Wie had dat gedacht: ISIS-bruidje Aisha lokte actief Nederlandse vrouwen naar het fopkalifaat

De jankende ISIS-dame die als een rat in de val zit in Syrië is niet alleen zelf zwaar geradicaliseerd, maar probeerde dit ook bij andere vrouwen teweeg te brengen.

De Dagelijkse Standaard meldde het eerder deze week al: Aisha – de ‘schuilnaam’ van jihadiste Ilham Borjani – leeft op dit moment in Syrië, maar wil dolgraag terug naar Nederland. Daar kan natuurlijk geen sprake van zijn – niet alleen als het aan Geert Wilders ligt – aangezien mevrouw een levensgroot veiligheidsrisico vormt: het domste wat je kunt doen is iemand die zó geradicaliseerd is, hiernaartoe halen. Dat is vragen om problemen, en waarschijnlijk doden in de naam van ‘iets wat totaal niets met de islam te maken heeft’. Dat ze geen enkele spijt heeft en ISIS nog steeds de hemel in prijst, zegt natuurlijk al genoeg.

Dat an sich is al meer dan genoeg om zo iemand permanent de toegang tot Nederland te ontnemen. Op dit moment is dat technisch echter nog niet gebeurd: het vluchtelingenkamp waar mevrouw op dit moment vertoeft heeft besloten haar niet te laten vertrekken zolang Nederland niet officieel om haar uitlevering vraagt, en aangezien ons land jihadisten niet actief terughaalt zou dat nooit moeten gebeuren. Dat is echter slechts dom geluk: had men die beperking niet opgelegd, dan liep ze hier als het aan Mark Rutte en zijn kompanen ligt al lang en breed weer rond.

Een extra reden om haar terugreis voor ééns en voor altijd onmogelijk te maken – het Nederlanderschap ontnemen dus – kan dus geen kwaad. En die zijn er genoeg! Mevrouw reisde af naar het zogenaamde ‘kalifaat’ om daar – net als vrijwel alle jihadvrouwen daar – het huwelijksbootje én bed in te duiken met een haatbaard om op die manier zoveel mogelijk kleine extremisten op de wereld te zetten: de onschuldige baby van vandaag is immers de extremistische plofbaard van morgen, moet je maar denken.

Ze hield het echter niet bij het ombouwen van zichzelf tot islamistenfokkerij: ze heeft ook vele malen geprobeerd om actief andere Nederlandse vrouwen voor ISIS te ronselen, zoals Elsevier bericht:

We slapen hier op een matras op de grond, er waren ziektes en de winter komt eraan,’ zegt Borjani. Dat is de reden dat ze terug naar Nederland wil.

De vraag is of dat wenselijk is. Borjani probeerde ook andere vrouwen te overtuigen om naar Syrië af te reizen en zich aan te sluiten bij IS. Een Rotterdamse vriendin moest ‘gewoon komen’. Borjani staat op een lijst met geregistreerde terroristen.

Hoe succesvol ze daarmee is geweest – en misschien nog wel is – is onduidelijk, maar dit is wel glashelder: dit is een vrouw die in haar eigen sop gaar mag koken in Syrië, en verhinderd moet worden ooit nog maar in de buurt van ons mooie land te komen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. C.oitus

  Dopper heeft hier wel een verklaring voor. Dit persoon weet alles. vergeleken met hem voel ik mij dom en onwetend.

 2. marco1

  Dat verwacht je toch niet van zoeen persoon , zo zie je maar dat er heel wat schuil kan gaan achter zoeen vuilniszak.

 3. HaZ

  Inderdaad. Je verwacht het niet…….
  ER WAS EENS EEN AFGHAANSE VLUCHTELING…
  Hussein Khavari is een 22-jarige zielige vluchteling uit Afghanistan, die het recht heeft op een goed leven in de EU, een goede opleiding, een mooi huis en voldoende geld; op in het westen verworven vrijheden en rechten, op sympathie en empathie en op liefde van de medemens, want de wereld is van iedereen.
  Hussein zegt 17 te zijn, maar experts zeggen dat hij minstens 22 jaar oud is. Op veertienjarige leeftijd heeft hij een meisje verkracht in zijn thuisland, maar een deal met de ouders van het slachtoffer was voldoende om ermee weg te komen, geheel volgens islamitisch gebruik.
  Eenmaal in Griekenland aangekomen, gooit hij een vrouw van een klif in een poging haar te vermoorden. In 2013 wordt hij veroordeeld tot tien jaar cel. Toch arriveert hij in 2015 al in Duitsland. Tot zover de Verdragen van Schengen en Dublin.
  “Jij bent welkom…welkom in mijn land..”
  In 2016 verkracht en vermoordt hij Maria Ladenburger. Toen hij zag hoe mooi ze was, wilde hij s*x met haar. En dat is zijn goed recht natuurlijk. Dat is een onderdeel van zijn cultuur en iedere invasiër is door de elite uitgenodigd om zich hier te vestigen met behoud van eigen cultuur.
  Na haar verkracht te hebben, sleept hij haar naar de rivier en houdt haar hoofd net zo lang onder water als nodig is om haar te vermoorden.
  Er was eens een Afghaanse vluchteling… Een sprookje zonder goed eind. Wordt vervolgd.. en vervolgd.. en vervolgd.. Nieuwe bladzijden worden oneindig toegevoegd aan dit verhaal. Geschreven door de elites, die tevreden op de door hen gecreëerde chaos neerkijken.
  Bestseller.
  Door Blondemevrouw

  1. Leolion

   @ HaZ
   Ernstig verhaal, maar om het even genderneutraal te houden:
   Servische moslimvrouw, bezwangerd, komt in 1994 met een invalide man, die geen kinderen kan verwekken, naar Nederland. Krijgt uiteraard snel het Nederlanderschap, wegens de welhaast onmenselijke omstandigheden waarin ze verkeert. Laat de invalide al snel stikken en begint Nederlandse mannen lastig te vallen met haar theatrale persoonlijkheidsstoornis, om haar doelen volgens haar regels te bereiken, en zeker niet de regels, normen en waarden die in Nederland gangbaar zijn. Voor de meeste mannen met desastreuze gevolgen, zoals gebroken achterblijven, beschuldigt van aanranding, hetgeen door die achterlijke hanen van politie en justitie direct geloofd wordt en dus tot in bewaring leidt. Aangifte tegen de vrouw wegens aanranding wordt uiteraard niet gehonoreerd, want dat kan niet volgens de vrouwbeschermende infantielen van justitie. Ze weet zelfs een een psycholoog, die naar eigen zeggen wel eens wat forensisch werk doet, voor haar karretje te spannen. Iets om over na te denken: het functioneren van de psychiatrie, met hun ‘wetenschappelijke onderbouwingen’. Ze mag, zonder papieren werken in de zorg, waar ze als een professional medicijnen uitzet aan bejaarden, met mogelijke ernstige consequenties. Kortom het enige wat ze achterlaat is een spoor van destructie.
   Deze vrouw dood misschien niet fysiek mannen, maar psychisch. En daar heeft Nederland geen beleid op, reden waarom deze moslima’s telkens weer kunnen toeslaan: taqiyya en gebrek aan schuldbesef, het zijn er meesteressen in.
   Dus Rutte en trawanten: laat deze Aisha met haar kinderen alstublieft wegrotten in die zandbak, waar wij als Nederlanders helemaal niets te zoeken hebben. En ruim er hier in Nederland en passant ook maar een paar op, zoals de ex-columniste van het AD of de bovengenoemde. Zou goed zijn voor de economie, ja dat wil Rutte mannetje toch horen, maar het voor hem ondergeschikte welzijn van menige Nederlander zou er zeker mee bevorderd worden.
   Tot slot, om Dhr. Dopper maar even de wind uit de zeilen te halen: ik heb het over de criminele, gewetenloze moslima’s, niet over de positieve, arbeidzame, gematigde moslima’s, die hun bijdrage willen leveren aan een gezonde NEDERLANDSE maatschappij, zonder inmenging van sharia-wetgeving en liefst zonder hoofddoekje, want het doet me pijn aan mijn ogen deze onderdrukte vrouwen te moeten aanschouwen.

 4. nienke

  Eerst een grote bek en stoer doen om zich bij Isis aan te sluiten zelfs met zo’n engerd te trouwen kinderen krijgen andere vrouwen ronselen en NU nu klaagt ze steen en been en jankt d’r ogen uit haar kop om weer naar Nederland te komen.
  Blijf lekker waar je zit en verroer je niet, nooit toelaten dit serpent.
  Laat Isis maar voor jou en de kinderen opdraaien.

 5. Roughwood

  Intrekken dat NL staatsburgerschap en tot nooit meer ziens!

 6. sjun

  Ik zie niet in waarom iemand die totaal geen solidariteit met Nederland, haar bevolking en haar cultuur aan de dag legde nu alweer een beroep zou moeten kunnen doen op de Nederlandse solidariteit en haar problemen hier ten laste van de Nederlandse belastingbetalers zou moeten kunnen parkeren. Strippen die Nederlandse nationaliteit en lekker laten zitten waar zij zit om de goede naam van wie hier wel meedoet en iets wil opbouwen niet langer te bezoedelen.

 7. DolleDries

  ARNHEM/ LEEUWARDEN – De oud-militair uit Leeuwarden die in Syrië meevocht tegen IS, is buiten zijn medeweten uit de Basisregistratie Personen (BRP) geschrapt. Dat meldt de Leeuwarder Courant op basis van een verklaring van de advocaat van Jitse Akse (47).

  1. sjun

   Het lijkt me goed als daarvan de onderste steen boven komt en de ambtenaar die het flikte voor de rechter komt en naar een nieuwe uitdaging kan gaan zoeken. Met een blik in de logfiles op de server moet toch mogelijk zijn te achterhalen welke account op welk moment vanaf welke node de handeling van wegmaking heeft uitgevoerd.

 8. toetssteen

  Ik geloof dat jong de ‘arena’ in geworpen worden; lees leren en werken met je luie kont dit soort wereldvreemde wezens goeddeels voorkwam.

 9. buitenbeentje

  Ik blijf het herhalen, islamisten bestaan niet, islamieten of mohammedanen wel. Moslims vonden het niet leuk dat er over moslim terrorisme of moslim extremisme werd gesproken en dus hebben wat rubberen tegel figuren het woord islamist uitgevonden.

 10. trampoline

  Ik ben het in deze volkomen met Rutte eens: “mevrouw, wilt u ons een plezier doen en sneuvelt u daar”.
  Deradicalisering is een utopie en vooral bij deze dame die nog steeds achter IS staat en dat verheerlijkt.
  Maar voor haar kinderen die overigens in Syrië zijn geboren en dus geen Nederlander zijn, is het daar te slecht; die hebben geen recht om hier te zijn. Toch wil ze hier terug.

  Mevrouw, wij willen u niet terug; u mag het verder uitzoeken; op potentiële terroristen zitten we hier niet te wachten.

 11. Gerben

  De Minister heeft mevrouw aangewezen als terrorist (https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2017-43491.html). Als ze een dubbele nationaliteit heeft betekent dat dat ze haar Nederlandse nationaliteit mogen intrekken. Gezien haar naam heb ik het vermoeden dat ze ook de Marokkaanse nationaliteit heeft. Dat krijg je automatisch als één of meer ouders de Marokkaanse nationaliteit hebben.

  1. sjun

   Aangezien de zes weken voor bezwaarmaking voorbij zijn betekent dat een cumulerende sociale, psychische, juridische, curatieve en financiële kostenpost minder en dat betekent minder aantasting van de goede naam van degenen met soortgelijke wortels hier ten lande. Koning Mohammed VI weet vast wel raad met deze onderdaan van hem.

 12. Steve Van der Vekens

  We weten toch dat het onder de moslims stinkt van de ratten?
  Wat doen die anders hier?
  En onze politici zijn zo achterlijk om de islam te laten infiltreren in onze politieke regionen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.