Op vakantie via Schiphol? Zorg op tijd voor een reservering

Op reis gaan is altijd een leuke vooruitzicht, maar er zijn duizend en een dingen waar je aan moet denken voordat je op het vliegtuig stapt. Je moet ervoor zorgen dat je alle benodigdheden ingepakt hebt, dat je koffers niet te zwaar zijn, dat je de nodige documentatie meeneemt, enz. Je zorgen maken over je auto en waar je het gaat laten hoeft niet erbij te komen. Er zijn genoeg parkeerterreinen waar je het kunt achterlaten, maar er is de kans dat die overvol zullen zijn en dat je niet op tijd een goede parkeerplaats kunt vinden. Om dit te voorkomen, is het beter om een parkeerplek voor je auto te reserveren.

Er zijn genoeg parkeerterreinen rondom Schiphol te vinden, maar het dichtstbijzijnde zijn de parkeerterreinen van Schiphol zelf. Om er zeker van te zijn dat je een plek zult vinden voor je auto zodat er 24/7 erop gelet zal worden, is het nodig om van tevoren een reservering te plaatsen. Tegenwoordig hoef je niet eens te bellen. Je gaat online en boekt binnen enkele minuten een gewenste parkeerplek. Schiphol heeft meerdere terreinen waar je je auto kunt achterlaten en je kiest gewoon eentje die jou het meest bevalt. Gebruik hun online reserveringstool om na te gaan welke dat is.

Het is niet alleen gemakkelijk om online te reserveren, maar je kunt ook een voordelige prijs krijgen wanneer je dat doet. Hoe eerder je reserveert, hoe goedkoper de prijs zal zijn. Normaliter weet je al een tijdje van tevoren wanneer je op reis gaat. Als je vroeg reserveert, hoef je je daarover geen zorgen meer te maken en bespaar je ook nog wat centjes. Ook zal je met een gerust hart op reis gaan wanneer je weet dat je auto op een veilige plek geparkeerd staat.

Soms weet je hoe lang je op reis zal zijn, dus je kunt van tevoren berekenen hoeveel het zal kosten om de auto bij Schiphol te parkeren. Als je niet weet hoe lang je weg zult blijven, dan is dat geen probleem. Je zult zien dat hun voorwaarden heel flexibel zijn. Moet je je reservering voor een of ander reden annuleren? Geen probleem. Wanneer je dat 24 uur van tevoren doet, dan kun je dat helemaal gratis doen. Als dat niet lukt, dan hoef je niet meer dan € 5,- te betalen. Maak het jezelf dus makkelijk door van tevoren een parkeerplek te reserveren voor je auto. Zorg daarnaast dat je altijd rijd met een WA verzekering in Nederland gezien dat verplicht is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Babaji538

  Tilburg, 9 januari 2018

  Een meester beheerst het water en vuur.
  Een bliksemschicht sturen is een andere zaak.
  Vanzelfsprekend.

  De oorlog kan geen mens winnen
  vanuit het veinzen van vriendelijkheid.
  Het allerergste geval dat ik me kon bedenken, als Petra
  is het veinzen van liefde.
  Het in de vingers snijden is mij niet meegegeven. Integendeel.
  Het zal alles en allemaal vanuit de allerhoogste spirituele graad
  worden bestraft.

  Dank ik, Wiljery Gregorius,
  alle mensen te Nuenen.

  Speciale dank aan mijn moeder, Cecilia Goossens.
  Petra Hermans

 2. swetsnek

  1 hele goede raad SCHIPHOL VOORAL LINKS LATEN LIGGEN ballen vliegveld

 3. Frits Jansen

  Ah, een advertorial. Maar dat staat er niet bij, dus ik miste al de DDS-afzeiktoon.
  De oplossing is uiteraard om met de trein naar Schiphol te gaan. Nee, ik heb geen aandelen in de NS, en zou zelfs liever zien dat daar een andere maatschappij zou rijden, maar ik doe het er maar mee. Hoeel ik hemelsbreed maar een kilometer of 40 van Schiphol woon ben ik wel een uur onderweg met de trein, maar dat neem ik graag op de koop toe.
  De hoeveelheid bagage kan het punt ook niet zijn, want in het vliegtuig mag je maar 20kg/persoon meenemen. En die krijg je wel in een grote rolkoffer (waarvan de maten ook gemaximeerd zijn door de luchtvaartmaatschappijen).

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.