Tsjechische president: ‘De cultuur van deze immigranten is onverenigbaar met die van Europa’

Milos Zeman maakt van zijn hart geen moordkuil.

De Tsjechische president Milos Zeman is in een nieuw interview weer eens behoorlijk duidelijk geweest over zijn denkbeelden met betrekking tot massa-immigratie van (nep-) vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika. Gevraagd wat hij ervan vindt dat er no go-zones zijn voor de Franse politie in bepaalde steden antwoordde Zeman dat hij hier al jaren voor waarschuwt. Dat hele Europese multiculturalisme is wat hem betreft één groot fiasco.

“Ik heb jaren geleden al gezegd dat er een probleem was met zogenaamde no-go-zones, waar de politie ’s nachts niet naartoe durven te gaan. Een boze lezer beschuldigde me ervan dat ik dit verzonnen had, dat die no-go-zones helemaal niet bestaan. Ik antwoordde hem door hem te vertellen dat als hij in Brussel is hij Molenbeek even moet bezoeken, en in Parijs St. Denis,” aldus Zeman.

“Luister, vanaf het begin heb ik al gezegd dat de cultuur van deze migranten onverenigbaar is met de Europese cultuur. En ik denk dat de migranten dat zelf ook begrijpen, en dat de stijgende criminaliteitscijfers veroorzaakt zijn doordat we ruimte voor deze migranten gecreëerd hebben.”

Maar, zegt Zeman, niet de immigranten maar Europese politici zijn verantwoordelijk voor deze situatie. “Het is onze eigen schuld,” aldus de president. Gisteren las ik nog een onderzoek waarin gesteld wordt dat — ik zeg niet dat ik het geloof, ik citeer de onderzoekers slechts — er in Afrika honderd miljoen mensen wonen die naar Europa willen komen. Laten daar 10 procent van nemen, wat mogelijk een realistischer getal is. ”

“Stel je voor dat er nog eens tien miljoen migranten naar Europa komen,” ging Zeman verder, “door Spanje, door Frankrijk, ze hoeven niet via de nu bekende wegen te komen. En ik denk dat als de Europese Unie de kracht nu niet vindt om haar eigen grenzen te bewaken, waar ze het continu over heeft maar niets aan doet. Welnu, ik denk dat we, in dat geval, over een paar jaar die tien miljoen migranten erbij hebben gekregen.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Pretpark

  HELD HELD HELD,Rutte lees je dit,laffe schijtbak,man hadden wij zo,n iemand maar hier,jaGeert,die is helaas geen premier!!!
  Maar deze ex oostblok landen,zijn de nagel aan de europese NAZI staat,HOOP IK!!!!!

 2. Dubbele Komma

  een geweldenaar deze man,mooi dat hij de leugens even aanstipt dat er geen no-go zones zouden zijn,want die zijn er wel degelijk.

  we zullen deze keiharde waarheid wel nooit in het nrc lezen natuurlijk,ook niet over zweden,waar de handgrantan op straat liggen,gewoon keihard doorliegen hoor!

  stemvee als code rutte en guus gelul en de rest van de nep accounts praten het toch recht tegen beter weten in,… anders voeren ze gewoon een wetje in dat de waarheid ineens nep-nieuws is,….

  1. Steve Van der Vekens

   De EU heeft hen zo gebrainwasht dat ze denken dat alles wat slecht en ontaard is, eigenlijk goed is, de schaamte ver voorbij.

 3. Ritter

  Een voldongen feit wat de Tsjechische president zegt.

  Als de illegale massa immigratie niet word gestopt betekend dat het einde van het Europa wat wij kennen.

  De demografische en culturele gevolgen van deze illegale massa immigratie zijn al te zien in vooral de grote steden van Noord/West Europa. Complete wijken waar de autochtone bevolking word “vervangen” door immigranten met een heel andere waarden/normen/levenswijze en waar de politie haar gezag heeft verloren.

  1. Code134

   ” Als de illegale massa immigratie niet word gestopt betekend dat het einde van het Europa wat wij kennen.”

   Twee taalfouten, een interpunctiefout en een stijlfout in één zinnetje!

   Ergens wel knap.

   1. corfo

    @ Cootje.
    Verschrikkelijk om te ontdekken dat een reaguurder een paar foutjes maakt; jammer, want nu begrijp je de reactie niet meer.
    Bij jouw geboorte is echter de allergrootste fout gemaakt : de nageboorte is aangekleed en het kind weggegooid.

   2. Dubbele Komma

    onderschrijf je onmetelijke domheid nog even code rutte,hahahaha

    wat een zielepootje.

    weer niks te melden tegen zoveel waarheid?

    gaat de waarheidfobie weer kriebelen?

   3. A3aan

    Tsjonge jonge jonge, met de bek vol tanden niets anders kunnen bedenken dan over taalfoutjes miereneuken, wat een zielige vertoning.

   4. Dubbele Komma

    https://m.youtube.com/results?q=sweden%20immigrants&sm=3

    Ff een beetje kijkvoer voor de argumentloze taalnazi.

    Praat dit ff recht als je wil.

   5. Roughwood

    Bravo! Zoals te doen gebruikelijk weer een ijzersterk inhoudelijk betoog ‘on-topic’!

 4. corfo

  Deze president van Tsjechië , dhr. Zeman, slaat, zoals wel vaker, de spijker op z’n kop.
  Dhr. Zeman ziet hoe de gesel van de islam zich als een vloek uitbreidt over de EU-lidstaten en wenst ZIJN bevolking daarvan niet het slachtoffer te laten worden ! Een zéér te prijzen standpunt. Deze man verdient een Nobelprijs, welke, maakt mij niet uit, maar er zijn véél niets-zeggende mensen die een prijs ontvangen voor iets onbenulligs, terwijl deze man wáárlijk z’n steentje bijdraagt aan ’t welzijn van ZIJN bevolking.
  Laat onze Slappe Soepstengel, Rubberen Rutje, hier een voorbeeld aan nemen, maar daar is die figuur te laf voor, bovendien verliest hij alsdan Zuipschuit Juncker als zijn “beschermengel”. Gatverderrie, wát een eng stelletje !!
  De één loopt lallend, straalbezopen door Rome terwijl de ander kwijlend naar zo’n minkukel opkijkt; hoe zielig wil je zijn ?

 5. corfo

  In landen als Hongarije, Tsjechië, Polen, Roemenië en Bulgarije zitten presidenten die precies weten wat een dictatuur inhoudt, zij zijn er nét van bevrijd. Verder zien zij de rest van de EU-lidstaten momenteel ten ondergaan aan een nieuwe dictatuur, dit maal vanuit Brussel (of is ’t nu alweer Straatsburg ?).
  Het “kaliber” van de “leiders” van de z.g. democratische landen in de EU is dermate laag, dat zij niet de capaciteit bezitten om een landje te leiden, behalve de boven bedoelde leiders.
  Een “leider” als Rubberen Rutje is zelfs niet in staat een buurtsuper draaiende te houden; een “leider” als Zuipschuit Juncker loopt laveloos door Rome; arrogantie en ijdeltuiterij voert de boventoon in de EU. Walgelijk clubje.

 6. Ni28

  Code heeft weer niets in te brengen en is dus weer op zoek naar taalfouten. Wat een armoe!

 7. Ben Zine

  Vergeleken bij Zeman is Rutte een intellectuele dwerg. Een laf karakterloos misbaksel. Met dat soort losers gaan wij het absoluut niet redden. Echt niet.

 8. Ni28

  De V4 landen houden in deze de poot stijf en kregen net versterking door Oostenrijk. De club wordt groter en vormt een wig in de EU. De EU wordt geleid door figuren als Mogherini en van walgelijke communisten weten zij in die landen heel veel. Die willen zij niet meer terug en ook niet hun zieke gedachten. Dat het Westen zo onwijs handelt is een teleurstelling voor deze landen. Het voelt als van de regen in de drup. En zoals in de hele Europese geschiedenis zal het Westen nooit naar het Oosten luisteren en gebeurd dus wat deze president zegt. De Europese burger zal de slachtoffer zijn van de kreten zoals diversiteit en andere utopische beelden.

 9. Ni28

  Moslims horen bij Europa. Dat weten wij van de geschiedenis hoe lang het duurde voordat zij verslagen werden. Leuk gezegd!

  1. B. Pascal

   Mooi hé ! kijk maar eens naar de geschiedenis, de Slavische volkeren hebben de Islam verslagen in de 17e eeuw niet de Saksische volkeren ( wat wij zijn ). Ze weten dat het er aan zit te komen. En Rusland weet dat hij in het gat gaat springen, die de EU nu maakt.

 10. George van de linden

  Tip, of eigenlijk waarschuwing:
  Reageer niet op Code134 !!

  1. Ni28

   Daar zijn wij al jaren mee bezig maar de irritatie die deze gecodeerde nul kan opwekken is enorm. Toch wel een prestatie nietwaar? Bedenkelijk maar toch. En daar doet ie het voor ook. Mensen zieken is een leuke bezigheid als je niets te doen hebt.

   1. Feit

    Echt een enorme kankerhond is die Code, idd.

 11. Steve Van der Vekens

  Wat heeft voor de ommekeer gezorgd dat die zaken bespreekbaar worden, en warempel vlagen van gezond verstand te bespeuren zijn?
  Is het taboo definitief gebroken?

  1. Steve Van der Vekens

   Doorbroken.

  2. Dubbele Komma

   Neuj de msm gaan dit niet oppakken en uitzenden. Anders zouden ze net zo goed een reportage kunnen maken wat voor slagveld zweden vandaag de dag is.

   En dat mogen wij helemaal niet weten!

   1. Dubbele Komma

    https://m.youtube.com/results?q=sweden%20immigrants&sm=3

    Niks met de islam te maken volgens ddr66.

    Dit was het mooie land waar ollongren vandaan komt. En hetzelfde land dat tegen Trump zei dat er niks aan de hand is in Zweden.

    Fake nieuws dus.

    Dit is nou precies maar mijnheer Zilos Zeman helemaal geen zin in heeft.

    Wie is er nou gek?

 12. Nasrani

  Wijsheid uit het Oosten! Kunnen we het mee doen. Blij dat er nog mensen zijn die stevig in hun schoenen staan, de waarheid durven vertellen en opkomen voor eigen cultuur. Wij moeten het nog een tijdje doen met onze helden, Rubberen Rutte, wegkijker Pechtold, flexibele Buma en principeloze Segers. Driewerf BAH.

 13. George van de linden

  ‘Duitse ministerie Defensie maakt islam tot nieuwe basisfilosofie Bundeswehr’

  Het door Berlijn in opbouw zijnde ‘Vierde Rijk’ wil autochtone Europese volken compleet uitwissen – Regime Merkel gaat hiervoor 12 miljoen moslimmigranten naar Duitsland halen – Denemarken en Oostenrijk overwegen invoering avondklok in criminele moslim migrantenwijken.

  Weliswaar nog overtrokken, maar critici waarschuwen dat het Duitse leger op koers ligt om in de toekomst tegen de eigen bevolking te worden ingezet, om de islamisering van het land en van Europa met geweld af te dwingen.
  Er zijn nog steeds mensen die weigeren te geloven dat er zoiets als ‘islamisering’ van Europa bestaat. Dat zijn meestal degenen die nog steeds klakkeloos de propaganda van de heersende politici en massamedia volgen. Ondertussen wordt deze ‘niet bestaande’ islamisering vooral bij onze Oosterburen in verbijsterend snel tempo doorgevoerd. Geen grap: de Duitse Bundeswehr heeft onder leiding van minister van Defensie Ursula von der Leyen de islam tot nieuwe basisfilosofie van het leger (de Bundeswehr) gemaakt.
   
  Al in november vorig jaar werd bekend dat het Duitse ministerie van Defensie de islamitische Ahmadiyya sekte heeft ingeschakeld om de legerleiding ‘de filosofie en de leermethoden van de islam’ bij te brengen. Daar werden zelfs complete seminars een moskeeën in Hamburg en Hannover voor georganiseerd. Ahmadiyya is een typerende ‘taqiya’ vorm van islam, die aan de buitenkant heel tolerant en humanistisch overkomt, maar ondertussen nog altijd officieel als doel ‘de herleving van de islam en de geprofeteerde hereniging van de mensheid’ heeft, zoals op de Duitstalige website staat te lezen.
  Umvolkung en Volkstod: 12 miljoen moslims naar Duitsland
  Dat doel wordt vermoedelijk omgezet via het beruchte Coudenhove-Kalergi plan, dat in zijn moderne jasje voorziet in het tot 2060 overspoelen van Duitsland met 12 miljoen moslimmigranten, een cruciaal onderdeel van deze reeds in 1923 geplande uitwissing van de autochtone Europese volken door deze te vervangen door gigantische aantallen moslims uit het Midden Oosten en Afrika. Dat wordt ook wel ‘Umvolkung’ genoemd, waarmee links en progressief hun geliefde ‘Volkstod’ zullen krijgen.
  Niet voor niets heeft bondskanselier Angela Merkel voor haar immigratiebeleid de Coudenhove-Kalergi prijs ontvangen, de hoogst mogelijke Europese prijs. Ze maakte zelfs reclamespotjes voor de Afghaanse TV, waarin ze moslims letterlijk oproept om naar Duitsland te komen.
  Zo bouwt Angela Merkel het totaal geïslamiseerde Vierde Rijk op:
  Als nieuwe ‘Führer’ van het in opbouw zijnde Vierde Rijk verklaarde Merkel dat ‘de islam bij Duitsland hoort, en Duitsland bij de islam’. Ze beval de media om de islam enkel als ‘religie van vrede’ neer te zetten, en alle misdaden en terreuraanslagen door moslims compleet los te koppelen van hun islamitische geloof en motivatie.
  Met belastinggeld werden Stasi-achtige controle- en propaganda organisaties en linksradicale geweldsgroepen (zoals Antifa) naar het voorbeeld van de SA opgericht en gefinancierd. Tegenstanders en andersdenkenden worden onmiddellijk buitengesloten, zwartgemaakt en als ‘racisten’ en ‘Nazi’s’ weggezet; de vrijheid van meningsuiting wordt stapsgewijs opgeheven, Facebook pagina’s worden geblokkeerd, kritische berichten worden gewist, en alle niet gewenste, niet-politiek correcte meningen zijn vanaf nu automatisch ‘NepNieuws’ en ‘haatspraak’.
  Het vanaf dit jaar ingevoerde ‘Netzdurchsetzungsgesetz’ herinnert op huiveringwekkende aan de dystopische visioenen van George Orwell, omdat nu ook de mogelijkheid om je te laten informeren door vrij toegankelijke externe bronnen steeds verder wordt ingeperkt. De staat heeft zich via de gecontroleerde massamedia een informatie- en opinie monopolie toegeëigend. ‘De vrienden van het Kalergi plan willen de totale controle, en dulden geen oppositie die twijfels heeft, vragen stelt en kritiek heeft op de kamikaze-koers van het regime Merkel (en met haar de Europese Unie), en die de gehersenspoelde bevolking wil voorlichten,’ aldus journalist Andreas Köhler.

  1. Ben Zine

   @George
   Bovenstaand artikel van journalist Köhler is niet alleen zeer beangstigend, het is gewoon een regelrechte nachtmerrie. Merkel ontpopt zich langzaam maar zeker als een volkomen krankzinnige dictator. En wéér komt het onheil uit Duitsland… Wéér is het de mof die Europa, ditmaal waarschijnlijk voorgoed, zal vernietigen. Wat is het toch een labiel psychisch gemankeerd volk… Ook de voortvarende, typisch Duitse manier (gründlich) waarmee dit wordt uitgevoerd doet het ergste vrezen. Als Duitsers iets doen, doen ze het “richtig”. Dat is in de oorlog gebleken, toen ze het voor mekaar kregen om het onvoorstelbare aantal van zes miljoen Europese Joden om te brengen. Het zegt iets over de Duitse volksaard. Merkel is, weliswaar op een andere manier, net zo gestoord als Hitler. Een uiterst gevaarlijke vrouw.

  2. Code134

   “Als nieuwe ‘Führer’ van het in opbouw zijnde Vierde Rijk”

   Het staat er echt!

 14. Gerlos

  Prima verhaal van de president van Tsjechië maar ik ben bang dat de bestuurders uit Den Haag dit niet zullen lezen. Ongeveer een maand geleden een bezoek van drie dagen aan Praag gebracht, prachtige stad en Wat erg opviel was dat wij in deze dagen een persoon met een hoofddoek tegen kwamen, wat een weelde voor deze stad, alleen jammer dat hier ook veel bedelaars aanwezig zijn, jammer voor deze mensen.

 15. Blue monday

  In De UK zweten ze alleen vanwege de keuze voor de Brexit en de dubieuze rol die idioot Farage daar gevoerd heeft.

  Waar is die kloothommel nu?
  Hij heeft een waardeloos “product” verkocht en weigert nu verantwoording af te leggen.

  Als er een stomme zak is in de wereld, ik kies voor Farage!

 16. Babaji538

  Lakse houding is een gebrek
  aan moed.
  Geld is een ruilmiddel.
  Omkooppraktijken, prostitutie en slavenhandel,
  welke vorm, verdienen onze aandacht
  als en wanneer de aandacht van de ander, zogenaamd
  goedbedoeld afwezig blijkt en lijkt te zijn.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.