Gruwelijk: vijftien Marokkaanse mannen ontvoeren, verkrachten, mishandelen en tatoeëren 17-jarig meisje maandenlang

Veel schokkender dan dit kan je het haast niet hebben. Een vijftiental Marokaanse mannen heeft een 17-jarig meisje twee maanden lang tegen haar wil vastgehouden. Ze werd verkracht, geslagen, tegen haar zin getatoeërd en uitgehongerd. De familie vraagt nu in het openbaar aandacht voor deze schandelijke taferelen.

Sommige zaken zijn zo gruwelijk, dat je haast niet kan geloven dat ze op waarheid gebaseerd zijn in plaats van op één of andere zieke verkrachtingsfantasie van een nog ziekere idioot. Ik heb het dan over de 17-jarige Khadija, een gewoon Marokkaans meisje dat op een kwade dag ontvoerd werd en vastgehouden in een huis.

Ze mocht niet douchen en niet eten, maar dat was nog het minste van haar problemen. Ze werd twee maandenlang in elkaar geslagen en verkracht door vijftien mannen. Ook werd haar permanent letsel toegebracht in de vorm van allerlei ongewenste tatoeages. Te walgelijk voor woorden:

“Met haar verhaal shockeerde de 17-jarige Khadija heel Marokko. Twee maanden lang werd het meisje uit Fkih Ben Salah vastgehouden door een groep jongens en verkracht, mishandeld en verminkt met tatoeages.

“Ze gaven me geen eten, ik kon niet douchen… ik probeerde te vluchten, maar ze sloegen me dan steeds”, vertelde Khadija aan een Marokkaanse tv-zender. Het interview was het gesprek van de dag in Marokko. “Iedereen is onthutst dat dit kan gebeuren”, zegt Laila Amili van Mains Libre, een organisatie voor vrouwenrechten.”

In het verleden zijn dergelijke zaken onder het tapijt geveegd, bang dat het de positie van het meisje in kwestie op de huwelijksmarkt zou aantasten en de familie-eer een knauw zou krijgen. Maar die achterhaalde vormen en gedachten lijken nu zelfs in Marokko op de vuilnisbelt gegooid te gaan worden. Khadija krijgt uit het hele land steun, en artsen bieden aan om die schandelijke tattoos gratis te zullen weghalen. Ook zijn 11 van de 15 verkrachters inmiddels opgepakt.

Vooruitgang, dus. Ook in Marokko. Het blijft alleen tragisch dat we afschuwelijke misbruikzaken als deze nodig hebben om dat te kunnen aantonen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Bloem

  Ben benieuwd wat voor straffen de daders gaan krijgen.
  Vermoedelijk zal dat niet veel zijn, wan het slachtoffer was maar een meisje.
  Helaas is het zo dat het leven van een meisje anno 2018 in Islamitische culturen geen donder waard is.

  1. Original NL

   Denk dat die meid wel gestenigd zal gaan worden bloem!

   1. Blue monday

    Ik was even op google aan het kijken over de strafmaat omtrent verkrachtingen in Marokko…

    Het resultaat van de zoekactie was echter dat groepsverkrachtingen in Marokko wel erg vaak voorkomen.

    Hieronder een artikel uit 2004!
    Groep van 14 minderjarigen verkrachtte 15-jarig meisje

    Door Sander Rooijakkers

    Rotterdam – De politie heeft in de loop van dit jaar in verband met een groot aantal zedendelicten in het westen van Rotterdam veertig minderjarige jongens gearresteerd. Zij worden verdacht van seksueel misbruik van negen minderjarige meisjes. Bij het ernstigste incident waren veertien jongens betrokken. In een woning verkrachtten zij allemaal een 15-jarig meisje, waarbij het slachtoffer waarschijnlijk ook op andere manieren is mishandeld.

    De verdachten zijn in twee verschillende groepen gearresteerd. Begin dit jaar werden twintig jongens opgepakt, in de leeftijd van 13 tot 17 jaar. Zij zouden betrokken zijn geweest bij het misbruiken van acht meisjes, destijds tussen de 12 en 16 jaar. De meeste slachtoffers werden in kelderboxen verkracht door meerdere jongens achter elkaar. De meisjes zouden verbaal zijn bedreigd, maar nooit mishandeld. De jongens houden vol dat de meisjes het niet tegen hun zin deden.

    Tijdens het politieonderzoek naar de misdaden van de eerste twintig jongens kwam nog een andere dadergroep in beeld. Deze groep telt ook ongeveer twintig jongeren. Van deze tweede groep, die vanaf medio mei werd gearresteerd, hebben veertien jongens zich gelijktijdig vergrepen aan een 15-jarig meisje. Beide zaken omvatten ook een aantal inbraken en berovingen. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

    De vier hoofdverdachten uit het eerste onderzoek, die bij de meeste verkrachtingen betrokken waren, verschenen gisteren voor de Rotterdamse rechtbank. Het Openbaar Ministerie eiste voor alle vier plaatsing in een instituut Lees verder in het Rotterdams Dagblad

    Bron: Rotterdams Dagblad 01/09/04

    1. Blue monday

     2004….straf in Nederland “plaatsing in een instituut”….

     hoe lang zou dat geweest zijn en lopen ze nog vrolijk rond?

     man man man….

     1. Blue monday

      Nu trap ik zelf alweer in de PVV-val dat al het kwaad van de Islam komt…

      het slachtoffer blijkt een Marokkaans meisje en de daders waren Antilianen en Kaapverdianen.

     2. Bloem

      In het Nederlandse strafrecht ligt het aan het feit dat wij hier een onderscheid maken in meerder- of minderjarig.
      Wat je ook uitgevreten hebt als minderjarige krijg je max 1 jaar jeugd detentie. In Marokko kent men dat onderscheid niet.
      Daar geldt wanneer je als meisje verkracht bent, je het aan jezelf te wijten hebt, bovendien seks buiten een huwelijk om wordt gezien als overspel, waar cel- en lijfstraffen op staan.
      Ik wens het meisje in kwestie veel sterkte en kracht

     3. Dubbele Komma

      Vreemd,blue Mongol. De daders waren allemaal buitenlanders?

      Je verwacht het niet als je stalen oogkleppen op hebt zoals jij.

      Maar blonde Henk of Arie waren er niet bij joh?

      Triest voor je…

      😀

   2. Bloem

    Beste Original, hopelijk komt het meisje er ooit nog bovenop en worden die schoften ongenadig gestraft

 2. Vraagtekentje

  “Gewoon in Marokko” wat een vies volk, smerige barbaren. En zulke figuren wordt wellicht nog de hand boven het hoofd gehouden. Als ik haar moeder of vader was, gingen ze er stuk voor stuk aan, al was dat het laatste wat ik deed.

  1. Blue monday

   Katholieken doen er niets voor onder…

   morgen zijn we het alweer vergeten…en dat is pas ziek.

   1. Bloem

    Beste BM, in Nederland leren we onze jongens met respect om te gaan met meisjes. Wij brengen ze bij (thuis en op school) dat jongens en meisjes gelijkwaardig zijn. Helaas lukt het ook bij blanke westerse jongetjes niet altijd, en gaat er zo nu en dan eentje over de schreef. Binnen de Islamitische cultuur en andere minder ontwikkelde culturen, ligt dat anders. Daar wordt jongetjes bijgebracht dat vrouwen minderwaardig zijn en het bezit van een man. De drempel ligt dan een stuk lager. Wanneer dan ook justitie een onderscheid maakt in man/vrouw bij haar beoordeling van een misdrijf, ben je als vrouw reddeloos verloren

    1. EU kok

     Bloem stelt:Beste BM, in Nederland leren we onze jongens met respect om te gaan met meisjes. Wij brengen ze bij (thuis en op school) dat jongens en meisjes gelijkwaardig zijn.
     .
     Het vreemde is dat wanneer dit inderdaad gebeurt, er hier op dit forum wordt geroepen dat er geen echte mannen meer zijn.
     Beetje tegenstrijdig, niet uw maar de hier vaak geventileerde meningen.

    2. Rechtsaf

     @Bloem in Nederland worden jongetjes door de hoeveelheid jufjes op de scholen, feministisch opgevoed, die mogen geen jongetje meer zijn.
     En thuis doet iedereen er van harte aan mee..

   2. Dubbele Komma

    Katholieken doen er ook niet voor onder,blue Mongol.

    Dat klopt. Iedereen die zijn heil zoekt in een kerk spoort niet helemaal.

    Zo ben jij lid van de linkse kerk,en dat zijn ook gewoon klapmongolen. Sektarisch gewoon!

    😀

    1. Rechtsaf

     @DK “Iedereen die zijn heil zoekt in een kerk spoort niet helemaal.”

     Definieer kerk even als je wilt, welke, wat voor en waar..

     1. EU kok

      Lugar, u maakt een inlog foutje.
      Voor religieuze zaken dient u de nickname Siemien te gebruiken.
      Wel opletten aub.

     2. Elu Thingol

      Die arme lugar ziet door de inlogs het bos niet meer, maar u heeft gelijk: Rechtsaf werd ingezet om te schelden en Siemien om religieuze geluiden te laten horen.

      Even overschakelen.

     3. Rechtsaf

      @EU dickie @elu jullie zijn beide te stom om te poepen dus shhhhssss,

   3. Rechtsaf

    @Blue mondee begin jij nou ook al met bagatelliseren, “ja, ja maar, ja maar zij doen het ook”, wat ben jij een walgelijk vies mannetje om te kotsen gewoon.

    1. DolleDries

     Dat lijkt er inderdaad op.

 3. worstcase

  De opgepakte schurken worden direct op de boot naar Amsterdam gezet.
  Daar staan linkse kerk vrijwilligsters ze te trappelen om ze op te vangen en te knuffelen. Een GroenLinks-Bij1 ontvangstcomité zal ze toespreken en een hart onder de riem steken. Een heel peleton hulpverleners en advocaten zal alles in het werk stellen om dat tuig aan inkomen en onderdak te helpen.

  1. stellendam

   Het zou zomaar kunnen.En ook nog ff dat meisje veroordelen want als er zoveel vriendelijke lieve jongens bij betrokken zijn moet het toch een slecht meisje zijn.

  2. Original NL

   Hé …worst..je vergeet het deuggleuven koor met de hit “jij bent welkom in mijn land”……..eh….hoezo niet “ons” land ipv “mijn”??

 4. stellendam

  Het zijn dus uit Kaapverdianen en Antilianen das mooi die kan je direct dood schieten die hoef je niet eerst zwart te verven.

 5. Ni28

  Zo worden vrouwen behandeld in de moslimwereld. Door onwetendheid zien wij het niet als verrijking wat voor een moslim heel normaal is. Al dan niet geslagen of verkracht, de vrouw is een derderangsfiguur in de moslimwereld die onzichtbaar in een zwarte tent met een gleuf hoort.

 6. Ni28

  “Katholieken doen het ook” dus is alles weer gladgestreken. Niet te geloven dat iemand zoiets kan opschrijven. Vast een trol.

  1. Dubbele Komma

   Francisco van jole rand ook vrouwen aan. Dus de rooien doen het ook.

   1. DolleDries

    In Arnhem hadden een PVDA pedofiel in de Raad die doen het ook.

 7. Floris

  Sommige mensen zijn erger dan beesten.

  1. DolleDries

   Dieren.

  2. Dubbele Komma

   https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Edward_Brongersma

   Kent u deze nog?

   Ook een pedofiele socialist. Had dezelfde idealen als tengo Quispel dopper Kong

  3. Jan Kelderman

   Het gros van de mensen is erger dan beesten. Van Rotherham-verkrachters tot liefhebbers van kiloknallers.

   1. DolleDries

    Hallo Tengo.

    1. Capo

     🙂

 8. Floris

  De islam verbiedt trouwens tatoeages.

  1. Vraagtekentje

   Daar hadden deze 15 schoften geen boodschap aan, en zelf maar naar de moskee met de reet naar mekka, kotsss

 9. DolleDries

  Een uitgelekt document laat zien hoeveel invloed George Soros heeft op de censuurmaatregelen in de sociale media.
  Iedere geïnteresseerde weet dat miljardair George Soros met zijn Open Society Foundation een grote invloed heeft op de media en social media bedrijven om zijn agenda erdoor te drukken. Invloed die ook leidt tot toenemende censuurmaatregelen tegen degenen die zijn ideeën in de weg staan.
  Zoals een 49 pagina’s tellende notitie over de strijd tegen de Amerikaanse president Donald Trump laat zien, werkt de beursspeculant ook nauw samen met de grote social media platforms en internetbedrijven om ‘extreemrechtse propaganda en nepnieuws’ uit te bannen.
  De memo is begin 2017 geschreven door David Brock, oprichter van “Media Matters for America” en is een plan van de Democraten om het presidentschap van Trump met alle middelen te bestrijden door dagelijks een mediaoorlog te voeren. Deze organisatie wordt ook gefinancierd door George Soros, die ook het conservatieve tv-kanaal Fox News wil aanvallen. “Media Matters is een van de weinige groepen die probeert Fox News verantwoordelijk te houden voor de onjuiste en misleidende informatie die ze zo vaak uitzenden,” legt Soros uit. Hij vervolgde: “Ik steun Media Matters in zijn inspanningen om de uitdaging die Fox News vertegenwoordigt voor het civiele en geïnformeerde discours in onze democratie verder te verspreiden”.
  Een dergelijke grote impact op de informatie die door een enkele superrijke persoon in de media en sociale mediakanalen wordt verspreid, is echter al een massale aantasting van de persvrijheid. Het Amerikaanse portaal WND vat dit als volgt samen:
  “In het document wordt beweerd dat media-aangelegenhedenen uiterst linkse groepen toegang hebben tot ruwe gegevens van Facebook, Twitter en andere sociale mediasites, zodat zij deze ongefilterde gegevens systematisch kunnen controleren en analyseren.
  Hoe sneller we een nepbericht kunnen identificeren, hoe effectiever we het kunnen oppikken, zegt de memo. ‘Met deze nieuwe technologie kunnen onderzoekers die nieuws in real-time volgen de oorzaken van een leugen identificeren met wiskundige precisie, waardoor een vroegtijdig waarschuwingssysteem voor vals nieuws en desinformatie wordt gecreëerd’.”
  Dit kan (nog steeds) vooral verwijzen naar de VS, maar in Duitsland en andere landen zijn steeds meer (onder andere ondersteund door Soros) censuurinstanties aan het werk die in toenemende mate de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid beperken.

 10. Gerlos

  Opgepakt het eerste hun leuter amputeren en daarna levenslang opsluiten. Wat ze geflikt hebben stond neem ik aan niet in het antieke boek de koran

 11. henkC

  Kennen ze in Marokko nog (echt) levenslang?

 12. henkC

  Even voor de trollen die elkaar hier zonodig moeten afzeiken…
  Het maakt me geen barst uit welk land, geloof, kerk, gezindte, ras, huidskleur of wat dan ook komen of hebben.
  Leeftijd? Minderjarig? Ook geen ene barst mee te maken.

  Iemand zo lang vasthouden is niet meer “in opwelling”, jeugdige overmoed of opspelende hormonen.
  Dag 1 even vergetend, de overige dagen een is weloverwogen en met voorbedachte rade gepleegde misdaaad.
  De straf? Maakt me geen ene barst uit. Het “volk” moet tot beschermd worden tegen dit soort mensen.
  Bescherming van het volk moet voorop staan en nu eens een keertje niet “zo snel mogelijke klaar stomen voor reintegratie in de maatschappij.”

 13. Sando

  Dit moet je dan ook maar weer geloven. Zal wel weer geld inzamelen worden. Tuig!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.