Geheim Duits rapport onthult: meer dan 150 misdaden PER DAG in asielzoekerscentra

Het gaat er gezellig aan toe in asielzoekerscentra, als we een gelekt rapport in Duitsland mogen geloven.

Moord, verkrachtingen, diefstal, verminkingen, ja zelfs castraties: het vindt allemaal plaats in asielzoekerscentra, voor en door asielzoekers. Dat bericht een nieuw gelekt rapport uit Duitsland, dat uiterst gedetailleerd verhaalt over welke misdaden daar zoal gepleegd zijn, door wie, en ook niet onbelangrijk: hoe vaak. En uit die hele rapportage komt een gruwelijk beeld naar voren: het zit tegen totale anarchie aan in AZCs bij onze oosterburen. De migranten met de grootste mond en de grootste spierballen maken daar de dienst uit, en in sommige centra zou er sprake zijn van ‘maffiapraktijken’ waarbij toegang tot basisvoorzieningen gecontroleerd wordt door kleine groepen asielzoekers, die daarmee de rest terroriseren.

Vorig jaar vonden er gemiddeld zo’n 150 ‘ongevalletjes’ plaats in Duitse AZCs, met over het gehele jaar 510 verkrachtingen, 139 moorden of pogingen tot moord 17.200 andere gewelddelicten. Leuk daar dus! Sommige van die ongure zaken zijn verder beschreven in het stuk, zoals dit gezellige verhaal:

Also in Bavaria, a 47-year-old migrant from Kazakhstan at a refugee shelter in Eggenfelden castrated a 28-year-old Ukrainian migrant, who subsequently bled to death. It later emerged that the Kazakh man had been raped by the Ukrainian man, who was aided and abetted by a group of migrants from Chechnya.

Stuk voor stuk ontzettend brave lieden dus, die asielzoekers daar. En waarschijnlijk is het bij ons niet veel beter.

Het rapport zoekt de oorzaak voor al dit geweld vooral erin dat migranten van verschillende achtergronden allemaal bij elkaar gezet worden. En dat klopt ook: onze Europese heersers vinden het immers ‘discriminerend’ om een yezidi die vluchtte voor moslimextremisme niét samen met moslims te huisvesten. Met alle gevolgen van dien. Met die politieke correctheid moeten we onmiddelijk stoppen, maar selectie is ook meer dan nodig: sommigen zijn nu eenmaal écht niet veilig in hun regio en zijn hier dus welkom – yezidi’s, christenen, etc. – maar de overgrote meerderheid is ook meer dan veilig in landen in de buurt van hun thuis, en hebbe hier dan ook niets te zoeken als ‘vluchteling’.

Alleen als we eindelijk kritisch gaan kijken naar wie we nu precies binnenhalen, kunnen we al dit geweld stoppen. Geweld tegen asielzoekers zelf, maar ook tegen hun gastheren: ook wel ‘terrorisme’ genoemd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Bloem

  Wir schaffen daß

  1. hans-e-pans

   Goh wat erg.

 2. Becker

  De bron is weer bijzonder troebel.

  Tot nader order interpreteer ik het als racistische stemmingmakerij.

  1. IJscoman

   Don’t feed the troll!

   1. denk eens na

    Natuurlijk zouden we allemaal de volks krant moeten lezen

   2. Jan van Kampen

    Becker is vaker veel te snel met zijn oordeel over een stuk. Schoot de plank vaak mis.
    Toen had hij het ook al direct over ‘’rascistische’’ & rascistische = racistische opmerkingen.
    Dat is wel het enige wat hij voorbrengt.

 3. IJscoman

  Van de instroom is 90% economisch immigrant. Die hadden in hun thuisland niks en stonden onderaan de sociale ladder. Dit soort mensen heeft doorgaans ook weinig moraal en een primitief normen- en waardenpakket. Binnen de groep geldt nog gewoon het recht van de sterkste. Dit volk stroomt ongehinderd binnen in het krankzinnig geworden Europa. Multicriminaliteit zonder grenzen.

  1. Ritter

   IJscoman

   Goed samengevat. En toch blijven de media over “vluchteling” spreken terwijl ze weten dat het een leugen is.

   Je ziet ook dat verreweg de meeste asielzoekers geen of weinig opleiding hebben. En de asielzoekers die uit Afrika komen hebben meestal helemaal geen opleiding.

   Aan deze (illegale) migratie stroom zitten dus twee elementen:

   Ten eerste het finaciele plaatje. Alles moet worden betaald door de belastingbetaler.

   Ten tweede een cultureel , religeus en demografische plaatje.

   De asielzoekers nemen hun islam en cultuur mee naar Europa en houden daar meestal aan vast. Dat zal op den duur leiden tot culturele zelfmoord. Je ziet dat al gebeuren in bepaalde wijken van de grote steden waar de politie haar gezag heeft verloren.

   Wilders is woest: ‘Waarom krijgen vluchtelingen gratis zorg en kunnen wij onze medicijnen niet betalen?’
   http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/wilders-is-woest-waarom-krijgen-vluchtelingen-gratis-zorg-en-kunnen-wij-onze-medicijnen-niet-betalen/

  2. Becker

   Grappig, IJscoman is een vluchteling die om economische redenen naar Oostenrijk vluchtte.

   🙂

   1. IJscoman

    Tropl alert!

 4. Ritter

  Het kan niet genoeg gezegd worden………..de meeste z.g “vluchtelingen” zijn geen echte vluchtelingen maar illegale immigranten die misbruik van de asielprocedure maken om hier van uitkeringen te profiteren. En als ze mogen blijven word de familie gehaald.

  Tunesië heeft een groot deel van haar gevangenen uit de cel gehaald. Het blijkt dat meer dan de helft daarvan al in Italië zit.

  Zelfs de Syriërs komen uit veilige landen van de regio. De meeste Syriërs komen vanuit (veilig!) Turkije of Libanon en reizen dus vanuit veilige landen naar Noord/West Europa vanwege de uitkeringen die hier zijn te krijgen.

  Het is daarom juister om te spreken van een “migratiestroom” en niet van een “vluchtelingenstroom”.

  1. nogmaals

   @ritter
   Ik heb het daarom consequent over “islaminvasie”, want dat is de vlag die de lading het beste dekt.

 5. Zweedse kok

  Het rapport is zelfs zo geheim, dat:
  niemand weet wie het geschreven heeft.
  niemand weet wie de schrijver vertegenwoordigt
  niemand weet wie het gepubliceerd heeft.
  niemand weet wie het aan DDS gegeven heeft.
  .
  Dat noem ik nog eens TOPSECRET.

  1. Becker

   Ja, Zweedse kok, het geheime rapport is waarschijnlijk veilig opgeslagen in een of andere dikke duim.

   1. IJscoman

    Don’t feed the troll!

   2. swetsnek

    Deze trol niet voeren dank u

    1. Ni28

     Hij voert zichzelf bij gebrek aan voer.

 6. Nasrani

  En geloof me, waarschijnlijk zijn de daders moslims.

  1. Becker

   Nasrani levert het definitieve bewijs van de verdorvenheid van de muzelman.

   🙂

   1. IJscoman

    Don’t feed the troll!!

   2. swetsnek

    geef deze trol geen podium

    1. denk eens na

     becker dats echt zwak

 7. Duke

  Duitsland: Met spoed gezocht cursusleiders voor de cursus ‘Een armlengte afstand’.

 8. Gerlos

  Wat is het toch een verrijking onze MULTI CULTI SAMENLEVING Volgens heel veel geleerde en de linkse kliek, nou ik ben er helemaal mee klaar. Kijk nu ook maar naar Blerick waar het zeer vreedzaam aan toe gaat met onze medelanders TURKEN, een grote puinhoop.

 9. denk eens na

  Wat ik altijd vreemd vind dat mensen zich daar over verbazen

 10. DolleDries

  Ik lees in een reactie hier.

  Tot nader order interpreteer ik het als racistische stemmingmakerij.

  Begrijp ik nu dat DDS oproept tot racisme.

 11. Ni28

  Kan niet waar zijn, het zijn toch aardige immigranten die onze cultuur kwamen verrijken. Althans volgens de staatsmedia.

 12. Ni28

  Ik blijf er bij dat mensen die tegen zichzelf praten toch geestelijk ziek zijn.

  1. Zweedse kok

   Wat een zelfkennis.

 13. Ni28

  Ijscoman, het is helemaal waar wat je schrijft.

 14. Ruth

  Voor sommigen zal dit wel weer een troebel bericht zijn.
  En die sommigen zijn de mensen die hun ogen sluiten voor de realiteit nog erger ze hebben een betonnen blok voor hun ogen.
  En interesseren zich niet voor het geweld wat er wordt meegebracht Door de vluchtelingen/gelukzoekers.
  Deze kennen geen tolerantie Christenen, Yezidi’s en alle anders gelovigen zijn de dupe van de moslims die denken dat ze superieur zijn.
  En degenen die hier hun ogen voor blijven sluiten die zullen pas wakker worden als hun zelf of hun omgeving iets overkomt.
  Ik wil zeggen tegen alle wegkijkens succes
  En vooral blijven wegkijken dan wordt het vanzelf een keer zwart voor de ogen en dan is het te laat!!! Want wegkijkers denken een bevoorrechte positie te hebben omdat ze zogenaamd humaan denken tot dat ze het zwaard in hun nek voelen Door hun eigen naïviteit.

 15. Jan van Kampen

  “Mohammed´s zwaard en de koran zijn de dodelijkste vijanden van de civilisatie, de waarheid en de vrijheid die de mens tot nu toe heeft meegemaakt.”

 16. Christina

  De `echte ` vluchteling eruit halen en apart huisvesten, dan een hek om dat azc zetten en laten ze mekaar maar te lijf gaan, en degenen die overblijven in een vliegtuig stoppen en richting hun zandbak droppen, niet landen maar ze gewoon een parachute geven, als ze mazzel hebben overleven ze het.
  Ik ben dat geteisum meer dan zat in ONS land, we zitten hier ook vlakbij een azc wat een vullis en even verderop zit weer een moslimwijk, ooit een leuk arbeiderswijk en nu overheersen daar de allochtonen, en natuurlijk met op de kop een….moskwee!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.