Eindelijk scheren! Thierry Baudets baard gaat er na maanden en maanden en maanden eindelijk af

Thierry “Osama” Baudet is vandaag naar de kapper gegaan. Zijn baard werd eraf geschoren. 

Hoewel Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet ongetwijfeld niet te spreken is over het regeerakkoord van VVD, CDA, ChristenUnie en D66 is hij wél blij dat hij na vandaag weer fris en fruitig door het leven kan. Want, ja, vandaag markeert niet alleen het begin van het Nachtmerriekabinet-Rutte III, maar ook van een baardloze Baudet:

Je ziet gewoon hoe opgelucht Thierry is. En hij is niet de enige. Theo Hiddema vindt dit heel duidelijk ook veel plezanter.

Nou heb ik niets tegen baarden — ik heb zelf bijna altijd een baard, maar dan wel een ringbaard of een goatie — maar zo’n Osamabaard past natuurlijk niet echt bij de energieke, jonge leider van Neerlands snelst groeiende partij. Want nee, hij dit niet eens verpakken als een “hipsterbaard.” Die zijn over het algemeen immers verzorgd.

De #ThierryChallenge zit er dus op, Thierry is zijn baard kwijt… maar het echte werk begint nu pas: oppositie voeren tegen dit wanstaltige kabinet vol terroristenknuffelaars en Arafat-fans.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. DolleDries

  Hongarije: ‘Aanval op onze soevereiniteit door EU is bitterder dan ooit’ – Migranten mogen voortaan kiezen naar welk land ze gaan – Asielaanvraag migranten niet langer enkel individueel, maar ook in groepen – EU gaat 10-stappenplan van George Soros, inclusief toelaten van jaarlijks minstens 1 miljoen migranten, uitvoeren
   
  De EU is officieel begonnen met het omzetten van het 10 puntenplan van George Soros (foto), waarmee alle lidstaten worden gedwongen om onbeperkte moslimimmigratie en de daaraan gekoppelde islamisering van onze samenleving te accepteren en jaarlijks met tientallen miljarden euro’s te financieren. (Foto: Getty Images (3)).
  Enkele dagen geleden heeft de Commissie voor Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken van het Europese Parlement (LIBE) met grote meerderheid besloten om de volgende stap te zetten in het afschaffen van het zelfbeschikkingsrecht van de oorspronkelijke Europeanen. Het Dublin verdrag, dat toch al massaal genegeerd werd, wordt officieel opgeheven, en lidstaten die weigeren onbeperkte aantallen moslimmigranten op te nemen, wordt de toegang tot EU-fondsen ontzegd. Tussen nu en 2020 wordt de islamisering van ons werelddeel dus in een nog hogere versnelling gezet, ongeacht wat de burgers daarvan vinden. Het grootste verzet komt zoals altijd uit Hongarije, een van de laatste voorvechters van onze vrijheid en democratie.

  Lees meer…   (0 reacties)

   2 0 6
  Washington Post: Hillary Clinton loog en betaalde voor fake Trump-Rusland dossier
  Xander   25-10-2017 14:36 – (13) – in Algemeen Nieuws, Media, NWO-Complot, Rusland, VS
  Oud FBI baas Comey, nu onderzoek naar Trump leidend, blijkt onderzoek naar corrupte deals Clintons met Russen te hebben onderdrukt – Ook Wall Street Journal komt nu schoorvoetend met de waarheid
   
  Dit criminele en door-en-door corrupte echtpaar kan in de ogen van de Nederlandse ‘kwaliteits’media nog altijd geen vlieg kwaad doen.
  De overwegend linkse eindredacteurs van de Nederlandse media zoals de NOS en NU achten het nieuws het vermelden niet waard, vermoedelijk omdat de hier verafschuwde Amerikaanse president Donald Trump ermee wordt vrijgesproken, en de hier nog immer verafgode Hillary Clinton opnieuw in een zeer kwalijk daglicht wordt gesteld. Desondanks zijn het deze keer ook grote Amerikaanse anti-Trump media zoals de Washington Post en de Wall Street Journal die berichten dat Hillary Clinton en de Democratische Partij met behulp van de FBI hebben betaald voor het dossier over de volledig uit de lucht gegrepen samenzwering tussen Trump en de Russen, en Hillary daar geruime tijd over gelogen heeft. Nog kwalijker is dat ex FBI chef Comey, die nu het onderzoek naar Trump leidt, destijds het onderzoek naar de inmiddels bevestigde corrupte uraniumdeals van de Clintons met Russen heeft onderdrukt.

 2. denk eens na

  De baard van de keizer

 3. mening66

  Dat was dus vanaf het begin smerige opzet en nu de regeringen voorlopig weer veilig zijn (verkiezingen) komt het los.
  We moeten in verzet komen, NU, anders is er geen ontkomen meer aan!
  Volk wordt wakker AUB, denk aan je kinderen en kleinkinderen.
  Doe het voor hen en denk niet het zal mijn tijd wel duren.
  Of zeg je als het te laat si WIR HABBEN DAS NICHT GEWUST!!!

  1. denk eens na

   Men maakt zich drukker over naar welk land men op vakantie gaat ,new york of thailand

 4. marco1

  Nu nog het knippen en scheren van het nieuwe kabinet en hopen een volgende verkiezing wat beters opleverd.

 5. Michael

  Gaap…

  1. IJscoman

   Michael is een ongeinteresseerd links lulletje die het geen moer uitmaakt wat er met Europa en Nederland gebeurt. Hij is het equivalent van de ‘jij bent welkom’ zingende doosjes en brengt ons land graag ten offer aan de islam. Is Michael wellicht een laat pubertje of is hij een vroeg antifaatje? Gezien zijn reacties zou dat best kunnen. Kinderen heeft hij in ieder geval niet: dan zou hij de toekomst van Nederland en van Europa beslist een stuk serieuzer nemen en niet met het obligate ‘gaaap’ komen.

   1. Floris

    Een echt sneeuwvlokje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.