De trends binnen vrouwen badmode van 2018!

Geen categoriemrt 01 2018, 14:30
Tijdens deze frisse winterdagen is het zeer verleidelijk om te dagdromen over een vakantie naar een warm land. Ontspannen op het strand liggen in Italië, eindelijke die witte huid wegbakken tot een gezonde bruine tint. Met een zonnebril op loeren naar de knappe mannen die een duik nemen in de zee. Wat klinkt dat heerlijk! Nu is het natuurlijk belangrijk dat vrouwen er piekfijn bij liggen in de mooiste bikini. Zo zullen de vrouwen zeker de aandacht trekken van diverse Francesco’s of Gianni’s. Toch is het maar de vraag wat er dit jaar hip en sexy is binnen de wereld van de bikini’s of andere vormen van vrouwelijke badmode.
De terugkomst van het badpak
Er zijn in 2018 wederom verschillende trends op het gebied van badmode. Voor vele is de opkomst van badpakken niet onopgemerkt gebleven. Het badpak werd vroeger gezien als een kledingstuk gedragen door de oudere garde. Echter is die tijd voorbij en hebben vrouwen gerealiseerd dat een badpak ontzettend modieus kan zijn. Daarbij is het ook fijn dat een badpak voor een gladder figuur zorgt, zo worden we ook een stuk zelfverzekerder.
Keuze uit diverse bikini’s
Ook zijn er dit jaar weer diverse schattige bikini’s verkrijgbaar. Wat helemaal in is zijn de witte kanten bikini’s. Of je nou een wit broekje of topje draagt, het kant zorgt ervoor dat je bikini klasse uitstraalt. Daarnaast staat het ook heel mooi bij een gebruinde huid.
Verder moeten vrouwen de legergroene bikini’s ook in de kast hebben liggen dit jaar. De kleur is ontzettend stoer maar ook sensueel. Veel mannen zullen dit jaar ook met deze kleur paraderen over het strand. Het is namelijk een kleur die past bij ieder huidtype.
Een andere trend die in 2018 tot ontplooiing komt is de zogenoemde: ‘one shoulder’ bikini. De standaard rechte bikinibandjes worden vervangen door een enkele, dikkere bikiniband. Deze bikini creëert een zeer stoere look die we vaak gaan tegenkomen op het strand.
Er is dit jaar dus weer genoeg keuze om al onze voorbijgangers nekklachten te geven. Voor elk lichaamstype is er wel een mooie bikini of badpak. We zijn prachtige vrouwen, laten we dat nooit vergeten.
Dit artikel werd mogelijk gemaakt door de website van Zwemkleding.nl.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten