Ooggetuige: 'Politie werd na neerschieten Bevrijdingsdag-terrorist uitgemaakt voor "kankerjoden" door omstanders'

Geen categoriemei 05 2018, 20:00
Ah. Totaal geen antisemitisme te horen hier hoor.
Redactie Regio15.nl bericht wat wij eerder vandaag ook al berichtten: dat diverse omstanders beweren dat de Bevrijdingsdag-terrorist die eerder vandaag toesloeg en minstens drie mensen het ziekenhuis in stak "Allahu akbar" riep op het moment dat hij zijn vreselijke misdaad pleegde. Dat is natuurlijk vreselijk, maar helemaal onverwacht is het niet. Als zoiets gebeurt weten we immers maar al te vaak al in welke hoek we moeten zoeken naar de dader.
Dat is al erg genoeg, maar het wordt allemaal nog een beetje erger. Volgens een andere getuige was namelijk niet iedereen er blij mee dat de terrorist neergeschoten werd door de politie. Zo werden agenten volgens hem -- Robert Langeweg -- uitgescholden voor, en ik citeer, "kankerjoden."
Let wel, toen hadden ze een terrorist dus onschadelijk gemaakt én andere mogelijke slachtoffers beschermd.
https://twitter.com/robertlangeweg/status/992786732537040901
In een normaal land worden dat soort agenten dan gezien als helden, maar niet in Nederland. Daar lopen er namelijk nogal wat kansenparels rond die blijkbaar liever zien dat een terrorist mensen vermoordt, dan dat de politie haar werk doet en de bevolking beschermt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten