Absurde rechter geeft Afghaanse verkrachter bewust lagere straf, zodat hij niet gedeporteerd wordt

Geen categoriesep 18 2018, 8:00
Welkom in de rechtsstaat Nederland, waar rechters hun taak verzaken om Afghaanse verkrachtende asielzoekers de hand boven het hoofd te kunnen houden.
Een 38-jarige Afghaanse man die een 18-jarig Nederlands meisjes verkrachtte, hoeft niet te vrezen te worden uitgezet naar zijn geboorteland. Een rechter heeft bij het uitdelen van een straf rekening gehouden met het feit dat elke crimineel die voor een minimaal aantal dagen veroordeeld wordt en in Nederland is op basis van een verblijfsvergunning, deze verliest na afloop van de gevangenisstraf en terugmoet naar het land van herkomst. De uitgekiende pro-vluchtelingenrechter ging precies onder die grens zitten.
Tot grote verbijstering van het slachtoffer en haar familie, natuurlijk:

"Twee jaar geleden werd de licht verstandelijk beperkte Defia in een winkel verkracht door een personeelslid, de Afghaanse vluchteling Zaman S. Zij was 18, hij 36. De rechtbank veroordeelde de man, maar gaf hem een lichtere straf dan de eigen richtlijnen aangeven, om te voorkomen dat hij zijn verblijfsvergunning zou kwijtraken. „Hier is geen recht gedaan”, vindt vader Sjonnie. „Dit soort mensen moet je het land uitgooien.”"

De man was werkzaam in de winkel waar de 18-jarige Defia binnenkwam om een tas te kopen. Of ze de tas heeft kunnen bemachtigen is onbekend, maar wel is ze daar voor het leven getekend doordat de Afghaanse wildeman Zaman haar terstond verkrachtte.
De rechter koos in de juridische afwikkeling van deze misdaad echter de kant van de laatste, die vond dat Zaman ondanks zijn walgelijke daad gewoon in Nederland moest kunnen blijven.
Mafklapper Zaman maakt echter de fout in hoger beroep te gaan. Laten we hopen dat de rechter daar tot een verstandiger oordeel zal komen, deze crimineel voor jaren laat opsluiten en zijn verblijfsvergunning direct de versnipperaar in mikt. Weg met dit soort meedogenloze criminelen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten