PVV komt met een onrealistisch en angstaanjagend nieuw campagnefilmpje

De PVV maakt wel vaker filmpjes die onrealistisch zijn, op een horrorfilm lijken, of domweg te simplistisch zijn voor woorden. Er was al heisa over een campagnefilmpje waarin de PVV de islam neerzette als een soort Screamhorrorfiguur, maar nu hebben ze weer een filmpje gemaakt waarin ze Nederland als een soort Sims-game neerzetten waarin Nederland spontaan verandert in een soort Saudi Arabië.

Niet om het een of het ander, ik maak mij natuurlijk zorgen over de invloeden van massa-immigratie en de islam op de Nederlandse cultuur, maar de PVV simplificeert in dit filmpje de gehele zaak zo erg, dat ik niets anders kan doen dan lachen. Waarom doet de partij dit nu? Met eigenlijk zo een nobel boodschap en een nobel doel maken ze zichzelf belachelijk door elke keer dit soort filmpjes te produceren.

https://twitter.com/Floris35565681/status/990224297686962176

De anonieme Floris heeft in dit opzicht helemaal gelijk. De PVV verwerkt het anti-immigratie verhaal tot een vorm van karikatuur, dat alleen maar tegen zal werken in het politieke discours. Gebruik betere retoriek, gebruik betere filmpjes, wees betrouwbaar en geloofwaardig. Dit is gewoonweg cartoonesk.

Neen, als de PVV en ook FvD deze kant op gaan, dan is rechts-conservatief Nederland weer verloren. Heeft deze beweging weer geen partij om het te vertegenwoordigen, kan deze beweging zich nooit kristalliseren tot iets wat blijvend is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

92 reacties

 1. Duke

  Die Floris heeft gelijk dat we NU vrijheid van godsdienst hebben, maar hij heeft de boodscap uit het filmpje, net als Lars, niet begrepen. De boodschap is dat als de islam hier in Nederland de dienst uit gaat maken je die vrijheid van godsdienst, en andere vrijheden wel kan vergeten.

  1. Rechtsaf

   @Duke en vervolgens slaapt men rustig verder in Den-Haag, de manier waarop Nederland zich voordoet is achterhaalt, het is een puinzooi, iedereen doet maar wat, niemand spreekt elkaar aan, de islam is een gevaar voor DE Nederlandse cultuur, sterker nog, Den-Haag is zelf een gevaar voor mij als rasechte Nederlandse burger..

   1. Eminem2

    Tsja, maar de Nederlandse kiezer stemt in overgrote meerderheid op partijen die het wel best vinden. Hoewel daar weer als kanttekening bij gemaakt moet worden dat Rutte heel wat zetels te danken heeft aan zijn harde anti-Turkse opstelling bij de laatste TK-verkiezingen.

   2. Duke

    Ja, op dit moment is Den Haag met Rutte en de rest van het partijkartel vele malen schadelijker voor Nederland dan de islam. Ik sluit zelfs niet eens uit dat het misschien ooit nodig is om op de islam te stemmen om van de Rutte fascisten af te komen.

    1. Bloem

     ++++

 2. henk vintage

  Het valt voor Lars Benthin niet mee om in de toekomst te kijken.
  Terwijl het om je heen gebeurt zie je het niet, doe die oogkleppen af.

  1. denk eens na

   lars is denkelijk van zweedse afkomst

 3. Ritter

  Veel van wat de PVV in het verleden heeft gezegd over (illegale massa) immigratie en islam is uitgekomen. Ook werd toentertijd gezegd dat de PVV overdreef.

  Sommige mensen willen het niet zien en blijven horende doof en ziende doof……………….Noord/West Europa islamiseert door de (illegale) massa immigratie uit de islamitische landen die nu plaatsvind.

  Kijk maar naar de grote steden in Noord/West Europa waar in bepaalde wijken de autochtone bevolking is “vervangen” door voornamelijk immigranten uit de islamitische landen.

  Als men de lijn van 50 jaar immigratie doortrekt naar 50 jaar vanaf 2018 dan zal door de demografische veranderingen Noord/West Europa voor een deel zijn geislamiseerd. (dus vooral in de grote steden waar de islamitische bevolking een zeer groot deel zal uitmaken van de inwoners)

  En het is niet alleen Geert Wilders die hiervoor waarschuwt.
  ———-
  Iraanse vrouw waarschuwt het Westen: ‘Jullie zouden ook banger mogen zijn voor het oprukkende islamisme!’
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/iraanse-vrouw-waarschuwt-het-westen-jullie-zouden-ook-banger-mogen-zijn-voor-het-oprukkende-islamisme/

  1. DolleDries

   Wilders heeft al veel laten zien dat hij als ervaren politicus een ver vooruitziende en realistisch blik heeft.
   Ik hecht daar meer waarde dan aan zo pas kijkend bakvisje als Lars.

 4. Ruud562

  Die Floris heeft net als Lars (en vele anderen) oogkleppen op en is doof.
  Maar de gevolgen waarvoor onder andere al jaren ook een Wilders voor waarschuwt, zullen ook zij aan de lijve gaan ondervinden! Of je nou oogkleppen en doof bent of niet!

 5. DolleDries

  Prima realistisch filmpje weer klasse van de PVV.
  Och en de mening van Lars is zo voorspelbaar.
  Maar goed Guus en Ernst zullen zijn ballen likken en dat schijnt genoeg te zijn voor DDS

  1. Guus Geluk

   Zo ver ga ik niet, maar ik bevestig dat Lars Benthin welzeker een aanwinst voor de DDS is.

 6. Eminem2

  Er is niets vreemds of nieuws te zien in dit filmpje. Dit zou net zo goed 10 jaar geleden door de PVV gemaakt kunnen zijn.

 7. EU kok

  Quote: De anonieme Floris heeft in dit opzicht helemaal gelijk.
  .
  Sorry Lars maar hier klopt helemaal niets van.
  A Floris is helemaal niet anoniem, iedereen hier kent hem.
  B Floris alhier bekend als Floris heeft helemaal geen gelijk.
  Sorry Lars, maar je artikel bulkt van de onjuistheden, ben ik niet van je gewend.

  1. Lars Benthin

   Goedenavond EU kok,

   Ik ken Floris niet en er staat geen achternaam bij zijn account. Daarom noem ik hem anoniem. Dus als iedereen hem hier kent, dat vind ik heel fijn voor jullie, maar voor veel mensen blijft hij een anoniem figuur.

   Bedankt voor je reactie.

   Groeten,

   Lars

   1. Floris

    EU Kokkie was weer eens aan het trollen.

    Ik ben een andere Floris met een heel andere mening.

    1. EU kok

     Vreemd.
     Ik dacht u toch echt te herkennen.
     Ik kan er naast zitten, maar volgens mij bent u echt Floris Opdenkaesten.
     Verschoning indien ik mij vergegist hept.

     1. denk eens na

      floris dit is nep nieuws , reset youre self

   2. Pit

    @Lars: De enige die hier niet anoniem is heet W i m p i e.
    Op DDS noemt hij zichzelf Ernst, al heeft hij al tientallen nicks versleten, het is een echte multinicker waardoor je feitelijk nooit weet wanneer je met W i m p i e van doen hebt.

    1. Ernst Quispel

     Wie is die W i m p i e toch?

     1. denk eens na

      Een een of andere mongool die zich ernst noemt>>??

     2. Ali Yas

      Dat zal jij niet weten! Jouw naam is zelfs al beschermd op deze site, zó ver gaat men hier om jou de hand boven het hoofd te houden. Hé redactie van DDS: jullie hebben je keuze gemaakt! Jullie worden nog wel eens een keer wakker, maar ik ga er niet op wachten.

     3. Ernst Quispel

      Vindt Ali Yas het geen goede zaak dat DDS de anonimiteit van reaguurders beschermt?

      Op grond waarvan meent hij dat DDS hier geen goed aan doet?

   3. Ni28

    Ongelooflijk, heer Benthin dat u aandacht schenkt aan de grootste trol op het forum, verder bekend al Quispel en vele andere namen. Uw aandacht voor hem is verloren tijd en u hoeft zich niet aan hem te verantwoorden. U kunt beter overwegen deze en andere trollen hier te verwijderen. Want zij zijn niet kritisch maar zijn op het ondergang van deze blog uit. Hun ware missie namelijk. DDS zou moeten gaan modereren want wat op dit forum gebeurd maakt jullie uniek in de slechte zin van woord.

 8. EU kok

  Het filmpje gaat over Nederland, is bestemd voor Nederland en is in de Engelse taal.
  Rare jongens, die PVV cineasten.

  1. DolleDries

   Geert is internationaal een veel gevraagd figuur dus de boodschap in het Engels is goed te begrijpen.

   1. denk eens na

    Heel de eu heeft dit probleem, eu k,ut

  2. Ni28

   Er gaat wel veel meer in Nederland in het Engels. Nog niet gemerkt?

 9. Ernst Quispel

  De PVV is geen serieuze politieke partij.
  Ik snap niet dat DDS er nog aandacht aan besteedt.

  1. springmaarachterop

   Jij snapt wel meer niet lul.

   1. DolleDries

    Laten we wel zijn moeten we Ernst gezien zijn toestand nog wat kwalijk nemen.

   2. ayreonaut

    hij snapt regelmatig, begrijpt niets.

    1. denk eens na

     Het ergste is dat hij op kinderboerderijen rond zwerft op zoek naar varkens , ps een youtuber heeft hem al op camera betrapt.

  2. Guus Geluk

   Als men de aandacht enkelt richt op serieuze politieke partijen wprdt het doodsaai. Met gekke Geert en zijn vrind het lichtgewicht heeft men leven in de brouwerij, zullen we maar zeggen.

  3. Ni28

   Ik begrijp weer de DDS niet dat zij jou nog niet uitgetrapt hebben. Het grappige is dat jij de ondergang van de DDS wilt terwijl de aantal reclame verdiensten stijgt zoals je opgemerkt hebt. Misschien draag jij bij met jouw hatelijke gezwets. Je mist je doel of je wordt gebruikt.

  4. Ni28

   Filmtaal is voor sommigen een moeilijk begrip.

 10. Zcooby

  De eerste tekenen zijn er al met die geweldadige aanvallen op joden, en door wie die “vluchtelingen” uit Syrië.

  Deze Islamisering gaat als een olievlek die steeds groter wordt en dadelijk niet meer te stoppen is. En dan zijn diegene die nu de Islamisering geen stro breedte tegenhouden de grootste schreeuwers maar dan is het te laat.

 11. nienke

  Wie het niet ziet of niet wilt zien hoe in de grote steden hele wijken al bezet zijn door moslims waar geen autochtoon zich nog durft te begeven.
  Wie dit niet wilt zien is zo dom als het achtereind van een varken of zo schijterig om dit te beamen.
  Zelfs de politie loopt liever een straatje om.
  Wat Geert zegt is wel degelijk een feit, Europa is allang aan het islamiseren en het wordt van kwaad tot erger.
  De angst onder politici, politie, verslaggevers,rechters voor de islam is zo groot dat men liever z’n kop omdraait, z’n ogen en z’n oren sluit doodsbang voor represailles.
  Met alle gevolgen van dat zij nog meer eisen stellen en blijven leven volgens HUN normen en waarden en de onze aan hun laars lappen.
  Geert heeft gelijk een levensgevaarlijke ideologie die heel Europa wilt veroveren en iedereen naar HUN pijpen willen laten dansen.

  1. EllyD18

   Sluit me hier helemaal bij aan.

 12. DolleDries

  Gisteren deelde de islamitische groepering Dawah op Straat (DOS), tijdens Koningsdag, korans uit op straat. Ze deden dit in acht Nederlandse steden. In Den Haag zorgde dit voor heel wat verontwaardiging bij bezoekers van de vrijmarkt. Dat schrijft De Telegraaf.
  In Den Haag, Amsterdam, Almere, Bussum, Hilversum, Huizen, Rotterdam en Utrecht probeerde de groepering Dawah op Straat gratis korans uit te delen. De moslims hadden kleine kraampjes opgericht waar voorbijgangers een gratis koran konden meenemen. Hoeveel korans er in totaal uitgedeeld zijn is niet bekend. Op deze manier probeert DOS mensen te bekeren tot de islam.

  De groepering is vooral online actief en heeft als motto “Wat is jouw doel?”. Hun hoofddoel is volgens de website van DOS: “het islamitische bewustzijn aanwakkeren bij de mensen, hen stimuleren en opsporen om de islamitische wetgevingen in acht te nemen en houden.” De aanhangers van de groepering profileren zichzelf als “moslims die er bewust voor hebben gekozen om een islamitisch leven te leiden.”
  In Den Haag bestond het kraam uit een klein tafeltje met een doek waarop stond “Is life just a game?”. Niet alle voorbijgangers konden dit smaken, een 56-jarige passant zegt: “Koningsdag is een neutraal feest. Daar zou geen plek moeten zijn voor politieke of godsdienstige uitingen.”

 13. DolleDries

  Het nieuwe spannende Zweden – Kinderen die door andere kinderen met de dood bedreigd worden, blootgesteld worden aan wurggrepen, schoppen en slagen met voorwerpen, en thuiskomen met blauwe plekken en schaafwonden. Personeel wat gedwongen is om kinderen op te sluiten zodat ze geen andere kinderen schaden. Herhaaldelijke aanmeldingen aan de politie en de schoolinspectie. Dit is hoe het dagelijks leven op een gemeentelijke kleuterschool in een zogeheten “kwetsbaar gebied” in het westen van Gotenburg eruitziet. Rapporteert Göteborgs Posten.
  Zelfs het personeel wordt onderworpen aan geweld en doodsbedreigingen van de migrantenkinderen. Ouders getuigen van wat ze zagen toen ze naar de kleuterschool kwamen om hun kinderen te brengen of op te halen:
  – Mijn zoontje komt elke dag thuis met blauwe plekken, schaafwonden en verhalen over doodsbedreigingen. Hij is met allerlei dingen geslagen, van speelgoed tot houten stokken in zijn ogen, vertelt een ouder.
  – Ik ben tussenbeide gekomen toen een kleuterleidster werd geslagen door kinderen, ze slaan en gooien met stoelen. Er is vreselijk veel geweld en zeer grof taalgebruik. Ik heb een kind gezien die tegen zijn achterhoofd werd geschopt, getuigt een andere ouder.
  De schuld voor de situatie werd tot voor kort bij het schoolpersoneel gelegd. Zelfs de schooldirectrice deed afstand van haar verantwoordelijkheid en wees haar personeel aan als de schuldigen. Maar nu veel werknemers zijn vervangen en het geweld nog steeds plaatsvindt, zeggen kritische ouders dat deze verklaring niet opgaat.
  Er kan op de kleuterschool geen enige vorm van voorschoolse activiteiten worden uitgevoerd, alle tijd en energie zijn nodig om de doodsbedreigingen en het geweld door kinderen te voorkomen en te stoppen. De dreiging kan bijvoorbeeld zijn dat een kind een ander kind of een werknemer bedreigt om de darmen eruit te snijden en het hoofd op een paal spietst.
  Het is voor Göteborgs Posten onduidelijk waar de kinderen dergelijke ideeën vandaan hebben. Velen maken zich ook zorgen over hoe het met deze kinderen gaat wanneer ze naar de basisschool gaan en later in de maatschappij belanden.

  1. Fortiori

   Het wordt tijd om een paar uitsmijters bij die school aan te stellen.

  2. Mart

   ”Het is voor deze posten onduidelijk”……Tja dan vraag ik me toch af hoe debiel of hypocrite die zweden zijn…. krijgen die kids mee van hun lieve ouders natuurlijk.

 14. denk eens na

  Het beeld is nog veel erger , anders denken de zullen afgeslacht worden , kijk in elk islamitische land waar de islam de meerderheid vertegen woordigt , wie kan mij 1 land noemen waar moslims geen andersdenkende uit roeien

 15. denk eens na

  Wat is het verschil? Eens zullen we ze in de noord zee drijven,

  1. Ernst Quispel

   Denk eens na denkt nooit na en kan om die reden tot dit soort idiote uitspraken komen.

   De sukkel beseft waarschijnlijk niet wat hij hier uitbraakt.

   1. A3aan

    Wel ja, gooi er maar een ad hominem tegen aan, tegen de tijd dat het hoofd van Snert Kwispeldoor op een spies gestoken is, is het te laat.

    1. Rechtsaf

     @DEN Ernst is een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam Ernst zal alles in het werk stellen om de islam te verdedigen en vooral uit de wind te houden, telkens weer opnieuw.
     Ernst zal het verdedigen met alles wat in hem zit, sterker nog, aanmoedigen, verheerlijken,nog veel sterker, of erger nog!, Ernst aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..

    2. Pit

     @A3aan: W i m p i e is dankbaar dat Pim Fortuyn is vermoord.

    3. Ernst Quispel

     Google eens op het begrip ‘ad hominem, domme jongen. Je weet nergens van.

 16. Heinz

  Het is om deze onzin dat die partij niet serieus te nemen is. Als je al zo lang hetzelfde menu brengt, en niets anders op de kaart kan zetten ben je uitgekaart.

 17. J.C.

  De PVV had niet treffender kunnen uitbeelden hoe de ontwikkelingen, waar het de islamisering van Nederland betreft, zich nu in steeds hoger tempo voltrekken.

  Kijk bijvoorbeeld eens naar de verkrampte reacties van de andere partijen uitsluitende landelijke CU, die de CU in Den Helder verbiedt om met de PVV deel te nemen in een coalitie. Want ze voelen zich beter dan de PVV. Zij regeren immers samen met het kartel, die als het zo uitkomt aan geheugenverlies lijdt. Het CDA, de SGP en de CU zitten zondag ’s morgens devoot te doen voor in de kerk, maar door de weeks……..

  Overigens voor de zichzelf christenen noemende politici: Jezus Christus waarschuwde, dat het niet aan mensen is om te oordelen, en waarschuwde dat liegen uit den Boze is.

  De arrogante, oordelende en hooghartige Kees van der Staaij van de SGP vroeg aan de heer Wilders van de PVV: wat zijn nou eigenlijk een paar christelijke waarden, waarvan de heer Wilders zegt daar moeten we voor staan en voor opkomen. De heer Wilders van de PVV repliceerde dat terecht met de opmerking dat een van de christelijke waarden is, dat Nederlandse politici moeten opkomen voor het Nederlandse volk. Volgens mij weet Kees van der Staaij van de SGP zelf niet wat christelijke waarden zijn. De SGP keurt immers het leugenachtige gedrag van Rutte I, Rutte II en Rutte III onder geen beding af. Zelfs afgelopen week niet, toen de leugen keihard vastgesteld werd. Het gedrag van de Nederlandse christelijke politieke partijen doen mij met de dag steeds sterker denken aan de vrome Schriftgeleerden, die Jezus Christus voor Pontius Pilatus (van de EU) beschuldigden, zo’n 2000 jaar geleden.

  1. Bloem

   Ter illustratie van uw bijdrage 2 belangrijke Christelijke waarden: Steel niet en Leg geen valse getuigenis af. De overheid steelt en legt valse getuigenissen af. De SGP doet daar zonder schroom aan mee.

  2. Frits Jansen

   De PVV mag niet besturen omdat deze partij staatsgevaarlijk is. Als we bezwaar maken tegen de financiering van moskeeën door griezelige Arabieren moeten we ook een halt toeroepen aan de financiering van de PVV door schimmige Amerikaanse radicaal Joodse groeperingen.

   De hetze tegen de islam is voor Wilders slechts een middel om stemmen te werven. Het is een oude truc: een angstaanjagende zondebok zoeken. Voor de nazi’s waren dat de Joden.

   Als Wilders macht zou krijgen zou hij het bestuur regelen zoals zijn partij: geen democratie want daar krijg je maar gedoe van. Hij verwerpt ons Parlement als nep-parlement omdat het niet “het gezonde volksgevoel” volgt, een bron waar ook andere dictators zich graag op beroepen.

   De AIVD weet natuurlijk al lang welke staatsgevaarlijke elementen Wilders financieren.

   Mij is het verhaal bijgebleven van een Fries PVV statenlid dat de euvele moed had te stellen dat ze in Friesland wel andere problemen hebben dan de islam. Hij kon meteen optiefen. De PVV is er niet om problemen op te lossen, maar om macht te verwerven, om daar ongetwijfeld nare dingen mee te doen.

   Wilders is een leerling van Bolkestein die vindt dat alles moet en mag wat stemmen trekt. Erger opportunisme zag ik zelden.

   1. Holland

    De narcistische clown Frits Jansen gaat zelf langzamerhand staatsgevaarlijke trekjes vertonen: een democratisch gekozen politicus staatsgevaarlijk noemen en zijn partij vergelijken met nazi’s gaat de Godwin voorbij. Zo’n mengsel van seniliteit en frustratie kan explosieve situaties opleveren.

    Het is te hopen dat de AIVD Frits Jansen goed in de gaten houdt.

   2. J.C.

    @Frits Jansen

    “De AIVD weet natuurlijk al lang welke staatsgevaarlijke elementen Wilders financieren”.

    En welke elementen financieren het kartel, van wie zij zojuist weer een kado van € 1,4 niljard per jaar hebben gekregen?

    Ik post nu al een paar maanden hier op DDS, dat in Nederland een kantelpunt is bereikt. En dat doet Frits Jansen pijn, zo is aan zijn commentaar te bemerken.

    Die clown van D66 (A. Pechtold) stamelde afgelopen week in het debat, dat de PVV nul, nul bereikt heeft. Hij zal toch zelf wel begrijpen, dat de MSM, die nu “ontdekken” dat de islam gevaarlijk is voor Nederland, dat zonder de PVV nooit naar buiten zouden hebben gebracht. Hoezo de PVV heeft geen invloed?

    Kantelpunt, kantelpunt…….ik geef Rutte III nog een paar maanden, dan is het over en uit!

    1. Ernst Quispel

     En nu maar hopen dat J.C. niet voor Jezus Christus staat.

     1. J.C.

      @Ernst Quispel

      “En nu maar hopen dat J.C. niet voor Jezus Christus staat”.

      Jezus Christus staat voor “Gezalfde Verlosser”.

      Die ben ik niet, ik ben een mens. Jezus Christus is de Zoon van God van Israël. islamieten accepteren dat niet, des te vreemder is het dat onze christelijke politici zo te vuur en te zwaard de islam verdedigen. Het gewauwel over vrijheid van Godsdienst past niet in dat plaatje, immers als de mc x of y Harley Davidson als hun God beschouwen worden ze verboden, want criminele organisatie. Toegegeven: uit naam van Allah worden geen criminele activiteiten uitgevoerd (einde cynismemodus).

      Dat je weer een ad hominem nodig hebt, zegt veel over je gebrek aan argumenten………..

     2. Ernst Quispel

      Het is betreurenswaardig dat de naam van Jezus Christus wordt misbruikt.

     3. J.C.

      @Ernst Quispel

      “Het is betreurenswaardig dat de naam van Jezus Christus wordt misbruikt”.

      Inderdaad. Ik kijk verlangend uit naar de wederkomst van Jezus Christus. Satan heeft inmiddels zoveel mensen weten te verleiden, dat de wederkomst van de Gezalfde Verlosser niet lang meer op zich zal laten wachten.

      Wellicht wil Ernst Quispel, samen met mij, bidden voor het zieleheil van de ver- en misleide medemensen.

   3. Ernst Quispel

    Sterk betoog Frits.

    Ik kan ermee instemmen.

 18. buitenbeentje

  In 2009 werd er aangifte wegens haat zaaien gedaan tegen Wilders o.a. omdat hij beweerde dat moskeeën gefinancierd werden door islamitische landen.

  In 2018 brengt de NRC het “nieuws” dat dat moskeeën gefinancierd worden door islamitische landen.

  I rest my case.

 19. poldi

  Zolang Rutte antwoordt op de vraag van Wilders: “Wat gaat u doen aan de islamisering van Nederland?”, “Niets!” (kijkt u de Handelingen er maar op na!), zolang er nog Pechtolds, Buma’s, Klaver’s, Marijnissens, en Segersen in de Kamer zitten, en zolang het volk het verdomd om massaal op partijen te stemmen die daar wèl een eind aan willen maken, tot dan hoeven wij niets te verwachten en zullen sites als deze bevolkt worden door wanhopige burgers die hun vaderland en cultuur naar de bliksem zien gaan.

  1. Frits Jansen

   Maar dan moet er ook iets gebeurd tegen het Rooms-Katholicisme. Nederland is ontstaan uit een tachtigjarige oorlog tegen een Roomse onderdrukker. Het is een protestants land. Alleen is er iets misgegaan bij de Belgische revolutie in 1839 waar we er een paar Roomse provincies aan overhielden, en omdat Roomsen veel meer kinderen krijgen rukken de Roomsen op als een gezwel erger dan de islam.

   1. poldi

    Ik heb duizend maal liever Roomsen als een gezwel dan die vreselijk voortwoekerende islamisering.
    Jouw reactie is weer een bewijs dat je een supertrol bent.

    1. Kees

     Een heel domme nog wel!

   2. Ni28

    Je voelt je toch niet onderdrukt door de Rooms-katholieke kerk! Hier in Nederland? Wanneer vallen zij aan? Als iemand nog in oorlog is dan zijn het de Protestanten met jou als woordvoerder. Maar je zeurt alleen maar wat als een simpele trol.

   3. Ni28

    Quispel de kok heeft zoals altijd geen mening(inhoudsloze leegkop) en kat iedereen met een mening af.

   4. sjun

    Dat gebeurde dan ook via de massamedia. Echter in tegenstelling tot de Papen kregen de Mohammedanen een voorkeursbehandeling in de massamedia en het onderwijs. Dat betekent dat het bewustzijn van de bevolking via andere kanalen zal worden gevoed om ook dit gevaar afgewend te krijgen.

   5. Stanly2000

    Fritsje, klein pubertje, heeft op de geschiedenislessen niet goed opgelet. Ook is hij blijven steken bij de denkbeelden van 100 jaar geleden. Ben je toevallig lid van de SGP?

   6. Willem Alexander

    Frits Jansen “een tachtigjarige oorlog tegen de roomse onderdrukker” ?? wat een simpele en foute analyse……zijn wij niet van “Duytsche bloed” en “eren we niet de koning van Hispanie”? waren “pegels” van een opkomende handelselite niet de beweegredenen om hervormingen af te dwingen?
    Wist je dat Nederland tot laat in de zestiger jaren een van de hoogste geboortecijfers in Europa had, vanwege zowel de pastoor in het zuiden als wel predikant in het noorden voor de politieke invloed van de KVP alsmede de ARP/CHU.
    Dom om je landgenoten uit Brabant en Limburg te betitelen als een gezwel erger dan Islam. Je slaat de plank volkomen mis.

  2. Marija

   Juist !!

 20. NoDoubt

  Ten eerste doet Lars dus geen onderzoek naar de inhoud van de Islam. Dus komt Lars niet tot de kern. In de Koran staat dat als je in de minderheid bent, pas je aan en pleeg Taqqiyya en indien je in de meerderheid bent, onderdruk de kaffirs. Onderzoek de Koran, de Hadith en de Soenna. Daarnaast is gebleken dat Ibn Malik jaloers was dat Christenen en Joden een monogeloof hadden en heeft de Islam ontwikkeld. De eerste complete koran dateert van 1928 en ligt in Caïro. Er zijn geen sporen te vinden van Mohammed en Medina noch Mekka. Moskeeën stonden eerst richting Petra. De woorden van Mohammed is dat de Koran de waarheid is en dat Alla noch Mohammed bekritiseerd mogen worden. Het gevolg is afvallige en dood tot gevolgd. De Islam kent dus geen verlichting omdat het letterlijk indruist op de waarheid volgens Mohammed, die immers niet bekritiseerd mag worden. Lars denkt vanuit het patroon dat alle geloven iets liefs hebben. Jesus was een passifist waar in grote lijnen on ze democratie op gebaseerd is. Mohammed was een moordenaar, verkrachter, pedofiel, necrofiel, slavendrijver. Daarom is het een ideologie en geen geloof. Zelfs Turkye is al een hele tijd aan het zuiveren. Vergeet niet dat Erdogan zelf een imam is. Via Dyanet verspreidt hij het salafisme. Of het filmpje schokkend is of niet. De Islam kent geen democratie en andersdenkenden worden onderdrukt en zullen aalmoesen moeten betalen. Hilter schreef ook Mijn Kampf in 1928 maar niemand deed onderzoek. Als Lars zijn vrijheid lief is, zal hij beter onderzoek moeten doen. Je ziet in heel Europa al de verrijking van de Islam en de gevolgen. Europa zit in de tang en wrikt zich in allerlei bochten om maar niet de Islam te bekritiseren. Het gevolg is dat de vrijheid van meningsuiting door torenhoge boetes aan facebook etc uit te delen als zij hun nieuws niet beter in de gaten houden, indirect enorm wordt ingeperkt. En ondertussen gaat de islamisering door.

 21. Frits Jansen

  Intussen blijft de boodschap wel hangen dat de islam iets verschrikkelijks is, en zelfs weldenkende lieden schijnen dat te geloven.

  De cultuur van het midden-oosten moet niet verward worden met de islam.

  1. sjun

   De cultuur van het Midden Oosten was inderdaad veel rijker dan islam. Echter eeuwen van islamisering eisten zo hun tol.
   https://www.youtube.com/watch?v=sBTNlESs4OA

 22. Kees

  Arme Floris, arme Tim.

 23. Duckday

  En maar GW aanklagen voor minder maar zij mogen alles zeggen wat vele malen gevaarlijker is De politiek sluit hun ogen of hebben nog steeds de oogkleppen voor De politiek maakt de dienst niet uit in Den Haag dat is gewoon het schilders wijk die dat doet

 24. Ni28

  Ik begrijp de commotie niet over dit filmpje. Als je je zorgen over islamisering maakt begrijp je wel dat het langzamer gaat dan in dit filmpje die de laatste stadium laat zien. Een reclame filmpje duurt ook maar seconden en doet niet aan verdere uitleg. Wilders laat zien de uiteindelijke product voor geval als je niets tegen doet. Als je ziet welk invloed een relatief nog klein aantal nieuwkomers op een land kan hebben dan kunt je een optelsommetje maken voor het vervolg. Nu is er de roep om de buitenlandse financiering van moskeeën te stoppen, blijkbaar wordt men eindelijk wakker. En met de inburgering gaat het ook niet bepaald vlot en op dat gebied gebeurd ook weinig. Te weinig mensen inburgeren echt en die krijgen het nog aan de stok met anderen die perse niet willen inburgeren. Wilders filmpje s een uiterste die je in je achterhoofd moet inprenten ondanks alle vrijheden die er zijn. Juist daarom moet je die vrijheden bewaken zodat zij niet misbruikt worden. Democratie mag je en moet bewaken.

 25. Sprripk

  Maar,sharia getto’s zijn overal in West-Europa!…Wakker worden DDS!…https://zlj13051967.wordpress.com/2018/04/28/sharia-gettos-overal-in-west-europa/

 26. sjun

  Ze zien het uitstekend maar islamisering gaat veel geleidelijker dan de PVV dat schetst. In plaats van een kerktoren te verruilen voor een minaret had de PVV er bete aan gedaan de subtiele vormen van islamisering te laten zien. Kruisen die voor halve maantjes vervangen zijn, het criminaliseren van kanttekeningen bij en aanmerkingen op islam, de plaatsvindende omvolking via migratie, verbod om gebruik van belichtende termen, hanteren van eufemismen om nog iets geduid te kunnen krijgen,… Steeds een beetje meer totdat de weg terug helemaal is afgesneden en de vrijheid van spreken niet meer bestaat. Wie denkt dat het zo’n vaart niet loopt moet maar eens op Noord-Cyprus gaan kijken waartoe islamisering en uitwissing van de lokale geschiedenis leidt.

 27. meijer61200

  “Onrealistisch en angstaanjagend filmpje” Hoezo? Niets onrealistisch aan mijn inziens. Wilders c.q. Baudet krijgen steeds meer het gelijk aan hun kant; zie de reacties van de islam lovers, die het steeds benauwder krijgen. Over 50 jaar staan Wilders en Baudet in onze geschiedenisboeken als visionairs. Ik begrijp overigens niet dat de geestelijk minder validen onder ons, zoals Guus G. en Ernst Q dit continue menen te moeten etaleren, en deze op zich leuke site doorlopend vervuilen met hun merkwaardige braaksels. Is er geen moderator bij DDS? Iets met IP ban? Daar zou DDS erg veel mensen een plezier mee doen.

  1. lanex

   Ik had ook al een verzoek gedaan. Het lijkt wel of deze lieden opzettelijk trollen om de felle maar zinloze reacties aan te moedigen.

 28. Rosasolis

  Zolang de PVV alleen maar een prive societeit is die geen leden toelaat, kan dit reclame
  alleen als illegaal beschouwd worden. Wie wil een politieke “societeit” steunen die op deze manier ter werk gaat. Wie wil support geven aan een 12 jarige politieke societiet…
  NIET OFFICIELE politieke partij, die niet gewone Nederlanders als leden willen accepteren? Je moet toch gek zijn om dit stomme societeit o.l.v. Geert Wilders te steunen?

 29. Bes Tolen

  Rosasolis. U kent blijkbaar de politiek niet en weet dus niet hoe de politiek in Nederland functioneert. De bestaande oude politieke partijen hebben de PVV vanaf het begin uitgesloten van erkenning als gelijkwaardige democratische partij en daarnaast al vanaf veel eerder de politiek als door Geert Wilders en voorganger Pim Fortuyn zo veel mogelijk maatschappelijk verdacht gemaakt en deze personen bloot gesteld aan bedreiging. Ook van het leven. [Anderen hebben dat eerder ook zo gevoeld en daarom nagelaten of geen kans gezien zich te organiseren]. Niet alleen zij maar ook hun aanhang zijn aan grote risico’s bloot gesteld. Maatschappelijke uitsluiting en bezoedeling en bedreiging van hun persoon daarbij. Zo zit Nederland in elkaar. Het is juist dat deel van de autochtone bevolking dat dat lot treft. Uiteraard levert dit alles op, dat de PVV zich niet kan organiseren zoals het in werkelijk vrije omstandigheden zou moeten kunnen, moeten mogen. De oude partijen zijn daarmee erg succesvol.

  1. Rosasolis

   @Bes Tolen. Ik woon hier sinds 1970, en ben sinds 1972 Nederlandse. Ik weet net zoveel als iedereen hoe het werkt in ons politiek, en met hoe het werkt binnen de PVV societeit weet ik zelfs meer dan vele landgenoten. Toen de PVV werd opgericht bijna 12 geleden,
   probeerde ik wat informatie te krijgen. Ik heb 2 vriendelijke brieven via de post gestuurd, maar nooit een antwoord gekregen. Ik heb geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar de PVV heeft een prive nummer die niemand mag krijgen.

   1. Ernst Quispel

    U dacht waarachijnlijk dat de PVV een politieke partij is.

   2. Holland

    Rosa heeft dus een persoonlijke rancune naar de PVV. Dat verklaart veel van haar ongefundeerde riedeltje dat ze al talloze malen heeft afgedraaid.

 30. Willem Alexander

  Het is jammer dat met de secularisatie van Nederland sinds de zestiger jaren ook heel veel gerelateerde culturele waarden niet meer worden erkend en/of herkend. Wat er ook in de christelijke geschiedenis is fout gegaan (al moeten we dat eigenlijk in het juiste kader van die tijd en opvattingen beoordelen…) heel duidelijk is dat er door de eeuwen heen een emancipatie en aanpassing heeft plaats gevonden. De kerk (als institutie) en zeker haar aanhangers zijn zeer verschillend. Reformatie, scheiding kerk en staat etc…, maar ook de rol van vrouwen, family planning…
  Voor islam geldt dit niet. En een meer fundamentele zorg betreft dat dit geen/niet alleen religie is, maar een autoritaire politieke ideologie. Drijfveer is de totale overheersing. Vernietiging van alles wat niet in het straatje past van een vieze pedofiele en sadistische warlord M.. Mensen die dit heerschap als role model volgen zijn achterlijk danwel gevaarlijk. Levensbedreigend, zeker voor vrije samenlevingen. Als zodanig moeten we dit kwaad bestrijden.
  Daarom aandacht en aanpassing wetgeving: 1] erken het niet als religie (geen subsidie/scholen etc….) en 2] stop kinderbijslag.
  Islam is alles behalve vredelievend, democratisch of verlossend.
  Een wat volwassener en handiger clip zou een grotere meerwaarde hebben en minder weerstand.

 31. H.Vaes

  Als je nog te stom bent om te snappen wat met dit filmpje bedoeld wordt , dan verbaast het mij niets dat de islam moeiteloos Nederland kan veroveren.

 32. Matthew

  Snap PVV stemmers niet. Los van wat Wilders uitdraagt. Het is een partij die zwaar gestuurd en gefinancierd wordt door Amerikaanse investeerders en Israelische investeerders. Het is zo on-nederlands als babi pangang, de aardappel of een kopje koffie. Enige doel is om de financiële belangen in Nederland van een paar rijke investeerders te beschermen en daarnaast wat politieke afleidingsmanouvres erbij.

  Of misschien vinden mensen het prettig om misleid te worden en zoeken ze naar alles om maar niet geconfronteerd te worden met een dosis realisme. Geert regel 1:beeld alles en iedereen zwart/wit af en de wereld wordt lekker simpel. Probleem is dat je zo een fantasie wereld hebt.

  1. Pit

   @Matthew: Snap PVV-stemmers niet.

   Als je het werkelijk niet begrijpt nodig ik je uit om het boek van Wilders’ rechterhand (Martin Bosma) te lezen. Het is gratis en zeer verhelderend.

   https://legacy.gscdn.nl/archives/images/deschijnelitevandevalsemunters.pdf

 33. Pit

  Met enige regelmaat lees ik op DDS de mening dat de islamitische uitwassen zoals wij dat ondervinden van o.a. Marokkaans en Turks moslimtuig, te wijten is aan ons Nederlanders.

  Bijzonder dat hun voorbeeld, de president van de Palestijnen, ook zo denk. Dat geeft al aan in welk spectrum deze gasten zich bevinden.

  Volgens de Palestijnse president Mahmoud Abbas is de oorzaak van de Holocaust niet antisemitisme, maar het gedrag van de Joden.

  https://cip.nl/67837-palestijnse-president-abbas-verwijt-de-holocaust-aan-gedrag-van-de-joden

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.