Asielzoeker die joods restaurant aanviel komt uit Syrië en vertelde politie dat hij “gevechtsklaar” is

Foto: Hij is getraind in het gebruik van wapens én hij heeft ook nog eens gevechtservaring. Bronnen rondom het politieonderzoek naar de mafkees die vorige week een joods restaurant in Amsterdam aanviel omdat president Trump Jeruzalem erkend heeft als hoofdstad van Israël zeggen tegen De Telegraaf dat de man agenten verteld heeft hij dat "gevechtsklaar" is. Hij is, zegt hij zelf, getraind te zijn in het gebruik van wapens en heeft ook nog eens gevechtservaring. Oh ja, en hij had het ook helemaal niet erg gevonden als hij bij zijn actie tegen het restaurant was gestorven. Dan was hij in zijn ogen namelijk een "martelaar" geweest. Win-win dus. En voor we het vergeten: hij heeft de agenten ook nog eens verteld dat hij zeker vaker geweld wil gebruiken. Later voegde hij daar aan toe dit niet in Nederland te willen doen, maar elders. Uhu, sure. Ongelooflijk genoeg heeft de politie desalniettemin geconcludeerd dat het niet om een terreurdaad ging, waarna ze deze mafketel hebben vrijgelaten. Het is dan ook volkomen logisch dat de PVV de aanval vol geopend heeft op de minister van Justitie en Veiligheid, de CDA'er Grapperhaus. https://twitter.com/geertwilderspvv/status/941039959716388865 https://twitter.com/GidiMarkuszower/status/941018867173863424 Als dit de 'strategie' is van de regering in de strijd tegen het terrorisme kunnen we het maar beter alvast opgeven. Als we dat niet willen -- en ik stel voor dat we dat niet doen en dus van koers wijzigen -- dan zit er maar één ding op: Grapperhaus ter verantwoording roepen en de regering dwingen om iets aan dit soort gekkigheid te doen.

Hij is getraind in het gebruik van wapens én hij heeft ook nog eens gevechtservaring.

Bronnen rondom het politieonderzoek naar de mafkees die vorige week een joods restaurant in Amsterdam aanviel omdat president Trump Jeruzalem erkend heeft als hoofdstad van Israël zeggen tegen De Telegraaf dat de man agenten verteld heeft hij dat “gevechtsklaar” is. Hij is, zegt hij zelf, getraind te zijn in het gebruik van wapens en heeft ook nog eens gevechtservaring.

Oh ja, en hij had het ook helemaal niet erg gevonden als hij bij zijn actie tegen het restaurant was gestorven. Dan was hij in zijn ogen namelijk een “martelaar” geweest. Win-win dus.

En voor we het vergeten: hij heeft de agenten ook nog eens verteld dat hij zeker vaker geweld wil gebruiken. Later voegde hij daar aan toe dit niet in Nederland te willen doen, maar elders.

Uhu, sure.

Ongelooflijk genoeg heeft de politie desalniettemin geconcludeerd dat het niet om een terreurdaad ging, waarna ze deze mafketel hebben vrijgelaten.

Het is dan ook volkomen logisch dat de PVV de aanval vol geopend heeft op de minister van Justitie en Veiligheid, de CDA’er Grapperhaus.

Als dit de ‘strategie’ is van de regering in de strijd tegen het terrorisme kunnen we het maar beter alvast opgeven. Als we dat niet willen — en ik stel voor dat we dat niet doen en dus van koers wijzigen — dan zit er maar één ding op: Grapperhaus ter verantwoording roepen en de regering dwingen om iets aan dit soort gekkigheid te doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

43 reacties

 1.   

  De man is een Jihadist die in Syrië heeft gevochten. Veel van dit soort personen stromen Europa binnen onder het mom van “vluchteling”.

  De meeste Syriërs (en andere asielzoekers) die naar Noord/West Europa reizen zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken. Het zijn economische illegale immigranten die naar Noord/West Europa reizen vanwege ruime uitkeringen en gratis huizen die ze hier krijgen.

  Immers ze reizen vanuit veilige gebieden in de regio (b.v Turkije, Libanon, enzovoorts) naar Noord/West Europa waarbij ze door veel veilige landen reizen om de “honingpot” (lees Noord/West Europa) te bereiken.

  Zolang het EU beleid is deze economische illegale immigranten te “belonen” met opname in een Europees land zal de stroom illegale immigranten uit de islamitische landen aanhouden. Immers de aanzuigende werking van ruime sociale voorzieningen is zeer groot en bekend onder deze illegale immigranten.

 2.   

  Ondertussen gaan de raketbeschietingen vanuit Gaza op Israël gewoon door. We horen er in de gevestigde media maar weinig van.
  ———————

  Sderot in zuidelijk Israël andermaal met raketten beschoten vanuit Gaza
  https://brabosh.com/2017/12/14/pqpct-fxw/

  1.   

   Veel slachtoffers vallen er ook zelden bij: de echte slachtofferaantallen worden altijd genoteerd onder het Palestijnse volk dat door Israel wordt onderdrukt en waarvan het grondgebied wordt bezet.

   Brabosh is overigens een belachelijk ongeloofwaardig bron.

   1.   

    Ik heb Brabosch niet nodig. Ik weet van een Israëlische bevriende bron hoe het er echt voorstaat. En dat is anders dan jij en het linkse tuig ons probeert aan te praten.

    Code 134 is een foutcode; en dat is precies wat jij bent: hartstikke fout!

    1.   

     Ik begrijp de irritatie wel, trampoline, de feiten zijn onaangenaam. In de smerige oorlog van Israel tegen het Palestijnse volk ligt de verhouding tussen Palestijnse en Israelische slachtoffers globaal opm 100:1.

     1.   

      Ik heb de feiten uit de eerste hand. Jij baseert je op de leugens van je linkse vrienden; uit de zoveelste hand dus.
      Ik zal Israël blijven steunen in al haar acties om zichzelf te beschermen tegen Palestijnse terroristen.

     2.   

      De Palestijnenknuffelaar Code 134 begrijpt kennelijk het verschil niet tussen een ‘smerige oorlog’ en gerechtvaardigde zelfverdediging. Zielig.

     3.   

      Wat jammer dat jij niet in je leugens stikt, want dan waren we al heel lang van jou af geweest. Een verhouding van 1 op 100? Dus tegenover 1 dode aan Joodse zijde 100 doden aan Pallezwijnse zijde? Was dat maar waar. Dan schoont daar nog eens wat op. Welke bron heb jij trouwens voor deze door jou aangeleverde cijfers? Je dikke duim? Maar misschien is dit wel het prijskaartje wat maar eens een keer in rekening gebracht moet worden om dat vuilnis voor langere tijd tot bedaren te kunnen brengen. Want zoals we weten is een prijskaartje in rekening brengen het enige wat werkt bij deze eeuwig structureel minder aanspreekbaarderen. En wie Israël niet slaat, wordt niet teruggeslagen. Het kan soms zo eenvoudig zijn. Geen raketten, geen gepaste reacties nodig.

     4.   

      Ik hoop wel als hier de nood aan de man komt dat jij als een van de eersten sneuvelt

     5.   

      Code 134

     6.   

      Code 134
      Wanneer dringt het eens door in uw bovenkamer dat het zogenaamde Palestijnse volk een in leven geroepen volk is.
      U bent een schijnheilige die meedoet aan geschiedenis
      Vervalsing!!
      En u weet dondersgoed dat Israël geen bezetter is maar u loopt graag met de linkse zooi mee, als u dat niet wilt inzien dan bent u zo stom als het achtereind van een varken!!!

    2.   

     Mensen die moedwillig fout zijn en aan de verkeerde kant staan noemen we toch gewoon collaborateurs die hiervoor op gepaste wijze rekenschap voor af moeten gaan leggen? De lantaarnpalen kunnen gerust wel wat decoratie gebruiken hoor.

     1.   

      code stront denkt nog dat ie aan de winnaarskant staat Kodi hahahahaah
      Hoe groot zal zijn verbazing zijn als ze hem komen halen hahahahahaah

    3.   

     Wordt tijd dat we de code activeren en naar mars sturen,liefst een enkele reis.
     Wat een enorme hersen loos figuur is dat secreet.

     1.   

      @ sonar.
      Gewoon laten dood bloeden, zo’n strontvlieg.

    1.   

     Mass Hindu Graves Linked to Rohingya Islamist Rebels

     As the international community continues to condemn the “textbook example of ethnic cleansing” implemented by the Myanmar army in retaliation for an uprising initiated by Rohingya insurgents, not enough attention is being paid to the atrocities implemented by the Rohingya rebels and their ties to radical Islamist groups which threaten world peace and security.

     Recently, a mass grave of Rohingya Hindus was unearthed by the Myanmar army. Twenty-eight bodies of mostly women and children were found, brutally mutilated and slaughtered.

     The Myanmar forces have identified the victims and said that another 100 victims are still missing. This news comes in the midst of reports that Hindus are increasingly being victimized by Rohingya Islamist groups.

     In fact, numerous Hindu refugees who have fled to Bangladesh have reported that it was these Islamist groups that attacked them and not the Myanmar army.

     https://clarionproject.org/mass-hindu-graves-linked-rohingya-iislamist-rebels/

   2.   

    Code134

    Kennelijk bent u niet op de hoogte van het feit dat Gaza in 2005 teruggeven is aan de Palestijnen. In 2007 heeft Hamas Gaza met geweld overgenomen van al-Fatah.

    In Gaza is geen Israëlische soldaat te bekennen!

    In plaats van de Gaza op te bouwen is er gekozen om Israël aan te vallen vanuit Gaza. Eerst met zelfmoord aanvallen op schoolbussen en daarna (na het bouwen van de muur om de zelfmoord terroristen tegen te houden) met raketten en tunnels.

    Het geld hebben de Palestijnse leiders niet gebruikt om b.v scholen en ziekenhuizen te bouwen voor haar bevolking maar om militair materiaal te kopen waarmee ze Israël kunnen aanvallen.

    De bewoners lijden dan ook niet onder “Israëlische bezetting” maar door het wanbeleid van de Palestijnse leiding.

    Ook blijkt dat de Arabische bevolking die in Israël woont liever in Israël woont dan onder een Palestijns bestuur. Dus zo slecht als u beweert kan de positie van Arabieren niet zijn onder het bestuur van Israël.

    Peiling: Arabieren willen liever in Israël wonen
    https://brabosh.com/2017/10/10/pqpct-elw/

    1.   

     Ritter, Code123 is een met anti-israel gif gehersenspoelde moslimknuffelaar die israel het liefst van de aardbodem ziet verdwijnen.

   3.   

    Och god..die zielige palestijntjes toch.
    Onze geliefde bullshit generator code 134 komt ook weer onder zijn steen vandaan.

  2.   

   Dit stopt alleen bij een prijskaartje in rekening te brengen. Dat is de enige taal die werkt om hen tot bedaren te brengen. En wacht niet te lang met het prijskaartje op te voeren.

 3.   

  Je wordt hier zo ontzettend moe van !

  Dit islamitisch gespuis dat loopt nu weer gewoon vrij rond,
  Het kan elk ogenblik iets nog veel ergers uithalen
  Ja en dan is de ganse ‘elite’, al wat bobo of ‘Bee-Ner’ heet, weer ‘diep geschokt en verbijsterd’ .

  Dan roept justitie weer dat ze de dader, in zijn hoedanigheid als bekende bij de politie, ‘in het vizier’ hadden.

  Maar o,wee, degene die voorzichtig kanttekeningen plaatst bij de gang van zaken omtrent de ongebreidelde instroom van ongecontroleerde (oncontroleerbare!!) lieden van verre hem/haar wordt gebrek aan menselijk medeleven, racisme, fascisme of z.m. nog erger verweten.

 4.   

  dat moeten wij als blanken eens proberen; dn zit je maanden in voorarrest en krijg je een straf van hier tot ginder.
  Van dit soort idioten wordt alles goed gepraat of gebagatelliseerd.

  Conclusie: er wordt flink gediscrimineerd door onze overheid en vooral de blanke autochtoon. Allochtonen zijn blijkbaar heilig.

  1.   

   Van klassejustitie naar rassenjustitie.

 5.   

  Klap in het gezicht van de eigenaar van het restaurant en een lange neus richting de samenleving die weer eens wordt ingepeperd dat in Amsterdam die vervloekte Gutmenschen de dienst uitmaken omdat alleen zij weten hoe een samenleving moet functioneren.

  Een terrorist dus. Die laat je na twee dagen weer vrij want hij vormt geen gevaar voor de samenleving!
  In wat voor een ziek land leven wij eigenlijk ?

  1.   

   Nee, hij vormt alleen een gevaar voor andersdenkenden en vooral Joden.
   Mensen die geen Moslimknuffelaar zijn of Jood mogen het zelf uitzoeken in dit land vol terroristen, toch?

   1.   

    @trampoline.
    De parasiterende islamitische crimineel is een levensgevaarlijke idioot, maar mag vrij rond lopen.
    Iemand die een theelichtje, een theelichtje !!!, in de richting van de gouden koets gooit, zit plm. één jaar vast en mag géén z.g. Prinsjesdag meer live bekijken.
    Hoezo : rechtsgelijkheid in dit landje ?

    1.   

     En wat te denken van degenen die een molotov cocktail tegen de buitenmuur van een moskee gooide? Niet goed te praten maar ook geen gevaar voor iemand in de moskee. Toch maanden gevangenisstraf en langdurig voorarrest

     Deze Palestijnse idioot sloeg alle ruiten in; de bange politie liet hem eerst zijn gang gaan, zo was op de video te zien. En na 2 dagen mocht hij naar huis ondanks dreigende verklaringen.

     Wie niet vindt dat Justitie meet met 2 maten is stekeblind.

 6.   

  mensen, mensen toch. Nederland is heel gelukkig, de rechtsstaat is in goede handen, we zijn gelukkiger dan ooit met immigranten en onze regering is de beste die we hebben. Cynisme, populisme, het zijn geen overheersende trends in de Nederlandse samenleving. Het SCP zegt het zelf. We hebben het moeilijker met foto´s van dobbernegers als met oververtegenwoordiging van lichtgetint tuig in opsporing verzocht. Dat terroristen meeliften met “vluchtelingen” is hysterie en met een goed gesprek (+thee) kun je iedereen deradicaliseren.

  Dat sommige mensen negatief zijn, een paar maar (laten die nu net ook allemaal hier schrijven) ligt aan DDS, TPO en Geenstijl. En Wilders natuurlijk en die paar PVV-stemmers en aan Baudet met zijn paar leden.

  Vraag maar aan dopper en zijn klonen, het SCP is toppie, samen met het NRC natuurlijk. Omarm de islam en u zult gelukkig worden. Je vrouw iets minder, maar die is toch niets waard (40 jaar getrouwd dit jaar, ik lijk wel gek). sorry, ik ben even mijn dochter uithuwelijken met mijn neef, die een nicht is, maar hij wil liever trouwen als van de flat gedonderd worden.

  Don´t worry, be happy.

  1.   

   @ buitenbeentje.
   +++++ !!!
   Ik hoorde dat de bezoekers van “serious request” in Apeldoorn, beschermd gaan worden middels drones, vaste camera’s en betonblokken. Dat zal vast niet nodig zijn omdat er mensen met zweetvoeten zullen komen kijken, maar vanwege alle kanspareltjes die bezig zijn om te bepalen wat er in ons land mag gebeuren. Ik vrees dat wij, échte Nederlanders, gedwongen door dat spul, ons binnenkort zullen moeten verschuilen in kelders en boekenkasten teneinde niet het slachtoffer te worden van die moordzuchtige horde parasiterende islamieten.
   “Den Haag” weet dit óók wel, maar heeft niet de moed om ook maar iets tegen die uitkeringstrekkers te ondernemen; hierbij wordt aldus duidelijk aangetoond waar de prioriteit van “den Haag” ligt; n.l. NIET bij de mensen die zich een slag in de rondte werken om die Haagse kliek van een vorstelijk salaris te voorzien.

 7.   

  Als deze jihadist een aanslag pleegt waar slachtoffers bij vallen hebben het OM en Grapperhaus in het bijzonder bloed aan hun handen, Ik mag hopen dat er dan eindelijk afgerekend wordt met dat gespuis maar hopelijk komt het niet zover.

  Jongens laten we eens kappen met reageren op onze forumclown met tig aliassen, ik had het zelf al eens gezegd dat niet meer te gaan doen, maar vanaf heden volhard ik daarin, zonde van je energie om ze zelfs maar te lezen.

  1.   

   @ Vit.
   Ik doe dat reeds enige tijd en ik moet zeggen : het bevalt mij prima, af en toe lees ik een “reactie” van zo’n broekpisser, schiet in de lach en ga verder met m’n werkzaamheden.

   1.   

    Voor mettertijd heb ik de pek en veren al klaarliggen, ik weet waar zijn huis woont.

 8.   

  Hoe de mollen en trollen die hier dit zeer informatieve blog komen stalken (Of moet ik ze blog stakkers noemen in plaats van blog stalkers?) liegen als die MeningSturende Media:
  http://i67.tinypic.com/mc7qpz.jpg

 9.   

  Dit is nou weer grappig:

  Een raket op Israël gericht om zoveel mogelijk Joodse burgerslachtoffers te maken ging niet helemaal lekker af en kwam terecht op een school in Gaza.
  https://pbs.twimg.com/media/DQ9FtbWWAAAbG7n.jpg

  “Hij die het zwaard hanteert, die zal ermee getroffen worden.”

  De profetie van Mattheüs 26:52 is hiermee bewaarheid.

  1.   

   Dat ze niet zo goed kunnen mikken als het IDF is bekend, maar ik mag hopen dat er geen kinderen omgekomen zijn. Het IDF waarschuwt tenminste nog van te voren waar en wanneer, zodat burgers benen kunnen maken voor zover ze niet als levend schild worden gebruikt.

 10.   

  Met dit soort vuilnis gaat de politie dus gezellig aan de Iftar.

 11.   

  Michael Jacobs zat 6 dagen in voorarrest omdat hij weigerde met zijn Israëlische vlag verder dan 50 meter van een pro-Palestijnse demonstrant te gaan staan. Hij had beter de ruiten van een koosjer restaurant kunnen inslaan.

 12.   

  Geen zorgen hoor met jullie grote afgod Thierry en advocaatje leef je nog is de grote redding nabij.
  Volgens velen die hier op dit forum schrijven is Wilders te grof en andere kul en moet hij maar eens ophouden over de islam,nou ik denk dat hij er niet ver naast zit dat de islam het grootste probleem is wat we in Ned hebben en dat daar heel veel problemen mee samenhangen.
  Daar kunnen die 2 grappemakers nog wat van leren met dat interessante gelul wat er uit komt.

 13.   

  Als die asielzoeker dit in Israel zou doen, zou hij het niet overleeft hebben. Ik ben pro de Israel aan pak.

 14.   

  Van Aartsen een gotspe voor joods Amsterdam!

 15.   

  Stuur die lui naar huis,en laat ze daar de boel opbouwen,in plaats van hier de zooi af te laten breken .

 16.   

  Aanvankelijk zou de politierechter zich komende woensdag (20 dec.) tijdens een snelrechtzitting over de zaak buigen, maar die vindt dat het dossier thuishoort bij de meervoudige kamer, waardoor er nu drie rechters naar de zaak gaan kijken. Bij de meervoudige kamer worden zwaardere zaken behandeld en kunnen hogere straffen worden opgelegd.

  Laat dat maar zo zijn, hoe zwaarder hoe beter!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!