Veganistische dierenrechtenactiviste pleegt aanslag op hoofdkantoor YouTube

De vrouw die gisteren drie mensen neerschoot bij het hoofdkantoor van YouTube in Californië blijkt een animal rights activiste te zijn. Oftewel: een dierenrechtenactiviste.

De 39-jarige Nasim Najafi Aghdam ging gistermiddag Amerikaanse tijd helemaal los. Ze schoot vier mensen neer. Een 36-jarig slachtoffer werd in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Deze man was het waarschijnlijke doelwit, maar drie andere mensen — drie vrouwen — werden ook gewond opgenomen in het ziekenhuis. Eén vrouw in serieuze conditie, een andere in stabiele conditie, en de laatste vrouw werd behandeld aan “lichte verwondingen.”

De reden dat Aghdam boos was op YouTube? Volgens haar censureerde de populaire video-sharing website haar video’s. Niet zo zeer door ze offline te halen, maar door ze moeilijk vindbaar te maken. Dit is één van haar geschifte video’s (in het Perzisch, want hoewel ze in Amerika woonde is ze van Iraanse afkomst):

Na haar misdaad sloeg Aghdam de hand aan zichzelf. We zullen maar zeggen: ze kan andere mensen dus geen kwaad meer berokkenen.

We mogen het ongetwijfeld niet zeggen, maar dit is nou al het zoveelste voorbeeld van een gewelddadige aanslag door een dierenrechtenactivist. Dat soort organisaties doen regelmatig dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Zo gooiden activisten bij Nederland eerder grote granietblokken in de zee om het vissers moeilijk te maken. Dat ze daarbij de levens van die vissers in gevaar brachten liet ze duidelijk koud. En dat vissers de Noordzee daardoor beschreven als een “mijnenveld” vonden ze eigenlijk maar een compliment.

En dan was er Volkert van der Graaf natuurlijk ook nog, de milieu- en dierenfreak die Pim Fortuyn vermoordde.

https://twitter.com/ntebdwa/status/981388035207188480

Maar goed, dat dienen we niet op te schrijven, want stel je voor dat mensen tot de conclusie komen dat die hele dierenrechtenbeweging toch wel héél vreemd volk aantrekt. Dat moeten we vooral niet toegeven. Want: het is wel een miljoenenbusiness he.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Bloem

  De dame was veganiste. Het is al langer bekend dat een vleesloos dieet kan leiden tot een afwijkende werking van het brein. Voor de trollen op dit forum, probeer google eens, daar kun je alle informatie hierover en andere onderwerpen gewoon zelf vinden. Overigens vergeet de DDS de belangrijkste vegetarieër en “dierenactivist” te noemen, nl. Dhr A. Hitler

 2. Ritter

  De vader van de vrouw heeft de politie kennelijk gewaarschuwd voor haar haat naar YouTube.

  Video en meer informatie over de schietpartij in onderstaande link:
  http://www.foxnews.com/

 3. Koos sssss

  citaat: “Eén vrouw in serieuze conditie, een andere in stabiele conditie”

  Vraag je je toch af, wat je dáár dan bij voor moet stellen.

  1. Steve Van der Vekens

   Maar dan vooral – sorry dat ik het zeg – 1kritiek waarschijnlijk en de andere stabiel. Nog een geluk dat het geen drie moorden waren, maar dat kan er nog van komen.

 4. Uiterst Links

  Een zeer bewonderingswaardige knappe dame die voor het goede gestreden heeft en daarbij zelf om het leven kwam.

  Respect!

  1. robroy

   Had jij niet tegelijk met haar kunnen sterven idioot, dat was pas een opluchting geweest, DDS laat werkelijk iedere gek hier wat neer kalken, te beschamend voor woorden

   1. Steve Van der Vekens

    Is volgens mij geconstipeerd.

  2. Ni28

   Zelf ook een veganist?

 5. Ni28

  Veganisten hebben vaak een mentale afwijking door te eenzijdige voeding wanneer je niet alle nodige stoffen binnenhaalt. De ene gaat van schieten en de ander raar praten. Over het algemeen zijn dat onprettige mensen. Vaak een ramp voor hun omgeving.

 6. Steve Van der Vekens

  Veganisten vinden het modieus om een flesje natuurlijk mineraalwater bij de hand te houden omdat het hun spijsverteringsstelsel door middel van goede bacteriën in de darmflora bevordert.
  “Goede bacteriën.” Het klinkt alvast heel efficiënt want ik heb in mijn badkamer ook een paar van die zwar(t)e bacteriehaarden doordat de siliconen randen loskomen.
  “Als die “goede bacteriën” zoveel ellende in mijn darmen op de manier aanpakken als de manier waarop ze mijn badkamermuren aanpakken dan moet het toch wel een geweldig middel zijn!”

  En de Linkse Vrouwelijke Hansworst die loopt daar natuurlijk in hé, recht met de mediastroming mee, blatend…

  1. JanKlaasen

   Dat jij zo,n smerige badkamer hebt zegt genoeg. Je eet veel vlees zeker?

 7. JanKlaasen

  Over benieuwd gesproken door de DDS. Deze schietpartij had niets te maken met veganisme. Ze had ruzie met haar vriend. De gewonde man in kwestie dus. Dus dat hele verhaal wat de DDS er dus bij verzind… Ongelooflijk. En iedereen slikt het voor zoete koek hier want het staat op de DDS site he.

  1. JanKlaasen

   Over benieuwd moet zijn over nep nieuws gesproken.

 8. Onzin456

  Ken ze beter een moskee beschieten met hun halal vlees

 9. Babaji538

  KÚKÚLLÚÚKKÚ!!

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.