Zo vier je Kerst en Oud-en-Nieuw net als Hans Teeuwen: pleeg geen zelfmoord en gebruik veel drugs

In een eerder deze maand verschenen hilarische video legt Hans Teeuwen uit hoe hij het Kerstfeest en Oudjaarsavond beleeft. Het weer ‘zet aan tot zelfmoord’, maar gelukkig heeft de beroemde cabaretier Hans Teeuwen wat tips voor de feestdagen…

Voor menigeen is het maar een bizarre tijd: de Kerstdagen. Ineens zit je thuis: vakantie. Even geen school of werk, maar je moet je het een paar dagen uitzingen met je familie. Dat is niet voor iedereen zo makkelijk als het klinkt, maar gelukkig heeft komiek Hans Teeuwen een paar goede tips voor je. Hij opperde die tips in een livestream die hij op 15 december uitzond op zijn Facebook-pagina. Volgers konden Hans vragen stellen, en enkelen waren zo snugger om de Brabantse cabaretier te vragen naar zijn opvattingen over oud en nieuw te vragen.

Nou, die wilde Hans wel geven. De rechtse grappenmaker vertelt dat hij vindt dat mensen elkaar niet zo klef moeten begroeten omdat het nieuwe jaar begonnen is. Die traditionele drie zoenen? Bah. Wel vraagt Teeuwen zich af hoe dat dan ging ten tijde van het Derde Rijk in de jaren ’30 in Duitsland…

Voor Kerstmis heeft Hans echter twee wensen. Eén heeft te maken met de nogal losbandige levensstijl van de grappenmaker. En bij de tweede merk je dat Hans Teeuwen een internationaal toptalent is, die zeker in de leer is geweest bij grote namen in Hollywood zoals Harvey Weinstein.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

56 reacties

 1. Code134

  Ik vond de kersttoespraak van onze Koning veel mooier.

  1. DolleDries

   Ja het was net een kerstsprookje ,hij deed me denken aan Scrooge met die verstand zijn omgeving kan barsten en ze betalen geen belasting ondanks hun ontiegelijke rijkdom.

   1. Guus Geluk

    Je kunt altijd wel zeuren. Inhoudelijk sloeg hij de spijker op de kop.

    1. DolleDries

     Het is jou geschenk van God niet van mij.
     Op dit moment veel van die sprookjesfilms met Koninkjes en Prinsessen.

     1. Dubbele Komma

      Rot op met die toespraak. Hij hoort niet eens op de troon.

     2. Guus Geluk

      Ook een vrolijk kerstfeest, Komma.

     3. Code134

      Het kerstfeest van Komma is niet vrolijk, Guus. Laten we deze eenzame boze man sterkte wensen.

     4. Guus Geluk

      Zo is het, Code. Ook zielen als Komma wensen we een goed kerstmis toe.

    2. Dubbele Komma

     Inhoudelijk mag jij wel gewoon zelfmoord plegen. Landverrader!

     1. Code134

      De verdrietige Komma is al weer bezig anderen dood te wensen.

      Ben je erg eenzaam, deze dagen, arme kerel?

     2. Dubbele Komma

      Ja klopt. Jou wel. Je bent achterlijk en nutteloos . Met je dommigheid jaag je anderen de dood in. Elke 5 minuten word er een niet moslim afgeslacht. Islam knuffelbaar!

      Ga dood!

     3. Code134

      Die machteloze woede maakt het alleen maar erger, arme man.

    3. Nasrani

     Ook zo blij met met het feit dat hij van zijn Christelijke achtergrond durfde te getuigen? Tenslotte is dat ‘ at the end of de day’ het enige dat telt. Met deze dappere koning gaan wij ‘ de oorlog’ wel winnen.

     1. Guus Geluk

      Goed dat hij elementen van het kerstverhaal in zijn speeche verwerkte.

      Een sympathieke koning met het hart op de juiste plaats.

 2. Ben Zine

  Eigenlijk vind ik dat Hans Teeuwen Minister-President zou moeten worden. Dan viel er nog eens wat te lachen in Den Haag.

 3. Code134

  Off topic, maar DDS zal er waarschijnlijk niet meer over durven beginnen: https://www.nu.nl/amsterdam/5063660/om-definitief-geen-opzet-bij-aanrijding-stationsplein-amsterdam.html

  Kan die laster ook eens ophouden.

  1. Supernoodle

   Abnormaal laag glucosespiegel = niet meer rijden!!
   Wees blij dat er geen doden vielen.
   Anders was het dood door schuld.

   1. DolleDries

    Dan wordt het toch zware mishandeling door schuld.
    Maar één ding is zeker het Amsterdam nest is goed gesloten.

    1. denk eens na

     Eigenlijk houd code ook van traditie net als onze baudet

    2. Supernoodle

     Als men in een dronken bui 40cm² berm bij een moskee (Enschede) in de hens steekt is 4 jaar brommen in Vucht.

     Rijden onder moetwillig een laag glucosegehalte is (gewoon doorlopen, niks aan de hand) motto= doodzwijgen, cq doofpot.

     1. Code134

      Moetwillig, het moet niet gekker worden!

      🙂

     2. Feit

      Hij was aan het gevaarlijke vasten toch?

     3. Zout

      @Error: taalneuqertje

     4. Zout

      Ik vier mijn Oud & Nieuw in elk geval zonder Hans Teeuwen, ik vind hem schreeuwerig en weinig beschaafd.

  2. Dubbele Komma

   Ja tuurlijk.slachtoffers waren toevallig allemaal joden

   En iemand die diabetes heeft en om zijn domme geloof ziek achter het stuur gaat zitten is sowieso ALTIJD schuldig

   Anders kunnen we net zo goed met zijn allen dronken achter het stuur gaan zitten.

   Hypocriete hond dat je er bent met al je nep accounts.

   1. Guus Geluk

    Drie (!) van de zeven slachtoffers – toeristen – waren van Israëlosche komaf, koekenbakker.

  3. DolleDries

   https://www.geenstijl.nl/5140017/om-suikerspiegelchauffeur-definitief-geen-opzet/#comments

   O ja Nu.nl is toch evt. aangewezen door de regering om nepnieuws op te sporen.

 4. George van de linden

  Onze Koning spoort ons aan om meer zin in gemeenschap te hebben ?
  Nou aan onze kansparels zal het niet liggen 🙂

 5. George van de linden

  Chrislam: Zo wordt ook kerst in Europa geïslamiseerd.

  Britse kerk verplaatste kerstviering naar geboortedag van Mohammed op 3 december – Sneeuwpop in boerka op Winterfeest in München – Scholen en gemeenteraden in heel Europa schrappen kerstvieringen, of passen deze aan moslimeisen aan.

  ‘Chrislam’ is de samenvoeging van ‘christendom’ en ‘islam’, een theologie die zowel buiten als binnen de kerken steeds meer aanhang krijgt, vooral onder mensen die nog maar amper onderlegd zijn in de Bijbel. Zij geloven dat de Jezus in de Bijbel feitelijk dezelfde is als de Jezus (Isa) in de Koran, en hebben er dan ook weinig moeite mee dat ook het kerstfeest in Europa stapsgewijs wordt geïslamiseerd. De afgelopen jaren ruilden supermarkten zoals Albert Heijn het woord ‘kerst’ op producten in voor ‘feest’, en een school in het Duitse Lüneburg ging zelfs zover de traditionele kerstviering uit te stellen omdat welgeteld één moslimscholier had geklaagd dat de gezongen liederen ‘niet overeenkomen met mijn geloof’. Het ‘grotere wij’ in de kersttoespraak van koning Willem Alexander lijkt dan ook vooral een ‘wij’ te zijn dat gezamenlijk door de knieën moet gaan voor één specifieke religieuze ideologie, dat in realiteit alles haat waar het christelijke kerstfeest oorspronkelijk voor staat.

  De woorden ‘kerst’ en ‘kerstmis’ schijnen ook in de ogen van de gevestigde orde discriminerend te zijn voor moslims. Veel traditionele kerstmarkten kregen daarom een andere, ‘multiculturele’ naam, zoals de Amsterdam Winter Parade, Brussels Winter Pret, London Winterville, het München Winter Festival, et cetera.
  Kerstviering op geboortedag van Mohammed
  Ook het oorspronkelijke christelijke kerstfeest ontkomt niet aan islamisering. In Groot Brittannië organiseerde de All Saints Church in Kingston op 3 december een gezamenlijke kerstviering van Jezus èn Mohammed, bedoeld om de geboortedag van de islamitische ‘profeet’ te vieren, en ‘uit te kijken naar de geboortedag van Jezus’.
  Op de prominente christelijke blog ‘Archbishop Cranmer’ werd felle kritiek geuit op de verplaatsing van de kerstviering naar de verjaardag van Mohammed, en vooral op het ontnemen van de status van Koning en Messias van Jezus. Hij werd tijdens die ‘chrislamitische’ dienst zelfs niet als profeet geëerd.
  Schotse kerk liet antichristelijke passage uit Koran voorlezen
  De Schotse Episcopale Kerk in Glasgow maakte het eerder nog erger door tijdens een adventsdienst een passage uit de Koran voor te lezen waarin letterlijk wordt ontkend dat Jezus Christus de Zoon van God is.
  De regionale Schotse regering organiseerde en subsidieerde dit jaar tal van ‘winter festivals’ voor religieuze minderheden, maar negeert het kerstfeest, en dat terwijl nog steeds de helft van de Schotten zich christenen noemen.
  Kerstdienst geschrapt, wel verplichte deelname aan Arabische cultuurweek
  Een basisschool in het Deense Graested schrapte de traditionele kerstdienst in de kerk om de moslimscholieren niet te kwetsen. Kort daarvoor waren alle leerlingen nog verplicht deel te nemen aan de ‘Syrië week’, waarin ze werden ondergedompeld in de (moslim)cultuur van het Midden Oosten. Na klachten van ouders reageerde het schoolbestuur dat zij vooral ‘nieuwe tradities’ willen creëren (met de nadruk op ‘nieuw’).
  In Frankrijk werd een jaarlijkse kerstmarkt in Lyon geschrapt omdat de gemeente de kosten voor het beveiligen tegen islamitische terreuraanslagen te hoog vond. In België beval het Rode Kruis in Luik om alle christelijke kruizen uit de 28 kantoren in de stad te verwijderen, zogenaamd om de ‘seculiere aard’ van de organisatie te benadrukken.
  Kerstfeest uitgesteld na klacht één moslimscholier
  Een school in het Duitse Lüneburg stelde de kerstviering uit nadat één moslimscholier had geklaagd dat de geplande liederen niet verenigbaar zijn met zijn geloof. Dit besluit leverde de school een storm aan woedende protesten op. De directeur besloot daarop om niet-christelijke kerstliedjes zoals ‘Rudolph the Red Nosed Reindeer’ wèl toe te staan. AfD leider Alexander Gauland noemde het niettemin ‘een ondraaglijke, onvrijwillige onderwerping aan islam’, en een ‘laf onrecht’ dat niet-moslimkinderen wordt aangedaan.
  Sneeuwpop in Boerka
  De tot ‘multiculturele wintermarkt’ omgedoopte traditionele kerstmarkt in München toonde een sneeuwpop in een boerka. ‘En dat is dan een symbool van tolerantie?’ spotte de Beierse AfD leider Petr Bystron. In Berlijn werd de kerstmarkt na de dodelijke moslimaanslag van vorig jaar, waarbij 12 mensen werden gedood en 50 gewonden vielen, geheel beschermd door betonblokken. Diverse kerstmarkten, zoals in Stuttgart, Potsdam en Bonn moesten worden gesloten of geëvacueerd vanwege een dreigende islamitische (bom)aanslag.
  Scholen en gemeentehuizen in Italië verwijderden kerstbomen en christelijke kerstsymbolen; in Noorwegen liet een school naast Bijbelteksten over de geboorte van Jezus ook Koranteksten voorlezen; in Spanje verving de gemeenteraad van Madrid de kerstfestiviteiten door het ‘internationale feest der culturen’, waarbij de extreemlinkse burgemeester Manuela Carmena benadrukte dat het inderdaad de bedoeling is om kerst van zijn christelijke wortels te ontdoen. Om dat te onderstrepen werd de grote kerststal op het beroemde Puerta de Alcalá geschrapt.
  Moeten Willem-Alexanders ‘wij’ zich onderwerpen?
  ‘Het zoeken naar het grotere wij’ waar koning Willem-Alexander in zijn kersttoespraak over sprak, lijkt dan ook vooral een ‘wij’ te zijn dat door de knieën dient te gaan voor islam en bijkomende de eisen en extreme ‘gevoeligheden’ van moslims.
  De koning stelde dat ‘nuance en inlevingsvermogen’ het onderspit dreigen te delven. Inderdaad, dat krijg je als je in Europa miljoenen volgelingen van een religieuze ideologie binnenhaalt die van kinds af aan leren alles te verachten en te haten wat niet overeenkomt met islam -vooral als het Joods en christelijk is-, en vervolgens de autochtone bevolking dwingt om zich in naam van ‘tolerantie’ en ‘multiculti’ stapsgewijs aan hen te onderwerpen.
  Ik heb gezegd (punt)

  1. Code134

   “Britse kerk verplaatste kerstviering naar geboortedag van Mohammed op 3 december”

   Bron?

   1. Dubbele Komma

    Jij gelooft toch niks wat je niet uitkomt.

    Vandaag in het ad; in 3 jaar tijd in Irak bijna anderhalf miljoen niet moslims vermoord.

    Nou dan vallen die 270 miljoen doden in 1400 jaar wel mee.

    Kan je rekenen?

    Domme kneus. Sterf in het belang van de mensheid.

    1. Code134

     Heeft Dubbele Komma een serieuze bron voor die 270 miljoen.

     Hij kan zich het zoeken besparen: dat getal slaat helemaal nergens op.

     1. nogmaals

      Code heeft dus een serieuze bron met een ander aantal islam-slachtoffers. Welke serieuze bron en welk aantal islam-slachtoffers ?

     2. Code134

      Wie stelt moet bewijzen en Komma lulde maar wat.
      Dat wilde ik even duidelijk maken.

     3. Code134

      Vit is geen wetenschapper en denkt dat je de werkelijkheid prima kunt kennen via islamofobe blogs.

      Trieste sukkel.

     4. swetsnek

      Die laatste zin van Dubbele komma ondersteun ik van harte, en jou vrouw trouwens ook, vond het ook wel leuk dat je nickname die zij jou gaf openbaart LITTLE PIKKIE HAHAHAHAHAHAAH.Alles komt tezamen met kerst, vandaar die grote neger hahahahaha

     5. Guus Geluk

      In het opvangcentrum van Swetstokkie en Kromma, wordt er geen Kerstmis gevierd.

      Vandaar dat zij zo bitter zijn.

      Ik krijg wel een beetje medelijden met hen.

    2. Vit

     Je verwacht het niet.

     Maar goed, deze dan?

     http://dev-political-islam.pantheonsite.io/tears-of-jihad/

     Maar wel lezen hé.

     1. Code134

      Ik neem je niet serieus, Vit. Zoek het lekker uit.

     2. Vit

      Ps, Natuurlijk zijn er geen islamofiele sites die met deze cijfers komen slimpie.

     3. Code134

      En ook geen wetenschappelijke of objectieve sites, vit.

      Dat getal is belachelijke onzin en je weet het.

     4. Vit

      Als je nog eens een paar uurtjes over hebt, moet je toch het hele artikel eens lezen op de laatste site, die paar uurtjes om het tot je door te laten dringen.

     5. Vit

      Ps, de literatuur staat er bij vermelt.

   2. George van de linden

    Code134

    bron: ikzelf.
    Ik heb met eigen ogen gezien dat dit in GB gebeurt en niet alleen in 1 kerk!
    Of Google even.

    1. Code134

     Zonder bron vind ik het een moeilijk te geloven verhaal.

     1. George van de linden

      Code134

      Het zou je sieren als je is echt liet zien wie je echt ben en wat je echte naam is!
      Wat betreft je persoonlijkheid heb ik al een flauw vermoeden.
      En hier is geen bron voor nodig.

 6. DolleDries

  Er is definitief geen sprake van opzet bij de aanrijding voor het Stationsplein afgelopen zomer. Dat concludeert het Openbaar Ministerie nu ook het laatste rapport van een medisch deskundige vorige week is binnengekomen.
  ‘Voor alle zekerheid hebben we nog een deskundigenrapport gevraagd, die bevestigt dat ook. Van opzet is dus geen sprake’, aldus hoofdofficier van justitie Theo Hofstee in gesprek met AT5. ‘De bestuurder had een abnormale lage glucosespiegel. Dan heb je eigenlijk geen bewustzijn. Dat zien anderen niet, maar dan weet je helemaal niet wat je aan het doen bent.’
  AT5 >>

  De uitspraak die je wist die ging komen, comfortabel op eerste Kerstdag als iedereen in de glühwein ondergedompeld is. Net als dat een aanslag op een Joods restaurant ook geen aanslag was. Mohammedanen hebben een license to kill. Dat getuigen op het Stationsplein iets anders zeiden doet er niet toe. Dat de politie zich in alle mogelijke bochten gewrongen heeft was niet om een aanslag onder het tapijt te schijven maar omdat ze van hun eigen totaalincompetent zijn. Als je van de 50 camera’s er nog niet één aan kan zetten is dat wel duidelijk tenslotte. We zijn uitgeleverd aan de barbaren voor een paar zilverlingen, maar ook dat wisten we al. De politie is er enkel nog voor om ons de kop in te slaan als we in opstand komen. Verslik je niet in je kerstdiner.

  1. Code134

   DolleDries heeft zijn eigen waarheid.

   Triest.

 7. George van de linden

  Burgemeester Aboutaleb gooit bom op Rotterdam!

  Kerstuitingen zoals dat in Nederland bekend is met een kerstboom, eten, een bezoek aan de kerk…daar heb ik niks mee.
  Nou. Daar gaan we. We worden al de hele eerste kerstdag doodgegooid met spam door Tijs van den Brink (EO), dus speciaal voor die 12 mensen die niet aan kerstdis zitten met gourmetpannetjes en 25 verschillende soorten dode dieren dan wel dipsauzen, HIERO LIVE de opzienbarende bekentenis van 010 BM Aboutaleb, die vandaag uit de salafistenkast is gekropen. Zijn we klaar mee. Amsterdam was al verloren. En nu Rotterdam dus ook. Arme Ebru, moet ze wéér verhuizen…
  Niet is sterker dan dat ene woord. Ongelovigenmoord!

  NepNieuws of niet: Bron GeenStijl.

 8. George van de linden

  Int kort: Kersttoespraak Zijne Majesteit de Koning.

  Hallootjes gewone normale Nederlanders! We onderbreken de gourmet-bezigheden en tunen rechtstreeks in op Nationaal Propaganda-orgaan der Oranjes. Voor alweer een indrukwekkende live opgenomen kersttoespraak van Onze Koning Willem-Alexander. Pakt u allen de bingokaarten erbij, en vink achtereenvolgens af: Verdraagzaamheid, Tolerantie, Problemen van deze Tijd, Klimaat, Duurzaamheid, Energie, Economie, #MeToo, Nieuwkomers, Saamhorigheid, Globalisering, Uitdagingen & Hogere Belastingen Want Die Verbouwing van Noordeinde Betaal ik Niet Uit Eigen Zak. Groetjes, Willy! Meekijken kan op RTL Homograp, De Campingzendert en/of Hermelijn24. Toespraak z.s.m. te zien op het Persoonlijke Tuigvlog van Ons Koninghuis. Prettig winterfeest!

 9. George van de linden

  Europese Commissie: Europa is te blank, massa immigratie wordt nieuwe norm.

  Europese commissaris Migratie geeft toe: Wij halen asielzoekers hierheen om de oorspronkelijke bevolking te vervangen – Poolse president: Migranten opdringen aan landen zal het einde van de EU betekenen, Europa moet weer christelijk worden – EU gaat Polen met zwaarste sancties straffen vanwege soevereine koers.

  Zelfracist Avramopoulos (foto) zegt dat de EU-lidstaten geen andere keus hebben dan permanente massa immigratie uit de Derde Wereld te accepteren, omdat hun bevolkingen te blank zijn en te oud worden. (Afbeelding: Getty Images (5)).
  De Europese Commissaris voor Migratie, de Griek Dimitris Avramopoulos, heeft gezegd dat noch muren, noch ander beleid zullen kunnen voorkomen dat de EU een massa immigratie continent wordt. Hij prees zelfs een aantal POLITICO artikelen waarin de EU ervan wordt beschuldigd ‘te blank’ te zijn, en wordt geëist dat Brussel maatregelen neemt om blanke Europese werknemers bij de EU te vervangen door ‘kleurlingen’ (= moslimmigranten). Het geïnstitutionaliseerde racisme van de autochtone Europeanen door Brussel bereikt hiermee een nieuw dieptepunt.
   
  De extreemlinkse globalist Avramopoulus ontvouwde het doel van de Commissie in het POLITICO artikel ‘Europa’s migranten zullen hier blijven’. De commissaris maakte duidelijk dat asielzoekers in Brussel niet worden gezien als tijdelijke ‘oorlogsvluchtelingen’, maar als migranten die permanent zullen blijven, en die onze eigen bevolkingen zullen vervangen. ‘Onze’ eigen vicepresident Frans Timmermans sprak zich eerder in vergelijkbare bewoordingen uit.
  9 van de 10 migranten kunnen of willen niet werken
  Brussel beweert dat met het ‘blue card’ immigratieprogramma ‘hoog opgeleide’ migranten naar Europa worden gehaald, maar uit de statistieken blijkt tot nu toe dat 9 van de 10 migranten dermate laag (of helemaal niet) zijn opgeleid, dat ze nooit zullen kunnen werken en permanent aan het uitkeringsinfuus zullen moeten.
  Het vervangen van blanken door kleurlingen bij de EU is één van de stappen die wordt overwogen om al die (moslim)migranten ‘te integreren’. Ook worden allerlei banenprogramma’s gecreëerd. Bestaande banenprogramma’s in diverse lidstaten die de meeste immigranten binnenlaten, zoals Duitsland, laten bijna zonder uitzondering een uitvalpercentage van 99% zien. Dat bevestigt dat asielzoekers hier enkel komen vanwege de royale sociale zekerheid, en helemaal niet van plan zijn om te gaan werken.
  ‘Migratie en diversiteit wordt de nieuwe norm’
  Avramopoulos leverde vorige week felle kritiek op Donald Tusk, de uit Polen afkomstig president van de Europese Raad. Die stelde namelijk voor om de maatregel te schrappen waarmee lidstaten die weigeren mee te werken aan de door Brussel opgelegde verdeling van migranten ‘anti-Europees’ worden genoemd. ‘Het is naïef te denken dat onze samenlevingen homogeen en migratie-vrij blijven als we hekken neerzetten,’ aldus de commissaris, daarmee geheel negerend dat het Hongarije met dit soort eenvoudige middelen uitstekend is gelukt om zich te vrijwaren van massa immigratie.
  ‘Het is onverstandig en dom te denken dat migratie met financiële middelen en hard taalgebruik aan de andere kant van de Middellandse Zee kan worden gehouden,’ vervolgde de Griek. ‘Uiteindelijk zullen we allemaal migratie, mobiliteit en diversiteit als de nieuwe norm moeten accepteren, en ons beleid daar op moeten afstemmen.
  EU pakt Polen keihard aan.

  De lidstaat die naast Hongarije het meeste dwarsligt, Polen, wordt nu getroffen door de hardst mogelijke strafmaatregelen. EU-commissaris Timmermans wil Polen ‘op het rechte pad dwingen’ door ‘de nucleaire optie’ te lichten en artikel 7 van de EU-verdrag in werking te stellen, waarmee Polen het stemrecht kan worden ontnomen.
  Dit wordt zogenaamd gedaan om de ‘Poolse rechtstaat’ te beschermen, maar in werkelijkheid is het Brussel een doorn in het oog dat het er niet in geslaagd is om in Warschau dezelfde globalistische marionetten neer te zetten als in de meeste andere landen, waar zowel politiek als de rechterlijke macht inmiddels stevig in linkse handen zijn (ook in zich ‘liberaal’ of ‘christendemocratisch’ noemende partijen).
  ‘Jullie hebben het geld, maar wij de waarden’
  Wat Brussel wellicht nog het meeste verafschuwt is dat de nieuwe Poolse premier Morawiecki openlijk heeft gezegd dat hij ervan droomt om ‘Europa te her-kerstenen (opnieuw christelijk te maken), omdat op veel plaatsen in Europa mensen helaas geen kerstliederen meer zingen, de kerken leeg zijn en in musea worden veranderd. Dat is erg triest.’ Lege en afgebroken kerken en nieuwe, volle moskeeën zijn nu juist de kern van het pro-immigratie en islamiseringbeleid van Brussel.
  Als reactie op de aangekondigde harde strafmaatregelen door de EU reageerde de premier vol trots: ‘Ik herinner me een voormalige president die ons eerder dit jaar zei dat ‘jullie waarden hebben, maar wij het geld’. Nou, ik zou het Westen graag aan de juiste waarden willen helpen.
  Drie Zeeën Initiatief: Oost Europa vormt vuist tegen Brussel
  Polen en Kroatië hebben eerder dit jaar het ‘Drie Zeeën Initiatief’ opgericht, waarmee diverse Oost Europese landen een gezamenlijke vuist willen gaan vormen tegen de Brusselse afbraak van onze democratie en onze oorspronkelijke samenleving. De landen willen hun eigen identiteit behouden, onder meer door de islam en massale moslimmigratie te weren, en de groeiende invloed van maatschappij ondermijnende organisaties –zoals ‘Open Society’ van globalist George Soros, partner van de EU- te beperken.
  Morawiecki ziet zichzelf met als zijn Hongaarse collega Viktor Orban als een leider van de ‘Euro realistische’ agenda, die de aan Brussel afgestane soevereiniteit en zelfbeschikking aan de lidstaten wil teruggeven. Het begint er dan ook sterk op te lijken dat de rollen tijdens de Koude Oorlog van de vorige eeuw precies worden omgekeerd: nu is het Oost Europa dat vrij wordt, en West Europa dat onderdrukt wordt door een totalitaire centrale regering, waarin de bevolking enkel nog voor de vorm naar de stembus mag, maar van wie in realiteit iedere stem en zeggenschap over hun eigen landen en toekomst is ontnomen.

 10. Parestado4

  Kaaadewiede wouw>24 uur per dag.Agestompte computerdreun.Uncle Sam mag je niet noemen!

 11. Babaji538

  Op staande voet ontslag
  of huisarrest.
  Keus staat niet vrij.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.