Persbreidel in Vrije Universiteit-zaaltje: “zionistische pers” komt er niet in bij avond met Palestijnse terroriste

En dat is nu de tweede dag op rij dat extreem-linkse organisaties het nodig vinden om bepaalde journalistieke organisaties de deur te wijzen.

https://twitter.com/bpschut/status/968555668025339904

In Amsterdam is momenteel een bijeenkomst bezig met de Palestijnse veroordeelde terroriste Rasmea Odeh. Zij wist met een bombardement in Jeruzalem in 1969 twee mensen om het leven te brengen, maar dat weerhoudt de extreem-linkse groepering Revolutionaire Eenheid niet tegen om haar hartelijk welkom te heten als eregast in Nederland. Zij houden vanavond een bijeenkomst met haar in De Verrekijker. Dat is een zaaltje waarvan het eigendom de Vrije Universiteit toebehoort, en kennelijk de enige regel is dat je “geen asshole” mag zijn. Mensen vermoorden is dan kennelijk weer niet hetzelfde als een “asshole” zijn… maar goed, we dwalen af.

Feit is dat er bij de deur van De Verrekijker mensen staan die controleren of er niet stiekem ongewenste journalisten naar binnen worden gelaten. Eén van die ongewenste journalisten is kennelijk Bart Schut, die schrijft voor het Nieuw-Israëlitisch Weekblad. Dat geldt bij de haatdragende complotidioten als “zionistische media”, en dus mag hij niet komen

https://twitter.com/bpschut/status/968563751887745025

Hiermee is dit dus al de tweede extreem-linkse persbreidel in twee dagen tijd. Gisteren werden rechtse media-organisaties, waaronder DDS, geweigerd bij een bijeenkomst om de Februaristaking te herdenken. Evenals het avondje met de Palestijnse terroriste Odeh was die bijeenkomst trouwens geen bijster groot succes

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. van Urk

  Een antisemitische terroristen clubje in de verrekijker dus, waarbij het bordje “Juden betreten verboten” nog net niet naast de deur hangt.

  1. Pit

   @Urk: Kan mij ook met de beste bedoelingen niet voorstellen dat je daar bij wilt zijn.

 2. Ni28

  MiSSchien zitten zij de volgende Kristalnacht te plannen, dan mag er niemand bij.

 3. Bloem

  Wanneer je een Marokkaan weigert bij de deur is de wereld te klein en rukken het OM, de rechterlijke macht, de media en het partijkartel je hart eruit en vertrappen het en plein public. Joden of zionisten (lees niet Joden doch positief over Joden) weigeren wordt gewoon voor lief genomen. Onbestaanbaar, je voelt het antisemitisme in Nederland groeien. Het wordt tijd dat dit voor eens en altijd met wortel en tak wordt uitgeroeid. Pak dat tuig hun uitkering af, weiger ze toegang tot de collectieve middelen. Doe wat

  1. Pit

   @Bloem: Doe wat.

   Nee, dat doen ze niet want het is een voorop opgezet boos en kwaadaardig plan om Nederland en haar burgers om te volken, vol te stoppen met vreemde entiteiten zodat de Nederlandse bevolking haar eenheid en kracht verliest. Diversiteit zorgt namelijk nooit voor kracht maar voor zwakte. Eenheid geeft kracht!

   #nexit

   1. Bloem

    Precies wat er in Joegoslavie aan de hand was. Net als in Indonesië waar de regering Jakarya de Javaanse moslims heeft verspreid over de Christelijke eilanden. Er staat ons nog heel wat te wachten

  2. netwat

   @bloem. Dat linkse antifa tuig komt zelfs op visite bij Jean-Claude Juncker van de EU commissie. Dus denk je nou echt dat hier wat tegen gedaan word? En het word alleen maar erger.

 4. Ben Zine

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=-VC74t7fubk

  Niemand kan het treffender verwoorden dan Pat Condell. Gelukkig zijn er nog mensen zoals hij, maar ze sterven wel uit. Ik vrees voor de toekomst.

 5. buitenbeentje

  Laten we wel wezen: Het zaaltje is (al langere tijd) gekraakt, dat wordt door de VU gedoogd en dus is de VU hier de schuldige, hoe hard ze nu ook roepen dat ze dit afkeuren.

  Tijd om eens wat subsidies in te trekken door het Ministerie van O&W (of hoe dat nu weer heet)

 6. Rechtsaf

  Kamervragen in het vragenuurtje??

  1. Stanly2000

   Nu even niet. Zijn op vakantie. Pardon dienstreis.

 7. Ernst Quispel

  Het blijft een wonderlijke zaak dat men hier een groot punt maakt van Palestijns terrorisme terwijl met het omvangrijke staatsterrorisme van Israel jegens het Palestijnse volk toejuicht.

  1. Rechtsaf

   @ernst punt is dat jij alles wat tegen Israël, Nederland, christendom en Nederlandse cultuur is een zéér, zéér warm hart toedraagt.
   Beetje gaat zuigen hier en daar..

   1. Ernst Quispel

    Ik ben niet tegen Israel (ik meen dat de staat Israel bestaansrecht heeft en recht op veilige grenzen) maar heb zware kritiek op de misdadige politiek van Israel jegens het Palestijnse volk.

    1. Rechtsaf

     @ernst ooh zo je bent voorstander van het vernietigen van de Israëlische staat want dat is wat o.a. dit volk graag wil..

     1. Kodi

      El Trollo Pinochhio legt dat rioolvolk van zwerfarabieren die zichzelf Pallezwijnen noemen geen strobreed in de weg toe te geven aan hun verslaving aan de staat Israël en de aldaar sinds milennia woonachtige Joodse bevolking te willen elimineren, maar gaat pas janken indien degenen die de Joodse bevolking willen elimineren daarvoor een gepast prijskaartje in rekening gebracht worden. En helaas is het niet anders dat Moslims/Arabieren slechts tot bedaren zijn te brengen indien je hen een gepast prijskaartje in rekening brengt.

     2. Ernst Quispel

      “dat rioolvolk van zwerfarabieren die zichzelf Pallezwijnen noemen”

      Ze wonen er al eeuwen.

    2. van Urk

     Quispel@ Hoezo? De Palestijnen hebben toch hun eigen politieke bestuur. Als de Belgen het slecht hebben ligt het toch ook niet aan de politiek van Nederland? De door Israel geschonken Gaza had een mooi plek kunnen zijn voor de Palestijnen. Maar door het gekweekte haat en aanvallen op Israel hebben zij zelf ervoor gezorgd dat Israel zijn helpende hand voor samenwerking heeft ingetrokken.

     1. corfo

      @van Urk.
      ++++
      De spijker op z’n kop, of zoiets !!!
      Dat volk, de Palestijnen, zijn te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken, ze leven liever van giften en gaven.
      Dat heet in feite : “islamisme”.
      Kijk naar al die islamitische “vluchtelingen” in NL.

     2. Ernst Quispel

      De term ‘zwerfarabieren’ sloeg dus nergens op.

  2. Kodi

   Wil de redactie nu eindelijk eens in actie komen en deze trol met al zijn andere kloonaccounts hier op dit informatieve blog geïnfiltreerd verwijderen? Alle middelen zijn wat mij betreft geoorloofd. Hem komen opzoeken en hem helemaal beurs trappen ook. We zijn het de slachtoffers van de terroristen verplicht een daad te stellen.

   1. Guus Geluk

    Nee, ik vind niet dat we Pit fysiek moeten aanvallen. Het is weliswaar een trol met zes accounts, maar aan geweld doen we hier niet.

    1. Rechtsaf

     Guusje is een héél klein beetje narcistisch…

     1. Guus Geluk

      Nee hoor, ik ben tolerant. Je bent een trol, maar ik zou je nooit in elkaar slaan. Kodi is een agressief mannetje.

   2. buitenbeentje

    Nee, dat wil de reactie helemaal niet. Op deze manier kunnen ze bij sponsoren blijven aantonen dat ze een “levendig” forum hebben en genereren ze klicks. Aangezien iedereen en alles blijft reageren op deze MPS figuur is de redactie blij.

    Je kunt ophouden te reageren op deze trollen inclusief Guus, maar dat schijnt niemand echt te willen. We kunnen ook massaal ophouden überhaupt op dit forum te reageren, te beginnen met pakweg een week. Laat het speelveld aan de trollen, dat vinden de trollen niet leuk en de redactie al helemaal niet.

    1. Guus Geluk

     Dit forum staat gewoon open voor andersdenkenden en daar kun je blij mee zijn. Ik vind het echt notdone om de redactie te chanteren andersdenkenden van de site te gooien. Het is altijd gemakkelijk om andersdenkenden te bestempelen als trollen, want zo hoef je niet inhoudelijk op standpunten in te gaan.

     1. Tinneke

      @ G.G. is dit zo? ik kan me anders goed herinneren dat andersdenkenden hier voor tokkies worden uitgemaakt! dus bull.

   3. Ernst Quispel

    Kodi bepleitte al vaker moslims de keel af te snijden en forumleden beurs te trappen en naar mijn idee zou de redactie hierop moeten ingrijpen.
    Er zijn hier nogal wat trollen (zoals Pit en eRik) met meerdere accounts actief maar dat rechtvaardigt geen geweld.

   4. Marija

    ++++

    1. Marija

     Niet in elkaar trappen, daar ben ik op tegen.

     1. corfo

      @Marija.
      Is “in elkaar timmeren” wel toegestaan ?

 8. Frits Jansen

  DDS heeft toch niet de pretentie een journalistieke organisatie te zijn? Er is niets op tegen om alles en iedereen als aanleiding te misbruiken als aanleiding om hartgrondig te mopperen, maar valse pretenties zijn vals.

 9. corfo

  @Kodi.
  Goed gevonden : “zwerfarabieren” !
  Past uitstekend bij dat volkje.
  Ze zwerven over de gehele wereld en proberen aldaar de heersende normen en waarden te vernietigen.
  Niet vreemd dat dat soort in vele landen wordt uitgekotst.

 10. Babaji538

  Ik ben blij, dat ik het niet hoef
  aan te zien, dag en nacht.
  Petra Cecilia Maria Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.