Alle betrokkenen zijn het erover eens: NRC publiceerde fake news over Pieter Omtzigt

De poging was bedoeld om Omtzigt te beschadigen. Nu blijkt dat NRC Handelsblad vooral de eigen reputatie door het slijk heeft gehaald.

NRC Handelsblad is één van die mainstream-kranten die niet kunnen ophouden over zogenaamd ‘fake news.’ Daarmee bedoelt de krant: nieuws dat gebracht wordt op een manier waar de linkse krant het niet mee eens is. Ben je rechts, dan ben je wat NRC Handelsblad betreft automatisch nepnieuws. Omdat rechtse meningen blijkbaar per definitie nep zijn. Ofzo.

Helaas voor de krant van, voor en door wegkijkend Nederland blijkt de NRC nu zélf te gloreren in het produceren van Fake News. Zoals GeenStijl gisteren al uitlegde in een buitengewoon goed onderzocht stuk is er helemaal niets overeind blijven staan van NRC’s beschuldigingen aan het adres van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt.

Want een week na de contextloze karaktermoord op het enige echte oppositie-Kamerlid van Nederland is er van het artikel helemaal niets overeind gebleven. Zelfs dat gewraakte SMS’je van Omtzigt eigenlijk niet, blijkt uit context die debat-rorganisator Marieke de Hoon en moderator Hella Hueck gaven. En dat allemaal omdat Wilmer “Ik ben absoluut geen MH17-deskundige” Heck de context niet snapt of wil snappen, en liever het Rode Gevaar opklopt. NRC (niet in de zaal) beweert iets wat zonder uitzondering door alle aanwezigen die zich uitspreken wordt weersproken. Voor de liefhebbers van feiten, belangrijke details en context hebben we alles nog eens op een rij gezet na de breek. Als NRC niet rectificeert en de Ombudsman zwijgt, moeten wij het maar doen.

Hella Hueck leidde het debat. Zij is voor publicatie van het gewraakte artikel gecontacteerd door de NRC, maar haar reactie is niet opgenomen in het artikel. De reden moge duidelijk zijn: Hueck kon zich niet vinden in het beeld dat de fopkrant probeerde te schetsen.

Ook organisator Marieke de Hoon vond het artikel in de NRC volstrekt belachelijk. Zij schrijft op Twitter:

Dat dit opruiend gedrag was of zelfs in opdracht van de Russen, is voor mij gezien de context wel een heel merkwaardige spin van de situatie hoe ik het heb beleefd.

Datzelfde gold voor mede-organisator Erik Denters. Zij lieten de NRC dat weten, maar de nepnieuwskrant besloot om hun onwelgevallige mening maar niet af te drukken.

Kortom, het NRC Handelsblad heeft nepnieuws gepubliceerd — en volhard daar nog in ook.

Vraagje aan minister Ollongren, die erg happig is om zogenaamde ‘nepnieuws-sites’ aan te pakken: wanneer komt de NRC aan bod?

https://twitter.com/bpschut/status/932222631268495360

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

96 reacties

 1. Ni28

  Tja, dat heb ik vanaf het begin gezegd maar velen hebben Omtzigt ook gelijk afgeschreven. Nepnieuws komt van alle kanten en de MSM zijn daar meesters in. Het de befaamde recept van een stukje waarheid die je niet kunt verhullen en verpakt in een omhulsel van onwaarheden, manipulaties en weglaten van feiten. De NRC heeft in dit geval deze regel op punten zelfs overschreden. Omtzigt heeft zich verontschuldigd vooral door de veroorzaakte commotie omdat het een keurige man is. Inhoudelijke vorm kon beter maar hij heeft niet gelogen. De NRC wel. Helaas, Rutte, niet gelukt. Hopelijk krijgt hij zijn MH-17 portefeuille terug al zal enige tijd overheen gaan. Laat hem de luis in de pels blijven.

  1. Ni28

   Minister Ollongren zal op een heel andere zijde met het onderzoek moeten beginnen dan zij dacht. Zal zij het doen?

   1. Floris

    Nee.

 2. Top

  Op de site de nieuwe realist, kan je lezen wat er echt is gezegd.

 3. sjun

  Spreek collega’s, vrienden en familieleden die zich door enkel door het NRC laten informeren er voor hun eigen bestwil rustig op aan.

  1. Top

   Gaat het niet worden! Wij hebben geen familie en vrienden of kennissen, die zo dom zijn, dat ze die krant lezen, laat staan dat zij er op geabonneerd zijn.
   Vroeger wel gehad, maar die had ik zakelijk nodig, daarna beleefd edoch dringend verzocht op te zouten.

 4. IJscoman

  Ben benieuwd of Guus, Bram Zanddijk, Tjeempie, Michael, Zweedse kok en al die andere karaktermoordenaars die absoluut zeker wisten dat het NSB Handelsblatt ‘gedegen onderzoeksjournalistiek’ had bedreven, het lef hebben om hier te verklaren dat zij er volkomen naast zaten.

  1. Vit

   Wat denk je zelf.? 😉

   1. IJscoman

    Tuurlijk, de vraag stellen is ‘m beantwoorden Vit. Maar ik wilde het toch even hardop zeggen.

    1. Vit

     Als die domme lul nou nog durft te beweren dat Pieter een leugenaar is breek ik hem virtueel allebei zijn beentjes (in de lengte).

  2. Blue monday

   Nee natuurlijk niet, gewoon omdat het niet zo is.
   Malloot!
   Ga hier geen verdediger van nep-nieuws gelijk geven.

   1. IJscoman

    Blauwe heeft waarschijnlijk teveel gezopen, want wat hij bedoelt is in nevelen gehuld.

  3. Dubbele Komma

   tuurlijk niet ijscoman. geven nooit iets toe. in het echte leven gaan ze stenen gooien als ze uitgeluld zijn. ik zie hem als een vrijwillige noord koreaan die niet kan uitstaan dat er andere meniingen zijn,die nog dichter bij de waarheid zitten dan die wensdenkende napratende oetlul. de usefull idiot,

   gelukkig worden steeds meer mensen wakker en worden dit linkse gedram en gezeik helemaal zat.

   er is hoop,

   1. Tjeempie80

    Ik dacht al, waar blijft kromme lul om zijn licht over de zaak te laten schijnen.

    1. swetsnek

     Zo dat was het ??tjeetje ??? eerlijk, zoek een baan en donder op

 5. Vit

  Ik was daar meteen al van overtuigd.

 6. trampoline

  Van oudsher werd de NRC beschouwd als een kwaliteitskrant; en niet alleen door linkse mensen. Daar is de laatste jaren aardig de klad in gekomen.

  “Snelle duiding van het nieuws” is de slogan van de NRC tegenwoordig. Nou duidt “snelle duiding” er al op dat het nieuws door de NRC wordt gekleurd naar hun eigen inzichten en die zijn reactionair links; je kunt het ook nepnieuws noemen.

  Zielig is ook dat DENK in onze 2e Kmer (bewust tikfoutje) voorstelde om DDS aan te pakken omdat ze in hun ogen nepnieuws verspreiden. In Turkije is alles dat niet door de regering wordt gecontroleerd nepnieuws; de lange arm van Erdogan in ons land wil ook die weg op, vandaar.

  Minister Ollongren gaf deze week aan dat ze nepnieuws wil gaan aanpakken; ik ben heel benieuwd of de NRC dit dan ook gaat merken.

  Wat mij betreft: ik wil nog geen NRC lezen al krijg ik het gratis.

  1. trampoline

   Zoek op YouTube eens op de naam Cees Hamelink. Deze man is Prof. Dr. C. Hamelink, hoogleraar communicatie wetenschappen.

   Zijn bijdragen zijn o.a.

   “Waarom je niet moet geloven wat er in de krant staat
   “De overheid als grootste verspreider van nepnieuws”

   Uitermate leerzaam!

 7. Bram Zanddijk

  In deze moeizame apologie blijft onverklaard waarom het Kamerlid Omtzigt geen van de beschuldigingen expliciet ontkende, schuld bekende en terugtrad als woordvoerder.

  1. Floris

   De autist Dopper, zich nu verschuilend onder de naam Bram Zanddijk, heeft kennelijk de verklaring van Omtzigt niet gezien. Ik zal hem maar eens helpen: https://www.facebook.com/pieter.omtzigt/posts/10214222032841436

   1. Tjeempie80

    Wellicht is het goed dat ik ook u even meld dat ik nooit reageer op scheldpartijen.
    Overigens beschouw ik scheldpartijen als een impliciete erkenning van het eigen ongelijk, dus ook om die reden is een inhoudelijke reactie onnodig.

   2. Top

    Kom op zeg! Je moet een aap, nooit klimmen leren!

   3. Feit

    Kijk Dopper is in de war met zijn accounts. Hij verwart hier Bram met zijn scheld nick Tjeempie die het taalgebruik van Bram opeens heeft..

    Is moeilijk he Dopper, al die nicks..

    Hilarisch!

  2. Floris

   Het is wel érg sneu als je deze massieve weerlegging van de leugens van het NSB Rampenblatt een “moeizame apologie” gaat noemen. Dan ben je wel een hele slechte verliezer.

   Maar dat wisten we al langer dan vandaag.

   1. Tjeempie80

    Met dit ziektebeeld hebben we dus te maken: malle Floris, de miljonair die al 30 jaar niet meer in Nederland woont en vandaar zijn zure commentaar levert, spreekt over het NRC Handelsblad als het ‘NSB Rampenblatt’.

    Is zo’n trieste ongelukkige nog terug te brengen in de realiteit, ik vrees van niet.

    1. Floris

     De autist en psychopaat Dopper, nu weer onder een van z’n andere nicks (hoe schaamteloos kan je zijn), heeft inhoudelijk geen weerwoord meer en tracht dan maar van het topic af te leiden. Kan het nog puberaler?

     1. Bertje1234

      De man is ook zo’n wegkijker dat het hem niet uitmaakt dat zijn linkse vijandsbeelden als leugens worden ontmaskerd. Al heb je (bij bijvoorbeeld project Veritas) een bekentenis van het nepnieuws op video, waar ze schaterlachen om die linkse idioten, toch blijft CNN/ NSB Halalblad enz. de enige betrouwbare bron de linkse wegkijkers.

    2. IJscoman

     Grote bek Tjeempie Dopper heeft onder al zijn nicks nepnieuws ondersteunt en fakenieuws inzake Omtzigt bekrachtigt.

     Nu blijkt dat hij een medeleugenaar is zou hem -als hij een normaal mens was- weinig anders resten dan deemoedig zijn schuld bekennen. Daartoe is de psychopaat echter niet in staat: keihard blijft hij liegen, er om heen draaien en oneigenlijke feiten erbij slepen.

     Tjeempie blijft een vieze, onmachtige parg die het altijd bij het verkeerde eind heeft, of het nu om Trump, de Brexit, het referendum of Pieter Omtzigt gaat – de geboren loser en betaalde agitpropper zonder geweten of moraal.

     1. Bram Zanddijk

      Het moet voor u wel bijzonder vervelend zijn dat het Kamerlid Omtzigt de aantijgingen nauwelijks tegensprak, schuld bekende en deemoedig terugtrad als woordvoerder. Het is wellicht aan de krappe meerderheid van de huidige regeringscoalitie toe te schrijven dat betrokkene nog lid is van de CDA-fractie.

      Het is temeer vervelend ondat de kwaliteitsmedia GeenStijl en DDS met elkaar hebben afgesproken dat de koene backbencher niets te verwijten valt. Dit is echter wellicht doorgestoken kaart. Zoals algemeen bekend staan de MSM in dienst van de NWO. Dit is toch voor u ook de reden om de zogenaamd professionele media nimmer te vertrouwen?

     2. Floris

      De autist Dopper blijft maar in z’n zelfgemaakte vlek wrijven. Hij negeert volkomen dat niet alleen GS en DDS Omtzigt steunen maar ook de betrokkenen die destijds aanwezig waren (NSB Halalblatt was dat niet).

      Het is zoals IJscoman zegt: ieder normaal mens zou bakzeil halen, maar psychopaat Dopper is daar gewoonweg niet toe in staat.

     3. IJscoman

      Zandlijk, Omtzigt bekende slechts een aantijging (zijn onhandige tweet), bood als gentleman daarvoor zijn verontschuldiging aan en werd vervolgens door Buma gedwongen zijn woordvoerderschap af te staan.

      De MSM staan inderdaad volledig in dienst van de NWO. Het waren dan ook anderen die Omtzigt’s onschuld ondubbelzinnig bewezen. De vieze nazikrant NRC houdt zich muisstil en likt zijn wonden.

      En jij bent blijkbaar te klein om jouw misstap ruiterlijk toe te geven. Miezerd.

     4. Roughwood

      @Bram; Wat snap u niet? Of beter gezegd, wat wilt u niet snappen? Het verhaal is zo helder als een Oostenrijkse bergbeek. Doorgestoken kaart? Schei alstublieft uit. Gewoon goed gecheckte, keiharde waarheden! Realiteit! Daar hebben (ultra)linkse geesten het altijd erg moeilijk mee wanneer het niet hun waarheid is. Lees het GS artikel nog eens aandachtig door en laat dan weten wat er niet aan klopt. Ik ben benieuwd. Het NRC moet nu in ieder geval wel met hele goede argumentatie komen om in deze kwestie nog enigszins geloofwaardig te blijven.

     5. Floris

      Het NSB leugenvod zal er waarschijnlijk niet meer op terugkomen. In de hoop dat het over zal waaien. Net als BNNVARA en de bepotelaar Van Jole hopen dat “het” zal overwaaien.

      Zo rolt links als ze klem zitten. En meestal komen ze er nog mee weg ook.

     6. Bram Zanddijk

      De door weinig betrouwbare alternatieve media aangezwengelde verdediging van het Kamerlid Omtzigt zal vanwege gebrek aan substantie inderdaad weinig weerklank vinden in de reguliere pers.

      De verdediging van het Kamerlid staat overigens in functie van een suspect politiek doel, namelijk het willen zaaien van twijfel over de oorzaken van deze ramp (die door grondig wetenschappelijk internationaal onderzoek onomstotelijk zijn vastgesteld) en het suggereren (het is meer suggestie en verdachtmaking dan logische en empirische bewijsvoering) dat Poetin (die in extreem-rechtse en populistische kringen grote populariteit geniet) in verband met deze tragische ramp geen schuldige betrokkenheid kan worden verweten.

      Omtzigt besefte dat hij zich met zijn onhandige en weinig integere optreden teveel in dit troebele spel had laten zuigen en trok de enig juiste consequenties uit zijn fouten.

      Veel meer valt over deze ophef niet te zeggen.

     7. Vit

      Alleen dat smsje was onhandig verder niet. Je kunt er wel een heel verhaal om breien maar dat doet er niets aan af.

     8. Floris

      “De verdediging van het Kamerlid staat overigens in functie van een suspect politiek doel, namelijk het willen zaaien van twijfel over de oorzaken van deze ramp”
      —————————————————————-
      Autist Dopper heeft het een en ander gemist:

      “In de brief schrijft Denters onder meer dat de bewering van NRC dat Omtzigt tijdens een bijeenkomst twijfel zaaide over de betrouwbaarheid van de uitkomsten van het officiële onderzoek naar de toedracht van de ramp met de MH17, niet klopt. Hij spreekt van een ‘infame aanval op een vasthoudend Kamerlid’.”

      http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/11/vu-hoofddocent-schiet-omtzigt-te-hulp-infame-aanval-op-vasthoudend-kamerlid-560882/

     9. Bram Zanddijk

      Het sms-je bevatte een glasharde onwaarheid en dat gaat voor een Kamerlid die respect vraagt verder dan een ‘onhandigheid’.

      Omtzigt besefte zijn ernstige fout, bood zijn verontschuldigingen aan en trad terug. Ik betwijfel zeer of hij het op prijs stelt dat troebele krachten met even troebele argumenten en motieven op zijn rehabilitatie aandringen.

     10. IJscoman

      Hahaha….. die Bram. Hij heeft het over “..grondig wetenschappelijk internationaal onderzoek onomstotelijk vastgesteld..” als hij het over het JIT-rapport heeft.

      Net zo ‘wetenschappelijk en onomstotelijk’ natuurlijk als het ‘gedegen jounalistieke onderzoek’ de NRC waarin de schuld van Omtzigt ook ‘onomstotelijk’ werd vastgesteld.

      Je bent me er eentje, grapjas.

     11. Vit

      Omtzigt vertelde hem niet wat hij moest zeggen maar hoe om het zo kort mogelijk te houden, dáár ging het om.

     12. Floris

      Ook nu weer gaat de aartsglibberaar en leugenaar met geen woord op de ingebrachte informatie in. Is Elsevier soms ook een “weinig betrouwbaar alternatief medium”?

      Inhoudelijk staat de dwaas allang volkomen schaakmat maar hij blijft het maar proberen. Zielig, een ander woord heb ik niet voor dit kansloze geploeter.

     13. Bram Zanddijk

      Ter aanvulling: ik beweer bepaald niet dat het Kamerlid Omtzigt bewust twijfel wilde zaaien aan de uitkomsten van het officiële onderzoek. Ik heb daar geen concrete aanwijzing of bewijs voor.
      Wel denk ik dat de krachten die nu aandringen op zijn rehabilitatie dat motief hebben. De bijdrage van ’IJscoman’ hierboven bevestigt deze indruk.

      Omtzigt kan wel verweten worden dat hij zich met dit weinig zorgvuldige handelen in dit troebele vaarwater liet zuigen.

     14. Vit

      Hij had geen smsje moeten sturen, dat is het enige wat waar is en daar zal hij weer mee geleerd hebben door alerter te zijn i.v.m hyena’s.

     15. Floris

      “Ter aanvulling: ik beweer bepaald niet dat het Kamerlid Omtzigt bewust twijfel wilde zaaien aan de uitkomsten van het officiële onderzoek.”
      ————————————————————
      Hahaha. De schaamteloze aap probeert terug te krabbelen.

      Internet is geduldig jongen en de keren dat jij hem een leugenaar hebt genoemd zijn talloos. De teneur van het ranzige artikel in het NSB Halalblatt is wel degelijk dat Omtzigt bewust twijfel probeerde te zaaien en jij hebt dat verdedigd.

      Wie denk je nog voor de gek te kunnen houden, leugenachtige dwaas?

     16. Bram Zanddijk

      @vit,

      Omtzigt leerde de les die te leren viel, hij trok zich terug omdat hij beseft elke geloofwaardigheid in dit dossier te hebben verloren.

     17. Vit

      Voor degene die niet verder kijken dan de neus lang is wel ja, gelukkig ligt het gemiddelde IQ in Nederland aan de hoge kant.

     18. Bram Zanddijk

      @Floris,

      Op hysterische scheldpartijen reageer ik niet.

     19. Vit

      Btw, hij heeft zich voorlopig teruggetrokken, voorlopig je weet wel wat dat betekend.

     20. Bram Zanddijk

      @vit,

      Ik acht het niet waarschijnlijk dat hij op dit dossier nog het woordvoerderschap krijgt, temeer ook omdat dit dossier niet voor een eeuwigheid actueel blijft.

     21. Vit

      Zodra hij zich aangesloten heeft volgende week bij FvD (oeps wat zeg ik nou) gaat hij verder. Ik ga me maar eens verdiepen in een flinke bel Whisky.

     22. Bram Zanddijk

      Het spijt me, vit, dat ik u bestendig moet tegenspreken: een overstap van Omtzigt naar het FvD acht ik totaal uitgesloten.

      Eerlijk gezegd acht ik de suggestie daartoe een belediging voor het Kamerlid Omtzigt.

     23. Vit

      Grinnik.

     24. swetsnek

      tja IJsocman hij wordt er voor betaald he vooral links laten liggen

  3. trampoline

   Omtzigt bekende geen schuld; dat is een verdraaiing van feiten, Bram.

   Omtzigt gaf toe dat hij misleid was en dat is iets heel anders. Het enige verwijt dat hem gemaakt kan worden is dat hij even niet goed heeft opgelet.

   Maar de NRC loog en verdraaide een email. NRC is de grootste leugenkrant van ons land.

 8. Ni28

  7@ hahaha, Ijsco, die hebben een koude douche gehad en moeten zich eerst opwarmen en hergroeperen.

 9. denk eens na

  Zo lang de journalisten vakbond subsidie ontvangt van het kabinet hoef je weinig objectief nieuws van ze te verwachten

  1. denk eens na

   Onze trollen zullen ook wel onder contract staan,

 10. Ni28

  Bij de NRC moeten zij hebben gedacht dat als premier Pinnokkio leugens mag verspreiden dan mogen zij het ook. De vis begint bij de kop te rotten. En elkaar helpen in dit rottingsproces gaat vanzelf.

 11. Ni28

  Het is bijna zielig hoe sommigen hun waarheid door willen drukken kosten wat kost. Pure armoe!

 12. Blue monday

  Fake news….DDS is er erg bang voor en blijft de verdenking maar verleggen.
  Nu moet geen stijl het blazoen van zuur rechtse berichtgeving oppoetsen….

  Zucht…werkt niet, het trackrecord van geen stijl is zo mogelijk voorzien van nog meer nepnieuws dan DDS.

  1. Floris

   GeenStijl heeft zich als een terriër in de zaak Omtzigt vastgebeten en daarover zeer goed onderbouwd, gedetailleerd en gedocumenteerd verslag gedaan. Een stukje kwaliteitsjournalistiek dat je in Nederland nog maar zelden ziet.

   1. Tjeempie80

    Het is naar maar waar, Floris en IJscolul zien GeenStijl en DDS als betrouwbare kwaliteitsjournalistiek.

    Ze wonen allebei in het buitenland dus wat moeten we er meer over zeggen. Dat ze in een fantasiebubble leven? Zoiets ja.

    1. Floris

     Iedereen met gezond verstand en geen bord voor de kop kan vaststellen dat wat GS hier schrijft klopt als een bus. Al woont hij op de Noordpool.

     https://www.geenstijl.nl/5139495/nee-we-laten-dit-niet-los/

     1. Tjeempie80

      GeenStijl is een leugenblog. Een beschaafd mens blijft er verre van.

     2. Floris

      Blijf jij maar lekker met je kop in het zand zitten, sukkel.

      Over beschaafd gesproken. Is het beschaafd om met meerdere nicks tegelijk bezig te zijn?

     3. Tjeempie80

      Is het beschaafd om net over de grens te gaan wonen om de belastingen te ontwijken?

      Vragen, vragen.

     4. Floris

      De laffe psychopaat ontwijkt de vraag. Ontkennen kan immers niet meer.

     5. Tjeempie80

      Floris ontwijkt de vraag, het is niet fijn als parasiet ontmaskerd te worden.

     6. Floris

      Ik wil je vraag, hoewel die compleet irrelevant is, best beantwoorden, maar aangezien ik eerder was zal ik dat pas doen nadat jij mijn vraag hebt beantwoord.

     7. Tjeempie80

      Draai, draai, glibber, glibber.

      Arme sukkel.

     8. Floris

      En wederom ontwijkt de lafbek de vraag.

     9. swetsnek

      Vind het knap dat jullie het zolang vol houden met die trollen, hou er toch mee op man iedereen die hier onze huistrollen kent weet ook wel dat wat zij rondbleren kant nog wal raakt, laat toch lullen die hap

    2. Dubbele Komma

     moeten we jou gelovern dan dhimmie dopper met je nep-account en je nep-nieuws? of moeten we de andere stemmen in je hoofd geloven?

     blijf jezelf vooral belachelijk maken,doe je best!

     wie weet hoeveel mensen je de ogen al hebt geopend,whahahahahahaha

     dombo,….muhahahahahahahaha

    3. IJscoman

     Voor een narcistische autist is het volslagen onmogelijk om toe te geven dat hij fout zit. Zijn giga-ego zit hem in de weg. Dus sleept hij er oneigenlijke argumenten bij om er zich uit te kronkelen.

     Zo draait de kleine narcistische ziel, altijd bezig met zichzelf.

     1. Floris

      En negeert hij alles wat hem niet uitkomt. Deze man is zo bizar oneerlijk, daar heb ik echt geen woorden voor.

     2. Tjeempie80

      Floris en Ijsco bespreken Nederland vanuit het buitenland waar ze de fiscus wisten te ontlopen.

      Via het internet menen ze te weten hoe het er in Nederland aan toe gaat, via GeenStijl, Xander en DDS.

      Is dit om te lachen of om te huilen?

    4. Vit

     Schaar mij daar maar bij Janus Droplul.

  2. Roughwood

   Als u DDS een bron van nepnieuws vindt, wat doet u hier dan überhaupt nog? Lekker trollen natuurlijk. Gaat u eens een lekker potje onzin uitbraken over de kwaliteitsopinie van die, altijd de waarheid in pacht hebbende, zelfbevlekkers van Joop.nl! U weet wel, van die hypocriete BNNVARA en van die zelfingenomen aanrander.

 13. Bloem

  NRC heeft haar doel bereikt. De enige kans rond de waarheid rond de MH17 is de nek omgedraaid om de linkse partijen in de kamer uit de wind te houden.

  1. Tjeempie80

   En welke waarheid had Bloem dan graag onthuld willen zien?

   1. sjun

    De Sorosbode heeft in elk geval weer eens kleur bekend. De publieke ontmnaskering en goed in bveels gekomen poging tot karaktermoord zal evenals bij het Clinton News Network het abonneebestand bepaald niet verbeteren. Gelukkig kan het voor een betere bedrijfsvoering altijd nog de kant op van de Ikeagids opgeleukt met berichtjes over het weer, de mode, levensstijl, moraalclaiming, politieke en gemulticultiveerde verdichtsels, witwassen van islam, verheerlijking van Globalisme, Eurofilie en andere waan van de dag. Aangezien het via het Belgische Mediahuis verbonden is aan andere uitgaven kan men leuk elkaars berichtgeving met net even wat andere formulering en woordkeus gaan bevestigen om zo de indruk te wekken dat de berichtgeving waar moet zijn want de ‘anderen’ schrijven er ook zo over.

    Wie daadwerkelijk geïnformeerd wil worden, kijkt verder.

 14. Roughwood

  U kunt op de volgende wijze uw, in een vlaag van verstandsverbijstering afgesloten, NRC abonnement opzeggen: neem contact op met de Klantenservice via 088-572 0 572 en het wordt voor u geregeld. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 19:45 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.30 uur.

 15. Vit

  @Tjeempie80

  Over belastingen ontwijken gesproken, weet de belastingdienst eigenlijk van jouw bijverdiensten? Destijds in die vacature werden er gunstige voorwaarden geboden, wellicht werd hiermee bedoeld dat het niet zou worden opgegeven? Zomaar iets wat bij mij opkomt hoor.

  1. Tjeempie80

   Op welke vacature doelt onze bejaarde gasvitter?

   1. Vit

    Die van beïnvloeder van fora waar je als Graatsma mee begon op forum Politiekdebat.

    1. Tjeempie80

     Wie is Graatsma en op welke beïnvloeder doelt onze oude gasvitter?

     Al weer flink aan de jenever gezeten?

     1. Vit

      Hou je maar van de domme pikkebaas, wees gerust ik ben geen verrader maar je moet niet te ver gaan.

     2. Tjeempie80

      Zucht!

     3. Floris

      De pathologische leugenaar in actie. Graatsma was een van je nicks. Overigens niet je eerste.

     4. Tjeempie80

      Paranoia is best wel een vervelende kwaal. Je slaapt er ondermeer slecht van.

     5. Vit

      Schizofrenie ook, vooral als je tegen jezelf gaat lullen.

     6. Floris

      Graatsma, Dopper, etc etc etc zakt steeds verder het moeras in. Er is geen hond die nog in z’n leugens en ontkenningen trapt.

      Wat een vertoning!

     7. Feit

      Haha jullie hebben die kankerTjeempie goed aan het zuchten en schuimen.
      Wat een zielig flikkertje is die Dopper.

      Denk niet dat hij vannacht lekker slaapt. 😉

 16. denk eens na

  Dit moet nep nieuws zijn.

 17. Marija

  Ah dat had ik dan goed begrepen, Omtzigt zijn oren aangenaaid en de poten onder zijn stoel gezaagd omdat hij te dicht bij de *onderste-steen-plakker-Rutte* kwam, die totaal geen interesse heeft om die steen (MH17) naar boven te halen,.
  Ik wens de integere Pieter Omtzigt veel sterkte, want ik denk dat dit aan hem vreet.
  Aangezien Rutte een bedrieger eerste-klas is, hoop ik dat hij binnenkort ook wordt beentje gelicht, zoals hij dat collega Omtzigt ook deed en Omtzigt die groot respect verdient, de plaats krijgt die hem toekomt.
  Weg NRC weg Rutte.

 18. sjun

  Prof Karel van Wolferen legt even uit wat er nu precies aan de hand was: https://www.youtube.com/watch?v=b6RDyUcerqc

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.