Bel de deugpolitie! Minister Blok ‘kent geen vreedzame multiculturele samenlevingen’

Foto: Stof de termen xenofoob, racist, boze witte man, onderdrukker en extreemrechts maar weer af, links, jullie gaan ze wéér nodig hebben! Minister Blok beweert geen vreedzame multiculturele samenlevingen te kennen! Via NU.nl. Normaal gesproken heb ik het niet zo op Stef Blok, beetje een slappe patat als je het mij vraagt, maar vandaag is hij iets in mijn aanzien gestegen. En wel om het volgende: In een besloten bijeenkomst liet minister Blok het achterste van zijn tong zien en deed hij uitspraken over dat het genetisch zou zijn bepaald dat bepaalde mensen een voorkeur voor anderen hebben en zich niet aan zomaar iedereen binden, en voegde hieraan toe: "Noem mij een voorbeeld van een multi-etnische of multiculturele samenleving, waar de oorspronkelijke bevolking nog woont (....) en waar een vreedzaam samenlevingsverband is. Ik ken hem niet." Een van de aanwezigen noemde Suriname als voorbeeld. Blok noemde het een 'failed state' waar politieke partijen langs etnische lijnen lopen. Blok stelt dat iedere samenleving grenzen heeft wanneer het gaat om het opnemen van migranten en erkent dat er bepaalde 'bijeffecten' zijn wanneer dit gebeurd. Hij meent dat 'ergens diep in onze genen' er een voorkeur is voor mensen die op onszelf lijken. Op zich zijn dit helemaal geen rare uitspraken en goed wetenschappelijk te onderbouwen maar iedereen snapt ook dat dergelijke uitspraken je de wind van voren laten krijgen door deug-links en de Eva Jinek's van deze wereld. SP'er Sadet Karabulut en PvdA'er Lilianne Ploumen zijn direct op de kast gejaagd en vinden het allemaal niet kunnen. Lilianne woont namelijk al twintig jaar in een multiculturele buurt en ze leeft nog steeds. Ze zegt: 'Als er problemen zijn moet je die bespreekbaar maken.' Ploumen heeft zeker nog nooit een gesprek proberen aan te knopen met een doorgesnoven allochtoon die je per ongeluk te lang aan hebt gekeken.    

Stof de termen xenofoob, racist, boze witte man, onderdrukker en extreemrechts maar weer af, links, jullie gaan ze wéér nodig hebben! Minister Blok beweert geen vreedzame multiculturele samenlevingen te kennen! Via NU.nl.

Normaal gesproken heb ik het niet zo op Stef Blok, beetje een slappe patat als je het mij vraagt, maar vandaag is hij iets in mijn aanzien gestegen. En wel om het volgende:

In een besloten bijeenkomst liet minister Blok het achterste van zijn tong zien en deed hij uitspraken over dat het genetisch zou zijn bepaald dat bepaalde mensen een voorkeur voor anderen hebben en zich niet aan zomaar iedereen binden, en voegde hieraan toe: “Noem mij een voorbeeld van een multi-etnische of multiculturele samenleving, waar de oorspronkelijke bevolking nog woont (….) en waar een vreedzaam samenlevingsverband is. Ik ken hem niet.” Een van de aanwezigen noemde Suriname als voorbeeld. Blok noemde het een ‘failed state’ waar politieke partijen langs etnische lijnen lopen.

Blok stelt dat iedere samenleving grenzen heeft wanneer het gaat om het opnemen van migranten en erkent dat er bepaalde ‘bijeffecten’ zijn wanneer dit gebeurd. Hij meent dat ‘ergens diep in onze genen’ er een voorkeur is voor mensen die op onszelf lijken.

Op zich zijn dit helemaal geen rare uitspraken en goed wetenschappelijk te onderbouwen maar iedereen snapt ook dat dergelijke uitspraken je de wind van voren laten krijgen door deug-links en de Eva Jinek’s van deze wereld.

SP’er Sadet Karabulut en PvdA’er Lilianne Ploumen zijn direct op de kast gejaagd en vinden het allemaal niet kunnen. Lilianne woont namelijk al twintig jaar in een multiculturele buurt en ze leeft nog steeds. Ze zegt: ‘Als er problemen zijn moet je die bespreekbaar maken.’ Ploumen heeft zeker nog nooit een gesprek proberen aan te knopen met een doorgesnoven allochtoon die je per ongeluk te lang aan hebt gekeken.

 

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

82 reacties

 1.   

  Europese politici en hoge katholieke functionarissen worden opgekocht en betaald door de kwaadaardige globalist George Soros, volgens Vaticaan bisschop Athanasius Schneider, die in een Italiaanse krant heeft bekend dat de moslimmigrantencrisis wordt georkestreerd met als doel “de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen”.
  Bisschop Schneider, een resident van het Vaticaan, onthulde het explosief materiaal tijdens een interview met het Italiaanse dagblad Il Giornale. Volgens Mgr. Schneider is het Vaticaan geïnfiltreerd door globalistische actoren en wordt er een georganiseerde campagne gevoerd om de Europese cultuur radicaal te veranderen.
  Verleden week onthulde Mgr. Schneider in de krant: “De migrantencrisis is een plan dat al lange tijd door de internationale mogendheden wordt georkestreerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen”.
  Volgens Mgr. Schneider zijn de globalisten vastbesloten het christendom in Europa en het Westen uit te roeien. Een van hun belangrijkste tactieken is het overspoelen van Europese landen met migranten om de christelijke basis af te zwakken en de nationale cultuur en identiteit radicaal te veranderen.
  Paus Francis heeft al lange tijd de wenkbrauwen omhoog doen trekken wegens zijn voortdurende steun aan globalistische standpunten. Vorige maand riep de paus op tot open grenzen in de Verenigde Staten en drong hij er bij de autoriteiten op aan zoveel mogelijk vluchtelingen op te nemen.
  “Elk land moet dit doen met beleid van de regering en zoveel mogelijk vluchtelingen opnemen, zoveel mogelijk integreren, opleiden, en werk geven”, vertelde de paus aan verslaggevers aan boord van zijn pauselijk vliegtuig na een reis naar Genève, Zwitserland.
  Deze opzwepende verklaringen zijn slechts de laatste in een lange reeks verontrustende aankondigingen van de jezuïetenpaus en hebben de angst doen herleven dat hij de valse profeet is waarvoor gewaarschuwd wordt in de profetie van de Heilige Schrift
  In juli vertelde paus Francis in de Italiaanse krant La Repubblica dat de Verenigde Staten van Amerika “een verwrongen visie op de wereld” hebben en dat Amerikanen zo snel mogelijk moeten worden geregeerd door een wereldregering, “voor hun eigen bestwil”.
  Er is weinig twijfel over mogelijk dat paus Francis een van de Vaticaanse figuren is die Mgr. Schneider op de loonlijst van George Soros heeft geplaatst.
  De kritiek van bisschop Schneider sluit aan bij soortgelijke zorgen van de Hongaarse premier Viktor Orbán, die ook strijdt voor het behoud van de “christelijke” identiteit van Europa en van de nationale soevereiniteit van zijn land.
  Orbán heeft de linkse miljardair George Soros beschuldigd van het plannen om Europa te overspoelen met miljoenen migranten in een poging de nationale grenzen te vervagen, en dat de Europese Unie “Soros immigratie-plannen” volgt met haar gedwongen immigratie quota.
  De Hongaarse minister-president zei in 2017 dat Soros en de EU een miljoen migranten per jaar willen binnenhalen om een EU-immigratiemacht op te richten die de nationale soevereiniteit van de lidstaten ondermijnt.
  In 2016 gebruikte Orbán een andere analogie die door Mgr. Schneider is overgenomen, en drong tijdens een bijeenkomst ter herdenking van de anticommunistische opstand van 1956 er bij de Europeanen op aan zich te verzetten tegen de “sovjetisering” van Europa.

 2.   

  Blok heeft gelijk.

  Maar Geert had allang gelijk!

  Mijn stem gaat naar Wilders! Nu Blok zelfs zegt dat Geert gelijk heeft,en altijd heeft gehad!

  :-D

 3.   

  Het zijn de feiten.

  Iedereen kan het met eigen ogen zien.

  Waarom mogen deze feiten niet benoemd worden?

  1.   

   Ritter…Waarom mogen deze feiten niet benoemd worden?…..
   Omdat de politiek correcte deugnazi’s in de politiek en de media het nog steeds voor het zeggen hebben.
   Men is als de dood voor een burgeroorlog , probeert alles wat krom is recht te lullen en denkt als je het er maar niet over hebt, er ook geen probleem is.
   Nu boys we hebben een probleem….en dat houd niet op…..niet vanzelf!!

 4.   

  VVD=PVV

  1.   

   UL=LUL

  2.   

   Ul..
   VVD=PVV
   Lulkoek!!!
   Was het maar zo…dan waren er al heel wat koffertjes gepakt en sociale woningen vrijgekomen.

   1.   

    Sterker nog, de PVV heeft meegeholpen deze woningen weg te bezuinigen

    1.   

     Ja UL..dat is zeer slim van de pvv want:
     Gelukzoekers worden ondergebracht in sociale huurwoningen.
     Hoe minder sociale huur hoe minder gelukzoekers.
     Briljant …toch??

     1.   

      Hoe zit het dan met de Nederlandse gelukzoekers? Daar voel je blijkbaar ook weinig voor

 5.   

  “Noem mij een voorbeeld van een multi-etnische of multiculturele samenleving, waar de oorspronkelijke bevolking nog woont (….) en waar een vreedzaam samenlevingsverband is. Ik ken hem niet.”

 6.   

  Zouden er soms verkiezingen op komst zijn ? Maar serieus, het is een VVD-er, dus deze stoere praatjes zijn bij voorbaat volkomen ongeloofwaardig. Het is de o.a. de VVD geweest die decennia lang een pro-multikul beleid heeft gevoerd.

  1.   

   Precies Ben Zine…
   Trap er niet in, het is alleen maar blah blah de vvd met opper leugenaar de hr Mark Lachbekje, halve waarheid zijlstra en een selecte groep van frauderende plofkoppen.
   Als we echt willen dat er wat gebeurd aan de immigratie lawine moet je toch echt bij Wilders of Baudet zijn!!
   #Traditionele Partijen Kansloos.

 7.   

  De Turkse samenlev….oh nee, die roeide zo’n beetje alles uit wat niet islamitisch was.
  Misschien de Arabieruh oh nee, daar zijn alle minderheden inmiddels uitgeroeid.

 8.   

  Dom van deze minister.

  1.   

   @Ernst ken jij wél een vreedzame dan? wijsneus..

   1.   

    @Ernst ken jij wél een vreedzame dan? wijsneus..
    …Ja..de bijlmerbajes!
    De alochtonen aan de ene kant van de tralies en de autochtonen aan de andere kant.

    1.   

     ;)

    2.   

     Die is leuk gevonden!! Kudo’s.

  2.   

   Gelukkig keurt ook zijn eigen partij deze onzinnige uitlatingen af.

   1.   

    Gelukkig keurt ook zijn eigen partij deze onzinnige uitlatingen af.
    …..Dat zeg ik VVD #kansloos

    1.   

     Hoe zit het dan met de Nederlandse gelukzoekers? Daar voel je blijkbaar ook weinig voor

   2.   

    Q.e.d.

  1.   

   Kijk UL…dit zijn nou problemen!

   1.   

    De Surinaamse multiculti samenleving is net zo geslaagd als de onze. Men moet alleen niet over een huidskleur beschikken dat vloekt met die van anderen: http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2018/04/17/het-was-een-verschrikkelijke-en-onmenselijke-ervaring/

 9.   

  Foei Blok de PVDA is heel kwaad.

  1.   

   DolleDries@ Omdat ze krap bij kas zitten zeker. ;-)

 10.   

  De Canadese journaliste, politiek activist en internetpersoonlijkheid Lauren Southern bezoekt op dit moment Australië waar ze, net als in haar andere werk, de gevolgen van multiculturalisme en open grenzen bespreekt.
  In een interview met Australian Sky News gaat ze in op wat multiculturalisme in werkelijkheid betekent en wanneer de minderheden de meerderheid worden de unieke westerse identiteit en cultuur, met een heleboel dingen die velen als vanzelfsprekend beschouwen, zoals vrijheid van meningsuiting, keuzevrijheid, vrouwenrechten, worden bedreigd.

 11.   

  Eerst even Off Topic: ondanks verzet van bewoners gaat de Blankenburgtunnel toch door!

  Ondanks verzet van bewoners komt de luchthaven in Lelystad er toch!

  Op en top democraties toch?

  To the point: Is er en durft er eindelijk een minister de waarheid te zeggen, word ie aangevallen!!!

 12.   

  DD. Laten we vooral niet vergeten, dat de vorige paus is afgezet. Het laatste wat deze paus deed, is zijn secretaris behoeden voor rechtsvervolging. We zullen nooit te weten komen wat deze mensen naar buiten hadden willen brengen. Wel was duidelijk, dat het ook over financiële zaken ging, die anders dan het eigenlijke kerkenwerk betroffen.

 13.   

  Kunt u mij vertellen waar wel een vreedzame MULTI CULTI SAMENLEVING is.

  1.   

   Er is geen enkel islamitisch land waar vrede heerst in al zijn facetten. NIET EEN! Veel meer dan mekaar afslachten, moorden en verkrachten kunnen deze armzaligen ook niet. Kan ook niet anders als je DNA hebt van de vader van je broer zijn neef zijn zwager.

 14.   

  Minister Blok heeft zijn harde uitspraken om zieltjes van Wilders en Baudet te stelen heel snel gecorrigeerd. Hij maakte met andere woorden een “Trumpje”. Alleen bij Blok is het niet erg en bij Trump wel. Nietwaar linkse trollen?

  1.   

   Overigens had Blok gelijk met zijn uitlatingen. Jammer dat ie niet mans genoeg is om de elite te trotseren.

 15.   

  En zeker niet met de islam geen enkel samenleving met hun is mogelijk.
  Te dominant, te intolerant, te kwaadaardig, leven nog in de oertijd zijn ook niet van plan zich aan te passen aan hun nieuwe thuis land.
  Passen ook zeker niet in onze westerse wereld.

 16.   

  De multiculturele samenleving in Nederland is tot nu toe nog niet in een regelrechte drama en onderlinge vechtpartijen uitgelopen puur alleen omdat Nederland een rijk land is. We kunnen de uitkeringen tot nu toe nog betalen.
  Ik hou mijn hart vast als dat niet langer meer het geval is.
  En meneer Blok, kruip nu eens NIET terug en houd uw rug recht!
  Politici horen immers in het belang van hun land te handelen en niet in het belang van hun politieke loopbaan.

  Wat een slap figuur.

 17.   

  Hahaha wat is Minister Blok in aan zien gestegen!!
  Trump is er niks bij…
  Dit is lachen van de bovenste plank, wie aapt hij na??
  Ik adviseer dan ook om hem op te nemen als de eerste minister van
  kabinet Wilders.
  Leuker kunnen wij het niet maken.

  1.   

   Ernstoğan (dinaro) weer een nieuwe naam verzonnen? Sneuneus…

 18.   

  @ Nienke, ik merkte er vanmiddag/avond weinig van.
  Had een Marokkans/Nederlandse bruiloft, althans bij hem op de
  boerderij. Maar toch begon een ‘oudere marokkaan’ er over dat
  Nederlanders in het ‘buitenland’ toch nederlandse/europese zenders
  kijken…. Keek er wel van op.
  Ze deden zich heel westers voor…..
  Maar snappen nog steeds niet dat dat islamitische geloof het
  grootste struikel blok is.
  En willen dat niet zien ook: zo westers als de pest.
  Gaan naar Griekenland met vakantie en verlangen daar HALAL te vreten.
  Ben er doodziek van er ook helemaal klaar mee.
  Oprotten dan maar.
  Ze willen het zelf.

  1.   

   Ziek van Halal vreten?

 19.   

  HET zal wel weer.

 20.   

  hahaha
  ziek van\..
  blijffen laggen

  1.   

   Laggen….???

 21.   

  hé zit je nou te dollen?
  Kan ik hier niks meer zeggen onder mij eigen naam.
  Snotneus dan maar.

  Groet Dinaro

  1.   

   oooow ik snap het, jij bent de zus van Svetlana niet?

 22.   

  Kwispel: dom van deze minister?
  Ik vind het geweldig goed.
  Gekleurd in het Oostblok, Blok zegt: krijg je een klap voor je harses.
  Das best echt BLOKKEN.

  1.   

   ok ok die is best wel leuk…maar toch te sneu…nee je krijgt geen punten

 23.   

  hetzal wel Weer Niet,

  Wie is de zus van??

  Ben jij dat soms Nicht?>

  1.   

   ook voor deze “grap” geen punten. Tja Sorry…Ernstoğan en dinaro…die namen lijken gewoon te veel op elkaar….

 24.   

  het zal weer niet ik laggen te slapen onder je weet niet wie?

  1.   

   ooow je begrijpt dus echt niet wat je schrijft…..sorry…tja dyslexie….kun je niks aan doen natuurlijk

 25.   

  het zal wel nooit…. ik hoef geen enkele punt van van jouw.
  als er iets over blijft ….. geef ik dat normaal gesproken aa’n
  mijn duitse herdershond.

  1.   

   ja dat kan ook natuurlijk dinaro….dat jouw hond de taal beter spreekt dan jij….maar dat is niet erg hoor…laat maar blaffen met z’n puddingbuks…..toedeledokie

 26.   

  ik snap er echt niks van obamacare

  1.   

   nee dat begrijpt hij zelf ook niet…..obama who cares? The Clintons? The Bushes?

 27.   

  Je zit gewoon te zoeken.. Eikel.
  Oke, heb ff niks te doen, daarom.
  Anders wil ik totaal in met jou in discussie.
  Naar bed is een ander verhaal.
  Opgewonden nou?
  Steek hem maar in Rutte.

 28.   

  rot op achterlijke

  1.   

   kom maar op met je discussie

   1.   

    dinaro…..ben je gaan slapen?….

 29.   

  Smoke on the water,
  fire in the sky.
  Dat ben jij.

  1.   

   ben meer van supertramp eigenlijk

 30.   

  Steek je energie in die linkse bende van je,
  Hoop dat je er aan dood gaat.
  Idioot.

  1.   

   oooow dat is precies het antwoord wat er aan zat te komen “Steek je energie in die linkse bende van je,
   Hoop dat je er aan dood gaat.
   Idioot.”. Dus jij bent wat, links of rechts? Ergens in het midden?

 31.   

  Slapen doen we ín de nacht, good morning freedom.
  ervery every day day jey jey

 32.   

  oke, je bent echt wie je zegt te zijn, mooi hoor
  ff rustig aan maar…..
  je weet nooit, hoe een koe een haas grijpt

  1.   

   jaag de haas onder de kast en zaag de poten er van af…is niet moeilijk

 33.   

  ik ben rechts van het midden, en links van buiten om
  You no?

  1.   

   Dus eigenlijk nog wel ergens vatbaar voor maar niet voor bullshit

   1.   

    Ernstoğan, leuke naam weer verzonnen…..hahaha….ga zo door

 34.   

  Voor de aardigheid even de onvolprezen site JOOP.NL bezocht; ik moet toch nog douchen, dus het kan, die rioollucht die uit mijn scherm waait spoelt dan wel weer weg.
  Het is om je een breuk te lachen hoe dat zooitje schuimbekkend, en totaal de weg kwijt zijnde, tekeer gaat tegen Blok en Trump, en meer mensen die verstandige taal spreken. Hoofdredacteur van Joop; de verkrachter in de witte onderbroek Fascisco van Jole heeft het er maar druk mee, net als het fossiel Han vd Horst.Heeft van Jole tenminste even geen tijd om meisjes aan te randen. Dat is dan weer een geluk bij een ongeluk.

 35.   

  Goede morgen, Het zal wel weer
  Na een nachtje slapen kijk ik er toch anders tegenaan.
  Blok versprak zich zgn. hij is een heel goede opvolger van Halbe…
  Blok is nog niet zo ver dat hij ‘denkt ‘ in het witte huis te zijn
  geweest. Komt nog.
  Oval Office daar is hij wel geweest hoorde ik net op de radio.
  En heeft daar met Trump gegeten, en het gehad over het bezoek
  van Rutte.
  Daar wilde Blok toegeven dat Rutte zoveel migranten heeft toe gelaten.
  Rutte heeft nog niet gereageerd, kan zijn dat ook beiden opstappen!
  Vandaag kan dat een leuke ontwikkeling worden, zeker ook de Tour
  de France, Moulin wint vandaag en Rutte is daar dan ook voor de
  felicitatie. En moet dan snel weg. Voor de pers conferentie Thuis.
  Hoe loopt dit toch af>
  Een zwoele avond zal het worden.

  1.   

   Dinaro…

   “Goede morgen, Het zal wel weer”

   Nou, nou.. dat was een pittig avondje daar met Hetzalwelweer.

 36.   

  Waar Blok allereerst op wordt aangevallen is dat hij zich beroept op feiten die niet kloppen.

  En daarna kun je vaststellen dat de vooroordelen die hij debiteert regelrecht uit de PVV lijken te komen.

  Na Dijkstra mag van mij Blok ook optiefen. Al moesten de belastingen worden verhoogd voor al dat wachtgeld.

  1.   

   “(…) feiten die niet kloppen.”

   Nou kom maar op Fritslim, welke feiten kloppen niet?

   1.   

    Daar zul je geen antwoord op krijgen lugar. Want Frits is net zo’n hit-and-run roeper als Quispel: een knuppel in het hoenderhoek en daarna er vliegensvlug vandoor. Laf volk.

 37.   

  Blok had zeker gelijk wat hij zei!
  Met uitzondering van Suriname… ik kom zelf uit een blanke boeren familie.
  Mijn oudste zus en oudere broer zijn diverse malen in Suriname geweest.
  Recentelijk nog. Daar leven christenen, hindoe’s, moslims enz. heel
  vreedzaam naast elkaar.
  O, vergat nog de joden daar.
  Allemaal Oke.
  Hoe kan dat?
  Ik weet het ook niet, ben nooit in Suriname geweest.
  Denk dat @ Lugar dat wel weet.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!