Geert Wilders haalt uit naar Georgina Verbaan: ‘Domme gans’

Zo. Die kan mevrouw de Zwarte Piet-hater in haar zak steken.

Hopsa! Geert Wilders heeft Twitter weer eens gebruikt om op harde wijze uit te halen naar overdreven politiekcorrect volk. In dit geval moest actrice Georgina Verbaan het ontgelden. Mevrouw vindt Zwarte Piet namelijk “racisme” en poseert dan ook heel trots in een speciaal anti-Piet t-shirtje. Want ja, zo doe je dat als BN’er als je het ergens niet mee eens bent. Dan draag je een t-shirt waar je je goed door kunt voelen en dat is het dan. Virtue signaling noemen ze dat in Amerika.

Nou, hartstikke leuk geprobeerd door Verbaan, maar helaas voor haar heeft Wilders daar absoluut geen geduld  mee:

Het zal wel weer vrouwonvriendelijk worden gevonden door de politiekcorrecte kliek in de media en Den Haag, maar Wilders heeft natuurlijk honderd procent gelijk. Dat iemand van de Washington Post niet begrijpt waar Zwarte Piet over gaat, soit. Maar Verbaan zou beter moeten weten. Ze is geboren en getogen in Nederland. Als zodanig zou ze moeten beseffen dat Zwarte Piet en racisme absoluut niets met elkaar te maken hebben. Dat ze denkt dat dit wél zo is bewijst dat mevrouw kneiterdom is.

En ja, in volks-Nederlands noemen we haar dan “een domme gans.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

74 reacties

 1. Floris

  Een deuggansje waarvan er in Hilversum 13 in een dozijn gaan.

 2. corfo

  Dhr. Wilders is niet de enige Nederlander die dat onnozele wicht “een domme gans” vindt.

 3. Christina

  Domme gans en dat is heel netjes uitgedrukt, voor zo`n links leipie!!

  1. Mart

   Wij jongens van de ”wilde vaart” noemden dit gewoon een ”zijkkut”

 4. Two Ravens Black Kettle

  Een jaar of twintig geleden heb ik eens een voorstel gedaan om de NPO flink op te schonen. Om iets revolutionairs te gaan doen. Iets radicaals.
  Anderhalf uur, 1 thema en dan 1 voorstander met kennis van zaken, 1 tegenstander met kennis van zaken en (wellicht) iemand die daar tussen in laveert. Met een neutrale presentator !
  Anderhalf of twee uur de diepte in.

  Fast Forward 20 jaar.

  Je ziet een tafel waaromheen twintig inteelt BN’rs hun aureooltjes aan het opboenen zijn met een dienstdoende PC Staatsambtenaar als presentator die de ‘Grote Denkers’ ophitst tegen de westerse Cultuur.
  En mag er in de uiterst zeldzame gevallen een andersdenkende uit het niet-inteelt-Grachtengordelkader uitgenodigd worden dan is het pavlovsgewijs in hyena verband bashen geblazen waarbij de dienstdoende PC Staatsambtenaar met een strakke vochtige pantalon de meute nog eens extra ophitst.

  In NL hebben we dus geen Erasmus en Thomas van Aquino meer
  Maar Georgina van Baan, Matthijs van Nieuwkerk en Quincy Gario.

  In Nederland noemen ze dat ‘kwaliteitstelevisie’ en ‘kwaliteitsradio’ en daar mogen we best trots op zijn (lispelt de gelijkgeschakelde robot van de inteelt-elite).

  De definitie van een debat in Nederland is een debat waarin tussen de vier tot tien exacte blauwdrukken rondom een tafel elkaar kwijlend veren in de aars pluggen en verplicht boe ! en bah ! roepen tegen een ieder die de Grachtengordel/Hilversum-ideologie niet onderschrijft.
  Zij zijn de moderne heksenjagers, allen gezegend met de geestelijke, morele en intellectuele inhoud van een nogal ondiep koffieschoteltje.

  1. lanex

   Geen woord gelogen, elke dag, luister naar radio1, dag in dag uit meelopers en jaknikkers van natuurlijk dezelfde politiek extreem linkse stroming.
   Hier is geen cultuur voor een kritisch debat, zijn ze te bang en te week voor. Voor debat vuurwerk moet je in de UK zijn.

  2. Kees

   Hier moet eens danig gesaneerd worden! Beginnen met alle uitgaven eens transparant te maken!

 5. Scaldis

  Zij vond Osama Bin Laden toch zo’n lekker ding?

  1. corfo

   @ Scaldis.
   Ik weet niet of zij dat inderdaad vond, ik acht het zeer wel mogelijk, maar dan kun je ook wel nagaan dat ze véél stommer is als een “domme gans”.

  2. swetsnek

   Als er een leuter aan vast zit vindt zij alles wel lekker

 6. Paaldanseres

  Hey deuggleuf… heb je niet gezien in Dokkum. Hypocriet dom gansje.

  1. DolleDries

   Het zijn lafbekjes die alleen in het beschermede wereldje van DWDD hun onzin brengen,.

 7. Floris

  Ze was uiterst geschikt om een dom en ordinair wicht te spelen in Het Schaap met de Vijf Poten. Ze hoefde alleen maar zichzelf te zijn.

  1. Heinz

   Blijkens uw post geldt voor u hetzelfde.

   1. Baaz

    …………………./´¯/)
    ………………..,/¯../
    ………………./…./
    …………./´¯/’…’/´¯¯`·¸
    ………./’/…/…./……./¨¯\
    ……..(‘(…´…´…. ¯~/’…’)
    ………\……………..’…../
    ……….”…\………. _.·´
    …………\…………..(
    …………..\………….\…

    1. denk eens na

     kunstig

     1. Baaz

      Eerlijk geleend… 😉

    2. Code134

     Baaz houdt van fröbelen. Beter dat proberen gedachten onder woorden te brengen.

     1. Pecunia

      Het is beter dan.

   2. sonar

    Heinz heeft sandwich spread in zijn hoofd zitten ,daarom kan je geen zinnige reactie geven echt dom.

   3. DennisEijs

    Welk gedeelte precies?

 8. Code134

  De tweet bevestigt de al eerder ontstane indruk: Wilders heeft elke illusie om zich als een staatsman te kunnen manifesteren verloren.

  Een serieuze politicus verlaagt zich niet tot dit niveau maar Wilders zit al een tijdje op dat niveau en heeft dus weinig meer te verliezen.

  1. cmsuijkerbuijk

   Toch is er iemand die met dit soort berichten, president van Amerika geworden. Je zou er dus zó maar naast kunnen zitten!

   1. denk eens na

    Wat is erger als politicus, iemand benoemen voor dom gansje wat vrij normaal is want ze komt inderdaad niet zo slim over of net als de meeste in de politiek liegen en bedriegen ,ik hoef hopelijk niet weer het hele lijstje op te sommen (1000 euro enz enz)

    1. van Urk

     Inderdaad. Serieuze politici hebben namelijk dit soort domme ganzen nodig die in hun leugens willen gaan geloven.

  2. buitenbeentje

   Welke serieuze staatsman zei toch ook weer dat Turkse jongeren op moesten pleuren? OK, dat is geen staatsman, maar een lachzak, desondanks: “Een serieuze politicus verlaagt zich niet tot dit niveau”

   1. Mart

    buitenpootje,The Donald zegt het ”recht voor z’n raap”.Daar kunnen de meeste slijmers die bij jullie de ”politieker” uithangen wat van leren.

  3. sjun

   Geert Wilders zegt niet iets opzienbarends. Maar hij had het kunnen laten want half Nederland ziet zelf wel dat het erbarmelijk gesteld is met de verstandelijke vermogens en het maatschappelijke inzicht van het zo nu en dan deerniswekkende kindvrouwtje. Ze kan er weinig aan doen dat ze niet vooraan stond toen de verstandelijke vermogens werden uitgereikt. Daarnaast zit ze nog eens opgescheept met de karaktertrek dàt opvallend te moeten uitventen. Het zal je maar treffen. Laat het arme kind daarom maar een beetje begaan en deel haar complimenten uit als ze iets uitstekend volbrengt. Misschien helpt dat haar op weg naar meer persoonlijk geluk waardoor ze zich minder publiek voor wat strooks hoeft te manifesteren.

 9. EllyD19

  Wilders heeft weer eens gelijk.

 10. Ritter

  Verbaan heeft zich laten aanpraten dat Zwarte Piet racisme is.

  Of ze “loop mee” met de politieke correcte meute omdat het goed is voor haar carrière.

  Net zoals in Hollywood moet iedereen zeer politiek correct en links zijn; anders zijn je carrière kansen in Hollywood klein.

  1. Blue monday

   Wat is dat toch met onze zuur rechtse nepvrienden?

   Noem een vrouw die het niet met hun bruine mening eens is en ze wordt tot de grond toe afgefakkeld.

   Je hoeft geen psych fe zijn om te concluderen dat we hier vooral met heel onzekere, niet bijster succesvolle mannetjes te maken hebben.

   Lekker anoniem meiden pesten, stoer man!

   1. Code134

    Dit blog wordt inderdaad gedomineerd door oudere verbitterde mannen die hun leven niet lekker op orde hebben. Opvallend is dat hier veel reaguurders helemaal niet in Nederland wonen. Ze kotsen ons mooie land onder op grond van verwrongen ideeën die ze op afstand over Nederland bij elkaar hebben gefantaseerd.
    Weinigen weten hier hoe het er in Nederland werkelijk aan toe gaat.

    1. Pecunia

     Gewoon kudt met dank aan links.

  2. corfo

   @ Ritter.
   Die muts loopt achter iedereen aan, als ’t maar publiciteit oplevert.
   In een situatie als deze (zwarte Pieten gedoe) kan ze gewoon zichzelf blijven : zo gek als een deur.

 11. lanex

  Al die BNers willen graag bij elkaar horen, daarom houden ze elkaar in gijzeling, je zou er toch niet aan moeten denken dat ze een eigen mening durven ventileren? Nee liever meelopen, ja en amen zeggen en doen alsof je deugt, best wel triest!

 12. Gerlos

  Lekker zeiken op iets wat je als kind geweldig vond en nu mee willen doen om dat de BNN ook beginnen te roep toeteren. Inderdaad ben je een groot dom gansje die met de kerst de pan in kan. Hmmm lekker.

 13. Two Ravens Black Kettle

  Georgina Verbaan

  Er kwamen 2977 om in een inferno van vuur en staal.
  Meer dan 6000 raakten ernstig gewond
  Honderdduizenden mensen raakten hun geliefden kwijt.
  Deze massamoord werd bedacht door Osama bin laden.

  Georgina Verbaan had op dit bloedbad op onschuldige mensen het volgende te melden: “ik vind Osama wel een lekker ding, hihihihihi”

  Dat is de Staat van onze Staatsmedia.
  Of zoals ze bij Staatsradio 1 en de Staatstv altijd zeggen; wij maken kwaliteitsprogramma’s”

 14. Pedrito

  Domme gans is een keurige omschrijving van GB. Emigreer met Sylvana naar Paramaribo en zet daaat ook zo’n achterlijke muil op. Kun je lachten.

 15. Meester Kong

  Geert de gladde gladiool gaat meeliften op de zwarte Pieten heisa.
  Hoe laag ben je dan wel niet gezonken als voorman van een politieke partij om ook daar politieke gewin uit te halen.

  1. Blue monday

   Geheel mee eens, een non-discussie waar een staatsman zich verre van dient te houden.

   Maar wat wil je met iemand die verantwoordelijk was voor het polen-meldpunt, kopvoddentax, en al die andere pareltjes.

  2. Two Ravens Black Kettle

   Meester Kong, de trouwhartige epigoon van de Grote Denkster Georgina ‘lijk ik niet op Rosa Parks, ja toch, ja hè ??’ Verbaan, bekend van het feit dat zij ‘Osama wel zou willen doen’ net na de massamoord op drieduizend onschuldige mensen.

   Zou zij ook Pol Pot, Adolf Hitler, Josef Stalin, Charlie Manson & Mao hebben willen doen ?
   Wellicht een vraag voor de volgende keer wanneer deze Grote Denkster aan mag schuiven bij het kwaliteitsprogramma DWDD.

   Enfin & Ach ja
   Ieder moet zijn of haar helden en heldinnen hebben.
   Voor de een is het John Stuart Mill, Thomas Paine en Thomas Jefferson zoals bij moi
   Voor de ander is het vochtige Georgina.

  3. buitenbeentje

   Dat laten we inderdaad liever aan onze gladde gladiool cultuurminister Van Engelshoven over: ‘We kunnen de ogen niet sluiten voor groepen die deze figuur als problematisch ervaren’. Let wel zij sprak als minister, dus namens het kabinet.

   Had je daar ook een mening over? O wacht, die is van D66, nee, dan is het natuurlijk goed.

  4. meanstreak2099

   ik zie dat u niet op de hoogte bent dat de pvv al een paar jaar probeert zwarte piet zwart te laten, hebben zelfs een a4 in de tweede kamer voor ingediend

 16. Blue monday

  Ieder zijn mening, gekke Geert verliest zijn beheersing.

  Niet zo gek, hij zweer bij de peilingen van de Hond en het ziet er beroerd uit.

 17. Babaji538

  Of het nou ‘Georgina’ of ‘Amerigo’ moet heten;
  beiden kijken ze scheel uit het oog!
  Het is hoogstwaarschijnlijk verklaarbaar omdat
  het merendeel van, ons Nederlanders, de anticonceptiepil
  heeft verwisseld voor ADHD-Speed!!
  Petra Hermans

 18. Ni28

  Over domme gans te spreken is een belediging voor de ganzen want het zijn zeer intelligente dieren.
  Maar misschien zijn er tussen ook een paar domme, net al bij de mensen, dat kan.

 19. Ni28

  Reageer niet op de aanwezige trollen. Met een hondendrol ga je ook niet in gesprek daar stap je ruim overheen. Zo blijf je zelf schoon.

 20. Tguard

  Ik vind het goed hoor. Postertje vol met moraalridders. De slogan zou moeten zijn:”blank zijn is racisme”. En jullie zouden je idd moeten schamen wat er 200jaar geleden gedaan is door jullie voorvader en moeders. Schandalig dat jullie je zo intolerant opstellen. Iedere gek begrijpt toch dat als je 200 jaar later een typisch karakter van een slaaf uitvergroot en als een soort sloof van die blanke op dat paard laat werken dat je daarmee ons kwetst. Wij hebben en sterker nog worden nog steeds onderworpen aan de witte overheersers. Nee hoor in een democratie luisterde de meerderheid naar de gekwetste minderheid en past zich aan. Zo niet dan zullen jullie het merken.
  Pfffffffffffffff zo ongelooflijk zielig…. en daar stonden ze dan met dik 100 bontkraagjes in Dokkum hun recht te halen onder minstens even veel pers en begeleiding van de ME. Tja dan zou ik ook voor een postertje kiezen, mij te koud hoor!

 21. Duckday

  Wilders geeft volledig de waarheid waar Wat denken deze handophouders wat zijn ze meer Laten we alles boycotten waarin deze slappe personen voorkomen Gewoon de knop om en ook de reclame boycotten die dat onder steunen

 22. nienke

  Een stumpertje met een enorme grote bek.

  1. Blue monday

   Confronterend, een vrouw met een mening?

   Uw man zal u gelukkig wel kort houden…

   1. Code134

    Ook Nienke lijkt me niet een gelukkig mens.

    1. Feit

     Neuk je wel eens, Code?

     Er is altijd veel frustratie in je comments, bij al je troll-accounts is dat zo overigens.

     1. Vit

      Foutmelding heeft nog nooit een voorbips van nabij gezien.

     2. swetsnek

      hahaha dat wratje wil maar niet stijf worden frustratie alom haha

 23. meijer61200

  Is deze mevrouw al eens uitgenodigd door Fascisco van Jole, voor een goed gesprek op zijn hotelkamer????

  1. Blue monday

   Daar droom jij wel van in je bruine brein…. viespeuk!

 24. Freud

  Dus als je het ergens niet mee eens bent en een politicus die zelf nog nooit bewezen heeft dat hij GEEN domme gans is,weer eens een scheet laat is dat genoeg reden om het gefrustreerde gepeupel op haar los te laten en geloof maar dat het vuilnis tegen de plinten opklotste, daar ken ik sommigen op dit forum te goed voor. Als je een betere wereld wilt Michiel, dan zul je toch echt moeten leren erkennen dat het recht van vrije meningsuiting zich ook uitstrekt over de tegenpartij.

 25. Guus Geluk

  Wilders begint zich te verlagen tot het niveau van de psychisch labiele Trump.

  Triest.

  1. Top

   Hij heeft in ieder geval geen afspraken met ‘de ouderling’ van je kerkje, voor een goed ‘gesprek’ met de door jou gewenste intimiteiten!

   1. Guus Geluk

    Trol alarm!

  2. DolleDries

   Hij had natuurlijk ook op kunnen roepen om haar te stenigen ,maar ja dat was alleen een grapje geweest.

 26. Treiterende rechter

  Het meisje Verbaan heeft in het verleden wel meer idiote ideeën geventileerd. Moet je zo iemand nog serieus nemen?

  Georgina Verbaan: ik vind Osama Bin Laden lekker ding.
  Dat zegt althans Georgina Verbaan in een interview in het blad Nieuwe Revu. “Het is dat ie een wacko is, maar hij lijkt me een stuk interessanter dan Bush”, aldus de “Costa-ster”.
  (http://frontpage.fok.nl/nieuws/146260/1/1/50/georgina-verbaan-bin-laden-lekker-ding)

 27. JanVis

  Dat is op de vrouw spelen. “Zwarte piet = racisme” is natuurlijk ongenuanceerd. Voor veel mensen heeft zwarte piet niks met racisme te maken. Maar als je in Rotterdam in de metro zit en je vijfjarige kleuter roept tegen elke donker getinte vrouw / man “zwarte piet” dan voel je dat het voor sommige mensen wel met racisme te maken heeft.

  1. Code134

   Dit is de spijker op zijn kop en de essentie van de Zwarte Piet-discussie. De kern van de zaak is niet dat mensen die Zwarte Piet als vrolijke nar willen handhaven daarmee wel of niet racistische motieven hebben maar dat je met enig inlevingsvermogen zou kunnen beseffen dat gekleurde Nederlanders het als een racistisch symbool erevaren.
   De kern van de zaak is of je wel of niet bereid deze bron van krenking weg te nemen. Dat is een morele kwestie.

   1. Vit

    Ahh is u daar weer? Dan volgen de andere nicks zo ook wel.

  2. DennisEijs

   Ja, en zo word ik soms vergeleken met de Sint, Jan Vis. Lang wit haar, en een witte goattie. Niks racisme dus. Herkenning. Als je daar racisme in ziet, dan weet je niet wat racisme is.

 28. Kodi

  Er had beter “Ik ben dom” op haar t-shirt kunnen staan.

 29. DennisEijs

  Naieve fladderende vlinder eerder. Ze ruikt wat aan de bloemetjes. Schattig spontaan en zo voor ieders karretje te spannen. Was vegetarisch, maar toch niet echt. Ze wil zo graag aan de ‘goede’ kant staan. Maar enige echte intellectuele diepgang is ver te zoeken. Gewoon een impulsieve vlinder fladderaar.

 30. jvkc.stema

  Ik las ergens dat laaggeschoolde Nederlanders zich het meest zouden bezondigen aan racisme hetwelk enkel gegrondvest zou zijn op de donkere/zwarte huidskleur. Een aanschouwelijk voorbeeld hiervoor betreft de oerwoudgeluiden die er jegens zwarte spelers worden gemaakt terwijl hetzelfde niet gebeurd jegens spelers met een niet-zwarte lichaamsovertrek. Hebben de roepers er geen aanduiding voor? Mijn vraag is hoe deze categorie oordeelt over de licht getinte allochtonen in Nederland. Heeft deze groep allochtonen in de optische krieltjes van voornoemde categorie Nederlanders de zware toets der kritiek suma cumlaude doorstaan? Het zal mij niet verbazen als de beschreven atmosfeer in de roman , getiteld: de geverfde vogel van jerzy kozinsky nog steeds hoogtij viert en manifest is. Het hoofdpersonage in deze roman was niet een neger maar een jood( lees: behorende tot het blanke ras) die vanwege zijn zwarte haardracht door elke dorpsbewoner in Rusland voor een personificatie van de duivel werd aangezien. Men durfde in de omgeving van deze joodse jongen niet eens te lachen omdat de dorpelingen bang waren dat hij hun tanden zou kunnen tellen. En elke getelde tand zou evenredig het aantal levensjaren van de dorpelingen kunnen doen bekorten. In Nederland is het kennelijk niet zo erg als in voornoemde roman omdat men liever een strot doorzagende , terroriserende en rovende licht getinte allochtone bende naast zich heeft wonen dan een timide zwarte neger. Hoewel ik altijd kritiek heb gehad op de strijders tegen zwarte piet begin ik nu ook in te zien dat deze strijd niet eens zo zinloos is. Je neemt hiermee uiteraard niet weg dat een mogelijke verdwijning van zwarte piet onverwijld met zich mee brengt dat men ophoudt het over zwarte negers te hebben. Tot slot: ik bezondigde mij ooit aan een roman, getiteld: landgenoten waar geen goed woord over o.a. Nederlanders in staat. Mag deze roman op het nachtkastje van een ieder prijken als verplichte leeskost?

  De zwarte piet uit Sinterklaas zou plotseling verworden zijn tot het symbool van racisme ondanks het feit dat dit feest zowel op de Antillen als in Suriname van oudsher uitbundig wordt gevierd. Toegegeven dat er genoeg Nederlanders zijn die hun opvatting over de veelal donkergetinte mens relateren aan het fenomeen zwarte Piet en er dan ook vanuit gaan dat zwarten uitsluitend dienders van blanken mogen zijn. Het maakt voor hen niet uit of zij op de maatschappelijk ladder veel lager hebben gescoord dan een well educated zwarte, de vooroordelen bevinden zich voor hen in een zevensterren diepvrieskist alwaar die nooit zullen bederven. Ergens in de jaren zeventig was de politieke partij De Nederlandse Volksunie vanwege de exodus van Surinamers naar Nederland gegroeid tot één met ruim zeven zetels hetgeen in die tijd voor een toetredende partij best fors was. De leider ervan, de heer Joop Glimmerveen, probeerde in de Tweede Kamer zijn stelling dat zwarten, waar Surinamers voor werden(?) versleten , inferieur zouden zijn te adstrueren middels stripverhalen zoals Sjors & Sjimmie, één waarin de donker getinte stripfiguren als dom en onbetrouwbaar werden neergezet en niet te vergeten de zwarte Piet als voornoemd. In feite is deze door een Antilliaanse strijder bedachte opschudding waar in het bijzonder de Afro Surinamers per saldo de grootste aandeelhouders van zijn , niet eens zo gek bij nader inzien. Ik vind het verzet ertegen dwaas en had men iets anders kunnen bedenken. Wat dan?

  De wijze waarop het biologisch racisme in Nederland vaste voet in de grond heeft gehad, is niet eens merkbaar in Nazi Duitsland, België, Frankrijk en Engeland, althans blijkend uit wetenschappelijke studies op het gebied van de arbeidsmarkt en de reden tot negatie. Een tijd terug zei de directeur van een arbeidsvoorzieningsinstelling die zelf met een Surinaamse vrouw getrouwd bleek te zijn, tijdens een werkoverleg het volgende tegen mij: “ik maak mij zorgen omtrent de positie van Surinamers in Nederland. Ze zullen verdrongen worden door de massale toestroom van vluchtelingen uit het Midden Oosten die vaak heel hoog zijn opgeleid en door de domme Hollanders voor surrogaat blanken zullen worden aangezien. Als Surinamers enkel licht getint zouden zijn , zouden ze hier automatisch een betere bejegening krijgen “. Wat deze laatste betreft ken ik toevallig een doldwaas tafereel waarbij twee Surinaamse studenten die vanwege het feit dat ze in die tijd met een Surinaamse beurs naar Nederland kwamen, bij een instelling in de wachtkamer moesten plaats nemen in verband met de afwikkeling van enige formaliteiten. Een Hollandse bode stapte met een krant in de hand op die twee af en offreerde die aan de licht-getinte student, daarbij de opmerking plaatsend aan het adres van de donkere Surinamer dat die niet zou kunnen lezen.

 31. Robert Leiden

  Toch bijzonder dat Wilders het recht op meningsuiting van anderen niet accepteert. Dan zijn zij dom of moeten gelijk ontslagen worden als de mening hem niet aanstaat.
  Maar wel zelf het recht op meningsuiting en beledigen claimen.
  Hij heeft zelfs voorstellen gedaan om de grondwet te wijzigen om maar te kunnen beledigen.
  De koekjes van eigen deeg smaken hem totaal niet.
  Zielig.

 32. Bes Tolen

  jvkc.stema. U bent een onnozele, die het heeft over Glimmerveen, die in de Tweede Kamer zou hebben gezeten met zeven zetels. Noch Glimmerveen noch zijn partij hebben ooit in de Tweede kamer één of meer zetels gehad. De rest van uw verhaal is ook totaal waardeloos. Stel u eerst op de hoogte van feiten of ga anders naar psychische hulp.

 33. Drollevanger

  Ik denk ook niet dat meisje Verbaan vooraan stond toen, Onze Lieve Heer, het IQ uitdeelde.
  Maar ze verblijft in Hilversum doorlopend tussen de deugende Goldiggers, en als je dan van jezelf geestelijk niet rijk bedeeld bent, loop je al gauw met de muziek mee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.