Ontslagen COA-topvrouw Nurten Albayrak krijgt geen uitkering!

Geen categorieaug 07 2018, 18:00
Nurten Albayrak, turbo-fraudeur en ex-topvrouw van asielopvangorganisatie (COA) werd ontslagen en probeerde een WW-uitkering te krijgen. Mooi niet! Via RTL Nieuws.
De naam komt u vast nog ergens bekend voor. Dat vrouwtje die overal waar ze kwam de zaak dusdanig wist te verpesten dat iedereen haar eigenlijk een blamage voor het beroep van bestuurder acht. Zo sjoemelde ze met haar eigen salaris en haar dienstauto maar presteerde ze het ook om als een tiran de werksfeer bij het COA te vergallen en voor miljoenen euro's weg te pissen aan managers en adviseurs.
Wanneer vervolgens keer op keer in de rechtbank werd bewezen dat haar ontslag gewoon terecht was en ze niet zo moet zeiken, eist ze doodleuk een schadevergoeding van ruim 5 miljoen. Tevergeefs gelukkig. In 2016 werd ze veroordeeld tot een taakstraf van 140 uur voor valsheid in geschrifte. Ze reed namelijk in een 'dienstauto' Audi A8 en deed alsof privé aangelegenheden zakelijke reisjes waren zodat haar tripjes geoorloofd zouden lijken.
Albayrak blijkt nu al sinds 2012 (!!!) bezig te zijn om een WW-uitkering te krijgen. Het UWV weigert dat echter pertinent want haar ontslag was gewoon terecht. Ze stapte naar de rechter. In 2015 wees de rechter haar verzoek om een WW-uitkering af te dwingen echter af. Ze ging hier tegen in hoger beroep, het vonnis zou 'onzorgvuldig en onbetrouwbaar' zijn (lol). De Centrale Raad van Beroep bitch-slappede haar debiele redenering zonder pardon van tafel en dus zit Albayrak zonder WW thuis te kniezen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten