Jammer voor Syriëgangers! Nieuwe kabinet gaat levenslange gevangenisstraffen voor ISIS-gajes invoeren

Behalve lastenverzwarende billenkoek voor de normale Nederlanders is er ook strafrechtelijke billenkoek voor de abnormale Syriëgangers. Het nieuwe kabinet telt geen PvdA, en dat betekent dat het knuffelen van kansloos en genocideplegend tuig eind deze maand eindelijk kan worden gestopt.

Het nieuwe kabinet heeft een aantal voornemens: ze willen een Europees Openbaar Ministerie invoeren en daarmee de nuttige idioot van Brussel worden. Onbegrijpelijk.

Maar met het spelen van de nuttige idioot van Raqqa zijn Rutte en zijn nieuwe vrienden wél klaar. Die zachtaardige taakstrafjes, poezelige enkelbanden en gratis stages voor het jihadistisch tuig dat koppen heeft lopen afhakken in Syrië zijn nu wel een beetje klaar: Rutte III gaat de mogelijkheid openen om de slachters uit Syrië gewoon met levenslange gevangenisstraffen voorgoed achter de tralies te zetten. De Volkskrant:

“Het nieuwe kabinet wil dat IS-strijders die terugkeren naar Nederland harder worden aangepakt. VVD, D66, CDA en ChristenUnie maken de weg vrij voor het Openbaar Ministerie om hen in de toekomst te kunnen vervolgen voor genocide.

Op dat misdrijf staat een levenslange celstraf. Nu worden IS-strijders vooral vervolgd voor deelname aan een terroristische organisatie, waarop maximaal 15 jaar cel staat.”

Kijk. Daar kunnen we wel wat mee, natuurlijk. Want niet het is onbegrijpelijk dat Syriëgangers kennelijk zo goed als straffeloos mochten moorden, verkrachten en culturen slopen in het Midden-Oosten. En daarnaast moet de Nederlandse maatschappij ook gewoon worden beschermd voor een herhaling van dat jihadistische gedrag in eigen land.

Dus jihadistische mafklappers die zichzelf een all-inclusive moordvakantie naar Syrië cadeau deden: tijd voor een survivaluitje naar de gevangenis! Neem je bidmatje mee, en donder maar lekker op naar de cel. En dan maar hopen dat je celgenootje Bubba niet komt binnenlopen terwijl jij richting het oosten geknield zit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. buitenbeentje

  laat de mogelijkheid open. Nou daar kunnen we wel wat mee, met de decadente rechtsspraak in Nederland. Levenslang? taakstrafje kun je krijgen, we zullen je wel even opvoeden.

 2. corfo

  Allemaal praatje voor de bühne !
  Een rechter is helemaal niet verplicht om bij invoeren van bijv. levenslange gevangenisstraf, deze straf ook toe te passen.
  Rechters zijn onafhankelijk van de politiek en voor ’t leven benoemd.
  Zal “den Haag” roepen : “Maar de rechters hebben wel de mogelijkheid om levenslange gevangenisstraf te eisen”. Ja zeker, die mogelijkheid hebben die rechters ook al bij andere zware misdrijven, maar wanneer wordt de straf opgelegd ? Bijna nooit ! Dus verwacht niet te veel van “onze” Dappere Dodo’s met hun “zware straffen”!

  1. hans-e-pans

   Mark R. de eikel die praten kan.

 3. Meester Kong

  Met de aanklacht genocide hebben de rechters een handvat.
  Dat geen taakstraffen opleveren.

 4. Ben Zine

  Stoere praatjes voor het stemvee, zoals we al jaren gewend zijn van VVD-lachebekje Rutte. Hoe krijg je ooit bewezen wat die gasten daar hebben uitgespookt ? Bovendien, als ze hun baard afscheren en Westerse kleren aantrekken is er ook geen hond meer die ze herkent. Grappig hoe mensen daar toch altijd weer intrappen.

 5. DutchDropveter

  hoezo levenslang? en hoezo moeten wij dat betalen? en hoezo in Nederland. En het stemvee trapt er weer in… echt god nonde juu! houd het dan nooit op!?

  1. penis aqua di rosa

   Weer eens een doekje voor het bloeden. Dus levenslang op onze kosten kost, inwoning, zorg en zakgeld. Ik zou zeggen: in Raqqa een terrein creëeren met een heel hoog hek er omheen, de aldaar niet-nederlandse IS debielen een schietijzer geven en als op de kermis mogen ze gaan prijsschieten. DE Nederlander zit echt niet te wachten om dat tuig terug te laten komen. Wat mij betreft bye bye tot nooit weer en vermaak je in die zandbakken.

   1. Boezaardt

    @penis aqua,

    Laten we maar hopen dat dit vieze en immorele verhaal ironisch is bedoeld.

    Iemand die zoiets in volle ernst opschrijft is namelijk vreselijk de weg kwijt.

    1. swetsnek

     Onze moslim lover doet ook weer even een lachwekkende duit in het zakje hahahahaah dopper ga je moeder ,,,,,,, whatever

     1. Boezaardt

      Wil je ook zo graag moslims de strot afsnijden, zwetskont?

     2. DutchDropveter

      @boezaardt
      Nee ik denk niet dat Zwetsnek zoals mij mensen wil vermoorden. Maar de mensen die moorden verdienen op geen enkele manier een plek in onze samenleving, en laat ook een gevangenis onderdeel zijn van zon samenleving.

      Als iemand koelbloedig heeft lopen moorden dan kan ik maar twee straffen voor zo iemand verzinnen;
      – Spuitje (wij zijn wel humaan)
      – Vuurpeloton (Niemand kan de schuld krijgen

      Uiteraard alleen als vast gesteld kan worden als de persoon in kwestie dergelijke misdaden heeft begaan.

      En laten we wel wezen ze kozen er zelf voor die kant op te gaan dan blijf daar ook maar ik heb ze hier niet nodig. Daarnaast is de staat al veelvuldig de fout in gegaan omdat we “anders denkende” (lees; links kut volk) hebben dat notabene een relatie met dat tuig aan gaat!

      Buiten een papiertje (diploma) van pedagogisch medewerker zou je ook een papiertje moeten hebben dat aantoont dat je labiel sterk genoeg bent en mensen kunt en blijven afwijzen.

      Als ik zie hoeveel van dit soort linkse pedagogische typetjes nu in love zijn met zon haatbaard dan vraag ik me af wiens belangen jij vertegenwoordigd.

     3. swetsnek

      Ik snij niemand de strot af maar jij stinkt naar stront kontekruiper

 6. mening66

  Een openbaar Europees ministerie, ja ja weer een stap dichter bij een verdere sluipende meer dan eenwording van de EU.
  Kan Nederland dat niet zelf implementeren in de wet?
  Nee dat kan dit incompetente kabinet niet.
  Dus naar huis met dit rariteiten rotzooitje.

 7. denk eens na

  Veel beloven weinig geven doet een gek (mens) . in vreugde leven

  1. Ben Zine

   @Henk

   Haha inderdaad 🙂 Zo’n oud gezegde is maar al te waar. Het is precies wat ras manipulator Rutte telkens weer doet, en zijn kiezers laten zich telkens weer foppen door die politieke laaielichter.

 8. Henk-Jansen

  Man man man wat zeuren hier weer… Ik weet het, het kan nog beter maar de meesten vergeten dat het ook nog veel slechter had gekund! We leven in een van de meest welvarende landen dat ooit bestaan heeft!

  1. denk eens na

   Dat moet je vertellen aan de bejaarde en de mensen die bij de voedselbank eten.En daar bij vertellen dat er 4 miljard aan SHELL en consorten word gegeven

   1. Henk-Jansen

    Ga dan lekker ergens anders wonen als het hier zo slecht is volgens jou!

    1. corfo

     @ Henk-Jansen.
     Je moet je kapot schamen Henk-Jansen !!!
     In dit armetierig landje worden steeds méér Voedselbanken opgericht,
     kinderen zitten hongerig op school, zorg is voor velen onbetaalbaar ziekenhuizen zijn bijna failliet enz. enz.
     Waar haal je het gore lef vandaan om dit landje “welvarend” te noemen.
     Als jij persoonlijk nergens last van hebt : prima, maar als je je ogen sluit voor de omstandigheden waaronder anderen leven, dan ben je een ongelooflijke egoïst, zoals de meeste linksdenkenden.

 9. Ruth

  Wat levenlange gevangenisstraf, gewoon Nederland niet meer inlaten. Nooit meer !!ze hebben 2 paspoorten Nederlanderschap afpakken dus gaan ze maar terug naar het land van hun andere nationaliteit.
  Aan dit soort lui wil je toch geen belastinggeld gaan verspillen.

 10. jjvdberg

  L.S.
  Ik dacht ook eens vernomen te hebben van deskundigen op strafrecht dat als er misdrijf is gepleegd en daarna wordt de strafeis in het wetboek van strafrecht verzwaard dan geldt nog het voorgaande. Hier dus 15 jaar max!!!!!!!!!!!!
  Als de strafmaat lager wordt vastgesteld in het wetboek NA het misdrijf dan geldt de lagere strafeis. Dus in beide gevallen is gestrafte beter uit. Leuk he?? Toch leuk voor die jongens (moordenaars)

 11. Pedrito

  Herinvoeren van de doodstraf is ook een optie en aanzienlijk goedkoper dan het levenslang onderdak bieden aan deze beesten.

 12. Ni28

  Nu moet het allemaal nog waar worden.

 13. Two Ravens Black Kettle

  D’66 magistraten die de daders gaan straffen ipv. de slachtoffers en nabestaanden ?
  ik zie dat nooit gebeuren in dit verrot rechteloos land.

 14. fusilier

  De doodstraf invoeren voor dit tuig ,zij hadden ook geen medelijden met hun slachtoffers.

  1. PMG

   Zit hier nu echt niemand op te letten? Zolang die figuren in het Midden Oosten zitten wordt er van alle kanten door de legers van meerdere landen op hen geschoten om ze om het leven te brengen. Zo ook door onze ‘defensie’. Schijnbaar mag het dan wel legaal, dus ik zou zeggen, lekker daar naartoe terug sturen en uhhh … wat niet weet wat niet deert.

 15. Christina

  Hier……een schapenneuker levenslang……..door onze debiele linkse rechtertjes……???
  Dream on, een taakstrafje zal dat gespuis krijgen want ze zullen wel getraumatiseerd zijn door al die ellende die ze gezien [gedaan] hebben.
  Dus wij mogen gewoon met zijn allen dokken voor die schapenneukers die terugkeren en die naar de psycholoog moeten vanwege al hun ellende te kunnen verwerken [ en verder lachen die d`r eigen helemaal krom om die mafjoekels hier die weer overal intrappen]!!

 16. Punt50

  Gewoon afknallen dat tuig.

 17. Jantje

  Bij Rutte is het eerst zien dan geloven.
  tot nu toe heeft hij alleen PVV standpunten overgenomen om stemmen te winnen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.