Team Trump vertelt Canadese leider de waarheid: 'Er is een speciaal plekje in de hel voor mensen als Trudeau'

Geen categoriejun 10 2018, 19:00
Donald Trump accepteert het niet dat andere leiders hem een oor proberen aan te naaien.
Toen de G7-landen bekend maakten dat ze samen een verklaring hadden opgesteld leek alles toch nog goed te zijn afgelopen. Het was ongelooflijk, maar blijkbaar had Trump water bij de wijn gedaan of zich achter gesloten deuren vriendelijker opgesteld dan publiekelijk.
Nou, er kwam al snel een einde aan die zogenaamde eensgezindheid toen Trump hoorde wat de Canadese leider Justin Trudeau allemaal gezegd had. De Amerikaanse president liet meteen weten dat hij helemaal niet achter diens woorden stond en dat, oh ja, Amerika haar steun voor de verklaring hierbij onmiddellijk introk.
Dat was hard, maar Trump en diens adviseurs waren nog niet klaar. Vandaag kwam Trump-adviseur en -loyalist Peter Navarro namelijk even langs bij Fox News waar hij letterlijk zei dat er "een speciaal plekje in de hel is voor buitenlandse leiders die op onheuse wijze aan diplomatie doen met Donald J. Trump, en die hem in de rug proberen te steken terwijl hij de voordeur uitloopt."
https://twitter.com/vmsalama/status/1005810616240664576
Voor de goede orde voegde Navarro daar aan toe dat die sterke woorden direct afkomstig waren van de president zelf:
https://twitter.com/jeffgoldesq/status/1005812836734459904
Zo, die kan Trudeau in zijn socialistische zak steken.
Het leukste hiervan is natuurlijk dat Trudeau door links gezien wordt als 'de nieuwe messias': de Canadese versie van Barack Obama. De man die Amerika in het gareel zal laten lopen. Een linkse held.
Diezelfde Trudeau wordt dus zonder meer hard aan de kant geschoven door Trump. En terecht. Trudeau probeerde hem duidelijk te bedonderen. Hij had beter moeten weten, maar misschien dat hij deze belangrijke les nu geleerd heeft. Als je met Trump solt pakt hij je publiekelijk aan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten