veel journalisten hebben zelfs sympathie voor de ISIS terroristen die terugkeren naar Nederland. Die moeten dan “geknuffeld” worden en voorrang krijgen op de woonmarkt en natuurlijk een uitkering krijgen.

  Noord/West Europa word niet bedreigt door “extreem rechts” maar door de sluipende islamisering die nu plaatsvind. O.a toenemend aantal islamitische aanslagen; meer eerwraak; meer kinderhuwelijken; meer vrouwenbesnijdenissen en zelfs Sharia rechtbanken voor burgerlijk recht.

  Maar voor veel journalisten is niet de islam een gevaar voor Europa maar z.g “extreem rechts” en natuurlijk vooral Trump. Die word dan ook dagelijks worden gedemoniseerd door de media terwijl er voor de islam begrip word gekweekt door de media.
  ————-

  ‘Achter islamisering zit een plan’

  sharia-onderzoekDe islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

  http://www.ad.nl/nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/

  1. Marija

   ‘Achter islamisering zit een plan’
   En dat plan is gesmeed in 1975, (Resolutie Straatsburg), de gevolgen worden steeds meer zichtbaar en desaestreus voor Europa.
   Weg, zo snel mogelijk, met dat vriendelijke menslievende takke-*geloof*.

 2. Bloem

  De reactie van deze mevrouw is erg tendentieus en bevooroordeeld. Beiden zeer slechte eigenschappen voor een journalist.

 3. HaZ

  Milada Stipetic heeft een Master in de journalistiek behaald aan de HU Utrecht en is eindredactrice van het VARA (ja die dus) programma RamBam.
  Over Rambam
  Rambam 2016
  Onderzoeksprogramma waarin boeven, bureaucraten en onzinpraters met ongelijke munt worden terugbetaald.
  Grote bedrijven die slecht met hun klanten omgaan, oplichters, vreemde regels, of andere oneerlijke zaken worden op onverwachte wijze tegen het licht gehouden en aangepakt. De Rambammers slaan altijd met ongelijke munt terug.

  Zo heb je nog eens wat aan je jarenlange “studie”. Mens ga koken !

 4. Carlschrijft

  Ik kan me de kleur van het shirtje nog herinneren van dat aangespelde kind. Zo vaak kwam het voorbij, je kon het niet missen. Over agenda’s gesproken. Pot en ketel…?

  1. Chauvinist

   Dat kind wat ook nog eens was verplaatst zodat er een ‘betere’ foto gemaakt kon worden. Toen kon links Nederland de slachtofferrol tevoorschijn halen: ‘kijk eens wat vreselijk en dat is allemaal de schuld van Europa’. Toen was het massaal verspreiden en delen van een gescripte kinderfoto niet bezwaarlijk. Hoe anders is dat wanneer het terrorisme betreft en het resultaat van deze islamterreur in beeld wordt gebracht, dan vinden onze linkse vrienden het plots minder plezant…

 5. Bart

  Ben benieuwd of mevrouw ook zo fel was op alle journalisten die de foto van dat syrische jochie dat verdronken was zo uitgebreid hebben geplaatst.

  1. Mart

   Je blijft dat kreng ”mevrouw” noemen,dat mag toch niet meer?Zo iets van ”hallo mens” klinkt toch veel meer gendervriendelijk?

   1. Adriaan

    Was ze maar een mens.

 6. Punt50

  De resultaten van die aanslag mogen toch gewoon gezien worden door iedereen? Wat je er van denkt is een tweede.

 7. Nasrani

  Daar komt bij dat een agenda om de islam verantwoordelijk te stellen voor deze ellende in geen enkel opzicht verkeerd is.

 8. Vit

  Dat aangespoelde kind Aylan mocht wel uitgebreid vertoond worden, maar ja de ligging was dan ook speciaal zo gearrangeerd voor het effect.

  Mocht je dit lezen Wierd, er is niets mis mee want dit vertoond de waarheid., sterkte joh tegen het linkse gespuis, ik vind je een moordgozer.

  1. Kodi

   Je moet wat voor een mooi plaatje, nietwaar?
   https://pbs.twimg.com/media/COiHRjjWwAAW4jf.png

 9. Two Ravens Black Kettle

  Dat jongetje lijkt sprekend op mijn ‘officieuze’ petenkindje. Ik zag de foto zondag voor het eerst, zat wat te palaveren bij een PVV-hatende amigo.
  “Shit. Dat is net Merijntje.
  Smerige klootzakken.
  Misschien toch maar een keer op Wilders stemmen”.
  Geloof me, ik was erg verrast over zijn reactie.
  Zo niet enigszins verbijsterd.

  Maar wie wil er hedentendage nog in dezelfde strontbak gezien worden als Milada Stipetic en de rest van de NL’se kwaliteitswegkijkjournalistiek.
  Was er geen social media en 1 luttele whistleblower geweest dan was Keulen ook in de overvolle doofpot geduwd, werden de meisjes in Rotherham nog steeds op industriële wijze verkracht.
  De journalisten zijn de woordvoerders van de nieuwe nazi’s, de nuttige idioten.
  Vandaar dat hun ilk (met enkele ultra zeldzame uitzonderingen zoals Weird Duk of Arnold Karskens na) zo onpeilbaar diep geminacht worden. Leugenverkopers.
  In Mexico worden echte journalisten die de waarheid proberen te achterhalen afgemaakt, in W-Europa hebben ze partij gekozen voor de onderdrukker, de haat-prediker, zitten ze vuistdik in de Drie Aapjes.
  In NL hebben we daarvoor zelfs een hele PO uit de grond gestampt (ofschoon hun debiele broertje RTL nauwelijks een spat beter is).

  Deze arme jongen is dood dankzij een ideologie die niet benoemd mag worden van de Betere Mensch.
  En nu weer over naar een tweet van Trump en de honderden miljoenen neonazi’s die NL rijk is.

 10. nogmaals

  Ze noemt zichzelf journaliste, maar haar opleiding/hersenspoeling betreft een schooltje waar iedereen, echt iedereen, moeiteloos slaagt voor het eindexamen, mits je jezelf maar policor en links gedraagt en kritiekloos opstelt t.o.v. wat de docenten je wijsmaken. Haar dankzij die studie verkregen capaciteiten mogen blijken uit haar 12 ambachten/13 ongelukken “carrière”.
  Wierden Dik onderkende haar zieligheidsindustrie, en heeft dus heel netjes niet al te hard aangevallen.

 11. Marija

  Weer zo’n godvergeten k.u.t. moslima.
  Wierd Duk, volstrekt integer, heb hem vaak gelezen en gezien in gesprekken.
  Hij is één van de zeer weinige journalisten die duidelijk zijn mening laat horen en in dit gevel, zéker ook, het gelijk aan zijn kant heeft.

 12. Ni28

  Op zich houd ik niet van dit soort foto’s omdat zij gauw naar propaganda ruiken. De foto van het verdronken jongetje op de Griekse strand was een staaltje van manipulerende propaganda die zorgde voor snelle ondoordachte reacties zoals die van Merkel die voor ons zonder ons sprak haar Wir schaffen das. Dit hoeven geen toevallige shots te zijn maar lijken eerder op geregisseerde foto’s. Dat jongetje lag waarschijnlijk andersom wat je zou normaal verwachten maar met de hoofdje naar de strand was het meer sprekend. De foto van deze jongetje in Barcelona zonder die man ernaast zou ook veel minder sprekend zijn en toch niet minder erg. Dit soort foto’s worden snel misbruikt om op de sentiment van mens in te spelen. Die andere doden zijn net zo erg maar als volwassenen in beeld minder effectief. Ik zou zelf nooit zo foto gebruiken. Ik vind het al erg genoeg zonder foto.

  1. Ni28

   Waarmee ik Duk niet wil aanvallen. Ik ben al blij als een van oorsprong linkse persoon het licht heeft gezien en voor zijn ideeën opkomt.

  2. sjun

   Misschien dit beter? http://i.imgur.com/KlVht3n.jpg?1

 13. Two Ravens Black Kettle

  Het bizarre is dat Wierd Duk, Ephimenco en Karskens ook helemaal niet rechts, links or whatever zijn.
  Het zijn journalisten.
  Echte journalisten
  Waarheidsvinding, beiden kanten aan het woord laten, gezond verstand gebruiken, nieuwsgierigheid, oprechte interesse, zaken van tien kanten bekijken en niet elk mens af serveren die een millimeter anders durft te denken dan de hijgerige inteeltbrigade genaamd kwaliteitsjournalistiek.
  Echte journalisten
  Het land van de Dodo en de Tasmaanse buidelwolf

  De Nederlandse journalistiek is niet veel meer als een publieke lynch-mob. Lekker met zijn allen het jongetje met de ongemakkelijke waarheid in elkaar trappen. Altijd in groepsverband. Er is geen beroepsgroep die zo’n grote aversie heeft jegens individualisme en oorspronkelijkheid als de journalist.

  Een goede journalist houdt de vinger aan de pols van de samenleving.
  In NL snateren ze elkaar louter na, elkaar zelfingenomen op de schouders meppend bij Staatsradio 1 Mediaforum (“wat zijn wij toch zoooo ont-zet-tend goed, en ik betrap me er op dat ik aan de aanslagen begin te wennen. Grappig hè ?)”
  Diversiteit ahoi
  Met uitzondering van diversiteit van opinie.
  De vinger strak aan de eigen pols en die van de (Ons kent Ons)soortgenoten.

  1. van Urk

   Ook in andere landen viel dit op: “Dode vluchtelingenjongetje in alle media, 5 dode kinderen na Barcelona terreur verzwegen.” http://www.unzensuriert.at/content/0024739-Toter-Fleuchtlingsbub-allen-Medien-feunf-tote-Kinder-nach-Barcelona-Terror

   1. van Urk

    Of de foto van het omgekomen Zweedse meisje dat meteen verwijdert werd.

 14. DolleDries

  Ieder dode in Europa als gevolg van terrorisme kun je mede op het conto van de media schrijven Zei hebben gelogen en bedrogen door valse berichtgeving en door geen berichtgeving en de mensen die het gevaar zien uit te maken voor Nazi’s en racisten.
  De media heeft ook het bloed van deze kinderen aan de handen

 15. Kees

  Een zielig mens, maar je weet nu waar ze staat.

 16. Kees

  Links heeft in Barcelona, met de betoging van februari nog in gedachten, een vreselijke dreun gekregen. Ze hadden liever immigranten dan toeristen, nou , ze hebben hun zin gekregen. En als het arme jong op de foto nou het slachtoffer was geweest van “extreem rechts” dan was Milada nog foto’s aan het bijbestellen. Haar opmerking: kan jou ’t schelen” zegt genoeg over haar, het kan namelijk iedereen wat schelen! Die vraag stel je niet, aan niemand! Waar woont ze trouwens?

 17. Shimon

  De hypocriet. Precies waar zij iemand van beschuldigt, blijkt haar denkwijze, strategie en hypocriete omkeringsstrategie gebaseerd op een vermeend rechtvaardigheidsgevoel en vooringenomen slechtheid van een ander, haar wel past. In die omkeringsmechanisme denkt ze aan “de goede kant” te staan maar in werkelijkheid is die zo hypocriet dat de waarheid een totaal ander kant deze salonsocialist ontdekt. En zij werkt voor de Publieke Omroep met een ieders belastinggeld? Stekker eruit!

 18. bjornvanherpen

  een blank kind wat gestorven is bij een aanslag heeft geen waarde voor de verraders en hun aanhangers maar als er een vluchteling sterft tijdens de reis die ze zelf begonnen zijn dan staan ze op hun achterste hakken te gillen hoe erg het is

 19. Christina

  Milada…….echt weer zo`n `oerdegelijke` Nederlandse naam!!!!
  Maar ja wat verwachten we tegenwoordig van Nederland, alleen links mag alles zeggen, en rechts is alleen een racist!
  En dat terwijl de meeste van de linkse kant het grootste vullis is.

 20. Parestado4

  De journalistiek is totaal verrot.

 21. mening66

  Mirada is geen journaliste maar een moslima en wat kan je daar nu van verwachten?
  Dat zij Wierd Duk aanvalt is een gotspe.
  Komt vast omdat hij een echte journalist genoemd mag worden samen met Arnold Karskens.
  Dat zal deze onnozele Mirada never nooit worden, te dom, te eenzijdig en te bevooroordeeld.
  Weg ermee.

  1. Hetzalwelweer

   Geef een Moslima een platform. Wat krijg je dan?? Niets anders dan politiek bedekt gelul en gebakken lucht, met een teentje knoflook….dat dan weer wel.

   1. Ni28

    Die knoflook is nog best goed.

 22. Ni28

  Journalistiek is gereduceerd tot propaganda en wetenschap is gepolitiseerd. Nu nog scheiding tussen kerk en staat verwerpen(want moslims, he?) en wij zijn er. 500 jaar terug.

 23. corfo

  Deze “journaliste” wil uiteraard niet dat een foto van een vermoord, onschuldig kind, wordt getoond; het zou wel eens kunnen betekenen dat nóg meer mensen de schurft krijgen aan al dat moslimgeweld. Dit kan geen échte journaliste zijn, die zou onpartijdig, links én rechts moeten kunnen kijken en opmerken, daartoe is dit minderwaardig creatuur niet in staat. Mogelijk is zij zelf wel zo’n k.u.t.moslima, (naar @ Marija !) die haar eigen naam nog niet foutloos kan opschrijven.

 24. Verlazques

  Milada Stipetic, niet echt een Nederlandse naam, dus wat doet dat wijf hier.

  1. swetsnek

   En niet een reactie van guuske doppertje beukje wel erg opvallend ???

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.