De 10 meest hilarische (en controversiële) tweets van Trump in 2017 — Deel II

“Als Noord-Korea niet oppast vernietigen we dat land compleet en totaal.”

Als je het geweldig vindt om te zien hoe linkse mensen doordraaien, nou, dan was 2017 echt geweldig. Met name Donald Trump zorgde er elke dag voor dat links he-le-maal gek werd. Hoe? Door gewoon af en toe iets te twitteren over een linkse bekendheid of een linkse hobby. De manier waarop — recht voor zijn raap en grenzend aan het toelaatbare — zorgde steeds weer voor hartaanvallen bij linkschen.Natuurlijk kon ik daar alleen maar van genieten.

Daarom hier de 10 meest hilarische en controversiële tweets van Trump in 2017 deel II.

10. Trump trekt ten strijde tegen de NFL
Toen Colin Kaepernick een actie begon om te knielen tijdens het Amerikaanse volkslied voor wedstrijden in de NFL waren linkse Amerikanen hartstikke blij. Kaepernick deed dat namelijk zogenaamd tegen het “wijdverspreide racisme” in Amerika. Nou valt dat alleszins mee tegenwoordig — het land heeft juist enorme stappen gemaakt — maar zoals bekend wil links er eerst en vooral voor zorgen dat westerlingen hun eigen land en geschiedenis haten. Kaepernicks actie voedde dat sentiment, en dus werden hij en zijn collega’s die meeknielden linkse helden.

Nou, Trump had bijzonder weinig geduld met dat soort acties en slingerde weer een paar tweets de wereld rond die de linkse media in huilen deden uitbarsten:

9. Als Noord-Korea zo doorgaat “zullen niet nog veel langer bestaan”
Als links érgens bang voor zegt te zijn, dan is het dat Trump een oorlog begint. Dat zegt links tenminste zelf. Alleen daarom al is het hilarisch als over Noord-Korea en diens dwergdictator Kim Jong-Un tweet. Hij hoeft “Little Rocket Man” maar te noemen en de mainstream media zijn meteen in paniek.

8. Terroristen zijn “losers,” “ziek” en “gestoord”
Waar links er een hobby van heeft gemaakt om terroristen te leren “begrijpen” is Donald Trump veel agressiever in zijn benadering van dit probleem. In dit specifieke geval werd Theresa May (en met haar de linkse media) boos op Trump omdat hij informatie deelde over “het onderzoek” naar een vreselijke aanslag in de metro van Londen. Flauwekul, natuurlijk. Het probleem was dat hij bekendmaakte dat de terroristen in de gaten werden gehouden door Scotland Yard, maar dat de Britse autoriteiten niet ingrepen vóór ze een aanslag pleegden.

Dat niet iedereen te spreken was over die tweet blijkt wel uit deze reactie van de ultralinkse ‘komiek’ Jim Felton.

7. Geen andere keuze
Weer een mooie tweet en video over Noord-Korea, waardoor de linkse media helemaal gek werden.

6. Aandelenmarkt doet het beter dan ooit, beste economische cijfers in jaren… allemaal door Trump!
Wat doet het links toch pijn dat de Amerikaanse aandelenmarkt het onder Trump bijzonder goed doet. Als onze progressieve vrienden iets niet kunnen accepteren dan is het dat Trump zowaar iets goed doet… en dat hij wel degelijk een positieve impact heeft op Wall Street. Niet zo gek natuurlijk, aangezien investeerders weten dat hij een kapitalist is, wat een hele verbetering is ten opzichte van de sociaaldemocratische Obama.

5. Transgenders zijn niet welkom in het Amerikaanse leger
Er is op zich niets mis met transgenders. Als een man een vrouw wil worden, soit. En omgekeerd ook. Dat is een privézaak. Maar dat wordt anders als zo’n individu het leger in wil. Kort gezegd is het nou niet bepaald een teken van een geestelijk gezond individu dat hij of zij gelooft ‘in het verkeerde lichaam’ geboren te zijn. Het is dus een geestelijk probleem… wat betekent dat ze niet goedgekeurd zullen worden voor militaire dienst (net zoals schizofrene mensen, etc.).

Natuurlijk denkt links daar weer heel, heel, heel anders over. En dus ging het linkse blok helemaal los toen Trump de volgende tweets de wereld instuurde:

4. Trump neemt het op voor zijn grote vriend, Poetin
De linkse media roepen vanaf dag één dat Rusland de grote vijand is, dat het Kremlin zich actief bemoeide met de Amerikaanse verkiezingen, en dat Trump niet had kunnen winnen zonder Poetins bemoeizucht. Trump herhaalt keer op keer dat hij daar helemaal niets van gelooft… waardoor links horendol gek wordt. Dat gebeurt al helemaal als hij daar nog eens aan toevoegt dat hij graag wil samenwerken met de Russische president.

3. Trump slaat CNN tegen de grond
Dit was misschien wel de meest hilarische tweet van het jaar, punt. Trump die een video rondtwittert van zichzelf en nieuwszender CNN. Het was ongelooflijk grappig… en het werd zo mogelijk nóg vermakelijker toen CNN woedend reageerde.

2. MSNBC sucks
Tijdens de verkiezingscampagne Trump prima opschieten met Joe Scarborough van MSNBC. Dat veranderde onmiddellijk na de verkiezingen; Scarborough had nooit gedacht dat Trump Clinton kon verslaan en was dus totaal geschokt. Sindsdien bekritiseert hij Trump elke dag.

En die heeft daar weinig geduld mee. Steeds weer serveert hij Scarborough op heerlijke wijze af, waarbij hij de MSNBC-presentator er steevast aan herinnert dat zijn kijkcijfers nogal tegenvallen.

1. Hillary Clinton versloeg Bernie Sanders op oneerlijke wijze
Om voor mij totaal onbegrijpelijke redenen behandelen de mainstream media Hillary Clinton nog altijd als een heldin. De vrouw is werkelijk een vreselijk slechte politica, maar oh oh, wat is ze toch geweldig. Aldus MSNBC en CNN.

Trump denkt daar net een beetje anders over… en is niet te beroerd om daar even bij te vermelden dat Hillary de Democratische nominatie alleen maar kon winnen door samen te spannen met de leiders van de Democratische Partij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ritter

  2017 is een productief jaar voor Trump. Ondanks alle tegenwerking heeft de Trump administratie veel bereikt en heeft een aantal verkiezingsbeloften gerealiseerd.
  —————

  Year One List: 81 major Trump achievements, 11 Obama legacy items repealed
  http://www.washingtonexaminer.com/year-one-list-81-major-trump-achievements-11-obama-legacy-items-repealed/article/2644159

   1. Ritter

    Code134

    Rational wiki is een extreem linkse website (zoiets als Joop.nl ) en dus totaal ongeloofwaardig.

    “Online wiki devoted to propagating left-wing ideals without explicitly stating so. The title “Rational Wiki” is deliberately misleading, as it implies a logical, unbiased, emotionally detached approach when the site reads like a hotly opinionated liberal blog.”

    Overigens staan ook een aantal prestaties van de Trump administratie in onderstaand artikel.

    (Economische) prestaties die door de gevestigde media worden genegeerd. Die media verspreiden liever leugens en roddels over Trump dan over zijn economische successen te praten.

    Nolte: 7 Amazing Facts About Trump’s Economy Media Don’t Want You to Know
    http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/19/nolte-7-facts-trumps-economy-media-dont-want-know/

   2. Feit

    rationalwiki…

    🙂

 2. EllyD18

  Trump doet het goed, behalve het klimaatbeleid, daar laat hij een ander voor opdraaien.

 3. Feit

  Nummer 6 moet Guus toch aanspreken.

  Het is DE graadmeter voor Guus om een uitstekende MP of President te zijn.

 4. Bloem

  Prettige feestdagen allemaal

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.