VIDEO Multiculturele samenleving verbaast zich op tv over gebrek aan cover van winst van DENK

Aan Forum voor Democratie is er veel aandacht besteedt en aan Groep de Mos in Den Haag, maar de Nieuwe Maan heeft de focus gevestigd op het feit dat DENK nauwelijks aandacht heeft gekregen in landelijke media. De multiculturele samenleving vergt veel energie en aandacht op andere aspecten dan dat wij gewend zijn. 

Kijk maar:

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Rechtsaf

  De nieuwe maan is antisemitisch en islam gerelateerd dus niet westers

 2. Ritter

  DENK is een filiaal van de AK partij van Erdogan. Waarom zou de Nederlandse media aandacht besteden aan een “buitenlandse” islamitische partij?

  Het laat weer zien dat de (islamitische) vijfde collonne iedere dag groter word. Het gevolg van de (vaak illegale) een aanhoudende massa immigratie uit de islamitische landen en van geboorte.
  ————-
  100 Franse intellectuelen tekenen brisant pamflet tegen “Islamistisch Totalitarisme”
  https://www.geenstijl.nl/5141272/vertaling-100-franse-intellectuelen-tekenen-brisant-pamflet-tegen-islamistisch-totalitarisme/

  1. Floris

   Citaat:

   “Wij zijn burgers met uiteenlopende opvattingen en staan vaak tegenover elkaar, maar we zijn overeengekomen om, ongeacht de actualiteiten, onze zorg over de opkomst van het islamisme uit te spreken. Het zijn niet onze overeenkomsten die ons binden, maar het gevoel van de bedreiging voor vrijheid in het algemeen, niet alleen de vrijheid van gedachte. Wat ons vandaag bindt is van een meer fundamentele natuur dan hetgeen ons morgen ongetwijfeld weer onderscheidt.

   Het nieuwe islamistische totalitarisme wil op elke manier grond winnen, en wil zichzelf als slachtoffer van intolerantie afschilderen.

   (…) Het nieuwe separatisme beweegt zich under cover voort. Het wil goedaardig lijken, maar in werkelijkheid is dit het wapen waarmee politiek en cultureel islamisme mee poogt te veroveren. Islamisme wil separatie, omdat het anderen afwijst, inclusief moslims die hun ideeën niet delen. Islamisme veracht democratische soevereiniteit, omdat het diens legitimiteit compleet ontkent. Islamisme voelt zich vernederd omdat het niet dominant is.

   Dit is onacceptabel. We willen in een onverdeelde wereld leven, waar de twee seksen met elkaar om kunnen gaan zonder dat elkaars aanwezigheid hen beledigt. We willen in een onverdeelde wereld leven, waar vrouwen niet om hun natuur minderwaardig geacht worden. We willen in een onverdeelde wereld leven, waar mensen zich zonder angst onder elkaar kunnen begeven. We willen in een onverdeelde wereld leven waar geen religie de wet voorschrijft.”

   Dit is bemoedigend, maar ik stel vast dat ze het over het islamisme hebben en niet over de islam als geheel. Dat DURVEN ze dus nog steeds niet.

 3. oeioeivogel

  Steeds meer Turkse kennismigranten komen naar Nederland volgens het NOS journaal. Dus meer “hersenchirurgen, architecten en advocaten”.

 4. sjun

  Denk heeft niet met multicultuur maar alles met de monoculturalisering vanuit islam te maken. In Turkije is zeer duidelijk waarneembaar waartoe dat in enkele eeuwen geleid heeft en ook Noord Cyprus en Kosovo zij historische getuigen van wat er bij ongewijzegigd politiek beleid over West-Europa zal komen. Soms gaat het zelfs sneller. In Libanon was er een generatie voor nodig om een veilige moderne en onderwezen samenleving te veranderen in haar tegendeel tot onveilig en achtergebleven gebied: https://het-ander-klokje.blogspot.nl/2006/07/20-toen-arafat-en-zijn-bende-uit.html

  1. Ernst Quispel

   DENK kiest hetzelfde pad dat de Gereformeerden, de Joden en de Katholieken indertijd kozen in de verzuilde samenleving. Abraham Kuyper noemde dat ‘de soevereiniteit in eigen kring’ en was gericht op de emancipatie van deze minderheidsgroep.
   Ik meen nog steeds dat de koninklijke weg naar integratie via segregatie verloopt: minderheden kunnen pas integreren als ze zich bewust worden van hun identiteit en daar eigenwaarde aan kunnen ontlenen. Om die reden heeft het optreden van moslimbashers van Fortuyn tot Wilders ook zo’n vernietigend effect gehad.

   De politiek tot eind vorige eeuw volgde die integratiekoers ook: respect voor minderheden, ruimte voor eigen zuilen en pluriformiteit. Inmiddels is die politiek uit de mode met het voorspelbare resultaat.

   1. Holland

    “Om die reden heeft het optreden van moslimbashers van Fortuyn tot Wilders ook zo’n vernietigend effect gehad.”
    ———————————————————————————
    Op welk ‘vernietigend effect’ doelt Ernst de islampleaser?

    1. Pit

     @Holland: Wimpie doet het opnieuw, het is een bekende strategie. Zodra het de islam betreft worden de christenen, de boeddhisten en de joden er aan hun religieuze haren bijgetrokken. De opzettelijke onwetendheid zorgt ervoor dat Wimpie bewust ontkent dat de islam geen religie is maar een totalitaire ideologie welke niet eerder rust eer de gehele wereld dar al islam is.

     Wimpie faciliteert dit proces.

    2. Ernst Quispel

     Het veroorzaakte dat immigranten zich door het stigmatiseren, discrimineren en diskwalificeren zich gingen vastbijten, opsluiten en soms radicaliseren in hun eigen identiteit.

     1. Holland

      Dat vastbijten in hun cultuur, tradities, religie, gewoonten, taal en familieverbanden hebben immigranten van zelf al, Ernst. Daar gaat geen stigmatisering, discriminatie of diskwalificatie aan vooraf. Moslims doen dat overal ter wereld, naar welk land ze ook toe gaan. Kijk naar Zweden, het meest moslim/immigratie-vriendelijke land in Europa. Ook daar segregeren moslim-immigranten, sluiten zich op in hun eigen identiteit en radicaliseren (te) vaak. Jij zoekt en schept quasi oorzakelijke verbanden die niet aan de werkelijkheid gerelateerd zijn.

     2. Pit

      @Holland: Juist! En niet alleen dat, het is bovendien opzettelijk. Het is vooropgezet, kwaadaardig, anti-Nederlandse retoriek.

      #nsb

     3. Ernst Quispel

      Dat immigranten een heimwee hebben aan en hun identiteit ontlenen aan hun cultuur van herkomst is een gegeven, dat zie ter bijvoorbeeld tot op de huidige dag bij de Nederlandse immigranten die daar een eeuw geleden naar toe emigreerden; die lopen ook nog graag op klompen en vieren Hollandsche feesten met hutspot en erwtensoep.
      Die immigranten konden hun identiteit ontspannen beleven en juist daardoor integreren.
      Die situatie hadden immigranten in Nederland globaal tot 2000, ze werden geaccepteerd, mochten hun eigen cultuur beleven en werden verder met rust gelaten. Vanaf Fortuyn is dat veranderd en worden ze stelselmatig gestigmatiseerd en uitgekafferd op de kenmerken van hun identiteit waarvan de meest fundamentele de religieuze overtuiging is. De enige oplossing die men ziet is zich opsluiten in eigen partijen, buurten en groepen maar niet op de manier waarop Gereformeerden en katholieken en Nederlandse emigranten in Canada dat deden, ze voelen zich uitgesloten en ontwikkelen vijandigheid naar onze cultuur. Het is tenminste te begrijpen.

     4. Pit

      @Holland: Wimpie doet het nog een keer, het is een overbekende trol-strategie. Zodra het de islam betreft worden de christenen, de boeddhisten en de joden er aan hun religieuze haren bijgetrokken. De opzettelijke onwetendheid zorgt ervoor dat Wimpie bewust ontkent dat de islam geen religie is maar een totalitaire ideologie welke niet eerder rust eer de gehele wereld dar al islam is.

      Wimpie faciliteert dit proces.

 5. Babaji538

  Verbazing? Bij een afwezigheid van een IQ.

  Petra Hermans

 6. Gerlos

  Denk is een filiaal van de dictator sultan geitenneuker Erdogang niets meer en niets minder.

 7. Frits Jansen

  Warrig verhaal. Wat is “gebrek aan cover”?

 8. waakhond

  Wat meneer Peyman Jafari had moeten zeggen is.
  Denk pest alles en iedereen als ze niet hun zin krijgen.
  Ze schreeuwen over discriminatie maar zelf doen ze het met veel genoegen.
  De lede van de parij zijn mensen die niet nerderlands zijn en nooit zulle worden.
  Kortom het rechtvaardigt volledig dat iedereen ze liever negeerd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.