Verkrachting en moord Susanna – reactie Merkel: ‘normen en waarden duidelijk maken’

Angela Merkel is hélémáál de weg kwijt! Een Irakese asielzoeker verkracht en vermoord een 14-jarig meisje, vlucht vervolgens mét familie naar Irak, wordt aangehouden door Koerden en uiteindelijk teruggestuurd. Merkel lult alleen maar over het serieus nemen van integratie! Aldus RTL Nieuws.

https://twitter.com/ANanninga/status/1005744536004546562

Dit is deugen van een heel nieuwe orde. Er is zoveel mis met de situatie die terecht voor veel ophef heeft gezorgd. De brandende vragen in Duitsland op het moment gaan over (1) waarom het meisje is verkracht en vermoord, (2) hoe de dader met familie en al terug naar Irak kon, (3) hoe de dader het in z’n hoofd haalt te liegen over de misdaad omdat hij ‘dronken was’ maar haar wel langs een spoorlijn heeft begraven én (4) waarom Merkel zo belachelijk reageert op het hele gebeuren.

Zoals bij iedere misdaad waar ophef over ontstaat reageren politici altijd op vrijwel eenzelfde manier. ‘Oh jee wat erg, we leven mee, ‘laffe daad’ en een minuut stilte’. Op zich prima, veel meer kun je er in eerste instantie ook niet over zeggen. Waar het in Duitsland nu misgaat is het gebrek aan antwoorden op eerder genoemde vragen en dat Merkel gewoon door blijft varen op haar ‘Wir schaffen das’ route terwijl het dus helemaal niet ‘geschafft’ wordt, verre van zelfs!

De opmerkingen van Merkel: “We lijden met de familie. Aan de andere kant is dit ook een duidelijk signaal voor ons dat we integratie heel serieus moeten nemen, dat we altijd duidelijk moeten maken wat onze normen en waarden zijn.” en “Maar voor elke misdaad hebben we wetten. We kunnen alleen samenleven als we die wetten respecteren. Daarom moeten de rechters een duidelijk oordeel vellen als de misdaden zijn bewezen.” laten ook zien dat het een volkomen pavlov-reactie is van haar. Wie moet je nou duidelijk maken dat verkrachten en vermoorden niet onze normen en waarden zijn?

Dit leest een beetje als die typische Britse verhalen over asielzoekers die misdaden plegen, maar vrij worden gesproken omdat ze niet gewend waren om alcohol te drinken. En natuurlijk wordt er weer opgeroepen ‘niet met haat te reageren’ want zoals ik net al aangaf in het artikel over Ewout Klei en Jalta, is dit natuurlijk weer een afzonderlijk geval en een individu die niets te maken heeft met de andere asielzoekers die bijna klaar zijn met hun opleiding geneeskunde.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Ritter

  Merkel heeft onherstelbare schade berokkend aan Duitsland en andere Noord/West Europese landen met haar “uitnodiging” in 2015 aan deze asielzoekers om massaal naar Duitsland te komen.

  Als gevolg van deze “uitnodiging” van Merkel is het islamiserings– proces van Noord/West Europa versnelt. (via massale migratie vanuit de islamitische landen die nog steeds doorgaat)

  Want de meeste moslims (zoals de feiten aantonen) zullen niet integreren maar vasthouden aan hun islam en bijbehorend gedrag. Met alle gevolgen van dien.

  Ook verleden week bleek weer uit een rapport dat de meeste moslims religieuzer worden. Hoe meer moslims des te religieuzer de moslim word en des te belangrijker de islam worden in de politiek en bestuur van een land.

  Kortom……………….meer moslims ( via massa migratie en geboorte) meer islam en meer strenge islam.

  1. Steve Van der Vekens

   De verspreiding van de islam over Europa (en de wereld) wordt exponentieel versneld.

 2. Two Ravens Black Kettle

  De moordenares Frau Merkel wordt overstelpt met prijzen van de Deug-elite.

  Zij heeft inmiddels duizenden levens verwoest en dat aantal zal jaarlijks fors oplopen. Meisjes kapot verkracht, Joden in elkaar geslagen, kinderen verminkt, treinpassagiers met bijlen bewerkt, kinderen verzopen, baby’s onder vrachtauto’s.

  Frau Merkel is een levensgevaarlijk psychopaat dit tot aan haar adamsappel in het bloed ronddanst.
  En haar schandknaapje Rutte danst vrolijk mee terwijl teruggekeerde jihadisten overstelpt met gratis geld.

  Voor de derde keer binnen 1 eeuw is Duitsland bezig Europa te vernietigen en wordt West-Europa grotendeels door collaborateurs geregeerd.

  1. h_keur

   Merkel heeft geen adamsappel en Rutte is geen schandknaap.
   Laten we in dit forum asjeblief feitelijk reageren met argumenten.
   Met schelden en schimpen breng je geen enkele boodschap over. Jammer want misschien had u íets nuttigs in te brengen, dat ik nu niet gelezen heb, want ik skip door, als ik dergelijke passages voorbij zie komen.

   1. Seneca

    @ keur (merk?)
    moet u blijven doen, telkens ‘doorskippen’ en bespaart u mij uw walgelijke reactie. Merkel mag dan geen adamsappel hebben, het is een vrouw die in West Duitsland (Hamburg) is geboren en met haar ozo christelijke pappie naar Oost Duitsland is geëmigreerd. daar beviel het haar zo goed en zij lag heel goed bij de leiding van de DDR, dat zij hoofd werd van de jeugdafdeling die leeftijdgenoten in het Westen in diskrediet moest brengen en indien zij door haar acties feiten die gunstig waren voor het regime, te weten kwam diende zij dit onverwijld door te geven. o ik begrijp het nu pas: u vindt de voormalige DDR een arbeidersparadijs? ik weet er nog zo een, Noord Korea en u wordt hartelijk uitgenodigd om daarheen te emigreren. Rutte is erger dan een schandknaap! Rutte prostitueert zichzelf over de ruggen van de Nederlandse bevolking om maar door Merkel over de bol geaaid te worden en door Juncker en Fransje vol op de bek gekust te worden.

   2. Mart

    h~keur, dus oorkleppen op en oogflappen naar beneden voor onbetamelijke commentaren…….de nette burger in actie.En vooral zorgen dat je zelf uit de problemen blijft.De pliese zou zo maar aan je deur kunnen kloppen…wat zouden je buren daar van kunnen denken.

   3. Matties

    Analytische argumenten en nog liever realistische voorstellen over oplossingen.

 3. Ni28

  Merkel heeft bloed aan haar handen en zij weet zelf dat van de integratie niets komt. Zij is schuldig aan het kapot maken van mensenlevens in Europa. En iedereen die haar steunt is medeschuldig. Europa is al onherstelbaar kapot en als het zo doorgaat wordt deze een verlengde van Afrika en het Midden Oosten.

 4. Nasrani

  En terug gevlucht naar het veilige Irak……..je zou er bijna om moeten lachen als het niet zo intriest zou zijn. Met dank aan de ‘lefties’ en christies.

 5. Ries

  Wie met zo’n reactie komt na het vreselijke wat gebeurd is, is duidelijk de weg kwijt. Dat was deze vrouw al een tijdje, maar geprezen en gelikt door linksvolk, heeft ze de kroon nog op het hoofd kunnen houden. Haar tijd is nu echt voorbij. Ze zal de geschiedenis ingaan als de persoon die Duitsland opnieuw in het verderf heeft gestort. Zij dacht dat zij de persoon was die Europa wel eens even de weg zou wijzen, daartoe aangemoedigd door de lieveling van intelligentieloos-links, Obama. Laatstgenoemde presteerde het zowaar de nieuwe Amerikaanse president te schofferen en ongevraagd van advies te dienen. Mutti is een gevoelloze narcist, die alles wat zij doet geweldig vindt en die anderen voortdurend de maat neemt. En al diegenen die haar nog steeds geweldig vinden, hebben hetzelfde karakter als de mensen die tachtig jaar geleden met de rechterarm omhoog stonden.

  1. Ben Zine

   +++++++++

 6. meijer61200

  De krankzinnige moffin merkel staat straks vooraan bij de eerste de beste boom. Op naar Neurenberg 2.0 voor deze ordinaire moffin aan wiens vieze klauwen liters bloed kleven van onschuldige slachtoffers van de aanhangers van de pedofiele profeet. Opdat zij mag branden in de eeuwige hel.

 7. Two Ravens Black Kettle

  Meer en meer ogen gaan open bij onze Oosterburen.
  Ik hoop nog eens ooit mee te maken dat de jonge AFD de grootste wordt zodat we eindelijk eens kunnen terug knokken tegen de islamisten en fascisten.

  De woede tegen de bloeddorstige psychopaat Frau Merkel wordt bijna tastbaar wanneer je de reacties bij WELT leest.

  Van alle vrouwen die Duitsland gekend heeft lijkt Frau Merkel nog het meest op Irma Grese, de sadistische kamp beul van Auschwitz.
  Ich Habe Ess Nicht Gewusst
  Zij is de bondgenoot van de beulen.
  Zij laat de nieuwe nazi’s los op de burger.
  Zij is direct verantwoordelijk voor de verkrachtingen, verminkingen en slachtpartijen.

  En dan durft dit gifmonster ook nog eens te eisen van de Visigrad landen dat ze ook hun kinderen moeten laten afslachten.
  Dat haar gulzig privé-schandknaapje Rutte meteen glibberde, kroop en boog zal niemand verbazen maar in Oost-Europa heb je nog leiders die wel voor de onschuldige burgers opkomen.
  Rutte haalt daarentegen de jihadisten met open armen en die eeuwige misplaatste grijns binnen.

  De haat naar de moordenares Frau ‘Grese’ Merkel begint steeds groter te worden.

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article177277026/Ali-B-Abscheulicher-Mord-Angela-Merkel-begruesst-Festnahme-im-Fall-Susanna.html

 8. Ben Zine

  Hieruit blijkt voor de zoveelste keer dat deze vrouw niet spoort. Hoe lang duurt het nog voordat mensen dit eindelijk in de gaten krijgen ? Volkomen gestoorde reactie. Hoeveel minderjarige meisjes mogen nog van Merkel worden geofferd op haar deugaltaar ? Je kunt hier ook duidelijk aan zien dat Merkel zelf kinderloos is. Het doet haar niks, want ze weet gewoon niet wat het betekent om een kind te hebben, ze heeft dat “gevoel” helemaal niet. Ik vind Merkel echt met de dag enger worden. Ze glijdt langzaam maar zeker af naar totale waanzin en krankzinnigheid. Net als Adolf indertijd. Deze vrouw is met haar koppigheid en halsstarrigheid in staat Duitsland en Europa te slopen. Lees svp wat Hans-Joachim Maaz over Merkel heeft te zeggen.
  https://www.zeit.de/2014/18/narzismuss-selbstwertgefuehl-politiker-waehler

  1. meijer61200

   Natuurlijk heeft dat wijf geen kinderen! Die deden na een maand aan zelfabortus.

   1. Original NL

    …meijer..
    Natuurlijk heeft dat wijf geen kinderen!
    …Er is zelfs in duitsland of tussen de “vluchtelingen”niemand te vinden die daar op wil kruipen.
    Daar hebben de kansparels dan weer wel gelijk in!

    1. meijer61200

     leuk gevonden!!

 9. Ritter

  Zoals dit geval ook weer aantoont zijn de meeste z.g. “vluchtelingen” geen echte vluchtelingen maar illegale migranten die om economische/financiële redenen ( lees ruime uitkeringen en dat soort dingen) naar Noord/West Europa afreizen.

  Daarvoor maken ze (mis) gebruik van de asielprocedure.

  Ook de “vluchtelingen” die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen (zoals b.v. Syriërs) zijn illegale migranten omdat ze vanuit veilige gebieden in de regio ( b.v. Turkije, Libanon, enzovoorts) naar Noord/West Europa reizen vanwege ons sociaal stelsel.
  ————
  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw

  De verslaggever bezocht zelf het land en hoorde van bronnen ter plaatse dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreërs elk jaar daar vakantie vierden. “Dat zijn niet allemaal vluchtelingen, maar overwegend wel”, aldus Karskens, die sprak van “Eritrea Asiel Holiday Tours”.

  “Het moment dat ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug”, aldus de oorlogsverslaggever. De uitzonderingen worden gevormd door mensen die daadwerkelijk slachtoffer zijn geworden van het regime in het land. “Die zijn te bang.”

  https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

  1. Ernst Quispel

   Dit geval toont aan dat vluchtelingen mensen zijn zoals alle andere mensen waarvan een klein percentage zich schuldig maakt aan moord en verkrachting. Dat van dit ene geval een enorm nummer gemaakt wordt staat in functie van een islamofobe en anti-migranten agenda.

   Triest.

   1. Jormungandr

    Heb jij kinderen?

    1. Vit

     De halve tamme heeft nog nooit een ‘voorbips’ in het echie gezien.

     1. Vit

      Ps, en dat is logisch met zo’n kop.

     2. Ernst Quispel

      Mannen die het vrouwelijke geslachtsorgaan met ‘voorbips’ aanduiden doen er beter aan uit de kast te komen.

    2. Steve Van der Vekens

     Met dat gezever altijd.
     Ikzelf heb er bewust voor gekozen om op mijn 24ste niet aan kinderen te beginnen.
     Omdat ik niet wist wat het allemaal inhield, ik vond mezelf nog te jong.
     Blijkt dat ik een zeer goede beslissing heb genomen want wie op deze wereld nog kinderen wil zetten is een egoïst.
     Het geboortecijfer in Europa neemt dramatisch af.
     Wie wil zijn kinderen in een geïslamiseerde wereld zien opgroeien om vervolgens door moslims geterroriseerd te worden?
     Maar de moslims aan de andere kant, neuken als konijnen in oorlogstijd, brengen rampspoed over hun kinderen, en dan zouden Westerse landen die kinderen moeten opvangen?
     Wie die kinderen in oorlogstijd maakt, is er zelf voor verantwoordelijk. En we weten allemaal dat de islam ons wil ‘outbreeden’ met geïndoctrineerde kinderen die later de islam-ideologie moeten verder zetten.
     De islamieten kunnen niet wachten om kinderen te maken, want hun populatie moet stijgen, zodoende kruipen ze op dertienjarige meisjes.
     De waarheid niet kunnen erkennen – en daarnaar handelen – zal onze ondergang worden.
     Ik voel mij een gelukkig en gezegend mens omdat ik bewust geen kinderen heb genomen.
     Om die kinderen van een vreselijke toekomst te besparen.
     God zal mij dankbaar zijn en ‘wijs’ vinden.

     1. denk eens na

      ernst: dat ene geval. hoeveel ene gavallen zijn er?

   2. Adriaan

    @Ernst, triest en nog eens triest dat je blijft bagatelliseren. Eén moord of verkrachting is al te veel. Jij vindt dit kennelijk een incidentje. Wat ben jij toch een lul. Ben je een Moslim? Dan ben een Kut-Moslim. Ben een Nederlander? Dan ben je een Kut-Nederlander. Maar blijf vooral doorgaan in je onbenulligheden. Ik hoop dat je enorme bevrediging vind in jouw zielige aanwezigheid op deze aardkloot.

    1. Adriaan

     P.S. besef je eigenlijk wel dat jouw opmerkingen de haat naar Moslims hierdoor alleen maar wordt aangewakkerd. Is dat jouw bedoeling? Prima, want daar slaag je grandioos in. Misschien haal je straks wel de geschiedenisboeken: Ernst Quispel, de Trol van DDS, was de aandachtiger van een burgeroorlog. Man, zoek professionele hulp, zielig figuur.

     1. meijer61200

      Adriaan; Laat gaan man die gestoorde. Omdat geen werkgever hem wil hebben, gezien zijn verleden, verdient hij nu een paar grijpstuivers bij als Trol bij DDS. Iedere click is 10 cent of zoiets. Net zoals die gestoorde Sletvana,Guus G, F.J. En beter dat dit schorremorrie op zijn zolderkamertje zit dan buiten loopt op straat. Toch?

     2. Original NL

      Nee adriaan dat heeft quispel echt niet in de gaten.
      Hij doet wel erg uit de hoogte en vindt zichzelf zo intelligent en boven iedereen verheven, maar dat hij bezig is de haat richting vreemdelingen aan te wakkeren is nog niet bij hem opgekomen.
      In dat opzicht is hij echter wel “goed” bezig.

     3. Original NL

      Quispel is de vredesduif die al koerend alles onderschijt!

    2. Ernst Quispel

     Adriaan, het is een zeer tragisch incident, maar deze incidenten komen voor en zullen altijd blijven voorkomen.

     Zoals je bekend hadden we recent in Nederland een aantal gevallen van verkrachtingen en moord op jonge vrouwen dan wel kinderen. Die werden gepleegd door roomblanke Nederlandse autochtonen en ik hoorde in verband daarmee niemand roepen dat Nederlanders dan wel christenen niet deugen en dat deze zaken moeten worden verklaard uit het Nederlanderschap dan wel de religieuze overtuigingen van de dader.

     In dit geval wordt in verband met vluchteling die zich schuldig maakte aan dit misdrijf wel zo geredeneerd. Ik vind dat kwalijk en hypocriet.

     1. Seneca

      @eq
      zoals gewoonlijk lul je weer uit je nek. zij doen het maar wij ook. zie je wel dat dit niet aan de islam is te wijten? lees eens een keer eikel en stel jezelf op de hoogte van wat er werkelijk gaande is in de wereld.

     2. Adriaan

      @Ernst, is dit ook op DDS ter sprake gekomen?

    3. Step one

     Is hij Nederlander, dan is hij niets anders dan een NSB’er.

   3. NoDoubt

    Muslim 01:33

   4. Kees

    Wat een schandalige reactie kwispel, alsof het je goed uitkomt.

   5. Step one

    Zeg Whimmy, moet jij je eigen dochters niet naar dansles brengen?

    Ondanks Moslimmoord op Susanna F.: Duitse scholen laten jonge meisjes de vluchtelingen “tegemoet dansen”

    https://tinyurl.com/yc4avuhb

   6. sjun

    Terzake de voortdurend het jou gemunte frame ‘islamofobie’
    https://www.youtube.com/watch?v=0j4uryO3YRM

   7. Rechtsaf

    @ERnst ook ernst gaat verkrachting en moord vergoelijken om het vervolgens te verdraaien “een islamofobe en anti-migranten agenda.” jij moet je schamen vuile smeerlap..

 10. Two Ravens Black Kettle

  Ik zie de gekromde gestalte van het bloeddorstig monster over het lijk van Susanna gebogen. Kille ogen, een gevorkte tong die haar bovenlip bevochtigd en dan die grijns; “Wir Schaffen Dass Susanna”

  Dit serpent hoort levenslang in een waterig cachot opgesloten te worden. Hoeveel lijken zou ze al op haar geweten hebben ?

  En de geperverteerde groteske harlekijnen bij de bedorven MSM alle onwelgevallige zaken maar diep in hun overvolle doofpotten begraven.
  De Orwelliaanse Zwijnen met hun deugende wangetjes; “Wir Schaffen Dass Susanna”

  Wanneer klaagt iemand dit monster eens aan zodat er in ieder geval een begin gemaakt kan worden om de moordende, plunderende en verkrachtende wangedrochten uit de samenleving te bannen ?

  En op het pas gedolven graf spreidt het gore monster haar poten en laat met een krankzinnige lach op haar gezicht een straal urine lopen
  “Wir Schaffen Dass Susanna”

  1. meijer61200

   Lijkt mij een goed plan dat Frits Jansen deze vieze moffin eens een grote beurt geeft. Frits “doet”het namelijk graag zoals wij allen weten, leeftijd maakt niet zoveel uit bij hem. En dat het hier een smerige landverraadster betreft zal hem extra opwinden.Hup Fritsje, woon uit dat mormel!!

   1. EU kok

    Uw seksuele fantasieën gaan wel ver.

   2. Ernst Quispel

    Meijer tobt evident met seksuele problemen. Die frustraties piepen er op deze manier uit.

   3. Heinz

    Meijer heeft een knellende relatie dat is fnuikend voor een stabiele persoonlijkheid. 🙁

    1. Original NL

     Ga jij weer snel terug in de knijpfles heinz?……Fijn!

 11. Ben Zine

  Het is ronduit verontrustend dat het Duitse volk deze heks nog één dag langer accepteert. Maar het is net als 8 decennia geleden. Iedereen kon direct, in één oogopslag, zien wat voor een gestoorde freak die Hitler wel niet was, maar TOCH werd hij gekozen. Het Duitse volk is niks veranderd… Ook nu hebben ze een psychiatrische patiënt tot Führer(in) gekozen. Ze zullen er vanzelf achter komen, ze hebben wederom het onheil over zichzelf afgeroepen. Zelfdestructieve trekjes ? Wie het weet mag het zeggen. Het is en blijft een raar volkje.

 12. Steve Van der Vekens

  Bedankt voor dit verhelderend stuk.

  1. van Urk

   De migranten zijn dus niet de oorzaak van de vervijfvoudiging van aanranding en verkrachting door migranten..? Als de nood hoog is trek je gewoon een ongelovige 14 jarig meisje van haar fiets. Dat hoort er ook bij. De echte slachtoffers hier zijn uiteraard de migranten zelf volgens de deugdmens Merkel. https://langleveeuropa.nl/2017/07/migrant-crime-germany-rises-by-50-per-cent-new-figures-show/

   1. Steve Van der Vekens

    Thnx, ik kan geen Duits, maar wel Engels. 🙂

 13. fusilier

  Duitsland is een mooi land , jammer dat er Duitsers wonen. Zij zijn dit land niet waard. Zij kunnen oh zo lief en correct overkomen,maar wegkijken kunnen zij als geen ander.

  1. palko

   @fusilier, ik ben zelf veel eerder geneigd te zeggen: Frankrijk is een mooi land, jammer dat er Fransen wonen! Ik heb persoonlijk juist hele plezierige ervaringen met inwoners van Duitsland.

 14. Ni28

  Voor sommige trollen zijn er nog steeds te weinig door moslims gemaakte slachtoffers. Dus bagatelliseren die boel maar en verder wegkijken. Triest.

  1. Fortiori

   Autoverkeer, spookrijders maken meer slachtoffers.

   1. lugar

    Als het kletst als Ernst, zwetst als Ernst, bagatelliseert als Ernst en ruikt als Ernst, wat is het dan?

 15. Rosasolis

  Zulke gestoorde wezens kan je niet integreren! Dit monster moet blij zijn dat hij niet de doodstraf krijgt in Duitsland. In andere landen zou hij dit wel krijgen. De Koerden hebben het goed gedaan om hem terug te sturen. Ik hoop dat hij wel levenslang krijgt in de Duitse gevangenis. En nooit meer vrij komt. Dit gestoorde wezen moet nu als voorbeeld staan voor moslim geweld, door heel Europa. Het zou mooi zijn als de EU eindelijk opkomt voor de vele leed dat de moslims voor onze HELE EU hebben verzorgd, terwijl zij HEEL VEEL steun en hulp van Europa hadden gekregen. Beste Angela, er moet geen steun meer komen voor de moslim vluchtelingen in Duitsland. Stuur ze nu terug naar hun thuis landen. Ik hoop dat er binnenkort vele nieuwe wetten komen in de EU voor wat wel en niet kan doorgaan met de islam. Europa is heel erg moe van de islam en van de wensen van de moslims. Die niets anders willen dan nog meer Islam in onze samenleving veroorzaken…Terwijl de islamitische terroristen doorgaan.
  Wij hebben in Nederland veel problemen met dit Vreselijke ongewenzde Islamitisch
  gedoe. Wij krijgen veel te veel artikelen van moslim vrouwtjes ingepakt in Islam kleding die vertellen hoe geweldig het voor de islam was te werken.

  1. Steve Van der Vekens

   De moslims hier overigens, zijn medeplichtig aan de terreuraanslagen.
   Niets zeggen is toestemmen.
   Ze komen nooit op straat om te betogen tegen terrorisme, dat wil zeggen dat ze zich niet vereenzelvigd met Europa voelen, trek je conclusies.
   Wanneer de ‘matige’ moslims hier niet vertrekken waardoor de terroristen vrijelijk kunnen bewegen, zijn zij medeplichtig.
   Bonjour ze het land uit.
   Ze waren hier tien tot vijftien jaar geleden ook niet, maar dat zijn de linkse gutmenschen wegens breinrot selectief vergeten.
   Alsof we altijd al onder het verstikkende juk van de islam hebben geleefd.

 16. EllyD18

  Ik begrijp de Duitse kiezer niet.

  1. Heinz

   😉

 17. Ries

  Zo is het Fortiori. We verbieden al het autoverkeer, waarmee gelijk jouw tweede probleem is opgelost, namelijk het spookrijden!

  1. Ernst Quispel

   🙂

 18. Arie B

  Laten We maar snel Venezolaanse vluchtelingen opnemen tot het quota bereikt is.

 19. Gerlos

  Oh oh Mutti toch, nu ben je toch echt de weg kwijt, denk je nu werkelijk dat deze asiel/ gelukszoekers iets aantrekken van je dwaze woorden????

 20. Step one

  Het zal bij die dufkut van een Neekel met een metersdikke plaat voor d’r botte kop natuurlijk niet opkomen dat zulke verkrachtingen en moorden slechts voorkomen kunnen worden door voor deze niet-integreerbare de grenzen dicht te gooien.

 21. Anders55

  tis in Duitsland hetzelfde als in Nederland;
  te soft!!!
  hier in Nederland kan blijkbaar alles door de bekende beugel
  in Duitsland ook,zo lang alles maar politiek correct is; van je eigen fouten leren; ho maar, en toe geven dat je fout zit; al helemaal niet?gewoon wachten op het volgende zg. ‘ incident ‘? en maar eens horen wat de ‘ hoge dames en heren ‘ aanvoeren als excuus??
  ik vraag me af waar dit alles toe gaat leiden of moet ik lijden zeggen?
  1 ding staat voorop, eens worden alle smoesjes en excuses niet meer aanvaardt, en wat gaat er dan gebeuren, ik hou m’n hart vast, dit maakt me angstig, keer op keer.

 22. Frits Jansen

  Aan mensen die verkrachten en moorden is een steekje los, voorzichtig gezegd. De suggestie dat alle asielzoekers dat doen is volledig buiten de orde. En het ligt ook echt niet aan gebrek aan integratie. Als je in Irak een vrouw verkracht hakken ze je ook eraf.
  Kortom dit is een incident. Een naar incident natuurlijk, maar toch geen structureel probleem.

  Maar Bruin Nederland zet weer de kapotte grammofoonplaat op dat we nix schaffen.

  1. Frits Jansen

   ik wilde zeggen: in Irak hakken ze de pik van verkrachters eraf. Zoals ze de hand van dieven afhakken.

   1. Vit

    Als ze 4 mannen kunnen laten getuigen misschien.

    http://westerse-beschaving.org/islam-verkrachtingen/

   2. meijer61200

    Heb je hem ook weer.

   3. Guus Geluk

    Frits Jansen poneert weer buitenissige informatie.

  2. Rechtsaf

   @Frits ga je dit nou echt verdedigen? er zit bij jou een steek los..een hele grote..

 23. Troelstra

  Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

  Posted op juli 7, 2018

  De grootste Duitse krant, Bild, bericht over de dood van de moeder van vier kinderen, zonder melding te maken van de details van de barbaarse moord op haar kind.

  De pro-immigratie regering van Angela Merkel heeft de Duitse media verboden verslag uit te brengen van een barbaarse misdaad van een moslimmigrant die naar verluidt zijn eenjarige dochtertje zou hebben onthoofd op een perron van een treinstation in Hamburg.
  Volgens ooggetuigen onthoofdde de 33-jarige verdachte Mourtala Madou op donderdag 12 april zijn eenjarige dochter voor de ogen van een verschrikte menigte forenzen op het station van Jungfernstieg en stak vervolgens zijn Duitse vriendin, de moeder van het kind, neer.

  De verdachte zou het kind van achteren hebben neergestoken terwijl ze in haar wandelwagen zat, en vervolgens haar hoofd hebben afgesneden. Hij stak toen naar verluidt zijn vriendin in de borst alvorens de plek te ontvluchten, en gooide het moordwapen in een afvalbak van het treinstation. Hij werd later gearresteerd

  De vrouw, moeder van vier andere kinderen, overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

  Videobeelden die zijn geüpload naar het internet tonen de nasleep van de brute en zinloze dubbele moord die door politiewoordvoerder Timo Zill werd omschreven als “zeer gericht” en een “eerwraak” door de omstanders. De lichamen van de slachtoffers zijn te zien in de video, maar niet hun gezichten. Ooggetuigen kunnen worden gehoord, zeggend dat de verdachte het hoofd van de baby heeft afgesneden.

  De Ghanese christelijke evangeliezanger die de beelden vastlegde op zijn mobieltje, zegt: “Oh mijn God. Het is ongelooflijk. Oh mijn God. Dit is ongelooflijk. O Jezus, o Jezus. o Jezus. Ze hebben het hoofdje van de baby afgesneden. Ze sneden het hoofdje van de baby af. Oh mijn God. Oh Jezus.“

  De regering van Merkel is de afgelopen maanden zwaar onder druk komen te staan met betrekking tot het opengrenzenbeleid, dat verantwoordelijk is voor de vestiging van miljoenen moslimmigranten in Duitsland in de afgelopen drie jaar. Veel Duitsers geloven dat de regering een algemeen verbod heeft uitgevaardigd om het onthoofding-verhaal te melden, omdat ze geloven dat het de publieke stemming tegen de regering zal omdraaien en de laatste nagel in Merkels politieke doodskist zal vormen.

  De Duitse autoriteiten hebben ook het bevel gekregen om onafhankelijke bloggers die de vernietigende beelden delen, aan te pakken.

  Toen de Hamburgse blogger Heinrich Kordewiner de video op Facebook en zijn eigen YouTube-kanaal plaatste, werd een politieonderzoek gestart. Het appartement van Kordewiner werd door de politie doorzocht en zijn persoonlijke bezittingen werden in beslag genomen. Kordewiner zegt dat hij en zijn kamergenoot om 06:45 door een ploeg van officieren van justitie en politiemannen wakker werden die toegang tot hun appartement hadden geforceerd. Toen ze werden geweigerd, kregen ze met geweld toegang door het deurslot te vernietigen.

  Ook bij de christelijke evangeliezanger die de video op zijn mobieltje opnam, is een inval verricht (Rommel: evenals dat van zijn huisgenoot, waarop het huiszoekingsbevel niet van toepassing was) en zijn persoonlijke bezittingen in beslag genomen. De politie beweert dat zij optreedt op grond van bevelen tot inbeslagneming van materiaal om de rechten van de slachtoffers te beschermen.

  Maar wie beschermen ze nu echt? Veel Duitsers geloven dat ze de migrant en vermeende moordenaar, Mourtala Madou, beschermen, evenals de Duitse regering die zich schuldig heeft gemaakt aan het toelaten van miljoenen migranten om zich in het land te vestigen, tegen de wens van het Duitse volk.

  Een handvol mainstream media artikelen, bezorgd over de publicatie van de video, zijn gepubliceerd sinds de politie invallen, maar geen van hen vermelden de onthoofding van het eenjarige meisje. De Duitse regering heeft de zaak volledig in de doofpot gestopt.

  Ze kunnen de zaak echter niet voor altijd stil houden. Het feit dat het één jaar oude kind haar hoofd was afgesneden, wordt vermeld in de gepubliceerde bestanden van de rechtbank van Hamburg. Stefan Frank rapporteert op achgut.com hierover.

  Zelfs de Duitse rechterlijke macht doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de barbaarse misdaden van moslimmigranten voor het Duitse publiek verborgen blijven.

  (Rommel: Er zijn gevallen bekend waarin rechtshandhavingsambtenaren verklaarden nogal verbaasd te zijn over de snelheid waarmee het bevel tot die huiszoeking werd uitgevaardigd, gezien de problemen die zij gewoonlijk ondervinden bij de bestrijding van ernstige misdrijven.)

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.