Ghanese vader stopt gember in anus en vagina van z'n dochter, 100 uur taakstraf want zielig

Geen categorieaug 07 2018, 17:00
'Gingering up' schijnt het te heten. Vervelende pubermeisjes een stuk gember 'daar onder' inbrengen en ze zo goed vaderschap laten voelen. Via Geenstijl.
In eerste instantie vond het hof de man een regelrechte sadist en wilden ze hem hoger straffen dan waar het OM voor pleitte, maar omdat de man z'n baan zou verliezen vonden ze het ineens wel een beetje té zielig. Het is immers z'n cultuur en daar moeten we natuurlijk respect voor hebben.
Enfin, 100 uur taakstraf voor deze innovatieve pedagogische methode! Hier kunt u de verklaring van het slachtoffer lezen:

"Op zondagmorgen 21 september 2014 kwam ik thuis tussen 10 en 11 uur. Mijn vader zat in de huiskamer. Ik groette hem vier maal. Hij reageerde niet, het enige dat hij zei was dat ik een prostituee was. Hij maakte een handgebaar waaruit ik opmaakte dat ik de woonkamer moest verlaten. Hij zei: “Clear off”. Ik ben naar mijn kamer gegaan. Ik werd wakker doordat hij mij aan mijn T-shirt omhoog trok bij mijn nek van achteren. We gingen naar de huiskamer en hij bleef me vasthouden bij mijn nek. Ik kon niet anders dan hem volgen. In de hal liet hij me los. Ik zag dat hij naar de badkamer ging. Hij kwam terug met blauwe handschoenen aan. Ik hoorde hem zeggen: “Ik ga gember in je vagina en anus doen”. Hij liep toen naar de keuken. Hij kwam terug en zette mij op de bank in de hal. Ik stond voorover gebukt en hij duwde mijn hoofd op de bank. Hij hield mijn handen op mijn rug. Hij deed mijn broek en onderbroek naar beneden. Hij probeerde gember in mijn anus te stoppen, maar dat lukte niet. Hij duwde mij op de bank. Hij pakte gember en deed het in mijn vagina. Met zijn vinger duwde hij het in mijn vagina. Daarbij kwam zijn hele vinger in mijn vagina. Hij deed ook gember in mijn anus. Mijn anus is klein en daarom deed het erg pijn. Hij deed zijn vinger in mijn anus. Ik was aan het huilen en schreeuwde: “Aaaaahh!”. Hij vroeg me daarna om naast hem te gaan zitten. Ik huilde nog steeds. Ik moest tv kijken, de autoraces. Daarbij zei hij dat ik het tegen niemand moest vertellen. Als ik het zou vertellen, bijvoorbeeld tegen mijn zusje of iemand van Jeugdzorg, dan zou hij het nogmaals doen en dan zou hij ook pepers toevoegen. Terwijl ik op de bank zat voor ongeveer 30 minuten, voelde ik veel pijn in mijn anus. Het was een brandende pijn. Na die tijd zei hij tegen mij naar de badkamer te gaan. In de badkamer heb ik mijn beste vriendin gebeld, [naam 1] . Ik heb haar verteld wat er was gebeurd. Ik waste me en maakte mijn anus schoon. Ik haalde een rond stukje gember uit mijn anus. Er kwam ook bloed uit mijn anus. Er zat bloed op het gember en ik verstopte het stukje gember.

Mijn vader vroeg mij om beltegoed te halen en hij gaf 20 euro. Ik ben naar buiten gegaan. Ik heb [naam 2] gebeld en haar alles verteld. Ik heb toen [naam 1] gebeld en ben naar haar toegegaan. Toen ben ik naar het politiebureau gegaan. De dokter kwam en heeft mij toen bemonsterd en mijn anus en vagina gecheckt."

En alsof het nog niet erg genoeg is dat dit gewoon in Nederland gebeurt en men te bang is om World's Best Dad gewoon een flinke straf op te leggen voor z'n middeleeuwse opvattingen, doet Dirk-Jan van Baar er nog gewoon even een schepje bovenop. Meneer noemt onze eigen voormalige DDS-collega die dit nieuws aankaartte een racist. Het zou weer gaan om stemmingmakerij, want hoe haal je het in je hoofd om het beestje en het wangedrag bij de naam te noemen?! Moest dat nou perse Paul, zeggen dat het een Ghanees was? Dirk-Jan zal je wel even een poepie laten ruiken en je werk erbij halen! Kijk maar:
7ec95bcc91_Screen_Shot_2018-08-07_at_12.31.26

cb4eb19bc0_Screen_Shot_2018-08-07_at_12.31.43

Van Baar is zelf een beetje de weg kwijt wanneer hij feiten reduceert tot racisme en stemmingmakerij. Gelukkig staat hij vooraan op de barricades om dit onrecht te bestrijden, de clown werkt nog voor de Volkskrant ook.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten