3 tips om uw bedrijf offline op de kaart te zetten

U kunt online reclame maken voor uw bedrijf, maar ook offline kunt u uw organisatie goed op de kaart zetten. Wilt u offline reclame maken voor uw bedrijf, maar weet u niet zo goed hoe? Lees dan de tips in dit artikel. Deze tips helpen u namelijk om uw bedrijf offline wat meer podium te geven, met een hogere omzet en winst tot gevolg.

Verspreid posters in de omgeving

Wilt u uw bedrijf in een bepaalde regio op de kaart zetten? Dan kunt u posters verspreiden in dit gebied. Zeker grote en kleurrijke posters krijgen veel aandacht. En hangt u de posters van uw bedrijf op een opvallende plek? Dan weet u zeker dat uw doelgroep uw posters ziet.

Tip: plak uw posters niet zomaar ergens op, maar controleer eerst of u hier wel posters mag plakken. Als u geen posters mag plakken op een bepaalde plek en u doet dit toch, wordt uw poster weer weggehaald. Zonde!

Laat visitekaartjes drukken

Gaat u regelmatig naar netwerkborrels? Dan heeft u absoluut visitekaartjes nodig. Iedere keer als u iemand spreekt op een netwerkborrel of andere zakelijke bijeenkomst, kunt u hem of haar een visitekaartje geven. Nu kan deze persoon u gemakkelijk bereiken. Ook zal uw gesprekspartner u niet zomaar vergeten.

Ook kunt u uw visitekaartjes verspreiden. Leg ze bijvoorbeeld in restaurants, in cafés en tussen de tijdschriften bij de tandarts. Visitekaartjes kosten nauwelijks geld, dus u hoeft niet veel geld te investeren om deze te verspreiden. En verspreidt u uw visitekaartjes goed, dan kunt u hier veel mensen mee bereiken.

Zet een grote vlag bij uw bedrijfspand

Tot slot kunt u offline reclame maken voor uw bedrijf door een of meerdere vlaggen te laten bedrukken. Deze vlag of vlaggen kunt u bij uw kantoorpand, uw winkel of uw magazijn neerzetten. Alle mensen die langs uw pand lopen, fietsen of rijden, zien uw vlaggen direct. Zij worden geconfronteerd met uw bedrijfsnaam en dit is absoluut goed voor uw bereik. Bovendien weten ze direct waar uw bedrijf zit. Altijd handig als ze een keer een product of dienst af willen nemen!

Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten met een of meerdere bedrukte vlaggen? Bekijk dan de vlaggenmasten van Limeta en bestel uw favoriet.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.