Geert Wilders trapt de campagne af in Rotterdam: demonstratie tegen Kabinet-Rutte III

Na de mededeling dat de PVV gaat meedoen in Utrecht, komt Geert Wilders nu met de mededeling een demonstratie in Rotterdam te willen organiseren. Op 20 januari moet het gaan plaatsvinden.

Wilders roept mensen op naar het stationsplein in Rotterdam te komen om hun ongenoegen te laten blijken over het kabinet-Rutte III, de discriminatie van Nederlanders en de Islamisering. „Voor de toekomst van ons land en onze kinderen en kleinkinderen”, aldus Wilders.

De PVV wil in maart in Rotterdam meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. De partij wil in de havenstad de strijd aangaan met onder meer Leefbaar Rotterdam. Er is nog geen lijst met kandidaten bekend.

Het is geen officiële aftrap voor de verkiezingen natuurlijk, maar voor de PVV is dit natuurlijk een manier om de nationale politiek en de regionale politiek in Rotterdam te beïnvloeden. In Rotterdam doet de PVV ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen en de voornaamste tegenstander zal Leefbaar Rotterdam zijn.

De PVV is nogal van de demonstraties organiseren en de mensen de straat op laten gaan. Wat vroeger vooral voor links was weggelegd, kan Geert Wilders net zo goed. Of het een positieve invloed gaat hebben op de uitslag in Rotterdam bij de verkiezingen is nog maar de vraag. Een demonstratie organiseren, prima, maar een inhoudelijk en gedegen debat voeren met de leidende partij in Rotterdam met een vaste achterban? Dat wordt nog moeilijk. Is goed Geert, probeer het maar gewoon.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. PMG

  Respect! Een man die zijn hart volgt en lef heeft!

  Wel even wat anders vergeleken met hier warm en droog anoniem een commentaartje leveren

  1. Zout

   Amen!

  2. EllyD19

   Ben ik helemaal met je eens. Wilders strijdt voor zijn standpunt, omdat hij helemaal gelijk heeft.

 2. Meester Kong

  “De PVV is nogal van de demonstraties organiseren en de mensen de straat op laten gaan”

  Lars B dat is puur sarcasme, jaag je de PVV aanhangers mee in de gordijnen.
  Iets met man en een halve paardenkop

  1. corfo

   Mr.Kont.
   Ik vermoed dat ze die demonstratiedwang hebben afgekeken van de haat-negers inzake hun demonstraties tégen onze zwarte Piet. Of hebt u nog niet zover kunnen denken ?

  2. Spaanse kok

   Welnu Sarko, ik verwacht een grote opkomst.
   In het midden een podium waarop de voorstelling plaats vindt.
   Links een grote groep welke de NVU vertegenwoordigd
   Daarachter de Nederlandse afdeling van Blood & Honour
   Middenvoor Pegida Nederland met daarachter Pegida Duitsland
   Rechts staat een grote AFD delegatie met er achter Soldiers of Odin.
   Geloof dat ik niemand vergeten ben.
   Best wel een paar honderd man verwacht ik.

   1. Anton Adriaan

    Erg realistisch.. Blood and honor en pegida in een zin.

   2. Dubbele Komma

    En waar staan de moderne antifa bruinhemden dhimmie dopper? Met je nep account?

 3. loes530

  wilders heb gelijk als ik in de buurt zal wonen ging ik ook heen

  1. Zout

   Wilders heeft inderdaad gelijk Loes. In zijn buurt wonen kan niet, dat is te gevaarlijk omdat hij gevaar loopt door linkse activisten en Mohammedaans tuig.

 4. Marija

  Geert zal minder oogsten dan wij hopen, in Rotterdam is het al 1 op 1 buitenlanders/ Nederlanders.
  Maar ik wens hem een geweldig succes.

 5. loes530

  in de buurt van rotterdam bedoel ik

 6. PMG

  Kijk, ineens veel commentaar van dames (als we even aannemen dat de nicknames kloppen).

  Geert heeft veel vrouwelijke aanhangers, het mooiste vind ik dat zelf mijn moeder van 82 op hem heeft gestemd! Een zeer christelijke vrouw die vond dat ze haar kans moest grijpen om haar ongenoegen kenbaar te maken. Dit had ik van ze lang zal ze leven niet van haar verwacht! Stof tot nadenken!

  1. Zout

   En zo zijn er tal voor voorbeelden PMG. Jouw voorbeeld is beslist niet exemplarisch. Ik ken vele PVV-stemmers en dat is volk uit alle pluimage.

  2. Marija

   Mijn nickname klopt.
   Misschien hebben wij een oergevoel voor dingen die bedreigend zijn voor onze nakomelingen.
   Ik voel heel sterk dat Geert Wilders het bij het rechte eind heeft en ben zeer verontrust over wat ons allemaal te wachten staat.

 7. marco1

  Hopelijk laten de mensen die het met hem eens zijn hem niet vallen en is er een grote opkomst.

 8. nienke

  Wens hem alle goeds en ik hoop dat er heeeeel veeeeel mensen zullen komen, als er 1 is die vecht voor ons land en ons volk dan is hij dat wel hij verdient een grote steun van ons.

 9. Jip

  Wat Wilders zegt over discriminatie van de Nederlander klopt. Dus ik hoop op een massale opkomst. Minderheden worden voorgetrokken, soms was het nodig bij homoseksuelen die het vroeger moeilijk hadden, of blinde mensen op straat, daar moet je rekening mee houden. Maar niet met minderheden die een kleurtje hebben en/of een rare religie aanhangen. En daarom zogenaamd achtergesteld worden. Slachtoffercultuur. Niet tegen kunnen dat ze moeten werken voor de kost, zeker niet voor de dimmies.

  1. Zout

   De oude politiek is inderdaad op z’n retour! Ze is al overleden en wordt door de bevolking niet meer geaccepteerd. Er zijn nog wat verstokte blinden die er wel achteraan willen maar die sterven ook langzaam uit.

   1. marco1

    willen ze het bestuurlijk houden zal er een andere manier van kiezen moeten komen met de hoeveelheid partijen en verdeeldheid die er nu is.

    1. Zout

     Directe democratie Marco, het volk moet een echte stem krijgen. Lees het partijprogram van FVD, dan weet je hoe het zou kunnen!

     1. marco1

      Ik ken hun programma. Persoonlijk zou ik liever het systeem van 2 rondes zien, eerst kijken wie de 2 grootste zijn daarna kiezen welke van de 2 en de winnaar mag kabinet vormen.

    2. Zout

     Hoe dan ook, de oude politiek (VVD, CDA, D’66, PvdA) moeten het veld gaan ruimen. Zij hebben de afgelopen 40 jaar bewezen dat zij zich niets van de kiezers aantrekken.

     Dát móét veranderen, dat móét stoppen. FVD lijk daarvoor de aangewezen partij, zij hebben dit onderwerp op de kaart gezet en verdienen wat mij betreft de kans het roer van Nederland over te nemen!

     1. marco1

      O ik hoop ook ze vele stemmen gaan krijgen. Ben ook voor andere partijen aan het roer maar vooralsnog ben ik nog niet van plan op FvD te gaan stemmen al kan dat veranderen.

     2. Zout

      Als je maar stemt, dat is óók belangrijk! 😉

     3. marco1

      Dat zowiezo. Dat doe ik altijd.

 10. cor wit

  Rutte en kartel moet vast gezet worden wegens misdaden tegen het volk
  Deze diktator is niet beter dan Saddam Hoessein

 11. poldi

  WEDDEN dat bij de wekelijkse peilingen van onze Manipulator de Hond de PVV weer één zetel is gezakt en dat die zetel naar FVD is gegaan !
  Alles wordt in het werk gesteld om de potentiele PVV-kiezer te ontmoedigen.

 12. Ni28

  Het is wel zo dat de DDS het niet zo met Wilders heeft. Het is ook wel zo dat Wilders steeds meer op een roepende in woestijn lijkt. Voor iemand die waarheid verkondigt moet het een teleurstelling zijn. De cordon sanitaire doet hiet zijn werk goed en mensen zijn bang om voor dezelfde mening uit te komen. Zo ingedoctrineerd is het land al.

 13. Ni28

  Dopper, de trol doet goede diensten voor de Russen. Verdeeldheid veroorzaken dat is wat zij willen. Daar hebben zij mensen voor ingezet.

 14. Babaji538

  Dhr. Geert Wilders leeft nog steeds.
  Een hele prestatie in dit land, voor hem.
  Naar mijn idee pakt hij de motorclub bende te Den Haag,
  met fluwelen handschoentjes aan.
  Petra Hermans

 15. Ome Piet

  De PVV moet het niet opnemen tegen Leefbaar Rotterdam maar naast Leefbaar Rotterdam meedoen aan de verkiezingen.
  Als er een Fortuyn-partij is waar Rotterdam de afgelopen 15 jaar veel aan te danken heeft dan is dat Leefbaar Rotterdam.
  De PVV moet het opnemen tegen Groen Links, SP, D66, CDA en VVD, dan kunnen ze daarna samen met Leefbaar Rotterdam een coalitie vormen. Dat lijkt me iets slimmer en realistischer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.