Bam! Franse rechter stuurt verkrachtende islamexpert Tariq Ramadan voorlopig de cel in

Keer op keer hoopt hij er nog mee weg te komen, en keer op keer steekt de Franse Justitie daar een stokje voor.

Het is alweer een week geleden dat Tariq Ramadan werd opgepakt door de Franse politie, die hem sindsdien niet meer hebben laten gaan. Oorspronkelijk was dat om hem even te verhoren, maar dat werd al snel een keer verlengd: hoewel hij eigenlijk na twee dagen weer een vrij man had moeten zijn, besloot men hem al eerder langer vast te houden, waarschijnlijk omdat ze nog niet tevreden waren met zijn verklaring. En dat lijkt nu nog steeds niet het geval te zijn: deze keer heeft de rechter besloten dat hij in voorarrest moeten blijven – zo serieus worden de aanklachten tegen hem dus genomen. Lees maar mee:

A French judge decided on Tuesday to keep prominent Islamic scholar Tariq Ramadan in detention, four days after he was handed preliminary rape charges in cases brought by two women sought his counsel.
(…)
It is unclear how long he could remain locked up. Under French law, the order to hold him in “provisional detention” can last up to one year and then be renewed for another six months twice. However, a suspect’s time in custody can be cut short at any time if a judge agrees detention is no longer warranted.

Dat kan dus nog wel eventjes duren.

Wat deze heer dan zoal op zijn geweten heeft, dat de Fransen zo geïnteresseerd in hem zijn? Och, niets meer dan één of twee verkrachtingen: hij zou zowel een Franse als Zwitserse vrouw totaal ongevraagd seksueel misbruikt hebben in hotelskamers, onder het mom van ‘religieus advies’. Meneer is namelijk expert op het gebied van alles wat de Islam aangaat: hij mocht bij ons in Nederland als eens als expert royale salarissen binnenharken, waarna hij vertrok richting Oxford om daar lesjes te geven als hoogleraar. Een hoogleraar, die, als we de beschuldigingen mogen geloven, zich niet altijd even streng aan zijn eigen geloof hield.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Bon-vivant

  Ah, onze journalist werpt een vers stuk rood vlees in de arena. Aanvalluu!
  Vooral het feit dat deze verdachte islamexpert is, nodigt volop uit om eens flink van leer te trekken, beste forumleden.

  1. Ernst Quispel

   In DDS-kringen heerst de overtuiging dat het verkrachten van vrouwen een typisch islamitische ondeugd is.

   1. DolleDries

    Hoezo ,doe jij het ook dan.

    1. swetsnek

     hahahahaha nu wel zijn eigen doosje is er tussenuit gepiept met een neger haahahahahaha

   2. Michel69

    @Ernstig zijn de vrouwen gelijkwaardig volgens de islam ja of nee? gewoon ja of nee! en dan gaan we wel verder me je wijsvingertje naar andere toe!

    1. Ernst Quispel

     Nee, natuurlijk niet, de MeToo-beweging kwam ook voort uit de islam.

     Toch?

     1. eRik2017

      Wat voor fantasien jij allemaal hebt Wim. Eerst dat partij Martijn gedoe, en nu dit. Je zit toch niet met je handjes aan de zustertjes he?

     2. Michel69

      Nee @ernst jij gaat gelijk de islam verdedigen zoals gewoonlijk geef gewoon eens toe dat de islam een smerige ideologie is waar de mannen de lusten hebben en de vrouwen het maar te slikken hebben!

      Als je als klein kind al geleerd word zowel in de moskee als op het thuisfront da vrouwen een gebruiksvoorwerp zijn dat heb je toch logischerwijs een grote kans dat de kleine Mo’tjes opgroeien met een andere kijk op meisjes/vrouwen als Jantje!

      En dat zien we ook terug in de cijfers dat het merendeel van de aanrandingen/verkrachtingen worden gepleegd door de mohammedanen !

     3. Bloem

      Volgens mij begon het bij die linkse hollywood figuren. Bill Cosby, Harvey Weinstein, Kevin Spacy, enz. Allemaal figuren uit het kamp Hillary Clinton en Barack Obama. U weet wel heer Quispel uw voorbeeldfiguren van deze wereld

   3. eRik2017

    Kijk, daar komt Ernst-Wim om iedereen hier op te jutten vreselijke dingen over islam te zeggen. DENKtröl Wim alias tröLCöde

    Je zit verkeerd @Wim
    [_] geschikt
    [X] ongeschikt

    Hier moet je zijn:
    https://www.facebook.com/DenkNL/

    Dag Wim!

  2. sjun

   De man is geen expert op het gebied van islam. Het is slechts een windbuil die op basis van de naam, status en het kapitaal van zijn vader en grootvader respect genoot. Nog minder is de man een expert op het gebied van de filosofie waarmee hij koketteert. Hij zou op Friedrich Nietzsche zijn afgestudeerd maar wist slechts met behulp van de discusieleiding elke rake vraag te ontlopen op bijeenkomsten waarop hij en anderen bevraagd konden worden. Ook in Rotterdam speelde Tariq Ramadan niets anders klaar dan het etaleren van de kleren van de keizer. Met ‘dank’ aan Rik Grashof van GroenLinks toucheerde hij een megasalaris op kosten van de belastingbetaler waarvoor geen enkele tegenprestatie geleverd is.

   Je zou Tariq een moderne Mohammed kunnen noemen. Scherp in zijn imagobescherming, onbeheerst zodra hij zich onbespied waant. En evenals Mohammed stond hij steevast achteraan in de strijd om te kunnen overleven. Kennelijk heeft Tariq zich ook al de tactiek van intimidatie eigen gemaakt. Laten we maar hopen dat hij Mohammed niet zal navolgen als het op beroven, martelen en laten verdwijnen van critici aankomt.

   1. Ernst Quispel

    Wat sjun vooral lijkt dwars te zitten is dat Ramadan een intelligente en erudiete moslim is die onze Westerse beschaving stevig bekritiseerde.
    Het moet niet gekker worden: een moslim met een grote mond!

    1. sjun

     Als Tariq R. als erudiete moslim gezien wordt voorspelt dat weinig goeds over de rest. Dus laat ik je voorgaande reactie maar op een afleidende tegenwerping door middel van omkering houden Wim.

    2. Top

     Blablabla! Blaaskaak en moslimschandknaapbezoeker?

   2. Steve Van der Vekens

    Naar eigen zeggen was de man zeer goed in het uitkiezen van mooie ronde stenen voor een steniging.

  3. Top

   Ah onze “Bon-Vivant”, heeft ook een mening en die hakt echt dik hout plus de onvermijdelijke spaanders. Maar helaas voor hem, ik heb intelligentere wezens onder mijn schoenen zitten, als ik het park ben rond geweest. Zeker een nieuwe ‘deJOOP trol’.

   1. Bon-vivant

    Goeie tekst, Top! En zo origineel ook!

    1. Top

     En blijkbaar nog waar ook! Of begrijp je zelf niet wat je doet?

   2. Ernst Quispel

    Van Top zijn we alleen inhoudelijke reacties gewend.

    😉

    1. Top

     Blablabla! Blaaskaak.

   3. eRik2017

    @Top
    Bon-Wim is het nieuwe aliasvriendje van Wim.
    je weetwel: Cöde, Ernst, Henk, Frits, Bon, kortom…. Wim!

    Wim is nog erger dan een jooptrol.
    Wim probeert op te ruien, mensen tegen elkaar uit te spelen, te vernederen, pesten.
    Wim werd vroeger zelf heel erg gepest.

    1. Bon-vivant

     Hebben we daar het aliasvriendje van Adolf?….
     Inderdaad.
     Adolf was op school degene die andere leerlingen pestte. En hij is het nooit verleerd. Is eigenlijk nooit volwassen geworden.

     1. eRik2017

      Adolf, zo heet de hond van de buren. Een zwarte Labrador. Harstikke lief beest! 🙂

    2. Top

     Daarom niet op dit vuil reageren. En als je het toch wil, doe dat dan in de taal wat ze kunnen begrijpen, daar hun IQ niet groter is dan hun schoenmaat.
     Blablabla is genoeg en blaaskaak is het soort waartoe ze behoren.

     Ik heb het wel eens geprobeerd, om met rede te reageren, maar als het hun niet in het straatje past, worden ze venijnig en vals. Ik lees ook andere reaguurders die dat proberen, maken hetzelfde mee. Schoolknaapjes en dan bedoel ik het laagste waar je op kan zitten en uitkeringstrekkers verzieken elk debat hier!

