Euro-dictator Guy Verhofstadt tegen Trump: ‘Als je nog eens iets doms twitter confisqueren we je telefoon’

Ach ja. Gooi nog even wat olie op het vuur. Altijd handig.

Als je wilt weten hoe megalomaan, achterlijk, en ongelooflijk arrogant eurofiele technocraten zijn, zoek dan niet verder. Deze tweet zette de Belgische euro-‘liberaal’ Guy Verhofstadt vanmiddag namelijk online:

“Donald, de volgende keer dat je iets doms tweet confisqueren we je telefoon, begrepen?” is het onderschrift dat hij bij de controversiële foto zette van Trump omringd door boze Europese leiders.

Deze misplaatste, achterlijke arrogantie is moeilijk te begrijpen. Blijkbaar denken Verhofstadt en zijn mede-eurofielen werkelijk dat ze Trump iets kunnen maken en dat hij onder de indruk is van hun boze tirades.

Nou, helaas heb ik slecht nieuws voor deze gekken (want zo mag je ze dan wel noemen): als je naar de foto kijkt zie je dat Trump totaal niet van ze onder de indruk is. Hij is de machtigste leider van het machtigste land op aarde. En dan bedoel ik niet alleen ‘nu’, maar ooit. Zelfs de oude Romeinen hadden niet zoveel wereldwijde macht en invloed als Amerika dat nu heeft.

Trump zit dan ook heel relaxt naar ze te kijken. Het doet hem helemaal niets. Sterker nog, hoe feller de Europese ‘leiders’ zijn, hoe koppiger Trump zich opstelt. En ja, hij kán zich zo’n houding permitteren. Dit in tegenstelling tot Macron, Merkel en de megalomane Verhofstadt. Hun landen zijn juist volledig afhankelijk van Amerikaanse steun voor hun veiligheid en economisch welzijn. Als Amerika zich besluit terug te trekken van het Europese podium kan Europa zich militair niet eens meer verdedigen… en zal de Europese economie in elkaar storten.

Verhofstadt kan die arrogantie dus maar beter achterwege laten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Ni28

  De arrogantie van de G6 en de EU politici wordt straks door Trumps maatregelen afgestraft. Het is nog altijd de VS die de lakens uitdeelt. Volkomen terecht willen zij eerlijke zaken doen en niet ten kosten van zichzelf. De gekke henkies zitten in de EU en er is geen foto die dat kan verwerpen.

  1. hans-e-pans

   “Verhofstadt kan die arrogantie dus maar beter achterwege laten.” Deze meneer Verschoftstadt is zo dom dat hij zelf niet begrijpt wat hij doet.

   1. B. Pascal

    Daar heb je een gelijk in! En dan het bewustzijn dat deze mensen over onze levens regeren! Eng!

 2. Bloem

  Wanneer wordt deze idioot eindelijk eens gearresteerd voor het veroorzaken van de burgeroorlog in de Oekraïne?

 3. palko

  Deze volkomen doorgeslagen idioot kent zijn grenzen niet. Wat denkt Guy Verhofstadt wel niet dat hij is? Verhofstadt heeft maar één ding voor ogen: De EU omvormen tot een Verenigde Staten van Europa met een megalomaan hoofdkantoor in Brussel. Ik moet vol walging braken als ik alleen al aan het idee denkt. Het zou een zegen voor de wél weldenkende, fatsoenlijke en hardwerkende burger, van welk Europees land dan ook, zijn als deze Eurofiele non-valeur op een regenachtige ochtend vergeet uit zijn maffe dromen te ontwaken.

 4. Ni28

  Verhofstad is het schrikbeeld van een Federale staat Europa. In plaats van confisqueren van telefoons kan hij zelf beter naar de tandarts en kapper gaan.

 5. Floris

  Het feit dat non-valeurs als Verhofstadt hoge posities weten te bemachtigen is veelbetekenend.

  Het geeft aan dat Europa ziek is, DOODZIEK.

  Het aantal kwalitatief hoogstaande en integere politici is een kleine minderheid. De rest zijn ratten.

 6. Beukman

  Het vereist gevoel voor humor om Verhofstadts grap leuk te vinden.
  Verhofstadt legt de gewraakte woorden in de mond van Merkel. Deze fantastische foto wordt inmiddels de hele wereld rond getwitterd, voorzien van erbij verzonnen uitspraken. Vaak is hierbij Merkel overigens de echtgenote die verhaal komt halen bij overspelige echtgenoot Trump. Check the body language. Niets nieuws onder de zon.

  Hier een linkje voor de zuurpieten – al vrees ik dat een lachje er nog steeds niet af kan:

  https://www.google.nl/search?q=picture+merkel+trump+twitter&oq=picture+merkel+trump+twitter&aqs=chrome..69i57.7751j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  1. Floris

   “Het vereist gevoel voor humor om Verhofstadts grap leuk te vinden.”
   —————————————————————————–
   Net zoals het gevoel voor humor vereist om Freek de Jonge leuk te vinden zeker?

   Ga toch weg, man.

   1. palko

    @Floris, Verhofstadt en humor. Typisch een gevalletje van contra termi interdictio. Deze non valeur droomt dag en nacht van een megalomaan Brussel met meer dan 100.000 overbetaalde ambtenaren. Die zich op kosten van de Europese belastingbetaler dagelijks laten vetmesten en vollopen in de restaurants en kroegen van Brussel. Het is mijn vurigste wens dat de EU binnenkort oorverdovend implodeert. Waarbij ik hoop dat ranzige figuren als Jean Kloot Juncker, Frans Timmermans en, niet te vergeten, Guy Verhofstadt op het moment supreme in het hoofdkwartier aanwezig zijn.

    1. Floris

     @ palko: zelfs in België wordt Verhofstadt door velen niet voor vol aangezien. Dat deze randdebiel het zover heeft kunnen schoppen zegt veel over de regressie waarin Europa zich bevindt.

     1. denk eens na

      na de dood vNeen 16 jarig meisje j kan de humor er niet van af , al ziet de mongool beuk het anders

   2. Ernst Quispel

    Dat het gevoel voor humor van Floris uiterst beperkt is was al duidelijk.

    🙂

    1. Floris

     Trol Quispel heeft zelf het gevoel voor humor van een uitgehongerde hyena en is ongetwijfeld een fan van opgewarmde lijken als Freek de Jonge en de Bucklerlul.

     1. Ernst Quispel

      🙂

     2. Floris

      De trol weet het niet meer en plaatst van arrenmoede een smilie.

      Een twaalfjarige doet het nog beter.

     3. Ernst Quispel

      Ik zie dat ons lachebekje weer veel plezier beleeft aan de conversatie.

      🙂

     4. lugar

      @Ernst: En, ben je er al uit?

   3. Beukman

    Feit is dat Michael en alle anderen niet doorhebben dat Verhofstadt de betreffende woorden in de mond legt van Merkel als grappig bedoeld onderschrift, zoals anderen dat ook hebben gedaan.
    Dat jij er niet om kan lachen, dat is dan pech voor jou.

    1. Floris

     Dat wordt echt wel begrepen, Beuktrol.

     Natuurlijk kan jij er wel om lachen als Trumphater, maar ik vind het maar goedkope “humor” van een non-valeur die allang achter de tralies had moeten zitten.

     1. Beukman

      @Floris
      Uit niets blijkt dat ook maar iemand begrepen heeft dat Verhofstadt de woorden in de mond van Merkel heeft gelegd, terwijl dit nogal essentieel is.
      Overigens vind ook ik het niet bepaald de beste grap ooit gemaakt, maar “goedkope humor”? Mijn hemel, wat een zurigheid. Ik vermoed dat jij om het even welke grap die Verhofstadt had gemaakt had afgekraakt.

     2. Floris

      “Ik vermoed dat jij om het even welke grap die Verhofstadt had gemaakt had afgekraakt.”
      ———————————————————————
      Daar kon je weleens gelijk in hebben.

      Net zoals mijn linkse familieleden (het zijn er maar een paar, werkzaam in het onderwijs) niet kunnen lachen om Hans Teeuwen. En dan druk ik het nog zacht uit. Ze haten hem.

     3. Holland

      Beuk, dit soort grappen maken 13-jarige pubers. Natuurlijk begrijpt iedereen dat die woorden Merkel in de mond gelegd worden. Maar het is van zo’n droevig zouteloos niveau – wie kan daar nu om lachen? Verdedig die lulhannes toch niet en geef gewoon toe dat de nitwit geen gram verstand heeft dus ook geen enkel gevoel voor humor.

 7. Gerlos

  Verhofstadt denk je nu dat Trump loopt te bibberen van je uitspraken en op zijn knieën excuus komt aanbieden. Nou vergeet het maar mannetje van het gedrocht EU.

 8. fusilier

  Toch geweldig wat Trump hier doet,ONDERHANDELEN zonder omhaal van woorden.Wie heeft er nu wat te verliezen ,de man die daar zit, of de meute die probeert hun kostje veilig te stellen. TRUMP is een winnaar , verliezen komt niet voor in zijn woordenboek.Gezicht uitdrukking zegt alles op deze foto.

 9. Ernst Quispel

  Verhofstadt maakt een grapje en het rechts-populistische kippenhok is van de leg.

  1. lugar

   “een grapje”

   Als links over grapjes begint moet je de waterleiding van de douche controleren, voor je het weet komt er gas uit!

   1. Seneca

    @lugar
    sterk, heel sterk! dat deden die Duitse linkse kolerelijers ook tijdens WOII en nu doet Merkel hetzelfde alleen gebruikt zij daarvoor moslims. kunnen Merkel, Rutte, Macron, May zeggen: ‘verwarde mensen’.

 10. Ni28

  Oh, was het humor? Die man kent geen humor, het doet denken eerder aan een waanzinnige sekte leider.

  1. Ni28

   Met mensen die dit humor vinden kan je echt niet lachen. En zij ook niet, zij doen alsof.

 11. NoDoubt

  Verhofstadt is verantwoordelijk dat de pensioenen van België al verkwanseld is in de EU. Nu het NL pensioen in EU ligt, is dit slechts een kwestie van tijd. En hoe armer de bevolking is des te meer vat je op ze hebt. Dat geldt ook voor de landen in de EU.

 12. DolleDries

  Mijn god volgens Beukman is deze idioot een humorist.

 13. denk eens na

  Wat zal Trump van bessie 1 tand geschrokken zijn niet van zijntwitter maar van zijn gebit . op de foto staat flipje uit tiel naast hem

 14. Florissa

  Opruier Verhofstadt en vriendje van Soros ,zou beter op zijn woorden passen ,Trump is niet achterlijk,heeft ook zo zijn pionnen in Europa ,en wat het ophitsen van v Baalen en Verhofstadt de Europese gemeenschap na de boycot van Rusland ons heeft gebracht [miljarden] is inmiddels bekend , een door het volk gekozen minister die door Brussel is afgezet ,en De Krim blijft gewoon van Rusland , nu ruzie met Amerika ,,die lui zijn stapelgek maar Trump laat ze gewoon in de maat lopen straks, de werkloosheid gaat toeslaan ,en ambtenaren liggen aan de geeuwhonger ,geld groeit niet aan de bomen ,daar moet je iets voor doen .

 15. Mau777

  Tja, Guy Verhofstadt werd indertijd in het Belgische jaren ’80 (…) stripverhaal “Pest in het paleis” (politieke satire in comic book vorm) reeds geportretteerd als “Gwij Verafstoot”….

  De Belgen waren hem op den duur werkelijk meer dan kotsbeu, dus Gwij verkastte zichzelf vlotjes naar het Europese niveau, waar hij sindsdien trouw voor hofnar & “brutaal aapje” van Juncker & consoorten speelt – hij vormt HET standaard voorbeeld bij uitstek van een EUrocratische “corporate slut”… !

 16. Vit

  Trump ziet er ook echt onder de indruk uit.

  🙂

  1. Steve Van der Vekens

   Moet je zien hoe Merkel hem met haar aanhang tracht te intimideren.

 17. shidaian

  Wie denkt hij wel dat hij is….dat vieze miezerige verblinde mannetje Hofstadt? Je moet niet te lang naar hem kijken en helemaal niet luisteren anders ga je over je nek. Bah

 18. Koos sssss

  Loser Verhofstadt weet zelf ook wel dat de EU op sterven na dood is. Hij is als een muis, die de kat dreigt op te vreten als die nog eens een muis verschalkt.

 19. Guus Geluk

  Ondanks dat het een raar mannetje is, heeft hij wel humor.

  1. Top

   Vroeg op Gussje. komt de thuiszorg je bipsje wassen? En is dat nu echt nodig om ondanks je afkeuring van Verschoftstadt, toch even tegen je holmaatjes Kwispedoor en Duikman aan te kruipen? Heel erg zwak hoor. Zo lang op aarde, maar nog steeds geen eigen mening.En als je dan je laatste uurtje geslagen heeft, er achter komen dat je door niemand gemist wordt. Oeieoioei, wat een verspilling!

  2. lugar

   “humor”

   🙂

 20. Paaldanseres

  Het word tijd dat fietsenrek verhofstad en zijn eurofiele kornuiten, snel tussen 6 plankjes worden afgevoerd naar de eerste de beste afval verbrandingsoven. In een kartonnen doos mag ook. Opgeruimd staat netjes.

 21. Vit

  Moet je die twee malloten nou zien staan, echt het uitbeelden van de EU.

  1. Paaldanseres

   Vieze, vette, volgevreten, hypocriete uitzuigers en oorlog ophitsers.

   1. Ernst Quispel

    Vergeten je medicijnen in te nemen, arme sukkel?

    1. Top

     Blablablablabla! Blaaskaak/pisvlek/lafaard/antisemiet/parasiet!

 22. Steve Van der Vekens

  Mottige mens.

 23. meijer61200

  Mooie foto van de “wereldleiders”maar waarom is Sharon Dijksma er uit gefotoshopt? Zij wordt wel de redder des vaderlands dit zwaargewicht.

 24. meijer61200

  Het wrakke gebit van Verhofstadt is het equivalent van het door en door verrotte EU tuig in Brussel. Wat een gore viespeuk om te zien altijd. Verkopen die Belgen geen shampoo? En zijn er geen tandartsen in het kalifaat België??

  1. Ernst Quispel

   Het wordt duidelijk waar Meijer zijn politieke oordelen op baseert.

  2. Steve Van der Vekens

   Haha, zijn gebit beeldt symbolisch de verroting van Europa uit!

 25. Pescador

  Ha ha, wat een idioot, het wordt tijd voor wat minder co2 uitstoot want die eurofielen krijgen er steeds meer last van, of zou het van de drank komen

 26. Frits Jansen

  Dit is geen arrogantie, dit is humor.
  Trump inhalen in arrogantie is onmogelijk.
  Dat Verhofstadt iets vaderlijks krijgt tegenover Trump vond ik wel lief.

 27. Arie B

  Ach ja, Gay Verhofstadt. De grote voorvechter van de EU, maar thuis krijgt hij niet eens de Vlamingen en de Walen verenigd. Stiekem nog een groter superioriteitsgevoel dan Trump.

 28. Pindas

  De 2 GROOTSTE malloten in Brussel al dansend in BEELD om hun niet waargemaakte beloftes te SPUIEN?Opsluiten die TBSers!

 29. wheelboy

  Ik krijg af en toe het idee hier dat Trump heilig verklaard wordt . En niets fout kan doen .Deze man zorgt er straks voor dat de gehele wereldeconomie instort met zijn import heffingen . IPV dat hij zich op China richt richt de man zich over de hele wereld zelfs zijn geallieerden valt hij aan .Zo is het al decennia bekend dat Trump een hekel aan Duitse autos heeft .De man had niet eens in de gaten dat veel van die autos in de US zelf gefabriceerd worden oa BMW heeft een grote fabriek in Spartanburg SC staan . De US fiat 500 wordt door dochter chrysler gefabriceerd . Ondanks dat Ford en GM hier in de EU fabriceren gaat de winst ri de US . Het zijn maar een paar kleine dingen . Maar zo zijn er legio . En wie denk je dat straks de rekening betalen voor dit alles .Voral de US burger want die krijgt prijsverhogingen aan zn broek .Dan legers .Was het niet de US die 70 jaar gelden zelf dit geheel verzon .Omdat ze bang waren dat wij onder de invloed van de Rus kwamen . En waarom hamert Trump zo op die 2% juist zodat heel de EU de wapens bij hem gaat kopen . Want meeste wapens die we hebben komen van de US af .

  1. Rechtsaf

   @WB Onder Trump

   – De Amerikaanse economie groeide in 2017 met 2,6% terwijl die tijdens Obama rond de 1% bleef dobberen. Het aantal banen is met ruim 1 miljoen gegroeid sinds zijn aantreden.

   – Trump pakt de open grenzen aan waarmee hij zijn land beschermd tegen economische schade

   – De tekorten op de US handelsbalans zijn en worden omgebogen.

   – Deregulering want voor iedere nieuwe wet of reglementering moeten er inmiddels twee worden geschrapt.

   – Het optimisme van de Amerikaanse ondernemer en consument is groot, door belastinghervormingen is het BBP tot >6% gegroeid.

   – Illegale immigratie is met ruim 70% teruggedrongen.

   – Zero tolerance op het gebied van het uitzetten van zware –illegale- criminelen.

   – De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël. Z’n voorgangers zeiden het en Trump deed het!

   – Vredesgesprekken met Noord Korea. Niemand kon het Trump doet het. Vrede met NK is steeds dichterbij.

   – Het inreizen vanuit een 6-tal islamitische landen is verboden

   – Trump heeft continue laten zien dat als er niets gebeurt de Obama-care vanzelf zal imploderen (kosten exploderen, forse premiestijgingen en oplopende eigenrisico limieten voor verzekerden) Trump zal dit blijvend aanpakken onder het mom van ‘niet lullen maar poetsen’.

   – De infrastructuur van de V.S. wordt grondig vernieuwd.

   – TTIP met de EU ging de vrieskist in.

   – Trump kapte met het klimaat akkoord van Parijs.

   – Beter voor de VS: Trump heeft ervoor gezorgd dat Amerika niet meer betaalt voor de verdediging van Duitsland, Japan, Korea, Saoedi Arabië, en heel veel brandhaarden in de wereld, inclusief Midden Oosten.

 30. rexm

  Dit was het bewijs dat de EU een onderdeel van de geplande coup was, die de VS op touw had gezet.
  Twee narcisten op een boeren kar, die de boel ophitsten.
  Waarom spreekt men altijd van onze veiligheid, wie is dan eigenlijk onze vijand,?? onze vijand is eigenlijk de VS, met zijn geleuter in de wereld en proberen overal oorlog te voeren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.