Ach wat lief: politie gaat thee drinken met Marokkaanse hooligans

Geert Wilders: “Oppakken, vastzetten en als het even kan: uitzetten!”

Ach wat leuk toch! De Nederlandse politie vindt het heel vervelend dat er dit weekend na plaatsing van Marokko voor het WK nogal wat onrust was. Of, beter gezegd: dat Marokkaanse voetbalfans hele buurten in de grote steden aan gort sloegen. Met name, maar niet alleen, in Den Haag ging het los.

En dus wil de Haagse politie daar iets aan doen. Wat, vraag je? Nou, ze willen binnenkort overleggen met Marokkaanse ‘voetbalfans.’

Nee, dat is géén grap:

“We zijn geschrokken van het geweld”, zegt een woordvoerder van de politie. Met het oog op het WK in Rusland, dat in juni en juli van 2018 plaatsvindt, wil de politie met de gemeente en met de Marokkaanse gemeenschap in gesprek. “We willen dat de sfeer komende zomer prima blijft. We moeten kijken wat daar voor nodig is.”

De gemeente denkt er onder meer over na om tijdens het WK een sporthal uit te rusten met grote televisieschermen zodat deze Marokkaanse hooligans wedstrijden daar kunnen kijken. Want ja: als je al die lui bij elkaar zet en ze elkaar laat ophitsen blijft het vast rustig!

Toch?!

Het zal niemand verbazen dat PVV-leider Geert Wilders een heel andere oplossing in gedachten heeft. En nee, daar komt geen kopje thee bij te pas:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Pedrito

  De dubbele-paspoorters knuffelen ? Nederlands paspoort intrekken en met een vet stempel in hun moeder-/vaderlandpaspoort stempelen “PERSONA NON-GRATA” en daarna de definitieve schop in het achterwerk en enkele reis naar hun geliefde zandbak.

 2. DolleDries

  Een ISIS-terrorist in gevangenschap vertelt over de gruwelijke misdaden van verkrachtingen en slachtingen door de radicale islamgroeperingen. Al deze islamitische groeperingen delen dezelfde ideologie van de sharia-islam. Al deze islamitische groeperingen proberen de sharia-wetgeving op te leggen en een islamitisch imperium tot stand te brengen. Christenen en niet-moslims worden overal op de wereld aangevallen. In Irak en Syrië worden kerken verbrand en mensen geëxecuteerd omdat ze de islam en de Sharia-wetgeving afwijzen.
  Over de hele wereld voeren moslimterroristen terreuraanslagen uit “in de naam van Allah”. Ze rechtvaardigen hun geweld door verzen uit de koran te citeren. Politici in het Westen beweren altijd: “Islam is een religie van vrede”.
  Ondanks het feit dat sommige moslims en zelfs voormalige moslims zoals Ayaan Hirsi Ali, Sandra Solomon bewijs aanvoeren dat er verzen in de Koran en de islamitische geschriften staan die oproepen tot geweld tegen ongelovigen, wat vaak leidt tot islamitisch geweld en terrorisme tegen ongelovigen, beweren politici in het westen altijd: “Islam is een religie van vrede”.
  Liberalen en linksen in het Westen gebruiken de verzonnen term ‘islamofobie’ om iemand als een ‘racist’ af te schilderen wanneer die de islam bekritiseert. Ze negeren het feit dat de islam een ​​ideologie is die niets met ras te maken heeft. Er is een nu poging in het Westen gaande om een ​​sharia-godslasteringswet op te leggen om kritiek op de islam strafbaar te stellen.
  Dit begon toen Saoedi-Arabië en andere moslimlanden probeerden een VN-resolutie in te voeren om westerse landen te dwingen de kritiek op de islam strafbaar te stellen. Ondertussen heeft het parlement in Canada het zogenoemde “Motion M-103” goedgekeurd om de zogenaamde “islamofobie (angst voor de islam)” te bestrijden, als voorbereiding op een blasfemiewet in Canada. Volgens de sharia-wetgeving tegen godslastering moet iedereen die kritiek op de islam of de profeet Mohammed geeft, worden gedood.
  Onder de sharia-wetgeving tegen godslastering in Saoedi-Arabië en Iran worden moslims terechtgesteld als ze worden beschuldigd van godslastering. In Pakistan is de situatie nog erger, moslims gebruiken de blasfemiewet om de christelijke minderheid te vervolgen en te vermoorden.
  Deze wetgeving willen de linksen en de liberalen in het Westen adopteren.

   

 3. eRik2017

  Ik begrijp ook wel dat je er niet radicaal in moet, want je ziet ook dat de ellende in Molenbeek groter was dan hier. 010 tegen 020 geeft ook ellende.
  Maar de politie mag toch echt wel een fors signaal en waarschuwing afgeven dat de volgende keer arrestaties zullen volgen en vernieling en aggressie tegen politie onder geen voorwaarde wordt getolereerd. Als jij met stenen gooit en autos in de fik steekt, dan ga je de bak in.

 4. Bloem

  Eigenlijk best bizar als je jezelf bedenkt dat Nederlanders voor vergelijkbare misdrijven wel gewoon zwaar bestraft worden.

 5. mening66

  Ze kunnen om de moslims te bevredigen ook ligbedden plaatsen met voldoende bediening van iftars voor de thee te bezorgen, liefst door politie op blote voeten want schoenen uit is wel eerste eis.
  En als het even kan wat waterpijpen klaarzetten, mocht daar behoefte aan zijn.
  En leuke blonde meisjes die klaar staan om aan elke behoefte die zij eisen te voldoen.
  Komop zeg het is wel de 1e keer dat marokko mee kan doen, dus moet dat wel gepast worden beleefd .

 6. Ni28

  Het Cohen syndroom. Marokkaanse hooligans en eventuele moordenaars behandel je met een theesessie. Mensen die zich tegen deze praktijken keren breng je als onruststokers voor het gerecht. Meten met twee maten is in Nederland snel ingeburgerd.

 7. Kodi

  Culemborg heeft een stroomstoring gehad. En driemaal raden welke bevolkingsgroep aan het plunderen en aan het vernielen sloeg…

  https://www.geenstijl.nl/5139421/stroomstoring-massale-plunderingen-in-culemborg/

  1. Kodi

   Deze gemeente heeft een dappere burgemeester die er zelf niet woont en vooral bekend is van zijn veren die hij in zijn reet heeft gestoken voor zijn aandeel in de inquisitie tegen een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger om minder minder…

 8. Kodi

  Plunderingen en vernielingen tijdens stroomstoring

  Updated Vandaag, 01:10
  Gisteren, 22:26 in BINNENLAND

  CULEMBORG/GELDERMALSEN/TIEL – UPDATE – Tijdens de enorme stroomstoring van maandag was het op verschillende plekken in het getroffen gebied onrustig. Medewerkers van een supermarkt in Tiel zeiden op Facebook dat een groep jongeren hun winkel heeft bestormd. De deuren werden daarop gebarricadeerd met winkelwagens. Op meer plekken in de gemeente zou sprake zijn geweest van plunderingen. Ook de politie in Culemborg kreeg maandagavond meldingen van vernielingen. Er zijn ruiten ingegooid.

  De brandweer was druk bezig met een brand in een voertuig aan de Troelstrastraat. De politie meldde op Twitter dat zij geruchten heeft ontvangen over diefstallen. Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen laat weten dat plunderingen in zijn stad niet aan de orde zijn.

  Spookachtig

  Het was maandagavond in het centrum van Culemborg aardedonker, maar inmiddels komt de stroomvoorziening inmiddels weer op gang. De stad deed maandagavond spookachtig aan. Er was geen licht; niet van straatlantaarns, niet van huizen. De inwoners van de stad waagden zich lopend niet op straat. Wel was er autoverkeer in het centrum, waaronder politie-auto’s die rondrijden met grote schijnwerpers. Ze zijn zo ongeveer de enige lichtbron.

  Bij de supermarkten surveilleerden medewerkers omdat deuren niet helemaal dicht kunnen. Binnen werden winkelwagens en allerlei stellingen voor de deur gezet om te voorkomen dat mensen naar binnen konden.

  Het mobiele netwerk was maandagavond laat zwaar overbelast en dreigde zelfs uit te vallen.

  De politie in De Waarden vroeg WhatsAppgroepen in de getroffen dorpen om voor sociale controle op straat te zorgen. Ook mensen die hun hond uitlaten werd gevraagd goed om zich heen te kijken.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1198054/plunderingenen-vernielingen-tijdens-stroomstoring

 9. Duckday

  En maar blijven knuffelen Niet de politiek niet de politie maar de marokko en Turkey maken de dienst in dit land schande de politiek moet gewoon aftreden De overheid heeft gewoon een broek met stront zo bang zijn ze

 10. swetsnek

  Komt zoete lieve Gerritje dan ook ????? want die moet dat betalen he hahaha
  Pappen en nathouden zou ik zeggen

 11. denk eens na

  De zand bak mentaliteit is totaal anders dan de west europeese Dat zie je aan de straffen die in het midden oosten opgelegd worden bv hand af hakken , stenigen enz enz . Ze zijn niet zo onder de indruk van een kopje hete thee drinken.

 12. Gerlos

  Deze Marokkanen komen waarschijnlijk allemaal uit het Rif gebergte dat is het gebied waar ze niet kunnen schrijven lezen en begrijpen.dat zooitje komt naar ONS land en begrijpen niks van onze cultuur normen en waarden waaronder hoe men zich behoort te gedragen.
  Genieten van onze sociale voorzieningen en wij krijgen stank voor dank. Heeft u een oudere uit het Rif gebergste al eens Nederlands horen spreken, nou dat kunnen ze na 20 jaar nog niet, zo ontwikkeld zijn deze figuren, het enige dat ze kunben moppelen is uit het antieke geloofs boek de koran, die nodig herschreven dient te worden naar de huidige maatstafen. Zo dit is mijn menig ik hoop de uwe ook.

 13. Ni28

  De hooligans vertalen het zo: En te gekke land, je schopt hier rotzooi en wordt niet gestraft en nog krijg je taart en thee. Het paradijs op aarde heet Nederland.

 14. nietzonderverzet

  In feite is de complete politie net zo corrupt als de politici en leiders die hun aansturen. Dus waar praten we nog over?

  1. nietzonderverzet

   Daarbij komt dat de ‘nette’ agenten even hufterig zijn omdat ze zich conformeren aan het apparaat waar ze werken. (Want status en inkomen)

 15. Babaji538

  Mark Rutte gaf aan, geen behoefte te hebben
  aan theedrinken.
  ‘Thee drinken’ is meestal zwarte thee, die te laat
  lauw water schonk.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.