De meest corrupte partij van Nederland slaat weer toe: VVD'er stapt op wegens mogelijke belangenverstrengeling

Geen categoriefeb 22 2018, 13:00
Het Deventer VVD-raadslid Carmen Hunger stapt per direct uit de gemeenteraad... en de politiek in het algemeen.
Het Deventer VVD-raadslid Carmen Hunger houdt het voor gezien in de politiek. Niet omdat ze er niets aan vond, maar omdat ze als aandeelhouder gelinkt is aan een bedrijf van haar partner. Dat bedrijf leende 400.000 euro van de gemeente. Over dat geld bestaat, aldus DeStentor, nu "onduidelijkheid."
"Het was een moeilijke beslissing, maar een noodzakelijke," aldus Hunger in een persverklaring. Daar voegt ze vervolgens aan toe dat ze eigenlijk niets verkeerd heeft gedaan en dat onderzoek van de gemeente dat ook zou bewijzen.
Uhu. Maar ze stapt dus wel op. En dan niet volgende week of volgende maand, maar met onmiddellijke ingang. Hmm.
Schokkend is dit natuurlijk niet. Sterker nog, je bent tegenwoordig vooral verrast als een VVD'er niet beschuldigd wordt van corruptie, fraude of belangenverstrengeling. Die partij is verrot tot op het bot, wat ongetwijfeld eerst en vooral komt doordat de nepliberalen zich onaantastbaar wanen door Rutte's verkiezingsoverwinningen.
En ja, dan gaan mensen zich op een nogal vreemde manier gedragen. Of, misschien beter gezegd: op een nogal egoïstische manier.
Natuurlijk was daar bij Hunger totaal geen sprake van. Zij is vrijgepleit. Dat zegt ze zelf dus is dat zo. Maar al die andere VVD'ers? Tja. Da's een ander verhaal.
Toch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten