Wilders gaat op reis: "Mooi. De officiële uitnodiging van het Russische parlement is binnen!"

Geen categoriefeb 15 2018, 8:00
Wilders moet oppassen. Voor hij het weet wordt hij vervolgd voor 'hoogverraad. '
Geert Wilders is heel, heul, heuuuuul trots op zichzelf. Hij heeft namelijk een "officiële uitnodiging" ontvangen om het Russische parlement, de doema (of duma), te bezoeken.
"Dat wordt een zeer interessant bezoek," schrijft Wilders op Twitter. "Er zijn behalve verschillen ook veel gemeenschappelijke belangen met Rusland. Het is tijd voor Realpolitiek in plaats van Russofobie!"
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/963687997400141824
Nog niet zo heel lang geleden werd dit in de Nederlandse politiek gezien als a) een grote eer en b) een geweldige kans om de banden met het grootste land op aarde te verbeteren, maar tegenwoordig is dit natuurlijk not done. Rusland is namelijk het land van, voor en door duivels. En Poetin is het vleesgeworden kwaad. Het is dat ze bij D66 fanatiek anti-christelijk zijn, maar anders hadden ze de Russische president ongetwijfeld "de antichrist" genoemd.
Het zou me daarom hogelijk verbazen als Wilders niet continu aangevallen gaat worden door de andere partijen -- die van het partijkartel dus -- omdat hij maar wat graag op deze uitnodiging ingaat. De man moet bijna oppassen dat hij niet bij terugkomst op Schiphol gearresteerd wordt wegens "hoogverraad."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten