Gesjoemel met Duitse antisemitisme cijfers

Een zogenaamde ‘antisemitisme-gezant’ van de Duitse regering wil de cijfers omtrent antisemitisme centraal vast gaan leggen. Er zijn steeds meer twijfels over de huidige cijfers en de vermeende daders.

De Duitse politie schaart zo’n beetje 90% van de gevallen van antisemitisme onder ‘extreemrechts’ terwijl Joodse organisaties en andere landen heel andere cijfers rapporteren. Het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (CIDI) toonde aan dat de Duitse cijfers significant afwijken van andere landen en niet stroken met de ervaringen van de slachtoffers. Het Europees Agentschap voor Fundamentele Rechten (FRA) deed in 2013 nog onderzoek en kwam met heel andere cijfers, namelijk:

48 Procent van de Duitse Joden die te maken hebben gehad met antisemitisme zegt dat het afkomstig was van extremistische moslims. Gevolgd door 47 procent extreem-links en 40 procent extreem-rechts. Zij konden meerdere categorieën aankruisen.

‘Extreemrechts’ is voor de Duitse politie een soort verzamelbak ‘overig’ geworden wanneer zij geen duidelijk motief of dader hebben kunnen vinden. Een enquête onder Duitse Joden laat namelijk iets heel anders zien: “opvallend vaak worden moslims als dader aangewezen: 48 procent van de scheldpartijen, 62 procent van de beledigingen en 81 procent van de lichamelijke aanvallen worden ingeschat als afkomstig van moslims”.

Niet zo heel raar dat Duitsland en vooral de Duitse politie moeite heeft met het correct documenteren van de cijfers, ze zijn natuurlijk ontzettend bang weer in antisemitische of racistische hoek te worden gedrukt door deug-links. Gelukkig lijkt daar langzamerhand verandering in te komen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. Ritter

  Het “nieuwe” antisemitisme komt uit islamitische hoek als gevolg van de massa immigratie uit de islamitische landen.

  De Jodenhaat word door deze migranten meegenomen naar Europa.
  ——-
  Nieuw antisemitisme jaagt Franse Joden op de vlucht
  https://www.trouw.nl/samenleving/nieuw-antisemitisme-jaagt-franse-joden-op-de-vlucht~ac37612a/

  1. Frits Jansen

   Maar dat kun je ze nauwelijks kwalijk nemen want Joden hebben zich altijd afgezet tegen andere volkeren in het Midden-Oosten, de Palestijnen in het bijzonder.

   1. Rechtsaf

    @frits jij bent een vette antisemiet tot op het bot, saampjes met islamprostituee Ernst doen jullie er alles aan om Nederland te schofferen, en de islam te verdedigen met alles wat in jullie zit..

    1. Frits Jansen

     Ik vrees dat u niet kunt lezen. Ik heb het over Palestijnen, niet over moslims. Het probleem van Palestijnen gaat over hun grondgebied, niet over hun geloof.

     Analfabeten kunnen deze site beter mijden.

     1. Hetzalwelweer

      He Fritsie, ouwe rukbunker specialist van me, dat jij het verschil niet ziet tussen Palestijntjes of Mosnietslimpjes, sprookjes gelovers gaan er altijd als eerste aan. Geloof is oorlog en andersom ook….het maakt niets uit hoor Fritsie….we gaan er allemaal aan, jij ook…..

     2. Rechtsaf

      @Frits lees eerst zelf eens je eigen reactie nog eens alvorensjezelf voor paal te zetten.
      “Maar dat kun je ze nauwelijks kwalijk nemen want Joden hebben zich altijd afgezet tegen andere volkeren in het Midden-Oosten”

      Typisch antisemitisch opmerkingetje,. Palestijnen haten joden vooral in Israël, dan spreken nog niet eens over de islam, Fritsje..

     3. denk eens na

      frits het 70 jarige oude pak wat je op zolder hebt dat kun je binnen kort weer aan mits je ongeveer net zo groot als je opa bent.

     4. Top

      Ik zou mij, als ik u was, maar eens echt verdiepen in de materie, waar u zo onwetend op acteer. Of is voor u van toepassing “zalig zijn de armen van geest”. Ik hou het op het laatste.

     5. Ni28

      Doe dat Frits, hoe sneller hoe beter.

     6. Seneca

      @ Jansen
      wellicht is het je ontgaan dat Palestijnen ook moslims zijn. als je echt wilt weten waarom die Palestijnen niets voor elkaar krijgen moet je de laatste toespraak van Abbas eens lezen. Maar dat is vermoedelijk teveel gevraagd. ik denk dat als jij ooit eens Yad Vashem bezoekt, je rode oogjes van het huilen zult hebben. als je echter over Israël iets leest of hoort (ook als het fake is) dan krijg je met bloed doorlopen oogjes van nijd. waarom? Yad Vashem gaat over dode Joden en Israël gaat over levende Joden en dat is een aantasting van jouw ‘verstand’. Overigens je bent in goed gezelschap waar hetzelfde voor geldt t.w. GG, EQ, Beuk, eukok, Henk Jansen (familie?) Svetlana en nog enkele proleten waarvan de namen mij niet te binnen wil schieten.

   2. Ritter

    Frits Jansen

    Veertien leugens over het Palestijns-Israëlisch conflict die de vrede blokkeren
    https://brabosh.com/2014/08/20/pqpct-xx6/

    1. Frits Jansen

     Bent u de CIDI vertegenwoordiger van dienst?
     Ik mis de detailkennis om te beoordelen of hier inderdaad sprake is van “leugens”, maar ik weet wel dat de Palestijnen in de knel zitten, dat wordt niet door de eersten de besten bevestigd.

     Waarom bestaat er in Nederland een organisatie die zich “een ander Joods geluid” noemt, van Joden die veel kritischer tegenover Israël staan?

     Wie het nieuws van de afgelopen dag heeft gevolgd heeft kunnen zien dat het Israëlische bewind zich andermaal als ruziezoeker profileert, met dubieuze suggesties over Iran.

     Maar ik mag u feliciteren dat u heeft gevonden hoe u vette teksten op dit forum kunt zetten. Hoofdletters zijn nog angstaanjagender.

     1. Hetzalwelweer

      Leugens als in Fake News beste Frits? Want al het nieuws wat jij hier verspreid is geen Fake News?

    1. Frits Jansen

     Evengoed hoort anti-islamisme bij het jodendom.
     Hoewel ik vrees dat hier de bekende fout wordt gemaakt dat kritiek op Israël wordt beschouwd als antisemitisme, en omgekeerd de denkwereld van Arabieren gelijk wordt gesteld aan die van moslims. Ja, de meeste Arabieren zijn moslim, maar het omgekeerde is allerminst het geval.

     1. Rechtsaf

      @Frits ok voor jou als antisemiet geldt dat jij als zéér, zéér, zéér warme pleitbezorger van de islam alles in het werk zal stellen om de islam te verdedigen en vooral uit de wind te houden, telkens weer opnieuw.
      Je zal het verdedigen met alles wat in je zit, sterker nog, aanmoedigen, verheerlijken,nog veel sterker, of erger nog!, je aanbidt het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..

     2. Rechtsaf

      @Frits

      De islam is de enige religie die zijn gelovigen opdracht geeft niet-gelovigen te doden.
      De islam is de enige religie die oproept tot het doden van apostaten.
      De islam is de enige religie die totalitarisme ondersteunt.
      De islam is de enige religie die kindbruiden/pedofilie ondersteunt.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft mensen te onthoofden.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen de opdracht geeft vrouwen aan zich te onderwerpen.
      De islam is de enige religie die tegen de vrijheid van meningsuiting is.
      De islam is de enige religie dat geen kritiek verdraagt.
      De islam is de enige religie met een eigen volksrecht. (Islamitische sharia rechtbank)
      De islam is de enige religie waarbij religie in het huwelijk belangrijker is dan liefde.
      Islam is de enige religie waar slachtoffers van verkrachtingen in staat van beschuldiging worden gesteld als zij geen vier mannelijke getuigen kunnen leveren.
      De islam is de enige religie die tegen de democratie is.
      De islam is de enige religie die tegen de universele mensenrechten is.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen oproept tot onverdraagzaamheid naar niet-islamitische godsdiensten.
      De islam is de enige religie waar de twee belangrijkste sekten al 1400 jaar en met tussenpozen een heilige strijd tegen elkaar voeren.
      De islam is de enige religie die zijn eigen voedsel heeft. (Halal en Haram).
      De islam is de enige religie met een eigen islamitische Bank.
      De islam is de enige religie met een eigen gebedsrichting.[Ka’aba]
      De islam is de enige religie die opdracht geeft de baard te laten staan.
      De islam is de enige religie waarvan de aanhangers gruwelijk gewelddadig, gevaarlijk en barbaars zijn.
      De islam is de enige religie die tijdelijke huwelijken toestaat.
      De islam is de enige religie met de opdracht te regeren over de mensheid op aarde.
      De islam is de enige religie die de mensheid in twee groepen verdeeld.
      Islam is de enige religie waarvan volgelingen de Koran lezen om hun onmenselijke daden te rechtvaardigen.
      De islam is de enige religie dat slavernij toestaat.
      Islam is de enige verkeerd begrepen religie op aarde met fatale gevolgen.

  2. Frits Jansen

   Weer die stokoude koe uit de sloot.

   Massa-immigratie van moslims hadden we in Nederland begin jaren ’80, dus bijna 40 jaar geleden, toen de gastarbeiders die we in de jaren ’60 hadden geronseld massaal werkloos werden door een economische crisis. Ze wilden eigenlijk terug, maar werden gedwongen(!!!) in Nederland te blijven om de uitkering niet mis te lopen waarvoor ze jarenlang premie hadden betaald.

   Gastarbeiders zijn beste mensen, maar ze komen uit een sociaal-economische onderlaag.

   De vluchtelingen van vandaag de dag komen juist uit een bovenlaag, want die hebben heel wat barrières moeten nemen om ons land te bereiken.

   1. Rechtsaf

    @Frits moslims?? ik heb het over de islam flapdrol, die jij een zéér warm hart toedraagt natuurlijk..

    Verder praat je natuurlijk veel onzin, er zijn veel migranten terug gegaan om vervolgens te teren op uitkeringen die torenhoog zijn vergeleken met de levensstandaard die er is in de landen waar men naar terug is gegaan.
    Veel maken misbruik van onze vrijheden zelfs in ons land..

    1. Hetzalwelweer

     Rechtsaf, ga even kijken op de site w2eu.info….daar staat precies wat onze nieuwe besnedelanders moeten doen om hier te kunnen komen en te kunnen blijven. De site word betaald door een NGO van onze beste vrind Soros btw, maar daar mag je het niet over hebben. Shell, Unilever en al die andere vrindjes van Rutte bepalen wat er in Nederland gebeurt….niet jij….niet ik….niemand….zij die betalen bepalen….

     1. Rechtsaf

      @HZWW Bilderbergje bij elkaar..

     2. Hetzalwelweer

      idd…maar daar hebben we het niet over….want dat weet Rutte niet

   2. Ni28

    “De vluchtelingen van vandaag de dag komen juist uit een bovenlaag, want die hebben heel wat barrières moeten nemen om ons land te bereiken”.
    Zij hebben erg veel voor moeten doen om naar ons te komen om ons te helpen, zeker?
    Welke bovenlaag bedoel je FJ? Waar heb je deze onzin van gekopieerd, de Joop misschien? Of komt dit echt uit je eigen hoofd?

   3. Ni28

    De kampioen onzinverspreiding is met voorsprong Frits Jansen geworden.

    1. Pit

     @Ni28: En mocht je het nog niet weten?

     Frits Jansen is Guus Geluk

     1. Ernst Quispel

      Dar hebben we weer zo’n paranoïde sukkel.

 2. Frits Jansen

  Laten we wel wezen: joden weigeren al eeuwen te integreren. Ze blijven zich profileren als aparte groep. Ik zeg niet dat dat erg is, maar dan moeten we ook consequent zijn en niet zeuren dat Marokkanen niet integreren.
  Als aparte groep van vaak heel succesvolle althans slimme mensen roepen Joden bijna vanzelfsprekend weerstand op.

  Maar je hoeft niet van ze te houden. Antisemitisme wordt pas ernstig als men Joden gaat beschadigen.

  1. Bart

   Zullen we verder praten wanneer joden massaal geweld in onze landen gebruiken tegen de rest van de bevolking…

   Praat toch niet eens zo een onzin, je bent blijkbaar zelf een van de grootste antisemieten die er rond loopt, idioot dat je bent!

  2. toetssteen

   @Jansen
   En hangen die Joden ook massaal aan de subsidie? Nee hè. Dus uw vergelijking raakt kant noch wal.

   1. Ernst Quispel

    Ook Toetssteen meent dat moslims inherent niet deugen en werkgevers er dus goed aan dien die mensen te weren.

    Met racisme heeft dit uiteraard niets te maken.

    1. Ni28

     Werkgevers moeten het recht hebben om eigen werknemers te kiezen en niet luisteren naar onzinnige en alles kapotmakende quota’s als communistische onzin.

    2. Seneca

     @LUL Quispel
     bij de les blijven en niet over iets anders schrijven.

   2. Frits Jansen

    Ah, dat is een boeiende vergelijking. De asielverdragen die we nu hebben zijn een direct uitvloeisel van wantoestanden in de jaren ’30 van de vorige eeuw, toen vluchtende Joden overal voor gesloten grenzen stonden, en tenslotte alleen welkom waren in Auschwitz, waar ze op industriële schaal werden vernietigd.
    Gaskamers zijn uitermate effectief om de “subsidie”-uitgaven binnen de perken te houden!

    1. Rechtsaf

     @frits “Gaskamers zijn uitermate effectief om de “subsidie”-uitgaven binnen de perken te houden!”

     Maar Fritsje is geen antisemiet nee Frits vindt gaskamers effectief..

     1. Hetzalwelweer

      Volgens Fritsje is alles effectief wat met het 3de Reich te maken heeft, plak die snor op Frits, schreeuw Heil Fritsje en we gaan over op de orde van de dag, vuile……haha….vul maar in.

     2. Rechtsaf

      @HZWW dat is nog een understatement.

  3. van Urk

   Frits Jansen@ “Joden hebben zich altijd afgezet tegen andere volkeren in het midden-oosten” “Joden weigeren al eeuwen te integreren” ”als aparte groep roepen joden bijna vanzelfsprekend weerstand op”. Het stinkt hier naar klassiek antisemitische en revisionisme. ik weet niet waar u die wijsheid vandaan haalt maar discriminatie houdt niet automatisch op als een groep integreert. U gaat hier aan voorbij dat Joden namelijk door de samenlevingen waarin zij terecht kwamen, in dit isolement werden geplaatst. Als het zo makkelijk is dan kunnen Palestijnen ook gaan integreren, kunnen zij ook niet meer door Israel gediscrimineerd worden en is het probleem van het conflict opgelost.

   1. Frits Jansen

    Discriminatie houdt wel op als een groep integreert, want die is dan niet meer herkenbaar.

    Ja, ik weet dat Joden in lang vervlogen tijden in het Westen als verschoppelingen werden behandeld. Maar ik denk dat het al zeker een eeuw is dat Joden vooraanstaande posities in de maatschappij innemen, vooral in het bankwezen en de handel, en de wetenschap. En ze deden echt niet hun best om niet op te vallen.

    Dat is allemaal geen argument voor antisemitisme, maar maakt Joden daar wel kwetsbaar voor.

    1. van Urk

     “”Discriminatie houdt wel op als een groep integreert” De geschiedenis bewijst dat dat bij Joden niet werkt. Joden zijn eeuwenlang slachtoffer van een onverklaarbare haat.. Punt is dat, historisch gezien, de niet-Joden elk argument opzoeken om ze te discrimineren ook als ze integreert zijn. Is het niet om hun God, hun succes, dan is het wel om hun staat. Alles wat zij doen valt weer verkeerd in de smaak van de rest. Ze zijn uitverkoren door God omdat zij hun leefwijze en geloof over moesten gaan brengen aan andere volkeren en niet omdat zij de beste volk zijn. Maar goed als u vindt dat de schuld bij hen zelf ligt dat zij zich kwetsbaar opstellen ligt dat probleem dan ook niet bij onze allochtone minderheden (Marokkanen) van ons land? Met dat laatste mag hier in dit land niets over gezegd worden omdat de schuld automatisch richting de “racistische” blanke Nederlander gekoerst wordt die vindt dat Marokkanen zich ook maar iets beter moeten gaan integreren.

   2. Hetzalwelweer

    We hebben het wel allemaal over die Joden en zo, maar die Duitsers waren ook geen lieverdjes. (Hans Teeuwen).

  4. Troelstra

   Daarom is de Islam ook zo ernstig. Het leven in Europa zou een stuk aangenamer zijn zonder de Islam.

  5. Original NL

   Ja idd frits die rot joden.
   Hele stadswijken kun je niet meer in zonder politie begeleiding.
   Joodse knokploegen maken daar de dienst uit die ondertussen onze sociale voorzieningen plunderen.
   Door israel gefinancierde synagoges verspreiden haat tegen de lokale bevolking.
   Maar daar hoor je geert niet over!

 3. Ernst Quispel

  Gelukkig maar, het antisemitisme komt niet alleen van extreem-rechts.

  1. Bart

   Dat klopt vanuit extreem rechts is het maar marginaal, en kan het alleen door kunstgrepen hoger lijken.

   Het valt in het niets bij het antisemitisme van de islam en linkse groeperingen!

   1. toetssteen

    @Bart
    U hebt volkomen gelijk.

    1. Ernst Quispel

     Waarin heer Toetssteen zich op gedegen onderzoek baseert.

     En een stevige borrel op zijn tijd natuurlijk.

     1. Floris

      De vieze sadistische psychopaat Quispel draait er zijn hand niet voor om om iemand die diverse keren aan kanker is geopereerd neer te zetten als een drankorgel.

      Tegelijkertijd doet deze rioolrat zich voor als moreel hoogstaand en als gutmensch.

     2. Holland

      Quetel, de smerige trol, moet zich weer verlagen tot mensen vernederen en vieze insinuaties plaatsen, want hij is door zijn argumenten heen.

      Wanneer ga je eens dood, vuile rat?

     3. Ernst Quispel

      Het is vervelend dat Toetssteen geen goede gezondheid heeft maar voor het koketteren ermee op een inhoudelijk forum heb ik geen enkele waardering.
      Niemand hier klaagt hier over zijn gezondheid, laat staan dat het als argument in de discussie wordt ingebracht.

      En inderdaad, aan de bijdragen van Toetsteen is, ondanks een stuitende arrogantie, meestal geen touw vast te knopen. Hij maakt een permanent beschonken indruk. Als hij ze zonder drankgebruik neerkliedert is dat voor hem geen best nieuws.

  2. van Urk

   Erns Quispel@ En u hoeft niet meer met oude Duitse cijfers te gaan zwaaien om een debat mee af te sluiten. 😉

  3. Rechtsaf

   @Ernst is natuurlijk een antisemiet bij uitstek die zijn liefde voor de islam het liefst zo snel mogelijk wil etaleren…

   1. Hetzalwelweer

    Nee Ernst weet niet anders, Wij zij opgegroeid in een welvarend Nederland, Ernst is uit de klei getrokken, bij de geboorte van Ernst is hij, helaas , weggegooid en hebben ze zijn nageboorte op laten groeien…..tja….dat wil je niet natuurlijk

  4. Ni28

   Dat is meestal jouw soort redenering maar dan andersom natuurlijk. Dat is wel toegestaan?

 4. Floris

  “Niet zo heel raar dat Duitsland en vooral de Duitse politie moeite heeft met het correct documenteren van de cijfers, ze zijn natuurlijk ontzettend bang weer in antisemitische of racistische hoek te worden gedrukt door deug-links.”
  ———————————————————————————-
  Yep, zo is het.

  1. van Urk

   “Elk aanval wordt geteld als rechts” Brandenburgse premier Dietmar Woidke van de SPD wist er toen alles van. http://www.pi-news.net/2016/09/jeder-uebergriff-wird-als-rechts-gezaehlt/

 5. JanKlaasen

  Wel raar dat het in alle grote steden van Marokko grote joodse wijken zijn. En ik zie hier ook veel joodse begraafplaatsen.

  1. Floris

   Jantje Klaasen (Ernst Quispel) etaleert z’n onwetendheid weer eens.

   “Tussen 1948 en 1980 hebben 300.000 joden Marokko verlaten voor Israël, Frankrijk en Canada. Anno 2005 zijn 3000 van de 30 miljoen inwoners van Marokko joods.”

   Nog maar 3000…

   En nu eens kijken naar de behandeling van deze joden:

   “In de praktijk betekende de dhimmi-status dat de joden zich aan een aantal regels moesten onderwerpen. ‘Joden moesten belasting betalen. Ze moesten een speciaal kledingstuk dragen dat hen van de moslims onderscheidde en mochten hun rijkdom niet etaleren door pronkgewaden te dragen,’ vertelt Heidi Verdonck, bezig met een boek over de joodse geschiedenis van Marokko, dat in het voorjaar van 2005 verschijnt. ‘Beroepen die door moslims als minderwaardig werden beschouwd, waren voor joden gereserveerd: edelsmid, schoenmaker, kleermaker, kapper, tandarts of dokter. Als een moslim hun pad kruiste, moesten joden het hoofd buigen. Als ze op een ezel reden, kon de moslim eisen dat ze afstapten.’

   Verdonck noemt de dhimmi-status een discriminerend statuut. ‘Joden waren tweederangsonderdaan. In Marokko was de sultan vertegenwoordiger van de Profeet én wereldlijk heerser. Joden behoorden niet tot de gemeenschap van islamitische gelovigen, de oemma; je kon geen volwaardig onderdaan zijn als je geen moslim was.”

   https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/6506/joden-in-marokko.html

   1. Ernst Quispel

    Floris denkt dat ik Jan Klaasen ben, de arme paranoïde man.

    Hij denkt dat ik nog veel meer anderen ook ben. Hij doet ‘s nachts geen oog meer dicht, de arme drommel, permanent in gevecht met een veelkoppige rode octopus.

    1. Hetzalwelweer

     Hey daar is onze dds trol “lelijke” kwispeltje met z’n dds, dagelijks dezelfde shit, je bent een rukbunkertje, je zit in een hokkie, een doos tissues naast je, je rukt je af op alles en nog wat, ff vegen en weer door gaan, Ernstje….of niet Ernst nemen. Misschien wil Ernst wel genomen worden…maar door besnedelanders die z’n koppie gaan snellen als ie z’n waffel open trekt….dat weet ie nog niet….maar gaat wel gebeuren….want onze lieve binnengehaalde slammetjes hebben schijt aan jouw Kwispel, jij gaat dit ook mee maken….let maar op

     1. Ernst Quispel

      Hetzalwelweer gaf ons een inkijkje in zijn seksuele universum en daar zat niemand op te wachten.

    2. sjun

     Hij is vast niet de enige die vermoedt dat hetgeen u hier te berde brengt het schoolpleinniveau maar nauwelijks ontstijgt. Maar vent vooral uw mening en tegenwerpingen uit. Het brengt steeds meer mensen het besef bij van wat via de massamedia over hen uitgestort wordt en bewerkt zo langzaam maar zeker immuniteit voor welbewuste misleiding.

     1. Ernst Quispel

      De laatste zin loopt niet lekker maar als je correct op een academisch niveau wilt schrijven moet dat niveau natuurlijk wel hebben.

     2. Guus Geluk

      Jammer dat Sjun de behoefte voelt om zichzelf voor gek te zetten. Intellectueel Nederlands is voor deze ziel namelijk veel te hoog gegrepen.

   2. Troelstra

    Whimmy de Dhimmie weer eens door de mand gevallen?

 6. Bloem

  “opvallend vaak worden moslims als dader aangewezen: 48 procent van de scheldpartijen, 62 procent van de beledigingen en 81 procent van de lichamelijke aanvallen” ondertussen vindt de links politieke elite van Nederland en Duitsland nog steeds dat dit onder de pet wordt gehouden. Dan kunnen ze achteraf weer zeggen “wir haben es nicht gewüßt”. Darnaast zijn er nog de vreselijke autochtone antisemieten, zoals op dit forum de heren Q en FJ die geweld tegen Joden niet alleen goedkeuren doch zelfs propageren ten faveure van de Palestijnse terroristen waarmee zij dwepen. De geschiedenis zal zich weer herhalen indien er nu niet wordt ingegrepen. De samenleving moet nodig wakkergeschud worden en subversieve krachten verwijderd worden. Sluit ze op en ontzeg ze hun burgerrechten die zij ook anderen ontzeggen. Dit soort figuren zijn het laagste soort op deze aarde. De Pol Pots in de dop

 7. lIN-T

  Smerig volk die Duitsers, leren het nooit.

 8. Ni28

  De Joden zullen het best weten door wie zij bedreigd worden en beter dan welke “onafhankelijke waarnemer”ook. De gekleurde cijfers hebben een doel en dat is het goedpraten van islam en het propageren van islam. Beleidsmakers zetten eigen land in een uitverkoop door het niets doen tegen de Arabische geldstromen. Lees hier en huiver:
  https://opiniez.com/2018/05/01/beleidsbepalers-doen-niets-tegen-buitenlandse-financiering-moskeeen/

 9. Troelstra

  Hier op DDS komt de virulente Jodenhaat ook voornamelijk van de kant van de linkse landverraders onder ons.

  1. Ernst Quispel

   Je bedoelt dat men buiten rechts-populistische kringen weleens kritiek op de politiek van Israel uit?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.