Dotan vindt zichzelf vooral heel zielig: ‘Ik ben bedreigd!’

Zo doen BN’ers dat. Zij gaan de fout in, maar Jan met de Pet is de agressor. 

Zanger Dotan kwam onlangs in het nieuws omdat hij “actief” bezig is geweest met het opzetten en onderhouden van een online trollenlegertje dat hem zogenaamd steunde. Allerlei positieve verhalen over de zanger werden gedeeld. Hij had een doodzieke fan zogenaamd een hart onder de riem gestoken, en ga zo maar door.

Dat bleek dus allemaal onzin te zijn. Verzonnen.

Je zou denken dat zo’n man dan publiekelijk door het stof gaat als hij betrapt wordt. Nou, dat valt vies tegen. Dotan bood gisteren weliswaar zijn excuses aan bij RTL Late Night, maar leek vooral zichzelf zielig te vinden. Natuurlijk wel met de kanttekening dat hij zichzelf ook een “lul” zou vinden, maar toch:

De ontmoeting met een fan in een vliegtuig is volgens Dotan wel echt gebeurd. Een meisje luisterde naar zijn muziek en raadde die aan, niet wetende dat de zanger naast haar zat. ,,Dat gebeurt regelmatig. Ik ben met mijn gezicht niet veel te zien, mijn muziek is eigenlijk bekender dan dat ik zelf ben.” Hij betreurt het dat nu ‘aan alles’ wordt getwijfeld. ,,Mensen beginnen te gissen, gaan invullen en speculeren.” En: ,,Het is heel makkelijk om in de slachtofferrol te schieten. Ik ben met de dood bedreigd, voor van alles en nog wat uitgemaakt. Maar als iemand echt denkt dat ik zo’n bericht aan het kloppen ben, dan zou ik diegene ook een lul vinden.”

Uhu, ja. Maar je hebt het toch even gezegd he jongen? Snel even wat sympathie proberen te oogsten door jezelf neer te zetten als hét echte slachtoffer van dit verhaal.

Afijn, het zal wel. Meneer zoekt het maar lekker uit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. buitenbeentje

  Wat krijgen jullie nou voor zo´n reclamecampagne?

 2. Kees

  Mensen die trollen nodig hebben zijn zielige mensen.

 3. Pedrito

  De in zieligheid zwelgende Dotan zegt dat hij is bedreigt. Nou dat ziet het schetsfiguur Notan verkeerd. Dat is geen bedreigen,maar het voorspellen van zijn ongelogen toekomst !

 4. Janna47

  Is dit ‘nieuws’ wat DDS moet brengen? Niveau-tje hoor!

 5. Pescador

  Wat mij betreft krijgt die trol nooit geen werk meer aangeboden, wat een zielig figuur zeg.

 6. Dubbele Komma

  Laten we hopen dat we van die verschrikkelijke kutmuziek af zijn.

  Het ging door merg en been. Tergend.

  Ik hoop op een boycot. Hoef ik niet steeds de radio op mn werk uit te zetten als ik zn domme gejank hoor. Echt verschrikkelijk.

 7. Babaji538

  Op een mooie dag, kwam ik de Recherche Tilburg
  binnen.
  Het was de laatste plek, waar ik nog aangifte kon doen,
  terwijl ik bij de rest was doorverwezen richting
  ‘Crematorium Reeshof’.
  De receptie was verlaten in een aftands gebouw.
  In de hoek zat een schoonmaakster op een krukje.
  Ik kon ruim tien minuten met haar praten, voordat
  de man achter de balie, kwam.

  Je mag zeggen, dat sommige mensen
  geboren zijn, voor het geluk.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.