Eigenaar zalencentrum voor haatbaardconferentie Den Haag blijkt lijstkandidaat Groep De Mos

Flitsupdate! Eerder vandaag berichtten wij over de haatbaardconferentie in Den Haag en wat blijkt nu? Een lijstkandidaat van Groep De Mos is eigenaar van het zalencentrum!

Het gaat hier om Atilla Akyol (50), te vinden op plek 35 van Groep De Mos. Een nogal curieuze hobby van de beste man om kalifaatcongressen te willen faciliteren terwijl Groep De Mos nu toch niet echt voorstander is van dit soort praktijken. PVV Den Haag eist van Groep De Mos om de stekker uit dit soort conferenties te trekken. Mij bekruipt een licht gevoel van ironie bij het idee dat juist de PVV een andere partij, ontstaan door een ex-PVV’er, moet wijzen op betere screening. Afijn, ze lichten toe:

Fractievoorzitter Karen Gerbrands: “Naast onze schriftelijke vragen aan de burgemeester doen wij ook een oproep aan Groep De Mos om direct de stekker uit deze islamitische haatconferentie te trekken. Één van hun kandidaten is immers eigenaar van het Opera zalencentrum waar de conferentie plaatsvindt. Groep de Mos heeft altijd een grote mond in de media over haatimams en dat rijmt niet met het zelf faciliteren van een conferentie voor islamitische gekken die de sharia willen invoeren en een islamitische staat willen stichten.”

Groep De Mos heeft, op moment van schrijven, nog niet gereageerd op de Haagse PVV fractie. Hier leest u de PVV-tweet naar Groep De Mos:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Ritter

  Er schijnt veel behoefte te zijn onder moslims voor dit soort “haatpredikers”. Dat zegt iets over de steun die deze “haatpredikers” hebben in de islamitische gemeenschap.

  Het is niet alleen deze groep maar ook verwante groepen die ieder jaar groter worden en zich steeds meer openlijker uiten.
  ——
  Wat is Hizb ut-Tahrir precies?

  “Een islamitische beweging die streeft naar de vestiging van een mondiaal kalifaat. De islamitische heilstaat moet ontstaan na de omverwerping van de ‘on-islamitische’ democratieën en het verjagen van dictators. Hizb ut-Tahrir (‘Partij van de Bevrijding’), in 1953 opgericht door een Palestijn in Jeruzalem, heeft afdelingen in 40 landen en is relatief goed vertegenwoordigd in Europa – met name in Groot-Brittannië.”

  https://www.trouw.nl/home/hizb-ut-tahrir-wil-een-kalifaat-maar-niet-dat-kalifaat~a3a138dd/

 2. Frits Jansen

  Haatbaardconferentie – lijkt me een fraaie kandidaat voor het woord van het jaar.
  Duitsers onderscheiden het Wort des Jahres van het Unwort des Jahres, en het hoort wel in de laatste categorie.

  Ik hen hier in Duitsland mijn (haat-)baard vanochtend kort laten knippen – door een Turk. Jaja het loopt nu allemaal erg door elkaar.

  1. Pit

   @Frits: Duitsland? Ammehoela! Ammerzoden of Hardinxveld-Giessendam, verder kom jij niet Guus.

   1. Guus Geluk

    Pit, Rechtsaf, etc etc,

    Nee, ik ben Frits niet.

    1. Rechtsaf

     @Guus = islamlover

     1. Guus Geluk

      Rechts,

      Nee hoor.

     2. Rechtsaf

      @Guus tuurlijk wel Guus, sterker nog, Guus kan en wil geen enkel citaat leveren waarin hij ontkracht een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam te zijn.

     3. Guus Geluk

      Rechtsie,

      Maar kunt u een citaat leveren waarin ik het wel doe?

     4. Rechtsaf

      @Guus jawel hoor, sterker nog, je levert ze zelf aan door in alles je best te doen om het vooral niet te ontkrachten daar heb ik geen citaat voor nodig, je laat het elke keer zien door geen afstand te doen van deze satanische ideologie, Guus

     5. Guus Geluk

      Rechtsaf,

      Ik lever het citaat van de door uw geniemde islampleitbezorging aan door in alles mijn best te doen het zogenaamde islamknuffelen niet te ontkrachten?

      Rechtsie-logica.

      🙂

     6. Guus Geluk

      Rechtsie begreep het inmiddels zelf ook niet meer :-). De ziel.

  2. sjun

   Omvolkingsbeleid is intussen ook aangedragen.

 3. Ni28

  Als je moslims in je partij toelaat heb je kans op dit soort excessen. De politiek wordt hiermee verder beschadigd want wie kunt je nog vertrouwen?

 4. Ernst Quispel

  De echtelijke twisten van rechtspopulistische kabouters.

  Ik zag hier liever een goed recept van erwtensoep.

  1. Rechtsaf

   @Ernst is bezig om even de aandacht te verleggen, getuigd natuurlijk van het feit dat Ernst een islamprostituee is die de islam verdedigd tot op het bot..

   #opflikkerenmetjeislam

  2. Original NL

   Erwtensoep…ook wel snert geheten.
   Men neme:
   1 kg spliterwten.
   1 Quispel
   Veel zout: (quispels zijn nl smakeloos en eigenlijk niet te pruimen)
   Slacht de quispel vervolgens op de halal manier , hierna de quispel minstens 2 dagen afhangen in de schuur.
   Begeef u intussen naar de ah en koop een blik unox erwtensoep.( niet vergeten wat spek in de halal vitrine te deponeren dit bevorderd de integratie ).
   Klaar!
   Eet u smakelijk.

   1. Pit

    @Original: 1 Quispel

    Hilarisch! 🙂

   2. nogmaals

    Snert is een anagram van Ernst. Quispel is dus een Snertvent.

    1. Pit

     @Nogmaals: Inderdaad, leuk gevonden.

     Miw is ook een anagram en nettuh ook, alleen hebben die geen betekenis, net als W i m p i e zelf.

  3. sjun

   Niet Halal genoeg vanwege het varkensvlees dat aan dit lokale culturele recept is toegevoegd. Al kan je er waarschijnlijk wel de fatsoenspopulist mee uithangen.

 5. Gerlos

  Mocht deze idiote voorstelling doorgaan dan neem ik aan dat de zaal vol zit met parlementariërs, politie en de AIVD OM direct op te treden bij verkeerde uitspraken van dit addergebroet. Liefst uitroeien dit tuig.

  1. Original NL

   Ik vrees gerlos dat als er al parlementariers tussen zitten , deze uit de denk groep zullen komen.

 6. EllyD18

  Waarom hoor je niks van de andere Partijen ? Het is weer de PVV die alarm slaat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.