Excuus-jihadi Shabir Burhani is boos op Iran: ‘Ze horen bij het Kruisvaarders-Zionisten bondgenootschap!’

Fake news imam Shabir Burhani heeft weer eens gesproken. Volgens hem komt er geen oorlog tussen Israël en Iran. Alhoewel hij wel “blij” zou zijn als het gebeurt, beschuldigt hij Iran ervan stiekem een bondgenoot te zijn van de ‘Kruisvaarders’ (lelijk woord voor christenen) en ‘Zionisten’ (lelijk woord voor Joden). Alleen “echte moslims” willen Israël verslaan.

shabirtweet

Shabir Burhani – de grofgebekte jihadist die toch liever achter z’n computertje bleef zitten dan afreisde naar Syrië om daar voor zijn ‘idealen’ te vechten – heeft weer eens van zich laten horen. Nadat Syrië gisteren een Israëlisch gevechtsvliegtuig neerhaalde dat Iraanse doelen nabij Damascus aan het bestoken was, gaf Burhani gisternacht ook zijn eigen visie op het conflict. Volgens Burhani is het allemaal maar nep. Iran is eigenlijk een bondgenoot van Israël en het Westen, en wil de enige joodse staat ter wereld helemaal niet van de aardbodem vegen.

Althans, dat schrijft Shabir de Thuisblijver in een nieuwe tweet:

“Ik zal blij zijn als er oorlog uitbreekt tussen Israël en Iran met hun bondgenoten in het Midden-Oosten, maar het zal niet gebeuren omdat de sjiieten bondgenoten zijn van de Kruisvaarders-Zionisten-alliantie in hun oorlog tegen de echte islam en de ware moslims.”

Pssst Openbaar Ministerie, doe eens even een arrestatiebevel uitvaardigen wegens antisemitisme? Dit schepsel Shabir Burhani blijft namelijk aan de lopende band bezig om Nederland te bestoken met idiote complotten, haatdragende onzin en jihadistische propaganda. Hij wil de Charlie Hebdo-aanslagplegers ‘zegenen‘, juicht wanneer Israël brandt en pleit voor het voeren van jihad via de rechtszaal.

En nu dit weer: antisemitisme, christenfobie en anti-sjiietisme in maar liefst één zinnetje. Als dit soort vileine teksten al geen aanzetten tot haat meer zijn, dan is echt niets dat meer. Tijd dat dit creatuur ontdekt dat hij niet in Afghanistan leeft, maar in Nederland waar dergelijke ellende niet getolereerd wordt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Pit

  Pssst Openbaar Ministerie, doe eens even een arrestatiebevel uitvaardigen wegens antisemitisme?

  O wacht, Dood66 is ook een partij voor orthodoxen…

  #dood66

  1. Rechtsaf

   D666 zorgt ervoor dat er niets gebeurd tenzij het haar eigen straatje schoon kan vegen

   1. Pit

    @Rechtsaf: Ik vind Dood66 wel erg stinken hoor, een echt lijklucht. Al hun ideeën komen voort uit de verheerlijking van de dood.

    #dood66

  2. Abri079

   Bij Burhani en Petra Hermans stort tegelijkertijd de latrine in. Wat een herrie en stank komt er weer uit die richting!

 2. tomygun

  En ik maar denken dat die lypo allang afgeknald was sh*t .

  1. Pit

   @Tomy: Zal binnenkort toch wel een keer gebeuren? Islam is een ideologie waarin de dood wordt verheerlijkt, wat dat betreft past het wel bij Dood66.

 3. Babaji538

  Van mijn moeder kreeg ik tijdens de jeugd,
  zoethoutstokjes.
  Gisteren, heeft een land als “Belarus” interesse getoond,
  in mijn werken, vanaf het jaar 2014 op social media, internet.
  Ik had nog nooit eerder van het land gehoord, althans,
  sinds mijn uitdragen via dit medium, al een paar keer.
  Bescheidenheid is geen vies woord.

  Compassie en vergeving zijn zo van die Katholieke termen,
  die geen hout blijken te snijden.
  Christus had beter voor zichzelf mogen zorgen.

  Petra Hermans

  1. sjun

   Zonder dat de graankorrel de aarde in ging kon hij geen vruchten van nieuw leven voortbrengen. In deze contreien is het uit 66 geschriften bestaande boek nog vrij verkrijgbaar waarin deze rode draad en essentie van het christusverhaal aan de hand van verhalen van mensen nader wordt toegelicht. Mogelijk inspireert het nog tot nieuwe werken.

 4. sjun

  Kan die jongen niet gewoon terug naar Afghanistan om het land op te gaan bouwen. Ze hebben daar sociaal bewogen mensen met een visie en de nodige energie nodig. Het zou toch zonde zijn als de braindrain richting het Westen nog meer slachtoffers zou maken.

  1. Pit

   @Sjun: Islam en land opbouwen gaan niet goed samen. Islam is een doodsideologie, die bouwen niets op die breken alleen af.

   1. sjun

    Ik vermoedde al dat zo’n aansporing vast niet in goede aarde zou vallen. Want wat is er eenvoudiger dan de eigen problemen en daarbij meekomende rekeningen elders dan in Afghanistan te parkeren terwijl je je onbewust van solidariteitsovervraging gewoon je eigen achtergebleven waarden en doodscultus rondom Mohammed (de kinder’vriend’, karavaan en oaseberover) tracht te verspreiden in de omgeving waarin je onderwijs, kost en inwoning kon genieten. Met als uiteindelijke resultaat bij succes dat het daar een klein-Afghanistan wordt van waaruit op termijn ook weer gevlucht moet worden naar een meer leefbare omgeving.

    1. Kodi

     De volgelingen van Mohammed ontvluchten dus niet hun Islamitische shit hole, maar brengen deze hierheen? Waarom moeten wij dezen dan eigenlijk willen hebben en hen toegang tot ons land verlenen?

 5. Parestado4

  Een huis dat tegen zichzelf verdeeld is kan niet bestaan!Dus zullen de verschillende groepen elkaar aanvliegen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.