Video: Afrikaanse jongeren slaan live op tv Brusselse journalist voor z’n hoofd

Het gaat er weer eens “gezellig” aan toe in de hoofdstad van onze zuiderburen, zo heeft een verslaggever van VTM letterlijk aan den lijve ondervonden.

Brussel is natuurlijk al decennia de hoofdstad van de EU en al langer de hoofdstad van België. Maar Brussel krijgt er een dubieuze nieuwe centrumfunctie bij: die van de internationale hoofdstad van het gerel, het gedonder en het agressieve gesodemieter. Dat bleek vandaag maar weer eens, tijdens een demonstratie bij de Libische ambassade. Oorspronkelijk bedoeld als tegengeluid voor de slavernij, maar het ontaardde gewoon in een slagveld.

De politie moest meer dan honderd mensen arresteren, terwijl winkels werden gemolesteerd en auto’s werden beschadigd. Kortom: in plaats van demonstreren tegen de gebeurtenissen in Libië, werd Brussel zélf maar even omgetoverd in een soort tweede Libië. Daarbij werd ook geweld tegen de pers niet geschuwd, zo merkte ene Karel van VTM Nieuws. Zelfs verslaggeven van de gebeurtenissen in België kan kennelijk niet meer zonder gewoon een stoot voor je kop te krijgen.

Fijn hoor, die Noord-Afrikaanse toestanden die zich nu ook in Europese hoofdsteden afspelen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. DolleDries

  Dat die Russen dat durven.

  1. Baaz

   Nee, dat zijn Finnen…

   1. denk eens na

    Volgens mij zijn het toch echt mensen uit Afrika met al hun gewoontes voodoo dancing en gewoon neger zijn.

    1. Baaz

     Natuurlijk, je weet toch dat ik een “geintje” maakte? Wegkijkers en ander linksaf tuig willen graag geloven dat Berbertuig eigenlijk inwoners van Finland zijn.

     1. denk eens na

      Ik ben er van overtuigt dat berbers inwoners van finland zijn , zoals in de heel eu. Het is als mijn hond hij krabt en krabt maar komtniet van die vreselijke jeuk af

 2. denk eens na

  Ik weet niet of het beseft word maar dit zit in je land en er komen er de verdere 10 jaar nog veel meer bij. Hooligans hebben ook dit dronken gedrag maar dit soort jongens (jong mannen) gaan op maandag weer na hun werk

  1. denk eens na

   We wachten op de trolle kant die ons gaan vertellen dat we het helemaal niet snappen, maar dat deze negers ons gezondheids stellsel gaan repareren wat voodoo is natuurlijk wel heel sesam brood en back too your roots , dat is wat ik bedoel we hebben deze negers nodig in onze (blanke) economie

   1. Tjeempie80

    Kijk dit is nou plat racisme.

    Smeerlap.

    1. Baaz

     Racisme zoals bedoelt is een gekaapte en geclaimde term, linksaf tuig heeft de term verheven tot haar stokpaard, ze berijden haar te pas en vooral te onpas.

     1. denk eens na

      tjeem probeer eens te weerleggen dat ze niet crimineel zijn veel meer in het gevang zitten en echt extreem dom zijn

     2. Dubbele Komma

      Dat kan hij niet,denk eens na!

      Hahaha.

      Alleen linkse onderdrukking goedpraten zonder argumenten kan hij. Om zichzelf daarna met zijn eigen nep -accounts gelijk te geven dat misselijke hypocriete griezelige. Dit topic begint natuurlijk bij het verhaal dat zijn islamitische vrinden in Libië er nog steeds slaven op nahouden in 2017. Zwarte ook nog.

      Als toppertje daar nou eens “rascisme” naar zou gillen.

      Oorverdovend stil natuurlijk

    2. swetsnek

     val dood lul het wordt tijd dat ze een kopje kleiner maken

     1. swetsnek

      jou

 3. buitenbeentje

  Waarom mocht die man daar dan wel lopen en Wilders niet?

 4. Vraagtekentje

  Is cultuur, paard van Troje is al lang binnen en niet meer weg te krijgen. Wordt nog veel erger, gewoon ff afwachten. Democratisch niet meer op te lossen want 1/3 is links, 1/3 immigrant, dus met een meerderheid van 2/3 gaat dit niet democratisch goed komen.

 5. Kodi

  Dit is nog maar het begin. We krijgen nog veel meer ellende van al die hier niet inpasbare import als we hen niet uit Europa gaan verwijderen. En voorlopig wil de EU nog meer van dit soort import hierheen.

  1. sjun

   We krijgen dus burgeroorlog om de leefomgeving te kunnen beschermen. Kennelijk willen de over ons gestelden dat. Verstandigen bereiden zich vast voor op de verdediging van familie, vrienden, have en goed en zorgen nu al dat ze er tegen die tijd niet alleen voor staan.

 6. Marija

  Europa graaft zijn eigen ondergang.
  Reddeloos en hopeloos.

  1. denk eens na

   Wees daar maar niet bang voor ,kijk naar het verleden dan kijk je in de toekomst .Mensen gaan gewoon anders stemmen lost het zich zelf op
   .

 7. leeuwvanvlaanderen

  Ratten, verdelg ze!

 8. Steve Van der Vekens

  Verder is er volgens Stef Wauters niets aan de hand.

 9. Ali Yas

  “Daarbij werd ook geweld tegen de pers niet geschuwd, zo merkte ene Karel van VTM Nieuws. Zelfs verslaggeven van de gebeurtenissen in België kan kennelijk niet meer zonder gewoon een stoot voor je kop te krijgen.”

  Die onnozele Karel moest nog even leren welke gebeurtenissen wel, en welke niet verslagen mogen worden. Nu weet hij het. Hij zal dit niet meer doen (en zijn collega’s ook niet). En geef hem eens ongelijk als je durft.

 10. Florissa

  Werd maar tijd dat een journalist een mep voor zijn kop kreeg van zo’n tandarts ,krijgen ze ook door ,wat voor lui ze al die tijd uit de wind proberen te houden .

  1. Zout

   Dat zijn Finnen, lelyblank, dat zie je zo…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.