Weer de week van VI: heren leggen uit hoe het zit en zeggen iets ‘seksistisch’

Mijn excuses alvast naar alle voetballiefhebbers: ik heb niets met professioneel voetbal. Voetbal International daarentegen: geweldig. Het is heerlijk om op tv nog te kunnen zien hoe de gemiddelde Nederlander lekker lult en praat over alles en nog wat. Café praat! Onze eigen Nederlandse ‘Roseanne’. Een representatie van de ‘normale Nederlander’. Nu verlaten de heren RTL.

René: “Je moet van mij aannemen, dat dit echt voor Wilfred is. Hij zag niet veel toekomst meer daar.” Afgelopen jaar wint Wilfred een Zilveren Televizier Ster voor zijn presentatiekunsten: “Het is een behoorlijk streverig kereltje, die Wilfred. Als je de beste van Nederland bent, dan wil je toch naar je eigen mogelijkheden kijken.”

Van de week werd het duidelijk dat de mannen van VI naar Veronica gaan, mede door de politieke correctheid van RTL. Heisa na heisa, gezeik na gezeik. Borrelpraat werd vervormd in de media tot seksisme, racisme, en ongevoeligheid van de ‘witte man’. Hieronder gelijk een voorbeeld, in het filmpje praten ze over de politieke correctheid van PvdA’er Ploumen bij De Wereld Draait Door. De aflevering ging over of ‘raciale grappen’ nog wel echt humor is.

Ze laten zo weer zien waarom ze grappig zijn en oh zo ‘fout’. Veronica krijgt er een reus bij en RTL verliest een goudmijntje. Geniet van de video’s!

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Ni28

  VI staat voor een vrije stukje Nederland waar alles gezegd mag worden tot de volgende dag wanneer de onvrije stuk Nederland zich in de gordijnen laat jagen.

  1. Tguard

   Helemaal mee eens, gewoon heerlijk om naar te kijken en echt te lachen!

  2. Ni28

   Op zich kijk ik nooit behalve als zij weer de nieuws halen om te weten waar het over gaat. Mij vind je ook niet in een voetbalkantine maar dat is geen rem om van dit programma te vinden wat ik vind. Recht voor de raap zonder remmingen is ook nodig in deze door politiek correcte mensen gekaapte samenleving.

 2. Babaji538

  Een onderkin, de volgevreten pens, de frustratie
  met sarcasme tot cynisme, zijn waarden
  waaraan ik niet hoef te participeren!
  Ik kijk liever, naar jongens die snel en bekwaam
  kameraadschap tonen.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.