GroenLinks maakt Haarlem kapot: monumentale weg geasfalteerd door de nep-milieu-lovers

Geen categorieapr 01 2018, 19:00
Lekker op alles asfalt gooien. Mooi hoor.
Zo, dat is niet mis. Ton F. van Dijk beklaagt zich er op Twitter terecht over dat het GroenLinks-college heel blij de Dreef heeft geasfalteerd. Dat is -- of was -- een monumentale weg. Want alles moet "modern." Ofzo.
https://twitter.com/tonfvandijk/status/980430822233772034
Natuurlijk heeft dit minder te maken met links-rechts dan met gezond verstand versus totale gestoordheid. Het is compleet geflipt om een schitterende monumentale weg te slopen omdat die niet modern genoeg is voor de heren en dames van het politieke establishment. Zo'n straat geeft een stad of dorp kleur. Het is wat Haarlem anders maakt... en wat de stad nou juist gezellig maakt.
Kijk eens naar die asfaltweg. Het lijkt spuuglelijk. De gezelligheid is weg en krijg je nooit meer terug. Nou ja, tenzij je de beslissing terugdraait en er 'ouderwetse' stenen neerlegt. Maar dat zal de politiek niet doen, want stel je voor dat je pas op de plaats maakt en toegeeft dat je de fout bent ingegaan. Dat wordt dan uitgelegd als "zwakheid," wat je ten koste van alles -- letterlijk van alles -- moet voorkomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten