Verkrachters steken 16-jarig meisje in de fik nadat ze ‘veroordeeld’ werden tot 100 sit-ups en 625 euro boete voor hun misdaad

Dit is dus waarom verkrachters gewoon gecastreerd moeten worden.

Een vreselijk verhaal uit India. Een 16-jarig meisje is daar verkracht en vervolgens op brute wijze vermoord door maar liefst veertien mannen.

Afgelopen donderdag (3 mei) werd het meisje ontvoerd door vier mannen. Die verkrachtten haar vervolgens. Toen de vader van het meisje een klacht indiende tegen de jongens bij de dorpsraad werden ze ‘veroordeeld’ tot honderd sit-ups en een boete van 625 euro.

Dat is géén grap.

De mannen waren desalniettemin woedend dat de vader en zijn dochter hen hadden aangegeven. De dag erop — gisteren — drongen ze de woning van het gezin binnen, goten brandstof over het arme meisje heen, en staken haar vervolgens in brand.

Het is de zoveelste keer de laatste jaren dat nieuws van dit soort vreselijke misdaden gepleegd in India naar buiten komen. Zelfs hardcore Indiase nationalisten moeten erkennen dat er wat dat betreft een enorm cultureel probleem is. We hebben het vaak over de culturele problemen in het Midden-Oosten, maar India kan er ook wat van. En ja, in de meeste gevallen zijn de betrokkenen daar hindoe.

Daar mogen we ongetwijfeld niets over zeggen, maar hé, gelukkig zijn wij van DDS niet politiekcorrect en zeggen wij dat dus wél.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Ernst Quispel

  Welke godsdienst moeten we deze keer als verklaring voor deze barbarij opvoeren?

  1. dannyvermeulen69

   pedotje qwispeldork .siert je wel weer om als eerste een misselijk bericht te schrijven om heen van het vreselijke barbaarse gebeuren van wat er word beschreven .het is jou godsdienst die word bedreven met jou koliek tot insinueren van een feitelijk bericht die gebaseerd is op feiten die ver van jou begrip zijn,

   1. denk eens na

    De islam ernst , stenigen van vrouwen past in dat zelfde ritueel , maar boven al heeft het met het IQ te maken beetje van het zelfde soort moet je maar denken.

  2. ayreonaut

   Zal een geestelijk gestoorde horde zijn geweest. Zo’n beetje jouw niveau.

  3. DutchDropveter

   En weer heeft Ernst 1,50 verdiend met zijn niets zeggende opmerkingen… tjeetje knap hoor professioneel trollen

  4. Bloem

   Is de daad je niet gruwelijk genoeg. De meeste Indiërs zijn Hindoes, een ander aanzienlijk deel is Moslim. Daarnaast is er een Christelijke minderheid. Feit blijft dat in grote delen van de (niet Westerse) wereld de vrouwen geen rechten hebben. Dat gebrek aan civilisatie importeren we momenteel massaal

  5. Jantje

   Helaas is het zonder godsdienst, maar met socialisme, communisme en fascisme nog vele malen erger.

 2. sjun

  Waar islam komt, komt uiteindelijk zulk gedrag binnen. Je kunt die mensen wel uit hun cultuur halen, maar krijg die cultuur maar eens uit die mensen zonder radicale persoonlijke ommekeer.

  1. Ernst Quispel

   Cultuur haal je inderdaad lastig uit mensen. Zo zijn er in Nederland nog veel mensen die Zwarte Piet helemaal prima vinden.

   1. Koos sssss

    Dit is een aardige opmerking.

    Ik heb namelijk al langer de indruk, dat jouw realiteitsbeleving defect is en deze opmerking bevestigt die indruk. Het is nu zogezegd een diagnose geworden.

    Want een onschuldig kinderfeest, zonder enige raciale of gewelddadige bedoeling,
    (anders dan dat beroepsverbieders-, en klagers) hier de mensen een negativer bijbedoeling willen aanpraten en deze mening met veel geblèr opdringen) is in de verste verte niet te vergelijken met een groepsverkrachting van een meisje en als represaille voor de aangifte een verbranding van dat kind.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Laten we ook niet het weerzinwekkende en ontstellend wrede Kaste systeem vergeten met hun ünter – en übermenschen pyramide.

  Overigens krijgen verkrachters in NL ook geen straf.
  Het liefst zou je zo’n D’66 rechter in zo’n gangbang horde monsters droppen.

  Het frappant is daarentegen wel dat Indische immigranten zich veelal uitstekend aanpassen dit itt. islamitische migranten en bovenal hun nazaten.
  Echter ook bij migranten uit India zijn eerwraak en kindbruidjes schering en inslag.
  Vooral in de U.K.

 4. Gosselaar333

  Dit soort voorvallen zijn het resultaat van de groeiende vrouwenhaat in India. Vooral het Hindoeïstische deel van de bevolking maakt zich schuldig aan dit soort verschrikkelijke daden.

  1. Steve Van der Vekens

   Door het feminisme?

 5. Beukman

  Het valt hier op DDS nooit zo goed, maar dit voorval heeft niets met islam te maken, al doen sommigen hun uiterste krampachtige best om het daar wél aan te relateren, en alles met een millennia-oude cultuur waarin een groot deel van de bevolking, en dan in het bijzonder het vrouwelijke deel ervan, als niets waard wordt beschouwd.

  *De* grote gemene deler bij ieder s*ksueel geweld tegen vrouwen, of de daders nou hindoes zijn, katholieken, Limburgers of fimregisseurs, is dat het vrijwel altijd mannen betreft, en dat het misbruik inherent is aan scheve machtsverhoudingen tussen de s*ksen.

  1. Vit

   Nou ik kan me nog herinneren dat ik in mijn jonge jaren door twee vrouwen ben belaagd, ik heb ze laten gaan. 😉

   1. Beukman

    @Vit
    Er waren toen waarschijnlijk nog geen Mannenhuizen om naartoe te vluchten. 🙂

  2. meijer61200

   Tuurlijk heeft dit niets met de islam te maken. Vermoedelijk zit de bond van Gristelijk gereformeerden uit Wageningen hier achter. De islam is een geloof van liefde zoals wij dagelijks te horen krijgen via de fascistische linkse media.

 6. Chauvinist

  En van dat soort komen er jaarlijks tienduizenden ons land binnen, nog eens een veelvoud na gezinshereniging… ook in NL zijn al meisjes in brand gestoken door zulke figuren waarbij deze meisjes het wel hebben overleefd maar daar flink wat brandwonden aan hebben overgehouden. Meisje maakt het uit, islamitisch vriendje voelt zich in zijn eer aangetast en besluit haar uit wraak in brand te steken… maar… dader minderjarig of moslim dus een zodanig lage straf dat dit vooral een beloning is…

  Walgelijke beesten die hiertoe in staat zijn!

 7. Steve Van der Vekens

  Ze zijn zo lief mijnheer…

 8. Babaji538

  Als ik de toekomst bezie, werk ik
  over ongeveer vijf jaar, zonder Microsoft
  of Google.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.