Marokkaanse man in Frankrijk opgepakt wegens Nederlandse verkrachtingszaken

Geen categorieaug 07 2018, 21:00
De 30-jarige Marokkaanse man was op weg naar het WK voetbal. Tijdens een tussenstop in Frankrijk werd de man opgepakt. DNA-onderzoek wees uit dat hij de verkrachter was die in Amsterdam voor twee zaken verantwoordelijk wordt gehouden. Via het AD.
Wellicht haal ik me nu ook de woede van Dirk-Jan van Baar op de hals maar daar moet ik maar mee leren leven. In 2012 zou de man een vrouw hebben verkracht in Sloterpark en twee jaar later opnieuw een vrouw in het Vondelpark. Er werden daar sporen aangetroffen waaruit een profiel kon worden opgemaakt.
Een knap staaltje werk en flink wat manuren later kwamen de zedenrechercheurs via social media diverse aanknopingspunten tegen waarmee ze de man op het spoor waren. Zo zou het gaan om een Marokkaanse man die niet in Nederland woont. Tijdens zijn bezoekjes naar Nederland zou hij dus hebben toegeslagen. Dit leverde hem een internationaal aanhoudingsbevel op. Op weg naar Rusland voor het WK voetbal pakten de Fransen hem dus op. De sporen van de verkrachtingen komen overeen met zijn DNA.
Strak staaltje samenwerking van de diverse politie-agenten en afdelingen dus! Hopelijk staat de man een fikse straf te wachten voor het verkrachten van de meiden en het ruïneren van hun levens. Enkeltje Marokkaanse gevangenis zou een mooi begin zijn voor deze smeerpijp.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten