Ghanese vader stopt gember in anus en vagina van z’n dochter, 100 uur taakstraf want zielig

‘Gingering up’ schijnt het te heten. Vervelende pubermeisjes een stuk gember ‘daar onder’ inbrengen en ze zo goed vaderschap laten voelen. Via Geenstijl.

In eerste instantie vond het hof de man een regelrechte sadist en wilden ze hem hoger straffen dan waar het OM voor pleitte, maar omdat de man z’n baan zou verliezen vonden ze het ineens wel een beetje té zielig. Het is immers z’n cultuur en daar moeten we natuurlijk respect voor hebben.

Enfin, 100 uur taakstraf voor deze innovatieve pedagogische methode! Hier kunt u de verklaring van het slachtoffer lezen:

“Op zondagmorgen 21 september 2014 kwam ik thuis tussen 10 en 11 uur. Mijn vader zat in de huiskamer. Ik groette hem vier maal. Hij reageerde niet, het enige dat hij zei was dat ik een prostituee was. Hij maakte een handgebaar waaruit ik opmaakte dat ik de woonkamer moest verlaten. Hij zei: “Clear off”. Ik ben naar mijn kamer gegaan. Ik werd wakker doordat hij mij aan mijn T-shirt omhoog trok bij mijn nek van achteren. We gingen naar de huiskamer en hij bleef me vasthouden bij mijn nek. Ik kon niet anders dan hem volgen. In de hal liet hij me los. Ik zag dat hij naar de badkamer ging. Hij kwam terug met blauwe handschoenen aan. Ik hoorde hem zeggen: “Ik ga gember in je vagina en anus doen”. Hij liep toen naar de keuken. Hij kwam terug en zette mij op de bank in de hal. Ik stond voorover gebukt en hij duwde mijn hoofd op de bank. Hij hield mijn handen op mijn rug. Hij deed mijn broek en onderbroek naar beneden. Hij probeerde gember in mijn anus te stoppen, maar dat lukte niet. Hij duwde mij op de bank. Hij pakte gember en deed het in mijn vagina. Met zijn vinger duwde hij het in mijn vagina. Daarbij kwam zijn hele vinger in mijn vagina. Hij deed ook gember in mijn anus. Mijn anus is klein en daarom deed het erg pijn. Hij deed zijn vinger in mijn anus. Ik was aan het huilen en schreeuwde: “Aaaaahh!”. Hij vroeg me daarna om naast hem te gaan zitten. Ik huilde nog steeds. Ik moest tv kijken, de autoraces. Daarbij zei hij dat ik het tegen niemand moest vertellen. Als ik het zou vertellen, bijvoorbeeld tegen mijn zusje of iemand van Jeugdzorg, dan zou hij het nogmaals doen en dan zou hij ook pepers toevoegen. Terwijl ik op de bank zat voor ongeveer 30 minuten, voelde ik veel pijn in mijn anus. Het was een brandende pijn. Na die tijd zei hij tegen mij naar de badkamer te gaan. In de badkamer heb ik mijn beste vriendin gebeld, [naam 1] . Ik heb haar verteld wat er was gebeurd. Ik waste me en maakte mijn anus schoon. Ik haalde een rond stukje gember uit mijn anus. Er kwam ook bloed uit mijn anus. Er zat bloed op het gember en ik verstopte het stukje gember.

Mijn vader vroeg mij om beltegoed te halen en hij gaf 20 euro. Ik ben naar buiten gegaan. Ik heb [naam 2] gebeld en haar alles verteld. Ik heb toen [naam 1] gebeld en ben naar haar toegegaan. Toen ben ik naar het politiebureau gegaan. De dokter kwam en heeft mij toen bemonsterd en mijn anus en vagina gecheckt.”

En alsof het nog niet erg genoeg is dat dit gewoon in Nederland gebeurt en men te bang is om World’s Best Dad gewoon een flinke straf op te leggen voor z’n middeleeuwse opvattingen, doet Dirk-Jan van Baar er nog gewoon even een schepje bovenop. Meneer noemt onze eigen voormalige DDS-collega die dit nieuws aankaartte een racist. Het zou weer gaan om stemmingmakerij, want hoe haal je het in je hoofd om het beestje en het wangedrag bij de naam te noemen?! Moest dat nou perse Paul, zeggen dat het een Ghanees was? Dirk-Jan zal je wel even een poepie laten ruiken en je werk erbij halen! Kijk maar:

7ec95bcc91_Screen_Shot_2018-08-07_at_12.31.26

cb4eb19bc0_Screen_Shot_2018-08-07_at_12.31.43

Van Baar is zelf een beetje de weg kwijt wanneer hij feiten reduceert tot racisme en stemmingmakerij. Gelukkig staat hij vooraan op de barricades om dit onrecht te bestrijden, de clown werkt nog voor de Volkskrant ook.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. NoDoubt

  Een enorme culturele verrijking en kansenpareltjes.

 2. denk eens na

  Dat heb je als je deze voo doo praktijken naar nederland haalt , hebben we het niet eens over de vreemste ziektes wie die afrikanen mee brengen uit Afrika , ik heb wel eens het idee dat al die vreemde ziektes in hun koppen nestellen en daar voor afbraak van verstand zorgen

 3. Gerlos

  Wederom het bewijs dat de MULTI CULTI SAMENLEVING totaal mislukt is. Schande dat deze minkunkel hier afkomt met een minimale straf.

 4. Ries

  Ik reken op uitingen van walging van het Trollenfront.

 5. Ben Zine

  Wat een voorrecht dat we kennis hebben mogen nemen van deze beschaafde hoogstaande verfijnde cultuur. Dank aan de linkse kerk voor jullie multiculturele zegeningen, wat hebben we toch veel goeds aan jullie te danken ! Wat hebben jullie onze maatschappij toch verrijkt en vooruitgeholpen met die fantastische diversiteit ! Nogmaals dank, dank, dank.

 6. Tengo Kawana

  “ Het is immers z’n cultuur en daar moeten we natuurlijk respect voor hebben.”

  Ik heb, net zoals Wout, het vonnis van de Rechtbank niet gelezen maar durf er veel onder te verwedden dat dit belachelijke argument er niet is is opgenomen.

  Wout maakt islamofobe stemming.

  1. Capo

   Islamofobie bestaat niet Johnny, multinicker.

  2. van Urk

   Het is een Ghanees. Ik heb wel eens gelezen dat slavenhouders dat deden als wrede lijfstraf. En als je stok of zweepslagen krijgt dan heeft het knijpen van je billen geen zin omdat deze brandende pijn in je anus nog erger wordt.

   1. Ni28

    Je zou je bijna afvragen wie van wie heeft deze methodes geleerd. De blanke slavendrijvers van de zwarte slavendrijvers of andersom. De eerste optie lijkt mij waarschijnlijker.

    1. Mart

     De zich blank denkende arabieren waren toen en nù de grootste boosdoeners,hoewel ze denk ik wel wat ”trucjes” hebben overgenomen van hun zwarte ”leveranciers.”

  3. Original NL

   Multinicker, je bent uitgekotst!!!!

 7. TotDeSchijtOnsDood

  Dus als ik het goed begrijp/ lees….
  heeft het CIDI (werkgever van deze mafketel)
  Verklaard aan de rechters,
  dat als hij hiervoor zou worden veroordeeld, ontslagen zou worden..
  Maar bij deze uitspraak mag hij blijven???
  DAMN!

 8. Ries

  Je bent een lafaard Tengo Kwispelmans. Je leidt af maar we lezen niet wat je van zo’n vader vindt. Bang voor de imam?

  1. Capo

   “(…) lafaard Tengo Kwispelmans.”

   Johnny Suzanne Kawana is een heel zielige en beklagenswaardige Nedermoslim, die door zijn Marokkaanse vriendjes niet als zodanig aanvaard wordt uit racistische overwegingen. Maw, hij doet zijn uiterste best om de moslim uit te hangen-hij kan schrijven zonder taalfouten-maar zijn getinte moslimvriendjes vinden hem een verrader. Terecht overigens.

 9. Ni28

  Wat peper in de kont zorgt blijkbaar voor versnelling maar wat gember doet dat zou ik niet weten. Ik ben niet zo bekend met middeleeuwse middeltjes. Maar binnenkort mogen wij het ook hier leren.

   1. Tengo Kawana

    De heer van Urk geeft ons een inkijkje in zijn geheime seksuele leven.

    Ik had het liever niet willen weten.

    1. Floris

     Multinicker, serieleugenaar, sadist en psychopaat Ernst Quispel, verbannen en nu actief onder een reeks nicks waaronder Tengo Kawana, probeert Van Urk af te zeiken.

     Zo rolt deze kwaadaardige gek.

     1. Tengo Kawana

      Ik zie dat de woede en hysterie bij Floris alweer het kookpunt dreigt te naderen.

      Op deze manier wordt hij niet oud.

     2. Capo

      @Ernst Roest: Multinicker, je bent uitgekotst, heel beheerst en volledig uitgekotst!

     3. Floris

      De psychopaat heeft natuurlijk niet graag dat mensen de vinger leggen op z’n kwaadaardige inborst.

      Dus probeert hij die mensen te intimideren door ze “hysterie”, “woede”, een “obsessie” en meer van die flauwekul aan te wrijven.

      Het is allemaal zo doorzichtig als glas.

    2. Ni28

     Quispel, je geeft ons regelmatig een inkijkje in je zieke geest, dat is vele malen erger.

    3. Capo

     Multi = (veel) meer dan één
     Nick(er) = Nickname of kortweg nick is (meestal) een (zelf gekozen) bijnaam.

    4. Original NL

     Multinicker, je bent uitgekotst!!!!

 10. Ni28

  Quispel gebruikt al lang gembermethodes en vind het heerlijk.

  1. Tengo Kawana

   Ook zo in de ban van die Quispel, arme kerel.

   P.s. Vindt schrijft je in dit verband met dt. Tweede klas basisschool.

   1. Capo

    – Waarachijnlijk (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
    – noet (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
    – likt (i.p.v. lijkt) (yernaz-ramautarsing-fvd-wordt-neergehaald-door-de-volkskrant-en-de-telegraaf-om-een-puberale-groepsapp)
    – een een (dubbel) (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
    – Hetgenuanceerde (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
    – beweerdt (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
    – beel (d66-wethouder-pakt-hooivork-erbij-ik-ben-enorm-teleurgesteld-in-de-partij-over-de-wijze-waarop-het-referendum-om-zeep-is-geholpen)
    – coor (walgelijke-pechtold-is-een-trieste-leugenaar-d66-keerde-zich-vorig-jaar-al-tegen-het-bindend-referendum)
    – maleise (/stem-denk-bij-gemeenteraadsverkiezingen-aldus-stemadvies-van-salafistische-haatprediker-uit-utrecht)

   2. Original NL

    Multinicker, je bent uitgekotst!!!!

 11. TotDeSchijtOnsDood

  “Knettergekke D66-rechters hebben lak aan de wet….”

  NOG steeds van toepassing..
  zelfs nu D666 na de laatste verkiezing met de grond gelijk is gemaakt!
  Daarom is Pechtold ook zo zelfverzekerd..
  begrijp je’m!

  “Helaas wordt de rechterlijke macht beheerst door D66’ers.
  Dat type volk voelt zich zo boven de rest van het land verheven dat ze toch doen wat ze willen,
  ja, ook als de wetgever dat nadrukkelijk verbiedt….”

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/knettergekke-d66-rechters-hebben-lak-aan-de-wet-geven-beroepscriminelen-lekker-taakstrafjes-terwijl-dat-niet-mag/

 12. Ries

  De trollen hebben zich gespecialiseerd in schijnbewegingen. Past heel goed bij laffe schijnheiligen. Tot een ter zake doende mening komen ze nooit.

 13. swetsnek

  JE GAAT TEN ONDER AAN MULTINICKERS TIM JAMMER

 14. Kees

  Toch is er hoop: in het AMC willen ze de criminaliteit aanpakken, en ze kruisen daar nu een Surinamer met een Marokkaan en ze hopen dat de nakomelingen dan te lui zijn om te stelen.

  1. Original NL

   Hij is leuk kees!!

 15. BB

  Huh?
  Rascisme roepen en vervolgens joods erbij halen? Hoe werkt dat?

 16. Ruud562

  Bagger, bagger en nog een bagger! Dat staat dus voor die Van Baar met z’n gelul over rascisme!
  In deze zaak is er overduidelijk sprake van verkrachting én pedo-sadistische handelingen!

  Genoeg grond voor een fikse gevangenisstraf, maar ja, het betreft een zwarte dader en wellicht islamistisch. in combinatie met onze ‘fijne’ D66-rechters c.q. rechtspraak ….

 17. HEM

  Ho, ho: P van der Bas werkt voor het CIDI, niet die Ghanees!
  Overigens had die Ghanees zijn dochter beter dood kunnen rijden (zelfs samen met haar vriendje) want dan had hij slechts 60 uur werkstraf gekregen.

  Ik ben er overigens van overtuigd dat de heren/dames van het OM en de Rechtbank genoten hebben van dit verhaal. Zij zijn immers allemaal volkomen seksueel gefrustreerd! Die Ghanees zal ongetwijfeld zeer welkom zijn op hun bijeenkomsten bij Canadese ambassadeurs, D66-avonden, parenclubs, s/m-kelders, etc.

  Nog een vraagje: Ziet niemand de noodzaak om zo’n idioot terug te sturen naar zijn land van herkomst? Dan heeft hij die baan hier ook niet nodig.

 18. nienke

  Schandalig, afschuwelijk, walgelijk dit verhaal en dit gebeurd in Nederland, hoever zijn we al gekelderd met onze beschaving dat zo’n MONSTER een taak straf krijgt.
  Beginnen we deze walgelijk methode al gewoon te vinden.
  Deze smeerlap had minstens 2 jaar achter de tralies moeten zitten dat is een normale straf voor zo’n zwijn.
  Elke dag z’n piemel wassen met pure azijnzuur kijken hoe hij het vindt.
  In 1 woord schandalig van deze flut rechters om dit zwijn zo’n straf te geven.
  Als ik z’n dochter was kwam ik hem eens vriendelijk opzoeken, dan wist ik het wel.

 19. Telex

  Zijn er nog feministen die enig commentaar willen leveren?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.