Geheim Duits rapport onthult: meer dan 150 misdaden PER DAG in asielzoekerscentra

Geen categorienov 02 2017, 20:00
Het gaat er gezellig aan toe in asielzoekerscentra, als we een gelekt rapport in Duitsland mogen geloven.
Moord, verkrachtingen, diefstal, verminkingen, ja zelfs castraties: het vindt allemaal plaats in asielzoekerscentra, voor en door asielzoekers. Dat bericht een nieuw gelekt rapport uit Duitsland, dat uiterst gedetailleerd verhaalt over welke misdaden daar zoal gepleegd zijn, door wie, en ook niet onbelangrijk: hoe vaak. En uit die hele rapportage komt een gruwelijk beeld naar voren: het zit tegen totale anarchie aan in AZCs bij onze oosterburen. De migranten met de grootste mond en de grootste spierballen maken daar de dienst uit, en in sommige centra zou er sprake zijn van 'maffiapraktijken' waarbij toegang tot basisvoorzieningen gecontroleerd wordt door kleine groepen asielzoekers, die daarmee de rest terroriseren.
Vorig jaar vonden er gemiddeld zo'n 150 'ongevalletjes' plaats in Duitse AZCs, met over het gehele jaar 510 verkrachtingen, 139 moorden of pogingen tot moord 17.200 andere gewelddelicten. Leuk daar dus! Sommige van die ongure zaken zijn verder beschreven in het stuk, zoals dit gezellige verhaal:

Also in Bavaria, a 47-year-old migrant from Kazakhstan at a refugee shelter in Eggenfelden castrated a 28-year-old Ukrainian migrant, who subsequently bled to death. It later emerged that the Kazakh man had been raped by the Ukrainian man, who was aided and abetted by a group of migrants from Chechnya.

Stuk voor stuk ontzettend brave lieden dus, die asielzoekers daar. En waarschijnlijk is het bij ons niet veel beter.
Het rapport zoekt de oorzaak voor al dit geweld vooral erin dat migranten van verschillende achtergronden allemaal bij elkaar gezet worden. En dat klopt ook: onze Europese heersers vinden het immers 'discriminerend' om een yezidi die vluchtte voor moslimextremisme niét samen met moslims te huisvesten. Met alle gevolgen van dien. Met die politieke correctheid moeten we onmiddelijk stoppen, maar selectie is ook meer dan nodig: sommigen zijn nu eenmaal écht niet veilig in hun regio en zijn hier dus welkom - yezidi's, christenen, etc. - maar de overgrote meerderheid is ook meer dan veilig in landen in de buurt van hun thuis, en hebbe hier dan ook niets te zoeken als 'vluchteling'.
Alleen als we eindelijk kritisch gaan kijken naar wie we nu precies binnenhalen, kunnen we al dit geweld stoppen. Geweld tegen asielzoekers zelf, maar ook tegen hun gastheren: ook wel 'terrorisme' genoemd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten