Egyptische advocaat: ‘Het verkrachten van vrouwen in onthullende kleding is een nationale plicht’

Knettergek.

Een Egyptische advocaat heeft voor enorm veel ophef gezorgd in zijn land doordat hij onlangs op tv verscheen, waar hij blij vertelde dat het in zijn ogen een nationale plicht is om vrouwen in onthullende kleding te verkrachten.

Nabih al-Wahsh maakte die schokkende opmerkingen tijdens een programma over een op handen zijnde prostitutiewet. Hij deed dat bij de zender Al-Assema.

In de clip die je hieronder ziet stelt hij rond het punt van 22 seconden:

“Vind jij het acceptabel dat een meisje in kleding rondloopt waardoor je de helft van haar heup ziet? Een meisje dat er zo bijloopt — haar lastigvallen is een patriottische plicht en haar verkrachten een nationale plicht.”

Logischerwijze is de Nationale Vrouwenraad van Egypte woedend op deze advocaat én op de zender die deze malloot aan het woord liet. Of dat iets uithaalt valt nog maar te bezien, Egyptische tv-zenders nodigen vaker gekken uit die luidkeels verkondigen dat vrouwen best misbruikt mogen worden — en de politiek doet daar helemaal niets aan. Nee, ook president al-Sisi niet, je weet wel, de generaal die de Moslim Broederschap uit de macht gooide en een coup pleegde omdat de Broederschap de Sharia zou willen invoeren en hij dat als seculiere generaal absoluut niet wilde accepteren.

Gek he, dat die man hier dan weer niets aan doet?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

30 reacties

 1. HW

  Het lijkt mij dat de plicht voor de rest van de mensheid om die verkrachters een staaf dynamiet tussen de billen te schuiven, natuurlijk met een brandend lontje.
  Wat een idioot.

  1. Baaz

   Schuiven?

 2. Michael

  Dit is puur aanzetten tot geweld. Die man moet de bak in. En daar zal hij het vast niet makkelijk krijgen, ik zou de zeep maar goed vasthouden en niet laten vallen als ik hem was!

 3. meijer61200

  En maar lekker op vakantie naar deze godvergeten uithoek! Want lekker goedkoop. Iedereen is nu toch wel gewaarschuwd dat je niet in bikini of badpak naar het strand moet gaan in dit soort contreien, want dan vraag je om verkrachting door de volgers van de pedo profeet.
  Wat een zieke geest die vent! Waarom krijgt dit barbaarse uitschot een podium vraag ik me af? Ik word altijd hitsig van de kopvodden en Zeemanjurken op straat, maar weet me toch ook te beheersen?

  1. Top

   Die ‘discussie’ heb ik met regelmaat gehad met mijn medewerkers. Lang verhaal kort; ik ben gestopt! Zonde van mijn tijd.

 4. dark hole

  Logisch…dat snapt toch iedereen 🙂 maar niet heus 🙂
  Zo’n gast heeft behoorlijk last van hersenrot! Waar zou dat mentaal virus toch vandaan komen….inkoppertje 🙂

 5. marco1

  Waar ik eerste twijfelde om naar toe te gaan met vakantie denk ik toch dat het Egypte word.

  1. meijer61200

   Ik zou mijn vrouw maar thuis laten. Of in een Boerka hijsen, dat kan ook natuurlijk!

 6. denk eens na

  Deze cultuur hebben we in ons land.

 7. Nasrani

  Wat zou de achtergrond zijn van een uitspraak als deze? We kunnen ons hier in het Westen boos maken over deze achterlijke uitspraak, deze is echter gelegen in de islam. En wanneer mensen de islam niet volgen zijn ze vogelvrij in de ogen van moslims. In islamitische landen komen de minderheden daar elke dag mee in aanraking. Kortom, geen islam in Nederland of de Eu. Zolang deze ideologie zijn normen en waarden dwingend wil opleggen aan anderen( zoals de nazies deden), is er geen plaats voor de moslims in europa.

  1. meijer61200

   Nasrani; Helemaal mee eens, maar de Islam hoort niet thuis in Europa. Het is onmogelijk dat deze verdorven ideologie samen kan gaan met het vrije westen. Dat zie je dagelijks. En maar provoceren, iedere keer een stapje verder gaan, en maar haathutten/kazernes bouwen. Als wij ons niet vrijwillig onderwerpen aan de ideologie van de pedo profeet proberen ze hun wil op te leggen met extreem geweld. Maar het geweld zal zich tegen hen keren op termijn. Eerst maar eens zorgen voor een goed kabinet in de loop van volgend jaar.

  2. Michael

   Dit soort idiote opmerkingen heeft weinig met de islam per se te maken. Is een fundamentele interpretatie. Net als dat fundamentele christenen wisten te beweren dat een vrouw die zwanger is geworden van een verkrachting niet echt verkracht is.

   1. h_keur

    Wat gestoorde mensen beweren, is iets anders, dan hetgeen de leer van de Bijbel zegt. Echter de leer van de Islam verkondigt wel degelijk, hetgeen die advocaat beweerde. Klein doch essentiëeel verschil

 8. Christina

  Tja islam hè, een godsdienst die ook hier omarmd word!!
  En ook hier hebben we genoeg van dit soort uitschotten waar ook onze westerse regering geen flikker aan doet, net zoals die `prachtige` haatbaarden die hun haatbaarden geluid overal mogen presenteren, dus nog even en dan komen dit soort vullis ook hier op de tv, met medeweten van die kneuzen in Den haag!

  1. Marija

   Ja het is tuig, maar wat zijn wij laf om dat maar zonder enorme protesten te accepteren.

  2. meijer61200

   Christina,

   Ze komen al lang op tv hoor! Zoals bekend hebben ze een eigen programma wat steeds meer kijkers krijgt, dus dat is leuk voor ze! Je moet maar eens kijken in je gids! Het heet “Opsporing verzocht”

 9. jowyajax

  Als dit in die landen gewoon is moeten zij weten, MAAR ALS DE WESTERSE REGERINGEN DIT BINNEN HAALT DAN ZIJN ONZE REGERING AMBTENAREN POTENTIËLE VERKRACHTERS DUS KUNNEN ZE VERANTWOORDELIJK WORDEN GESTELD VOOR DEZE MENSEN.

  1. meijer61200

   Toetsenbord stuk? Bril weg? Kleinere letters maag ook hoor.

 10. Ni28

  De moslimwereld blijft wereldvreemd.

 11. Ni28

  Ik kan niet wachten totdat wij volledig geïslamiseerd zijn om mijn patriotisme te kunnen bewijzen. :):):) Wel tot de zomer wachten.:):):)

 12. Ni28

  Geruststellend is dat het niets met de islam te maken heeft zoals onze kenners beweren.

  1. corfo

   @ Ni28.
   Oh, gelukkig maar.
   Ik dacht al : potverdorie, krijgen die brave islamieten wéér een lading stront over zich heen.
   Ik vrees dat de verkoop van vuilniszakken de komende zomer spectaculair zal stijgen in dit landje, dan kunnen de échte NL-dames tenminste rustig op ’t strand zitten of shoppen, moeten ze niet hun zakken vergeten aan te trekken natuurlijk !

 13. Floris

  https://www.geenstijl.nl/5139181/moslims-spijkeren-pamflet-met-hervormingen-op-voordeur-rotterdamse-essalam-moskee/#comments

  Als dit door moslims is gedaan is het zeer interessant want hun kritiek bevestigt wat critici al jaren roepen.

  Het pamflet is naar vele media verstuurd maar alleen Geen Stijl maakt er melding van. Hoe kan dat ????

 14. Becker

  “Een Egyptische advocaat heeft voor enorm veel ophef gezorgd in zijn land”

  Die ophef lijkt me belangrijker dan de uiting van deze idioot.

 15. Parestado4

  Kun je kwaad worden of je druk maken;Maar als die meiden zich zo kleden dat zij verkrachting uitlokken?

  1. meijer61200

   Wat een opmerking! Als je in bikini of badpak op het strand gaat liggen als vrouw, vraag je dus eigenlijk aan moslims om verkracht te worden. Dus jouw vrouw hult zich in Komo zakken als ze mee gaat een dagje naar zee begrijp ik? Vrouwen op straat in een rokje, zonder kopvodden vragen ook om verkrachting lees ik vaak in de comments op bepaalde sites.

   Islam hoort hier NIET thuis, maar de politiek, en het linkse rappalje schijt 7 kleuren stront over alles wat met deze verderfelijke ideologie te maken heeft.
   Maar het tij keert zich meer en meer goddank…Het is niet voor niets dat partijen als FVD een stormachtige ontwikkeling doormaken.

 16. napels

  Binnenkort in u theather.

 17. Babaji538

  Een duivelspraktijk onder families van Kopers,
  van H. Biesot, F. Kools, Ard van der Steur,
  G. Bouman, P. Noordanus en Erik de Couwaert
  bracht vele zwarte vrouwen ter dood.
  Daarnaast was het lekker om blanke vrouwen
  te begraven, noem ik Sportlaan Udenhout, Westermarkt
  Tilburg, noem ik de Recherche, waar ik nog, symbolisch
  € 100,- mag terugvorderen inzake vervalsing ID-kaart.

  Families weten dat zo onder elkaar.

  Noem ik motormuis Japie Cuppens.

  Jullie kunnen het verder wel vergeten.

  Petra Hermans

  1. Zout

   Doorgaans weeg ik mijn woorden zorgvuldig en wil ik niet grof zijn, maar nu maak ik opnieuw een uitzondering:

   Petra, sodemieter op!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.