 2. Two Ravens Black Kettle

  Bij Groen Links en de MSM gaat de vlag op halfstok.
  Jarenlang hebben ze deze viezerik gesteund
  Wederom met belastinggeld
  Honderduizenden euro’s !!!!!!!!!
  B.e.l.a.s.t.i.n.g.g.e.l.d
  Waarover we geen ene f.u.c.k te zeggen hebben
  En geen ‘kwaliteits;journo zal er naar kraaien
  Dat noemen ze in het NPO/Den Haag inteelt-jargon volgens mij; ‘bruggen bouwen en met de vinger aan de pols bladibla’

 3. A3aan

  Sterke reacties hoor, van Losbol en Snert Kwispeldoor, ijzersterk. Alsof elke DDS bezoeker de moslim voor verkrachter uitmaakt.

  Nee hoor kinderen, die verkrachtingen, in Duitsland, Zweden werden gepleegd door die immigranten, u weet wel, die professoren, chirurgen, advocaten enz. O, shit ’t zijn ook nog moslims. Oeps!

 4. Ni28

  Gewoon een hypocriete moslim snoeper zoals vele andere. Gelukkig wordt deze bijgestaan door onze Joop trollen die van hem een geweldige mens zullen maken naar hun eigen voorbeeld.

 5. Bon-vivant

  Ik ben eigenlijk al weer toe aan een nieuw stuk rood vlees van DDS. Op dit artikeltje zijn we al weer aardig uitgekauwd. Is er niet iets negatiefs over D66 te melden op dit moment? Kunnen een aantal forumleden weer vol op het orgel!

  1. Top

   Ik zal je schooltje MBO waarschijnlijk eens bellen, dat je te vroeg naar huis bent gegaan.
   Duidelijk gelul van een sneeuwvlokje.

   1. Bon-vivant

    Wow, alweer een ijzersterke inhoudelijke tekst van Top. Waar haalt ie dat toch vandaan. Ik wou dat ik Top was (zucht)…

    1. eRik2017

     Niemand vindt Wim en zijn leuk. Hoe harder en hoe vaker je dat zegt, hoe vaker Wim en zijn vriendjes proberen grapjes te maken.

     Geen grapjes maken Wim, niet doen, je bent niet grappig!

     Wim denkt inhoudelijk erg sterk te zijn, maar de praktijk is slechts lucht.

     1. Bon-vivant

      “Niemand vindt Wim en zijn leuk.”
      Ik heb je aangemeld voor bijscholing Nederlands, Adolf.

     2. eRik2017

      Ah kijk, ik maak een typfoutje en daar komt de ware Wim als taalneuqertje uit de hoek. Grappig, volledig gelijk gedrag als Cöde en Ernst.
      Je zou bijna zeggen: maak expres een taalfout en kijk of Wim uit zijn holletje komt gekropen. Hoe is wist dat je thuis was Wim? Je fiets staat tegen het hek!
      Hoe hard kan je door de mand vallen!

     3. eRik2017

      @Bon-Wim

      Woef!

 6. Ni28

  “Intelligente, erudiete moslim”. Je wordt niet zo maar weggestuurd uit Oxford b.v. Je mag intelligent zijn en toch nog een schurk. Moet je toch weten.

 7. Steve Van der Vekens

  Met links gezever kan je niets aanvangen.

 8. nienke

  Goed zo, deze viezerik probeert zich er uit te lullen zoals die moslims altijd doen.
  Iedereen is fout in hun ogen behalve zij.
  Was hij hier in Nederland gepakt wegens verkrachting had hij waarschijnlijk een taak strafje gehad of liep alweer heerlijk vrij onze D66 rechters kennende.
  Boontje komt om z’n loontje, lekker blijven zitten.

 9. Top

  @ Bon vieskant,
  Ach guttegut een typo, gesignaleerd en gelijk gereageerd. geweldig! Vertel het aan je meester, misschien krijg je wel een voldoende voor Nederlands.

 10. Ni28

  2@ Daarom bent je hier bij DDS ook niet weg te slaan. Hypocriet!

 11. Two Ravens Black Kettle

  Wanneer wordt de Staatsambtenaar-van-de-Vieze-Witte-Onderbroek Francisco van Jole op non actief gesteld ?
  Van het StaatsHaatBlog Joop.nl
  Gisteren mocht hij weer uitgebreid zijn haat jegens Baudet uitbraken op de 1984-Staatsradio. Op BNR, de omroep van de Bart de Graaff verkrachters.
  Ben nog ooit lid geweest. Ongefilterd. Wat ooit een bastion tegen de politieke correctheid is de commandopost van Kasja Ollongren en de jacht op andersdenkenden.

  1. Ernst Quispel

   Het willen ontslaan van mensen met meningen die je niet deelt is een typisch kenmerk van fascisme.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.