Israëlische leger gaat nare Palestijnse brandbomvliegeraars naar de eeuwige Jordaanoevers schieten

Meer dan duizend hectare aan Israëlisch bos- en landbouwgrond is al in de fik gestoken door vliegerterroristen uit de Gazastrook. Israël is er nu klaar mee en gaat de pyromanen die deze vliegers oplaten zoveel als mogelijk uitschakelen.

Israël is er echt helemaal klaar mee: brandende vliegers die in de Gazastrook worden opgelaten, om vervolgens allerlei landbouwgronden en natuurgebieden in Israël in lichterlaaie te zetten. In totaal is er al meer dan 1000 hectare aan groen verloren gegaan. Wonder boven wonder is er nog niemand bij overleden, maar de economische en ecologische schade is desalniettemin enorm.

De enige democratie in het Midden-Oosten is desalniettemin helemaal klaar met deze nieuwe vorm van terreur uit de Gazastrook, en kondigt aan dat degenen die zich er schuldig aan maken kunnen rekenen op een flinke portie Israëlische repressie. Dat wil dus zeggen: jij wil brandbommen aan vliegers knopen? Dat kan, maar dat doe je vanaf nu dan met gevaar voor eigen leven:

“Israël reageert woedend op deze tactiek: “Omdat Hamas achter het oplaten van deze vliegers zit, moeten we de mensen die dit doen preventief doodschieten”, zegt veiligheidsminister Erdan. “Ik verwacht dat de veiligheidsdiensten ze precies zo behandelen als elke terrorist.”

De laatste weken is het aantal enorm toegenomen en weten Palestijnse jongeren hoe ze de vliegers zo effectief mogelijk maken. “We zijn er spontaan mee begonnen. We hadden niet gedacht dat de resultaten zo goed zouden zijn,” vertelt Shadi aan persbureau Reuters. “Het idee is simpel: Met de eenvoudigste middelen willen we zo groot mogelijke schade toebrengen aan de bezetter.” De materiaalkosten per vlieger zijn iets meer dan 2 euro per stuk.”

Palestijnse pyromanen en moordenaars mogen zich dus gewaarschuwd weten. Israël is nu écht klaar met hun fantasieën van een brandende joodse staat, en zal dat al schietenderwijs ook duidelijk maken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Ontroerend.
  Een volk dat zijn burgers beschermd.
  Het zal ze ongetwijfeld weer veel haat opleveren bij de antisemitische elite in Europa.

  1. B. Pascal

   De NOS had gister ook al een ‘’spannend’’ stuk van zielige mensen die de ‘’bezetters’’ met vliegers bestookten! Helden van de Gazastrook! Heel normaal …. Wij zouden het ook gedaan hebben…. Het zijn gewoon criminelen! De NOS heeft het over soort van verzetshelden! Een noodzakelijk kwaad, wat niet anders kan… Het laat zien dat er echt een verandering moet komen in de media!

   Het ‘’vlieger verkeer’’ is niets minder dan het plegen ordinaire vernielingen!
   Het stelselmatig (druppelsgewijs) vernielen van een land en broodwinning, verdiend de dood!

   Dus NOS vervloekt is je verlicht mening! Mensen die alleen maar welvaart kennen en zonder moraal leven, worden van ontevredenheid achterlijk hitsig!

 2. denk eens na

  We kunnen nog veel leren van het joodse volk.

 3. Ries

  Het probleem is duidelijk. Men maakt misbruik van de beschaafde handelwijze van ontwikkelde staten. Die handelwijze is te loven, maar werkt niet tegen barbaren. Een flinke koek van eigen deeg is het enige antwoord. 1000 ha verbrand? 1000 hectare grond in beslag nemen!

  1. Step one

   Dan is het snel over met die brandbommenterreur door middel van vliegers. Begin er vandaag nog mee!

 4. Ernst Quispel

  Ik betwijfel zeer of het landbouwgrond betreft die Israel rechtens toekomt. Het zal hoogstwaarschijnlijk geroofd land van het Palestijnse volk betreffen.

  1. Holland

   Hahaha…. het Palestijnse volk 🙂

  2. van Urk

   Dan zijn de Palestijnen nog stommer dan ze al zijn om hun eigen eigendom in de fik te steken. Maar als het over de grens van Gaza is dan is het wel degelijk eigendom van Israel. Bekijk de kaart van de oorspronkelijke verdeling van 1947 maar eens goed.

  3. sjun

   Welk volk precies Ernst? Doel je op het ratjetoe van zwerfarabieren uit Egypte, Syrië en Jordanië gemene met wat Bosniërs, Turken en Iraki’s dat sinds halverwege de jaren zestig van de vorige eeuw zichzelf door de Egyptenaar Yasser Arafat Palestijnen liet noemen?

   1. van Urk

    “Palestijnen” waren de Joden die samen met moslims en christenen leefden op het land Palestina. Alle mensen die daar in de tijd van het Britse mandaat waren geboren, hadden “Palestina” op hun paspoorten gestempeld. Maar de Arabieren waren beledigd toen ze Palestijnen werden genoemd. Ze klaagden met deze woorden: “Wij zijn geen Palestijnen, wij zijn Arabieren. De Palestijnen zijn de Joden”. Met de opkomst en verspreiding van Pan-Arabische ideologieen begonnen de Palestijnen als Arabieren, en niet als Zuid-Syriers, zichzelf te laten gelden. Gedurende de rest van de periode van het Brits Mandaat, en nog vele jaren daarna, beschreef hun organisatie zichzelf als Arabier en drukte hun nationale identiteit uit in Arabische in plaats van Palestijnse of zelfs Syrische termen.

  4. Stanly2000

   Ernst, zeer voorspelbaar. Domme jongen toch!

  5. Diederik van Walsum

   Ernst Quispel,

   Het Palestijnse volk?… dat bestaat niet “beste” Quispel, dat moet u toch wel weten mag ik toch nu wel zoetjes aan aannemen!

   Oh en over die bouwgrond…ik weet nog wel een leuk klein rechthoekig stukje grond voor u.

  6. lugar

   “geroofd land”

   🙂

 5. Mart

  Och nou gaan ze zo maar die kwaaijongens overhoop schieten…..dat màg toch zo maar niet?

  1. van Urk

   Moeten de Belgen zoiets gaan flikken op ons grondgebied. Dan blijft er niks van Zeeuws-Vlaanderen meer over dan alleen maar brandende aarde.

 6. Ni28

  De Joden werken en de Palestijnen vernielen. Normaal toch?

  1. Ni28

   De Joodse volk leeft eenmaal in een zeer vijandige omgeving. Een echte democratie tussen de Arabieren, dat is echt te gek, dat moet je zeker bestrijden wordt dan gedacht en onze regering steunt het ook. Imbecielen!

 7. A3aan

  Brand is zo’n beetje het ernstigste misdrijf wat je mee kunt maken. In de afgelopen jaren al een paar keer bosbranden meegemaakt en ik kan u vertellen, dat is géén pretje. Vorig jaar oktober sloegen de vlammen rond ons huis, gelukkig geen al te grote schade. Dat geluk had niet iedereen, mensen die hun hele hebben en houden in vlammen zagen opgaan. Brandweer lieden, hier héél veel vrijwilligers, die zich het leplazeres werkten. Mensen die ingesloten raakten door het vuur, een verschrikkelijke dood te gemoed ziende.

  Als je je dat realiseert haal je het niet in je hoofd een brand te stichten. besteed al die “iets meer dan twee euro” en al het andere “geschonken” geld voor betere doeleinden. Bouw op in plaats van vernietigen.

  Hier staat op het met opzet brand stichten in het zomerseizoen flinke straffen, geldelijk én een tijdje staatshotel, en terecht. Kan mij, gezien de situatie, voorstellen dat Israël genoeg heeft van dat brand stichten en strenge passende maatregelen neemt.

 8. Paaldanseres

  Mooi. Aktie is reactie. Zelf schild, dikke bult. Dergelijk uitschotje gewoon afknallen. Weer een vliegertje minder. Zolang doorgaan totdat er geen vliegertjes meer overkomen waaien. Klaar. MAGA & MIGA.

 9. lugar

  Een aanslag met vuur is vragen om 9mm.

 10. NoDoubt

  Geen geld meer overmaken aan Palestijnen. Al het geld wat ze ontvangen wordt niet voor de ontwikkeling van het land gebruikt. Yassar Arafat had zichzelf eerst verrijkt en de rest in ontwikkeling van oorlog en niet voor de opbouw van het land. Het gewone volk is het slachtoffer want zij zijn kanonnenvoer en de vooruitzichten zijn inmiddels kansloos.

 11. Florissa

  Terecht , het is pure misdaad, Israel laat zich niet in de maling nemen, netjes van ze dat ze eerst waarschuwen .

 12. Willem Alexander

  Heel goed!
  Preventief uitschakelen heet dat. En het is meteen een groene bijdrage tegen klimaatsverandering. Geen linkse idioot gehoord over het verbranden van die duizenden autobanden. Palestijns gespuis.
  Een tweede oplossing: draai de watervoorziening naar Gaza dicht. Excuus: water nodig voor blussen.

  Thumbs up Israel!

 13. chicamo1

  Ik neem de Israëlisch slechts één ding kwalijk, dat ze dat tuig niet al 50 jaar terug hebben opgeruimd.

  1. Rechtsaf

   @chicamo1 inderdaad

  2. Ernst Quispel

   Het is dezelfde logica als van degenen die betreuren dat de Duitsers 70 jaar geleden niet alle Joden hebben opgeruimd.

   Ik vertrouw er op dat de uitlating onnadenkend werd gedaan.

   1. Hetzalwelweer

    Ernstoğan….wat ben je toch een dom kereltje

   2. lugar

    “Het is dezelfde logica…”

    In jouw nazistische, antisemitische, islamitische, moslimdromen!

    1. Meinoud Marinus

     Dus…

     @Ernst

     Ze weten donders goed dat jij gelijk hebt hoor..
     😉

     1. lugar

      @Maranus: IDF redt zich prima, inderdaad.

      Moet jij je moslim/Filistijnse/hamas/hizb’allah vriendjes niet gaan helpen?

     2. Hetzalwelweer

      Niemand heeft gelijk Mijnhout Maranus…..ga jij ook maar slapen….

     3. Meinoud Marinus

      Ik heb geen moslimvriendjes Lugar..
      Wat een rare opmerking weer..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.