Vrachtwagenchauffeur smokkelt 51 mensen de Duitse grens over

Overal in het nieuws hoor je dat de migratiecrisis onder controle is en dat er steeds minder problemen zijn. De Europese Unie schijnt alles steeds beter inzichtelijk te hebben gemaakt en controle te hebben op de migratieroutes. Toch zijn er veel incidenten die het tegenovergestelde bewijzen. 

Zo is er in Duitsland een vrachtwagen apart genomen waarbij in het laadruim 51 mensen stonden, waarvan 17 kinderen. De Turkse chauffeur zit nu vast onder verdenking van mensensmokkel. Je kan er nauwelijks iets anders van maken, in elk geval niet dat zonder dat die het wist 51 mensen het laadruim in zijn gemoffeld.

Er is nog niet bekend van waar de vrachtwagen komt, maar wel dat die bij de Poolse grens is opgepakt. Met de open grenzen binnen de Schengenzone is het veel makkelijker om dit soort routes te maken, met alle preventieve maatregelen die ook zijn opgesteld valt het niet te voorkomen. Er mogen geen permanente controles plaatsvinden, maar een aantal keer in een specifieke periode.

Men zal dan natuurlijk, net zoals nu, vrachtwagens met mensen oppakken. Maar het probleem is natuurlijk dat, net zoals nu, er niet gecontroleerd kan worden waar de vrachtwagen vandaan komt, wat het deed, en wat voor route het in de Schengenzone heeft genomen. Open grenzen hebben nadelen, en met migratie zijn dat grote nadelen. Dit soort incidenten zullen, zolang er open grenzen zijn, alleen maar meer komen.

Hieronder een voorbeeld van migratie per vrachtwagen, of de vrachtwagenchauffeurs het weten of niet:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Ritter

  De illegale massa immigratie uit de islamitische landen gaat gewoon door.

  Uiteindelijk zullen de meeste van deze illegale immigranten in Noord/West Europa belanden want daar willen ze naar toe…………….immers de “honingpot” staat in Noord/West Europa en dat weten ze.

  Daarbij word misbruikt gemaakt van de asielprocedure ( de meeste zijn geen echte “vluchtelingen” maar illegale immigranten) waar de belastingbetaler voor kan opdraaien.

  Kortom, zolang deze illegale immigranten in Noord/West Europa kunnen rekenen op ruime uitkeringen gratis huizen en “goodies” en de grenzen open blijven zullen ze blijven komen.

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 2. Punt50

  Dit is nou de schuld van de EU. Dat kijkt weg en doet niks. Sterker nog,ik verdenk ze er van het wel lekker te vinden die chaos.

 3. fusilier

  Punt 50 daar heb je wel een punt. Heb je wel eens geschoten met zon Punt 50

  1. Punt50

   Ja hoor.

 4. Nasrani

  Een Turkse chauffeur! Ja ja , je mag niet discrimineren maar denken valt daar nog gelukkig niet onder.

 5. Parestado4

  Triest:een lading mensenvlees!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.