Filmpje! Thierry Baudet gaat los op Kajsa Ollongren: "Wat hier gebeurt is feitelijk niet anders dan een staatsgreep!"

Geen categoriefeb 21 2018, 8:00
"Het bestaande recht wordt gewoon terzijde geschoven op een schandelijke manier."
De hele oppositie ging gisteravond terecht los op Kajsa Ollongren en het hele kabinet vanwege de ronduit autocratische wijze waarop Rutte III het raadgevend referendum afschaft. Maar niemand kwam ook maar in de buurt van de passie én kunde waarmee Thierry Baudet de wanpraktijken van de minister ontmaskerde.
In deze video zie je hoe de Forum voor Democratie-leider in debat gaat met Ollongren en werkelijk de vloer met haar aanveegt. Volkomen terecht beschuldigt hij haar van het plegen van een staatsgreep. Ja, dat zijn harde woorden, maar daarom niet minder waar.
En zo bewijst Baudet in één debat weer dat FVD wel degelijk van grote toegevoegde waarde is in de Tweede Kamer. Wat het referendum betreft zijn er weinig partijen -- geen, eigenlijk -- die zoveel hechten aan het referendum en die bereid zijn om faalminister Ollongren zo hard aan te pakken.
Natuurlijk laat het kabinet zich hier niet door tegenhouden. Ollongren en Rutte hebben besloten dat het referendum weg moet. Zo niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. Als dat betekent dat het staatsrecht terzijde geschoven moet worden, het zij zo. Dat 'offer' willen zij maar wat graag brengen.
Als echte autocraten gaat het ze namelijk om het doel. Wat de middelen zijn vinden ze volstrekt irrelevant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten