Asielzoeker die joods restaurant aanviel komt uit Syrië en vertelde politie dat hij "gevechtsklaar" is

Geen categoriedec 14 2017, 8:00
Hij is getraind in het gebruik van wapens én hij heeft ook nog eens gevechtservaring.
Bronnen rondom het politieonderzoek naar de mafkees die vorige week een joods restaurant in Amsterdam aanviel omdat president Trump Jeruzalem erkend heeft als hoofdstad van Israël zeggen tegen De Telegraaf dat de man agenten verteld heeft hij dat "gevechtsklaar" is. Hij is, zegt hij zelf, getraind te zijn in het gebruik van wapens en heeft ook nog eens gevechtservaring.
Oh ja, en hij had het ook helemaal niet erg gevonden als hij bij zijn actie tegen het restaurant was gestorven. Dan was hij in zijn ogen namelijk een "martelaar" geweest. Win-win dus.
En voor we het vergeten: hij heeft de agenten ook nog eens verteld dat hij zeker vaker geweld wil gebruiken. Later voegde hij daar aan toe dit niet in Nederland te willen doen, maar elders.
Uhu, sure.
Ongelooflijk genoeg heeft de politie desalniettemin geconcludeerd dat het niet om een terreurdaad ging, waarna ze deze mafketel hebben vrijgelaten.
Het is dan ook volkomen logisch dat de PVV de aanval vol geopend heeft op de minister van Justitie en Veiligheid, de CDA'er Grapperhaus.
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/941039959716388865
https://twitter.com/GidiMarkuszower/status/941018867173863424
Als dit de 'strategie' is van de regering in de strijd tegen het terrorisme kunnen we het maar beter alvast opgeven. Als we dat niet willen -- en ik stel voor dat we dat niet doen en dus van koers wijzigen -- dan zit er maar één ding op: Grapperhaus ter verantwoording roepen en de regering dwingen om iets aan dit soort gekkigheid te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten