Hologram-versie van Lilian Marijnissen citeert uit het moorddadig Communistisch Manifest

Geen categoriefeb 20 2018, 8:00
Het communisme heeft al tientallen miljoenen mensen het leven gekost, maar wordt nu gepimpt door de leider van de SP.
Maandagavond is SP-leider Lilian Marijnissen maar liefst vier steden verschenen -- tegelijk. De partij gebruikte een hologramversie om haar direct tot publiek te laten spreken in Haarlem, Breda, Nijmegen en Zwolle.
Hartstikke leuk en innovatief, natuurlijk, maar helaas gebruikte ze de gelegenheid om te citeren uit het Communistisch Manifest. Dat is dus het ranzige werk van Karl Marx (1818-1883) en Friedrich Engels (1820-1895) dat het fundament vormde voor de communistische revoluties in Rusland, China en Noord-Korea. 'Revoluties' die letterlijk tientallen miljoenen mensen het leven hebben gekost.
Het communisme verheft 'het collectief' boven het individu. Als individu heb je totaal geen rechten. Het resultaat van die zieke ideologie is, dat is nu al verschillende keren gebleken, dood en verderf.
Maar mevrouw Marijnissen citeert zonder schroom uit het heilige boek van het communisme.
Ziek. Dit is niet anders dan een ultrarechts persoon die Mein Kampf citeert. Als dat gebeurde zouden de media er -- terecht! -- schande van spreken. Maar omdat het communisme een extreemlinkse ideologie is moeten we dit blijkbaar maar door de vingers zien.
Nou nee. Marijnissen heeft haar ware aard laten zien. De SP van haar is de SP van vroeger; toen SP-leden heel trots uit Mao's Rode Boekje citeerden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten