Euro-dictator Guy Verhofstadt tegen Trump: 'Als je nog eens iets doms twitter confisqueren we je telefoon'

Geen categoriejun 10 2018, 18:00
Ach ja. Gooi nog even wat olie op het vuur. Altijd handig.
Als je wilt weten hoe megalomaan, achterlijk, en ongelooflijk arrogant eurofiele technocraten zijn, zoek dan niet verder. Deze tweet zette de Belgische euro-'liberaal' Guy Verhofstadt vanmiddag namelijk online:
https://twitter.com/guyverhofstadt/status/1005772975893876737
"Donald, de volgende keer dat je iets doms tweet confisqueren we je telefoon, begrepen?" is het onderschrift dat hij bij de controversiële foto zette van Trump omringd door boze Europese leiders.
Deze misplaatste, achterlijke arrogantie is moeilijk te begrijpen. Blijkbaar denken Verhofstadt en zijn mede-eurofielen werkelijk dat ze Trump iets kunnen maken en dat hij onder de indruk is van hun boze tirades.
Nou, helaas heb ik slecht nieuws voor deze gekken (want zo mag je ze dan wel noemen): als je naar de foto kijkt zie je dat Trump totaal niet van ze onder de indruk is. Hij is de machtigste leider van het machtigste land op aarde. En dan bedoel ik niet alleen 'nu', maar ooit. Zelfs de oude Romeinen hadden niet zoveel wereldwijde macht en invloed als Amerika dat nu heeft.
Trump zit dan ook heel relaxt naar ze te kijken. Het doet hem helemaal niets. Sterker nog, hoe feller de Europese 'leiders' zijn, hoe koppiger Trump zich opstelt. En ja, hij kán zich zo'n houding permitteren. Dit in tegenstelling tot Macron, Merkel en de megalomane Verhofstadt. Hun landen zijn juist volledig afhankelijk van Amerikaanse steun voor hun veiligheid en economisch welzijn. Als Amerika zich besluit terug te trekken van het Europese podium kan Europa zich militair niet eens meer verdedigen... en zal de Europese economie in elkaar storten.
Verhofstadt kan die arrogantie dus maar beter achterwege laten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten