Dotan vindt zichzelf vooral heel zielig: 'Ik ben bedreigd!'

Geen categorieapr 17 2018, 13:00
Zo doen BN'ers dat. Zij gaan de fout in, maar Jan met de Pet is de agressor.
Zanger Dotan kwam onlangs in het nieuws omdat hij "actief" bezig is geweest met het opzetten en onderhouden van een online trollenlegertje dat hem zogenaamd steunde. Allerlei positieve verhalen over de zanger werden gedeeld. Hij had een doodzieke fan zogenaamd een hart onder de riem gestoken, en ga zo maar door.
Dat bleek dus allemaal onzin te zijn. Verzonnen.
Je zou denken dat zo'n man dan publiekelijk door het stof gaat als hij betrapt wordt. Nou, dat valt vies tegen. Dotan bood gisteren weliswaar zijn excuses aan bij RTL Late Night, maar leek vooral zichzelf zielig te vinden. Natuurlijk wel met de kanttekening dat hij zichzelf ook een "lul" zou vinden, maar toch:

De ontmoeting met een fan in een vliegtuig is volgens Dotan wel echt gebeurd. Een meisje luisterde naar zijn muziek en raadde die aan, niet wetende dat de zanger naast haar zat. ,,Dat gebeurt regelmatig. Ik ben met mijn gezicht niet veel te zien, mijn muziek is eigenlijk bekender dan dat ik zelf ben.'' Hij betreurt het dat nu 'aan alles' wordt getwijfeld. ,,Mensen beginnen te gissen, gaan invullen en speculeren.'' En: ,,Het is heel makkelijk om in de slachtofferrol te schieten. Ik ben met de dood bedreigd, voor van alles en nog wat uitgemaakt. Maar als iemand echt denkt dat ik zo'n bericht aan het kloppen ben, dan zou ik diegene ook een lul vinden.''

Uhu, ja. Maar je hebt het toch even gezegd he jongen? Snel even wat sympathie proberen te oogsten door jezelf neer te zetten als hét echte slachtoffer van dit verhaal.
Afijn, het zal wel. Meneer zoekt het maar lekker uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten