Veganistische dierenrechtenactiviste pleegt aanslag op hoofdkantoor YouTube

Geen categorieapr 04 2018, 8:00
De vrouw die gisteren drie mensen neerschoot bij het hoofdkantoor van YouTube in Californië blijkt een animal rights activiste te zijn. Oftewel: een dierenrechtenactiviste.
De 39-jarige Nasim Najafi Aghdam ging gistermiddag Amerikaanse tijd helemaal los. Ze schoot vier mensen neer. Een 36-jarig slachtoffer werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Deze man was het waarschijnlijke doelwit, maar drie andere mensen -- drie vrouwen -- werden ook gewond opgenomen in het ziekenhuis. Eén vrouw in serieuze conditie, een andere in stabiele conditie, en de laatste vrouw werd behandeld aan "lichte verwondingen."
De reden dat Aghdam boos was op YouTube? Volgens haar censureerde de populaire video-sharing website haar video's. Niet zo zeer door ze offline te halen, maar door ze moeilijk vindbaar te maken. Dit is één van haar geschifte video's (in het Perzisch, want hoewel ze in Amerika woonde is ze van Iraanse afkomst):
https://twitter.com/PeterSweden7/status/981380890797465600
Na haar misdaad sloeg Aghdam de hand aan zichzelf. We zullen maar zeggen: ze kan andere mensen dus geen kwaad meer berokkenen.
We mogen het ongetwijfeld niet zeggen, maar dit is nou al het zoveelste voorbeeld van een gewelddadige aanslag door een dierenrechtenactivist. Dat soort organisaties doen regelmatig dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Zo gooiden activisten bij Nederland eerder grote granietblokken in de zee om het vissers moeilijk te maken. Dat ze daarbij de levens van die vissers in gevaar brachten liet ze duidelijk koud. En dat vissers de Noordzee daardoor beschreven als een "mijnenveld" vonden ze eigenlijk maar een compliment.
En dan was er Volkert van der Graaf natuurlijk ook nog, de milieu- en dierenfreak die Pim Fortuyn vermoordde.
https://twitter.com/ntebdwa/status/981388035207188480
Maar goed, dat dienen we niet op te schrijven, want stel je voor dat mensen tot de conclusie komen dat die hele dierenrechtenbeweging toch wel héél vreemd volk aantrekt. Dat moeten we vooral niet toegeven. Want: het is wel een miljoenenbusiness he.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten