Toonbeeld van multiculturele samenleving: Bijlmer-tieners persen elkaar op grote schaal af

Het Parool noemt het nog netjes ‘Zuidoost’ maar bedoelt natuurlijk gewoon de Bijlmer. Smeltkroes van culturen waar GroenLinks zo van houdt, blijkt hellhole waar jochies van 14 met messen en pistolen elkaar aftroggelen.

Jesse Klaver wilde nog zo graag dat Stef Blok Nederland als voorbeeld zou nemen van waar multiculturalisme zou zijn geslaagd maar bedoelt natuurlijk niet die pleuris bende genaamd de Bijlmer. Dat ligt natuurlijk weer aan heel andere zaken zoals gebrek aan stageplaatsen en ‘sociaaleconomische factoren’.

Maar goed, kern van het verhaal is dus dat jochies tussen de 14 en 20 jaar met messen, stroomstootwapens en zelfs pistolen elkaar merkkleding, telefoons, geld en dergelijke aftroggelen. Sommige slachtoffers krijgen zelfs ‘boetes’ opgelegd die ze maandelijks moeten betalen. De maffia bood tenminste nog ‘beveiliging’…

Niemand durft natuurlijk wat te zeggen want dan zijn ze een ‘snitch’ en eindigen ze ergens dood in de goot. Het houdt zich ook in stand. Men begint zich te bewapenen uit angst voor overvallen en maakt vanuit daar ergens de stap om dan maar zélf een overval te plegen. Levert je geld op en geeft je ‘street-cred’ zodat niemand bij je in de buurt durft te komen.

Dit escaleert dus al enige tijd en niemand durft of doet er iets aan vanwege gebrek aan aangiftes en/of politieke onwil. Klinkt allemaal als een Nederlandse real-life versie van het Baltimore uit The Wire. Ook daar valt te zien wat politie en justitie in de Bijlmer opvalt:

“Daders hebben wel vaak een problematische achtergrond: ze komen uit grote gezinnen met een afwezige vaderfiguur, een moeder die weinig thuis is, armoede. Sommigen zijn licht verstandelijk beperkt.”

Opmerkelijk: zowel politie als justitie wijst op de invloed van rappers op de jongeren. De rechercheur: “De jongeren geven handen en voeten aan wat ze rappers horen en zien uiten, het leven van snel geld en een harde reputatie. Zo richten ze schade aan die ze zelf nauwelijks kunnen overzien.”

De gemeente is natuurlijk hard bezig met het aanpakken van de problematiek maar stuit op ontzettend veel weerstand. Dit wordt een etterende bult waar maar pus uit blijft gutsen zolang de stilte niet wordt doorbroken en er geen perspectief wordt geboden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Adriaan

  ‘In een kamp en dan castreren, nou dan zouden ze wel leren.’ zong ooit Robert Long.
  Deze culturele verrijking (uitspraak van Pechtold) is een zegen voor Nederland. Wat wordt ons land toch mooi met deze uitheemse gebruiken. De Bijlmer wordt een No-Go-Zone voor Nederlanders. Is op zich niet erg. Er is toch niks moois aan. Hek erom heen.

  1. Ritter

   Adriaan

   De gevolgen van de massa migratie beginnen steeds meer zichtbaar en voelbaar te worden. Overal in Europa in vooral de grote steden.

  2. Capo

   @Adriaan: “Deze culturele verrijking (uitspraak van Pechtold) is een zegen voor Nederland.”

   Ik denk dat Penthouse Europa bedoelt. Het valt mij op de de EU-leiders geen enkele moeite doen om deze problematiek voortvarend aan te pakken. Vervolgens zie je op nationaal en lokaal niveau ook geen enkel neiging tot het stopzetten van deze geleidelijke omvolking.

  3. Tengo Kawana

   Heeft Adriaan een citaat van Pechtold waarin hij in dit verband over culturele verrijking spreekt?

  4. Capo

   Héé Adriaan, pssst… Wel voor jezelf houden want er hangen hier multinickers rond die jouw graag willen vastpinnen met holle retoriek en links-islamitische propaganda.

   Organisaties als politie, defensie, onderwijs en publieke omroep moeten meer nadruk leggen op diversiteit – ‘een kracht die ons verrijkt’, aldus D66. De partij wil ‘muren afbreken in onze hokjesmaatschappij’.

   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/verkiezingsprogramma-d66-langs-de-meetlat~bd8c6949/

   1. Tengo Kawana

    Dat is toch wat anders dan zeggen dat ‘culturele verrijking een zegen voor Nederland’ is.

    Maar goed, als je bereid bent heel associatief te denken kunt je dat met veel moeite uit de zin lezen.

    1. Top

     Daar gaaaaattie weer! Blablabla. Blaaskaak. En de rest is je bekent.

     Kolere zeg! Wat ben jij eigenlijk een diep triest figuur. De gehele dag en zo ook te zien, nacht, hier je verbijsterende domheid etaleren. Is er mu echt niemand, die maar iets om je geeft? Ach ja, de vraag stellen, is hem beatwoorden. GET A LIVE!

     1. Capo

      @Top: “Daar gaaaaattie weer! Blablabla. Blaaskaak. En de rest is je bekent.”

      Nog even volhouden, ze zijn zichzelf al bijna zat, multinicker en z’n twee supporters.

    2. Stanly2000

     Ernst, domme jongen toch!

   2. Meester Kong

    Off Topic

    @Capo kun je @Rechtsaf en @DD ff tot orde roepen.
    Schrik me rot, zomaar een reactie op mijn reaguursel.

    1. Rechtsaf

     Gewoon je trollensmoel dichthouden Kong en oprotten, samen met je anderen antisemitisch islamitische zuigvriendjes, je bent, maar dat is een understatement, een vies smerig mannetje om te kotsen gewoon, er zitten zéér, zéér naargeestige ondertonen in jou reacties.

     1. Capo

      @Rechtsaf: Kong is wel de minst erge van de twee, én hij is een Fries.

     2. Rechtsaf

      @Capo en antisemitisch dom joch nickertje elu springt gelijk op de bres

    2. Elu Thingol

     @ Meester Kong

     Aangaande het Capo alias Rechtsaf-geval kreeg ik gisteren een goed advies van EU kok.

     “Beste Elu
     De lijst is abnormaal voor iemand die een ieder adviseert te negeren.
     Maar ik vrees dat elk bewijs dat je levert voor het wangedrag van capo&co weggegooide energie is.
     Iedereen ziet zijn wisselen van account en zwijgt.
     Het gros der reageerders is hier om ergens tegen te zijn.
     Capo voorziet nu in die behoefte.
     Maar de meute is ook tegen ongekozen leiders.
     De meute is voor de vrijheid van reageren.
     Rustig uitsluitend op inhoud reageren en capo&friends links of rechts laten liggen.
     Als de tijd rijp is, spugen ze lugar&co uit.
     Ik heb de tijd en het geduld.”

     Ik zou u adviseren dit advies, evenals mijzelf, ter harte te nemen.

    3. Meester Kong

     Off Topic

     @Capo kun je @Rechtsaf ff tot orde roepen.

     Hij doet het weer en op een manier waar de honden geen brood van lusten.
     Lijkt @Senaca of @PeterSelie wel…..

     1. Rechtsaf

      kong is als een klein kind in de supermarkt die geen snoepje krijgt en dan gaat staan stampen op de grond.

     2. Meester Kong

      @Rechtsaf heeft het begrepen 🙂 🙂 🙂

     3. Rechtsaf

      Kong, jij niet domme jongen.

     4. Capo

      @Rechtsaf: Je voert een multinicksupporter, dat is altijd kansloos.

     5. EU kok

      Sarko,
      Geef lugar aub alle ruimte om zijn onbeschoftheid te tonen.
      Laat hem zijn totale leegte maar etaleren.
      Laat hem zijn gebrek aan enige diepgang tonen

     6. Elu Thingol

      🙂

   3. Adriaan

    @Capo, je denkt toch niet dat ik Ernst wijzer ga maken? Laat ‘m lekker zelf googlen. Is ie toch zo goed in? Uiteraard heb ik dat zwart op wit, anders zou ik het niet aankaarten. Maar dat kun je Ernst niet wijsmaken.

    1. Capo

     @Adriaan: Ik twijfel geen seconde aan jouw stellingname! En Ernst (multinicker) wijzer maken kan volgens mij niet.

 2. Ritter

  In Londen zien we dat allochtone jeugd bij bende oorlogen zijn betrokken en bij heel veel steekpartijen en zuuraanvallen. Londen is nu onveiliger dan New York.

  In VS ( chicago) zien we wekelijks een groot aantal doden onder zwarten door bendeoorlogen. 20 doden ieder weekend is het gemiddelde.

  De burgemeester van Chicago ( Rahm Emanuel) zegt in een interview dat het extreme geweld onder de zwarte jeugd een kwestie van waarden en normen is. Veel kinderen groeien op in een ouder gezinnen en dat soort dingen.

  Dat is een niet-politieke correcte uitspraak. En nu ligt hij onder vuur en eist men zijn aftreden. Want uiteraard mogen de feiten niet benoemd worden.
  —————
  Rahm Emanuel under increasing fire for linking Chicago violence and morals in minority neighborhoods
  http://www.foxnews.com/us/2018/08/17/rahm-emanuel-under-increasing-fire-for-linking-chicago-violence-and-morals-in-minority-neighborhoods.html

 3. Gerlos

  En die hele linkse mafketel club blijft maar volhouden dat de MULTI CULTI SAMENLEVING een verrijking is. Drama dat is het en komt elke dag weer terug in het nieuws.

 4. Ni28

  De migranten schorem doet hier gewoon wat zijn in hun landen gewend waren, rottigheid schoppen. Daar kregen zij misschien op hun bek maar hier worden zij in watjes gelegd en onderhouden. Zo kunnen zij overleven en de werkende burger mag ze in leven houden door torenhoge belastingen. En als zij niet genoeg krijgen gaan zij op oorlogspad. De politici die dit in stand houden zouden veroordeeld moeten worden.

  1. Capo

   @Ni28: Hard genoeg op de tamtam slaan, jezelf laten inspireren door linksaftuig en je hebt zomaar een verblijfsvergunning.

   Ik moet zomaar denken aan motoragent Dick Haveman.

   ‘Ik ga nog even achter hem aan.’ Het waren de laatste woorden van de vorige week in Baflo omgekomen 48-jarige Groningse politieman, vlak voordat hij met zijn eigen dienstwapen door een uitgeprocedeerde asielzoeker werd doodgeschoten.

   https://www.ad.nl/binnenland/agent-baflo-ik-ga-nog-even-achter-hem-aan~a8d7dd1d/

   1. Ni28

    De Groningse politieman dacht dat er nog iets van respect voor uniform bestond. Lachwekkend, als je weet dat ie pet ons allemaal past. Met dank aan links.

    1. sjun

     Onder andere daarop doe je er goed aan jezelf te bewapenen om lijf en goed beter te kunnen verdedigen. Er is bepaald geen beschaving geïmporteerd en bij onveranderd beleid komen meer mensen aan de beurt.

     1. Tengo Kawana

      Dit lijkt een verkapte oproep tot vrij wapenbezit.

      Als dat zo is acht ik dat geen verstandig voorstel.

     2. Capo

      @Sjun: Er bestaan ook elementen die graag motoragenten offeren aan de nieuw binnengebrachten.

 5. Marsman

  @Adriaan: Dat nummer van Robert Long heet Mien:

  https://www.youtube.com/watch?v=RRzaBDQS1kY

  Kun je vandaag de dag ook niet meer mee komen, maar idd nog vrij actueel…

 6. Capo

  Aan de foto te zien waant men zich in Afrika.

  1. Frits Jansen

   Ze zien er anders keurig gekleed uit, wel iets te dik voor Afrikaanse temperaturen.
   Eigenlijk zien ze er zo netjes uit dat ik vermoed dat het een stel “getinte” acteurs is, die zijn makkelijker en zeker veiliger te fotograferen.
   Die acteurs zijn van “The Wire”, dat staat erbij.

 7. Frits Jansen

  Met “multicultureel” heeft dit niets te maken. Het zijn boeven, of boefjes. Dat GroenLinks van deze etters zou houden is erbarmelijke onzin, die er met de haren bij is gesleept omdat het vast beleid van DDS is altijd iets onaardigs over GroenLinks te zeggen.
  En het is goed er aan te herinneren dat een aangifte helemaal niet nodig is voor vervolging, zodra de politie ervan weet. Alleen wordt die keihard afgerekend op oplossingspercentages, dus aan zulke lastige gevallen beginnen ze liever niet. Een belediging is veel makkelijker: dan heb je meteen de dader in het vizier.

 8. Capo

  En hier zet Baudet meneer Asscher even op z’n plaats:

  https://youtu.be/2mUQJG6P_zM?t=257

 9. DolleDries

  Misdaadgolf in het V.K. – Negers vallen 93-jarige vrouw aan
  Posted op augustus 18, 2018 door Rommel in Nieuws // 2 Comments
  © Greater Manchester Police
  De politie van Manchester zoekt twee mannen nadat een 93-jarige vrouw op klaarlichte dag werd aangevallen. De misdadigers vielen het kwetsbare slachtoffer op 16 augustus bij een bushalte aan.
  De bejaarde vrouw werd naar de grond gesleurd toen ze probeerde haar handtas vast te houden, “haar hoofd sloeg op de grond en de aanval liet haar achter met meerdere verwondingen aan haar hoofd, knieën en handen”.
  Rechercheur Alex Wilkinson van de Manchester politie beschrijft het schokkende voorval als “een gewelddadige, laffe aanval op een oude vrouw”.
  Wilkinson zegt dat het “moeilijk is voor te stellen wat voor soort individu zich richt op een kwetsbaar lid van de gemeenschap en deze met meerdere verwondingen achterlaat”, waarbij hij constateerde dat de aanval “veel ernstigere gevolgen had kunnen hebben”.
  “Het is slechts toe te schrijven aan de opmerkelijke kracht van het slachtoffer dat zij het ziekenhuis heeft kunnen verlaten en thuis verder kan herstellen”, voegde de politieagent toe.

 10. Fortiori

  Wanneer de cast op de afbeelding in verband gebracht wordt met de inhoud van het artikel, in de Bijlmer, is daarover nagedacht?

 11. Peter Loosduinen

  Dit zijn geen kindvriendelijke Zwarte Pieten, maar echte negers.
  Brutaal en gevaarlijk.

 12. Duckday

  Groenlinks zou ze graag in huis nemen ook de PVDA doet het en wat te denken van D66 die is er gek op want ze willen ook nog rechters van deze culturele verrijking het is een aanwinst voor Nederland Misschien dat Pechtold er een paar in zijn penthouse wil nemen

 13. sjun

  Verstandige mensen maken van hun kinderen geen multicultureel experiment.

  1. Tengo Kawana

   Zo geformuleerd is dat juist.

  2. Peter Loosduinen

   Wijze woorden !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.