Ach wat zielig! Jihadiste huilt: “Ik wil niet in een Syrische cel bevallen, laat me terugkomen naar Nederland!”

Twee vrouwen in boerka. Foto ter illustratie. David Lisbona (bron: Flickr).
Foto: Twee vrouwen in boerka. Foto ter illustratie. David Lisbona (bron: Flickr).

Uh nee. Ga maar lekker daar in de gevangenis zitten. Dat is precies wat je verdient.

De 23-jarige ‘Nederlandse’ jihadiste Ilham is zwanger van Bilal, haar net zo radicale echtgenoot. Het jihadistische echtpaar verhuisde jaren geleden naar het radicaal-islamistische kalifaat van ISIS. Maar nu dat ze zwanger is wil Ilham opeens terug naar Nederland.

In een ongelooflijk (want: zo hypocriet dat je het bijna niet gelooft dat het AD haar woorden integraal heeft gepubliceerd) interview met het Algemeen Dagblad huilt Ilham tranen met tuiten over haar lot. Ze heeft het allemaal niet zo bedoeld! Ze zat gewoon thuis! Ze wil terug naar Nederland, want in een Syrische cel bevallen wil ze écht niet! Ze erkent dat ze “foute dingen” gedaan heeft.” En ze vertrok zogenaamd ‘vrijwillig’ met haar man uit Raqqa, dus zo slecht is ze niet. Toch?

Toch?!

Het is echt een ziekelijk verhaal omdat deze gek werkelijk denkt dat wij Nederlanders in haar huilverhalen trappen. Nou, Ilham, laat ik je even uit die droom helpen: dat doen we niet eens bijna. We weten maar al te goed dat jij en je man genocideplegers zijn. Dat jullie je radicale denkbeelden met geweld hebben willen implementeren. En dat je nu alleen maar ‘terug naar Nederland’ wil omdat dat achterlijke kalifaat van je nagenoeg van de aardbodem geveegd is. Het enige waar jij en die knettergekke man van je spijt van hebben is dat je aan de verliezende kant hebt gevochten. Lees dit maar:

“Toen begonnen de bombardementen. Om de zes minuten werd een mortiergranaat afgevuurd. Op een gegeven moment was er van Raqqa niets over. Mensen lagen in het puin, ziekenhuizen zaten vol gewonde mensen.”

Toen besloot het jihadistische stel om Raqqa te verlaten. Dus toen ze zélf aangevallen werden. Het werd ze gewoon te heet onder de voeten. Oh ja, dát en omdat Bilaltje het niet fijn vond dat ISIS buitenlandse (lees: niet-Syrische) jihadisten “steeds slechter” begon te behandelen:

“Mijn man vertelde dat er dingen gebeurden waarmee hij het oneens was. Hij zei: er wordt veel onrecht aangedaan, maar jij ziet veel niet, want je zit altijd thuis.”

Dat ISIS hele horden christenen, yazidi’s en sjiieten over de kling heeft gejaagd zat Bilal helemaal niet dwars, maar dat hij en zijn vrienden niet vriendelijk behandeld werden door hun moordende collega’s was een probleem. Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was.

Ik zou zeggen: veel plezier in die Syrische cel, Ilham. Zoek het maar uit, radicale, terroristische, genocide plegende mafketel die je bent.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

23 reacties

 1.   

  Deze vrouw dient uitgeleverd te worden aan Assad, de Koerden of de christen/Yezedi gemeenschap.
  En daarna opgeknoopt.
  Maar aangezien het verrotte NLse rechtsstelsel moreel failliet is zal ze hier wel met open armen en heeeeel veel gratis geld ontvangen worden.
  Immers voor moordpartijen, foltering en serieverkrachtingen wordt je in NL beloont.
  De galg is er louter voor mensen met ‘foute meningen’ (zijnde; meningen die niet stroken met de islam en het D’66 cultuur-marxisme)

  1.   

   Inderdaad! Als het even kan nog voor dat zieke vruchtje geboren kan worden, want alles in leven laten, geeft ellende in de toekomst.

   En wat werkt deze site slecht op het ogenblik. Wat is er loos?

   1.   

    De site werkt al jaren slecht. Stukken verdwijnen vanwege spamfilters en regelmatig verschijnen er dagenlang geen updates in beeld.
    DDS van vroeger was vele malen gebruiksvriendelijker en overzichtelijker.

 2.   

  Laat ze gewoon daar Ze is vrijwillig daar naar toe gegaan om mensen het leven daar zuur te maken Nu dat het daar niet goed gaat wil ze in Nederland de boel onveilig maken Deze mensen zijn gewoon tero die de mensheid in koele bloede afmaken Hopelijk krijgt ze daar nog een beetje van terug wat ze die andere mensen bloedig hebben afgemaakt

 3.   

  Het is eigenlijk vrij bizar………. veel moslims leven liever in een niet-moslim land dan in een islamitische land.

  Maar als ze in een westers land leven dan jammeren en klagen ze en zijn niet bereid te integreren maar wel bereid van de staatsruif te leven.

  Net zoiets dat veel Palestijnen liever onder Israëlisch bestuur leven dan onder islamitisch bestuur.
  ———–

  Enquête: Meeste Arabieren wonen liever in Israël
  http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/32531/language/nl-NL/Default.aspx

 4.   

  Eigen schuld dikke bult.

 5.   

  Laat het duivelsgedrocht wat ter wereld komt leven en sterven in Syrie.

 6.   

  Eerst een grote bek en stoer doen om daar naar toe te gaan en nu het te heet onder je voeten wordt is Nederland wel goed om je te redden.
  Blijf maar lekker daar je voelt je toch prima thuis in een islamland?
  Islam is goed, vredelievend, wat wens je nog meer.
  Je gaat toch niet hier waar de blanke Nederlanders racisten zijn je thuis voelen?
  Of gaat het alleen om het geld, alles wordt betaald ook de bevalling daar hoef je je geen zorgen om te maken en je krijgt nog een uitkering.
  Op donderen en blijf maar lekker bij de vredelievende ISIS je kind baren.

  1.   

   @Nienke. Inderdaad, kunnen wij niet al die ex-Isis bruidjes en hun babies en kinderen
   accepteren. Deze vrouwen waren vaak schoolverlaters, en vertrokken naar Syria
   maanden geleden, op zeer jonge leeftijd, als bruidje van een IS terrorist. Zij hadden nooit iets te vertellen en krijgen alleen maar een doel in hun verdere leven: ZONEN baren voor Isis. Maar sinds enkele maanden gaat het snel achteruit met Isis, en deze vrouwtjes komen in vreselijk onverzorgde kampen terecht met hun jonge kinderen. Zwangerschap en bevallingzorg is er niet. Maar omdat zij een grondig hersenspoeling hebben meegemaakt, zijn zij niet meer in staat om zo maar opnieuw te leven als een
   gewone Nederlandse burger. Het is beter dat deze vrouw zoekt hulp via de Rode Kruis
   om ergens in het Midden-oost te gaan vestigen. Laura H. had geluk omdat haar vader
   alles voor over had om haar te halen uit Syria, en naar maanden in het gevangenis,
   zal ze op een dag vrij komen om haar zoontje, en 3 maanden oude baby te krijgen.
   Maar dit geval is een uitzondering. Wij kunnen niet al die getraumatiseerde Isis
   bruidjes terug nemen, samen met hun kinderen.

 7.   

  @Michael, hou het verloop van dit proces voor ons goed in de gaten. Ik ben heel benieuwd of ze inderdaad kan terugkeren naar Nederland. Alvast dank.

 8.   

  Ik zie niet in waarom de duidelijk in woord en daad opgezegde solidariteit met Nederland ineens weer geclaimd en genoten zou moeten kunnen worden. Koerdische rechters kunnen deze case vast prima beoordelen.

 9.   

  Dat zo’n gedrocht een podium krijgt! Ach, typisch het AD, dat daders als slachtoffer voorschotelt. Wellicht komt dat islamvulnis ook nog aan de orde in DWDD of in Pauw!
  Nu, voor mij mag ze wegrotten in een Syrische cel, samen met haar geloofsgenoten!
  En haar kinderen? Laat die ook maar daar!

 10.   

  Bespaar ons dit gejank. NL Staatsburgerschap intrekken en tot nooit meer ziens. U bent af!

 11.   

  Oguttegut, wát een ellende !!
  Moet mevrouwtje bevallen tussen de vallende bommen en granaten ?
  En nu maar smeken om terug te mogen keren naar NL ?
  Laat dat stel + kind maar daar blijven, zij heeft zich per slot van rekening óók laten dekken tussen de vallende bommen en granaten, dat vond mevrouwtje kennelijk wél prettig !
  Wát een brutaliteit om nú te vragen om terugkeer.

 12.   

  Dat ze mogen branden in de hel!!

 13.   

  Hoop dat een drone ook haar weet te vinden zoals die Britse jahadiste een goede week geleden en haar man er ook maar bij,kunnen ze nooit meer biggetjes baren.(om tegenreacteurs gerust te stellen,het is helemaal niet hatelijk bedoeld hoor,of sarcastisch o.i.d.,gewoon een klein wensje)

 14.   

  Lekker daar blijven want in ons land heb je niets meer te zoeken. .
  Had je maar niet in die achterlijke islam moeten geloven, verstandige mensen doen dat dus ook niet.

  1.   

   wedden dat ze wel terug mag komen?

   1.   

    @ Marija.
    Ik vrees het ook !!

 15.   

  We hebben een gevangenisfoto van haar:
  https://i.imgur.com/ktK7vbL.jpg

  1.   

   Weg daarmee. Bah.

 16.   

  Lekker daar blijven wandelende lampenkap samen met je mafketel van een `kerel` en je duivelsgebroed, wij hebben er hier al teveel van jullie rondwandelen, daar moeten we ook nog vanaf!

 17.   

  Laat die broedfabriek maar lekker weg rotten daar.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!